2 години прави вече СЕПТЕМВРИЙСКОТО човече

• 14 930
  • 285
  •   1
Отговори
# 225
Заминаваме утре за море, ще ви докладвам като се прибера. Стискайте ни плаци да сме здрави! Hug

Весело изкарване Hug  bouquet и   fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

кеми- и аз подарък още не съм му купила.Той получи толкова подаръци, че направоо.... ooooh!Включително и колело(мислехме ние да му вземем,оказа се,че баща ми му е поръчал).Днес реших да му купя един хубав, шарен спален комплект-по възможност със Спайдърмен(много си пада по него напоследък) или със самолети и коли Crazy.

ЧРД  на Васил на мама uili   newsm67 newsm59 Tada

# 226
Честит Втори Рожден Ден и на Васко! Весело празнуване!

Днес установих, че Елито има РД след няколко дни, а аз не съм мислила нищо  ooooh! Утре отивам да търся къде, ако изобщо намеря  Rolling Eyes

Пипи
ще съм благодарско, ако пуснеш, когато имаш време  Heart Eyes

Кеми на драго сърце, Елито като стане следобед и скачаме в градината. Знаеш ли как ме съзерцават с кенгуруто и количката  hahaha Голяма сме атракция  Whistling

Фрида  Praynig Никакви болести  Naughty Не давам! Само хубави снимки  Hug

ПП: Никакъв рев по снимките  Naughty Може само да се забавлявате  Hug Каква тъга, какви работи...мятате следващото и това е...Да разглася проучването като бебеправите след кекса, ако вдигате краката момиченце, ако си поспите или полежите сладко момченце  hahaha

Последна редакция: чт, 30 авг 2007, 00:26 от Ivy

# 227
Гледах снимки, много снимки  Hug

Иви, гледах, гледах как тати Иво е гушнал малкия Боби... Толкова мъничък изглежда в ръцете му! А Елито как сладко го гушка и му се радва  Heart Eyes Чудесни са и толкова милички!  Hug Hug Hug

Пипи67, Тея много пораснала и тя много се разхубавила. И косичката и май е поизсветляла от слънцето още. Йоана и тя е хубавица голяма! Ели какво прави? Подготвя ли се за първата студентска година?

Джени, хубаво сте си изкарали и вие  Hug Ех, море!

Тайги, заедно с вас изглежда ще закриваме морския сезон   Grinning И ние сме септември чаааак на море, тръгваме на 20-ти.

Фрида, напоследък ми звучиш много свежо!  Heart Eyes Весело изкарване на морето ви пожелавам и много хубави снимки да направите!  Hug Hug Hug

Гледам, че всички дечица много говорят напоследък Simple Smile Така и трябва. Тео и той е от много приказливите и устичката му не спира Simple Smile Вече разбира изключително много думи и на английски, доста повтаря успешно. Опитва се да пее и песнички. На какъв език, не мога да разбера  Laughing

Гледам, че сте писали за яслите... Другата седмица ни е и на нас първа истинска... Досега ходехме да свикваме, но не свикнахме... Само като види градината и започва да плаче. Във вторник ще му е първи цял ден и ще видим как ще мине. Сигурна съм, че ще дойде момент, в който ще плаче като ходя да си го прибирам  Mr. Green

Готвим се и за сватбата в събота Simple Smile Взех си рокля, булката и тя е готова с одеждата Simple Smile Ще е с рокля в цвят пепел от рози, пък като празнуват в БГ, ще е в бяла булчинска рокля Simple Smile Утре трябва да идем с Желян да поръчаме тортата и букета, че седмицата си мина и никаква не сме я свършили. Накрая ще се наложи аз да правя опити за сватбена торта да бъркам  hahaha

Лека нощ ви пожелавам и приятни сънища!   bouquet

# 228
  • Варна
Добро утро!

Я малко добро настроение за яслите  Grinning Не се страхувайте, децата ще ви усетят  Grinning Мони вече е старо куче, колко месеца станаха, май 6 и половина, нямаме никакви проблеми. Вярно че тръгна по-малка и не разбираше толкова, но сега като разбира въобще не се дърпа. Даже сутрин ако се забавим по някаква причина с тръгването, почва да блъска по вратата и да иска да излиза. Случихме на госпожи и съм много доволна. С две думи, както се настроите, така и ще тръгне.

Тази тема с подаръците и мен ме вълнува, не за друго, ами като ни питат незнам какво да кажа. Мечо, я кажи какви подаръци получихте, извини ме за любопитството, но не мога да преценя какви играчки да й купувам  Embarassed
Ние също не сме решили къде да правим рожденния ден, Иве, Кеми, Валя, ако имате идеи, споделяйте, че хич не ги знам читавите детски клубчета.
Аз иначе съм горе долу добре, имам си контракцийки, пия си хапчетата, общо взето весела картинка  Tired Ама държа фронта  Grinning

Хубав ден на всички!

# 229
  • Sofia
Аз пък моя синковец едва го събудих в 8ч.за ясли, а снощи заспа в 20.30  #Crazy Усеща накъде отиват работите сутрин и се прави,ч е спи Wink - гушнал възглавницата и не я пуска. Днес не плака много, по-скоро се глези. При нас грешката дойде от 1-месечния престой при баба му, но нямаше как, нали беше болен  Sad
Ivy, ама ти кой носиш в кенгуру, Боянчо ли ? Ти определено си картинка  Peace Знам аз с какво умиление гледам на майки с малко и още по-малко дете  Heart Eyes
Alex, а ти какво пиеш за контракциите? Сриозни ли са?

Аз много искам да направя на Габи хубав рожден ден в Сф и силно се надявам работата ми да го позволи  Praynig За подарък ще си нарека нещо, дори да не е играчка (хрумна ми да му сменя чашката за вода, с която ходи в яслите). А, по този повод ми да ви подсетя (за яслите) да отнесето на детенцето любима играчка, одеалце, чашка и т.н. Пепи, и овцата ще върви на ясли, няма как  Mr. Green

Спорен ден на всички   bouquet

# 230
Добро утро момичета,

Тайги много се радвам на Раличка че така говори, а и на всички наборчета разбира се. Ние сме пестеливи макар каквото реши да каже да го казва правилно.
АЛекс- има такъв момент с контракции и аз съм пила хапчета - гледай да почиваш доколкото може повече  Hug
Мечо успях само вашите снимки да гледам от рождения ден - всичко е много хубаво  Hug
Кеми хвърли ме в размисъл относно възпитанието  Simple Smile

За яслите и аз се притеснявам - допреди няколко месеца свекърва ми като искаше да гледа малкия ми обясняваше колко лошо място са, а сега като е на дневен ред да го поема, яслите  станаха много приятно място за децата и много родители били доволни  Rolling Eyes Така че и ние ще се пускаме и добре че навреме бях помислила и за този вариант Thinking

Бъдете здрави!

# 231
  • Пловдив
Пепа, много са приятни приготовленията за сватба Flutter И ние така точно на РД на Тео правихме малко сватбено тържество на брат ми, живот и здраве догодина венчавка и купон с дълга бяла рокля. Така че два пъти ще се празнува, само да видим де ще денем бебетата, че Тео ще е голям, но нашето второ и тяхното първо, освен да ги паркираме в ресторанта hahaha
Да ви кажа за подаръците. В момента има точно 2, на които Тео се радва много-едното е багер с батерии и дистанционно на жица (да не бяга много Mr. Green), а другият е един страхотен пластeлин- не цапа и не мирише, вътре има формички на животни и постоянно правим "пърсе" и пате. Много се забавлява.
Александра, ти ходиш ли на работа?

Последна редакция: чт, 30 авг 2007, 10:47 от jul

# 232
Пепи да не забравите фотото на сватбата  Whistling Искам снимки  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Алекс общо взето малко са хубавите места...и трябва доста по-рано резервация  Rolling Eyes Днес ще ходим да видим в Барби как е положението...Много ме дразни това място, но май няма да има къде другаде  Tired Има едно заведение между Бинго Мустанг и цветята на Чаталджа с разни играчки, къщичка, пързалка, пясъчник, но е много близо до булеварда, а от страничната уличка постоянно изскачат коли и не е обезопасено. Трябва постоянно да си на тръни. В морската си мислех за Максим или Хоризонт, но в Хоризонт не ми хареса какво предлагаха и как минава РД-то, а в Максим бяхме миналата година. Сега се присещам за Планет клуба до нас на гарата...Ще взема и там да проверя. Ако имате и други идеи споделяйте, че имам 4-5 дни  ooooh! Алекс почивай се и се пази с тези контракции  Heart Eyes

За подаръците съм  #Crazy То в нас склад за играчки мога да отворя...дрехи има, наистина нямам идея какво да правим. На роднините им казах да донесат пари, за да можем да и купим столче за кола. Ама тя на какво щяла да се радва  ooooh! Незнам смятам да оставя нещата на самотек.

Аник Боби в кенгуруто, а Ели в количката. Кенгуруто ни е с твърдо гръбче за новородено и го нося легнал.

На мен да ми е честито зъбоникненето на горните кътници на Ели с коликите на Боби  Mr. Green Е наистина няма такъв цирк  hahaha Каката с 38,3 и кашля, малкия пищи  Crazy

# 233
Джул я снимай да видим хареса ми идеята за този пластелин Hug

# 234
  • Варна
Пия Магнерич и нош-па 3 пъти на ден, безболезнени са контракциите, но надвечер като стане и много ми натежава...Добре че Мони е на ясла през деня. Джул, аз прокървих сериозно в четвъртия месец, и се наложи да си остана вкъщи, но продължавам работата. Споразумяхме се че няма смисъл за няколко месеца да си търсят нов човек, така или иначе след като изляза в болничен за раждането, вече ще има кой да ме замести; а и да взема малко повече парички. Та сега по цял ден съм пред компютъра, полягвам си поне когато се уморя, и най-важното не пътувам.

Иве, има едно "Таралеж", на 2рия етаж на търговски център Елитис, над Пикадили и Практикер се пада. Бяхме там на РД, има голям кът с надуваем замък, много и различни играчки, каки които гледат децата, но не си спомням цената. Има и заведение, правят пици. Обаче на Мони много не й хареса, и все ме търсеше къде съм, не искаше да стои вътре /то е едно такова оградено пространство/. То края на септември вече е по-хладно, и може и вкъщи да го направим, както миналата година.

# 235
  • Sofia
Ivy, аз забравих да се изкажа - намери Lefax за коликите! Аз давах на Габи до третия месец и смея да твърдя, че не ги усетих мног-много. Помня само тяхното начало, докато започнахме с Лефакса. Нали помниш номера със сешоара  Grinning Колко майки ме благославят, че съм им казала  Hug
Евица, аз много се чудих защо не се обадихте  newsm78 Тия гадни вируси са ви провалили почивката  Sad И ние изкарахме подобно нещо.
Алекс, аз пиех Гинипрал (ужасно силно лекарство). Хубаво, че не си стигнала до него. ПОЧИВАЙ СИ!!!!!  Naughty

# 236
  • Пловдив
Александра, това е добре, че можеш да работиш и от вкъщи и да съчетаваш нещата. Защото иначе работата със стоенето вкъщи е почти обречена на изкуквация Mr. Green Аз засега се натискам в офиса, ама така ми се спи следобед......
Иви, ще снимам довечера. А на теб с кътници и колики #Crazy #Crazy #Crazy, много стискам палци да мине бързо. Че като знам нашите с какъв зор излизаха 2 месеца Tired

# 237
Мечо, пропуснах да кажа колко ми хареса мястото, на което сте празнували рожденния ден на Ивчо. Изглежда много приятно заведение. А Ивчо колко щастлив и усмихнат е  Hug Вижда се, че му е харесало и на него! Разкажи за подаръците, че да крадем идеи  Mr. Green

Jul, Тео също се радваше най-много на една кола с дистанционно. Първо с плашеше и бягаше, но после любима беше. Вече е счупена, дистанционното също не става за нищо...

Иви, ще се опитаме да не забравим фотото Mr. Green Уж вече сме приготвили повечето неща. Снощи младоженците си четоха репликите, че има малко остарели английски думи и е малко трудно за тях да ги повторят от раз  Joy Няма да е голямо празненство, но е вълнуващо за всички ни Simple Smile

АниК, аз също съм от благославящите те за сешоара  Heart Eyes  bouquet Помагаше повече от капките за колики.  Grinning

Отивам да се обличам, че имам 40 мин до началото на работния ми ден. Дано не закъснея.

Лек ден ви желая!   bouquet

# 238
  • София, в полите на Витоша
Заминаваме за Триград, аман вече, пак събирам багажи, този пъти  дебели дрехи, че там си е студ.... ooooh!

Пепи, блгодаря за милите думи, и двете много изрусяха, Тея е почти бяла отпред. Ели е добре, работи, кара кола- на гаджето- и се готви не за учене, а за море...  Joy Ученето от октомври, ще я видим как ще й тръгне, но от опит знам,че като влезеш веднага след училище, продължаваш по инерция, не ти е трудно.  Wink На вас весела сватба! Hug

Целувки, момичета, отивам да стягам багаж!

# 239
Здравейте Мами за
Яслата smile3511 smile3511 smile3511сме приети но може да не почне от 17.9 а от 24.9,което за мен е лошо,защото наще ще заминат от 23.9 до 30 на екскурзия в Турция.Нече до 5.9 не са на море но карай да върви.Яслата е точно зад майка ми и доста далече от свеки и как ще я взимам първата седмица до 12 часа   33uu  33uu
За Рд ще го правиме сигурно в Мики маус на Банишора,защото 12 деца в макдоналд ще е малко пространството а в клубче повечко парички но децата ще се налудеят
Подарък доскоро го мислих но днес щерками си го донесе в къщи.Днес на сточна гара влизам да й харесам нещо в Липтенски магазин и тя настъпва нещо понег.же не гледа къде ходи и аз като го загледах котенце.Купихме си тоалет и после докато чакахме нейната свекърва да купи на зетко нещо и тя като го вид яи започна да гогали ,ама не да го гали както ние а все едно го биеше.То милото ни живо ни умряло на голямото движение захвърлено от някой и със счупено краче.Взеси го и си го сложи в детската количка да си го вози.То заспа милото и само с гаджето и се караха кой да го вози и да го гушкат.Взех го в мен и то заспа на ръката ми.До една кофа видяхме кашон и ВЕронка ми го влачи и вика ето мацеце да нанаш.Насълзиха ми се очичките.Дада нейната свекърва прясно и кисело мляко да го нахраниме.с една пипета му дадохме малко и то живна.Мойта си го кръсти Мая.Като залягахме мамо мацето та мацето.Демек да легне мацето с нея.Добре че се сетих че имам плюшено та така заспа.Ето го и котето и  новия ми тоалет
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=160340&photo=62
Сега като стане ще видиме дали ще плаче за него.Уви не плака но котетотлеко я гризна по пръстчето щото то милото от страх и от непознато му се спи а някой ще му досажда.Сега си седи кротко и си ме гледка
Да ви се похваля вече 3 дена сме без  smile3504 и понеже една съседка на свекърва ми с куче и й взе и каза че кучето й е изяло бибата и сега тя не иска да си гушне плюшеното куче,щото бау-бау е лош и й изял бибата,но каза че като го види че има Нана-бой демек.А вчера като отворила шкафа с лекарствата за малко да изпие реванола да се прочисти вътрешно.Слава богу нищо не изяде или изпи PraynigДовечера добре че мъжа ми е мебелист та ще донесе една ключалка като на пощенските кутий да го заключвам.До къде стигнахме даси заключваме шкафовете.Внимавайте с тези неща че става за секунди и после може да повредат детето за цял живот.-Та там намери някакви Биби и бях и скрила бибата там и щом я видя веднага в устата .Навсякъде ходи с тях и накрая я прилъгах с бонбон и тя хвърли бибите и аз ги скрих в тъмна индия.
а това са най смешните ни моменти от раждането до днес
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=167399

Последна редакция: чт, 30 авг 2007, 19:52 от mama rosi

Общи условия

Активация на акаунт