...след като му купувам дрехи за 4 годишни и носи 27 номер обувки
...Успокойте ме,pls
....
Мишленцер, абсолютно е било редно те да ти се обадят, а не ти на тях! Ми то по тази логика трябва да звъним всяка вечер да видим дали всичко е наред, да не е станало наводнение, да не е паднал покрива, да не се е напукала някоя стена и т.н. Логиката предполага, че всичко си е наред и ако се случи нещо чрезвичайно, този, който търпи промяната, уведомява останалите, а не обратното. Ама не се ядосвай! Има ли кой да гледа мишлетата, докато благоволят да отворят яслата?
Орхидейка, на мен това ми звучи като събиране, дано да съм права. Малко глупаво ми звучи обаче да стои в квартирата и да не се прибира при вас, само защото бил предплатил... Имам предвид, какво са малко хвърлени на вятъра пари в сравнение с щастието на най-близките ти хора?
Нали се сещате какви обяснения давах в квартала на тема "колко е щастлив брака ми и че мъжа ми не е такъв човек"
.Вярвай и вземи сама решения за себе си.
Нали... Като кажат, че сестра ти е еди каква си, иди обяснявай, че нямаш сестра...
Много боен твоят сладур! Нищо, случва се. Да не те плаша, но преди години бях на преглед в поликлиниката и там видях познат с току що превързано око. Питаме го какво му е , а той: "Малкият заби вилица в окото ми! На косъм беше да го извадят."
Та хрумват им и такива неща на децата. Стефан и той хич не е от кротките - вчера искаше да фрасне брат си по главата със стъклена чаша, добре, че след случката с пръчката съм с 4 чифта очи вече... 

... mishlentze, какво да ти кажа и с вас положението - мили родни картинки!

И той самия не устиска до сряда.
благодаря ви на всички
а аз се чувствам
Добре че има приятелки макар и виртуални като вас