В отлично здраве и настроение е ЯНУАРСКОТО дете-творение

• 11 742
  • 284
  •   1
Отговори
# 255
ама аз съм казала,че ще го правя борец Grinning...след като му купувам дрехи за 4 годишни и носи 27 номер обувки Laughing Sad...Успокойте ме,pls Simple Smile....
Laughing Няма нищо за успокоение - голям мъж гледаш и това е! Радвай му се! Mr. Green Аз се притеснявам за мойто хилавото, а Ванката ще си тежи на мястото - такива трябва да са мъжете! Peace
Мишленцер, абсолютно е било редно те да ти се обадят, а не ти на тях! Ми то по тази логика трябва да звъним всяка вечер да видим дали всичко е наред, да не е станало наводнение, да не е паднал покрива, да не се е напукала някоя стена и т.н. Логиката предполага, че всичко си е наред и ако се случи нещо чрезвичайно, този, който търпи промяната, уведомява останалите, а не обратното. Ама не се ядосвай! Има ли кой да гледа мишлетата, докато благоволят да отворят яслата?
Орхидейка, на мен това ми звучи като събиране, дано да съм права. Малко глупаво ми звучи обаче да стои в квартирата и да не се прибира при вас, само защото бил предплатил... Имам предвид, какво са малко хвърлени на вятъра пари в сравнение с щастието на най-близките ти хора? newsm78

# 256
  • София
Мишленце ,при нас с яслата нещата са по същия начин. Днес ходих ,то в групата е погром. До никъде не са стигнали ,чудя се дали до 17-ти ще се справят ,а и зор не си дават. Един само работеше.
Майчета и за груго съм раздвоумена-искат ли васерман за яслата ,защото всеки различно казва. А и също за колко време стават готови фекалните проби ,че и те са с давност.
На мен ми става все по свито и тягосно ,като виждам ,че много наближи раздялата. Тревожа се от неизвестността как ще приеме промяната. А също и от това ,че приемат полуздрави деца.
Мом Ан напълно те разбирам.
На всичко отгоре днес моят синковец дали ,че не му се чакат тийн годините /Вивка/ или заразен от скандалните побойнически теми на форума ,такава глава ми нацепи в устата ,че имах кръв по зъбите и хематом на горната устна. Сега е подута и изглеждам  Sick Нали се сещате какви обяснения давах в квартала на тема "колко е щастлив брака ми и че мъжа ми не е такъв човек" Grinning.
А за Орхидейка специално  Hug.Вярвай и вземи сама решения за себе си.
nellykoyo не се притеснявай и моят дънгалак е едър ,така са януарските мъже ,особенно родините по времето на арктическия студ ,пък и размерите са относително понятие.

# 257
Мишките - добре, че е бавачката на разположение. Обаче жената го е закъсала със здравето и ходи по изследвания, другата седмица мисля да им ги трупясам в яслата и да правят каквото решат.

Фекалните имат давност 2 седмици, кръвните и урината -1, а бележката от лекаря - 3 дни само. Васерман на нас ни искат, важи 6 месеца.

# 258
mishlentze много гадно се е получило. Директорката и на мен ми каза, че за всичко ние да ме звъняли тя нямала намерение да звъни на всички родители  Crazy

Нямам много време, но не се сдържах да напиша 2 реда - Neda отдавна не се бях смяла така с твоята принцеса. Много е чаровен този Камен бре - ще вземе акъла на сума ти моми  Laughing А и с новата прическа е много сладък

Хайде отивам да говоря с една директорка пък да видим...

# 259
.......такава глава ми нацепи в устата ,че имах кръв по зъбите и хематом на горната устна. Сега е подута и изглеждам  Sick Нали се сещате какви обяснения давах в квартала на тема "колко е щастлив брака ми и че мъжа ми не е такъв човек" Grinning.
hahaha Нали... Като кажат, че сестра ти е еди каква си, иди обяснявай, че нямаш сестра... Joy Много боен твоят сладур! Нищо, случва се. Да не те плаша, но преди години бях на преглед в поликлиниката и там видях познат с току що превързано око. Питаме го какво му е , а той: "Малкият заби вилица в окото ми! На косъм беше да го извадят." #Crazy Та хрумват им и такива неща на децата. Стефан и той хич не е от кротките - вчера искаше да фрасне брат си по главата със стъклена чаша, добре, че след случката с пръчката съм с 4 чифта очи вече... ooooh!
За васермана - на мен не са ми искали. Доколкото разбрах, до миналата година е бил задължителен навсякъде, от тази година - яслата сама решава. Ако не са ти го споменали изрични или да го пише като изискване в молбата - значи не искат.
Хайде, аз отивам да вечерям. Лека нощ на всички!  bouquet

# 260
  • София
Сега направо им казва, че отива да седне на стола. Още не са измислили с какво да сменят седенето. Но пък децата са толкова хитри. Simple Smile
Ха! Много се смяхме с мъжа ми! Ми що да се мори детето, нека си почива  Mr. Green Малии, вярно колко непредсказуемо хитри и изобретателни стават с възрастта! Thinking
Да кажа и аз как ни мина първия ден на ясла - оставих я за 2 часа до обяд. Даже самата сестра ми каза, да не съм идвала чак в 12 ч., а към 11 и нещо, щото 'тя като реве цяла сутрин ще прегракне и утре няма да иска да дойде'  Shocked Да не се Фаля много - ама направо си ни похвалиха  Grinning(за разлика на други родители, за които чух, че плакали малчуганите през цялото време) - даже си е играла с децата, е, 'от време на време проронвала някоя сълзица за мама', но горе-долу е било добре  Peace Влезе си за ръка с лелята без да се обърне даже, аз още й прибирам маратонките в шкафа и те ми се скриха от погледа  Simple Smile НО утре и вдругиден вече като знае какво я очаква, едва ли ще е толкова благоразположена Sad
Иначе и мен ме изненадаха от яслата като ми продиктуваха един куп неща, които трябва да нося още (термометър, гърне, всеки памперс надписан  Shocked ...), а преди това ходих и се виждах с директорката и я питах това трябва ли - онова, а тя - не! На други ясли още август са дали на родителите лист със списък, атука в коридора ми диктуват на 5х5 см листченце  Close ... mishlentze, какво да ти кажа и с вас положението - мили родни картинки!
mom_an, от първия ден още не може да се вади никакво заключение, че ще им е лесно или не. Както казва морската - трябва им време ... и ... по-малко неоздравели деца в яслата  Peace
Васерман искат на един от родителите - по изискване на ХЕИ.
Хей мами, аз не съм ли ви казвала как ме подреди Вики преди няколко месеца в окото Rolling Eyes - Наистина беше несъзнателно, но ми направи рана на роговицата...ходих на очен, после капки, мехлеми, ужасно ми беше - не можех да виждам с окото 1 седмица. И сега редовно си ходя с посинена устна (най-често травмите стават при приспиване) - тя се хвърля и тръсва върху мен където й попадне, но това не е най-гадното - тя има един навик още от кърмене (тогава ми щипеше кожата на гърдите и я въртеше между нокти - писала съм ви) - сега садизна се прехвърли по същия начин на гушата ми  Shocked И ако не й дам да ме щипе се разсънва и почва рев  Twisted Evil, постоянно се дърпам и казвам, че боли, но тя вече е почти заспала и не съзнава  Shocked
Сега ще поразгледам общия албум!

# 261
  • София
Здравейте,

намесвам се в темата ви с молба да се включите в една петиция, свързана със здравеопазването на нашите деца (тези, които все още не са се включили, разбира се).
Ето и една тема по въпроса.

И разпратете на приятели и познати също  Simple Smile

# 262
Здравейте!
В края на август останах без интернет и с огромно закъснение честитим имените дни на малките януарчета Grinning!Здрави, весели засмени, да порастнат те големи!
bordima, прекрасна булка си  bouquetБъдете много щастливи!
Паолина е също от приказливите.Все нещо си бръщолеви.Напоследък не минава ден, без да се нарани.И след това казва:"дари, дари"(удари) и показва болното си място.Това се чува доста често при нас.Последният път се удари на бюрото по носа, точно между очите.Незнам защо така се случва CrazyНаскоро пък бягаше ( Поли почти никога не върви с нормален, бавен ход, обикновено бяга) и извенъж оплете краката и хоп-поредната цицина на челото ooooh!После реши да върви изправена по една пейка и падна и пак главата си удари Tired
Стана ми интресно, че предпочита по-големите момчета Joy JoyДокато зърне "обекта" и започва да вика"бати, бати".А те батковците баскетбол играят, не им е до дребосъци.
Хайде, отивам да спя. smile3524
Лека Hug

# 263
  • София
Telma ,мерси за милите думи. И аз се надявам да го харесват момите ,че по-лесно да се отърва от него и да го дам жена му да го гледа. JoyУспех в борбата с директорките!На мен ми намекнаха за спонсорство например.
Мом ан ,аз наистина нямам сестра. JoyШегичка-лафа е стар ,но готин.Не е искало детето да му викат "А ето го Камен с подутата майка".
Галита ,всичко ще си кажете. JoyБраво на малката ,дано да е все така.
И на вас ли ви казаха да ги взимате в началото на обяд и до кога така. Няма ли да свикнат така и после ...
Оооох ,смея се аз ,но не ми е до смях. Как ще оставя на мама момчето? Sad

# 264
Neda Камен е много красив мале и каква принцеСА е само  hahaha Joyа какво букли боже мечтаех да сме с такива коси и очи Sad  bouquet  bouquet  bouquet

# 265
Добро утро! Пожелавам ви ден без аварии и контузии  hahaha Той и Калоян често си мята главата и само благодарение на бързите ми реакции, все още съм със здрав нос  Sick

*Daisy*, и Калоян вечно пада и тича  ooooh! А и по батковци си пада (защо ли не по какички  newsm78)

galita, дано и днешния ден е така успешен в градината  Hug

Telma, ти защо сменяш градината? Не си доволна или търсиш нещо по-удобно?

# 266
Момичета каза ми че довечера ще се върне newsm68 newsm68 newsm68 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm03 newsm10 newsm47 newsm51И той самия не устиска до сряда. Mr. Green Heart Eyes Two Hearts  kiss Flowers Sunflowerблагодаря ви на всички  lovekissа аз се чувствам dancing dancing sohappy

# 267
  • Варна
Оооо, добри новини, Орхидейке! Hug Само внимавай с компромисите, да не са много и то скоро!!! Close

# 268
Оооо, добри новини, Орхидейке! Hug Само внимавай с компромисите, да не са много и то скоро!!! Close
А няма няма.То така се получава като живеят 2 семейства.За сега ще остснеме   при майк ами .Но ще си търсим  квартира Peace  bouquetСамо мога да лажа че без всички вас нямаше да се справя.Не мислех да ви казвам но много ми тежеше PraynigДобре че има  приятелки макар и виртуални  като вас Peace  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: вт, 04 сеп 2007, 09:23 от DIVA_ORHIDEQ

# 269
Орхидейка, много се радвам !  Peace Хайде успех и от тук нататък без проблеми  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт