На море или на планина, НОЕМВРИйчето ни навсякъде е звезда!

• 11 747
  • 283
  •   1
Отговори
# 30
 sohappyздравейте мами,аз пак не можах да се включа за новата тема,а бях подготвила заглавие:"ноемврийче с морето се сбогува,за да може вкъщи да лудува".Нищо,следващия път,но пък вчера ходихме на море-на министерския.Водата не беше много топла и Криси само веднъж го изкъпахме целия,цопахме само с крачетата във водата.  Nature Sunny,а и след 2ч излязоха вълни,абе изкарахме още една "баня". RageЯд ме е че не мога да покажа моето ноемврийче,но трябва да си купя кабел за компютъра.Спокоен ден момичета и честито на всички имащи повод да празнуват.

# 31
Сончеее, абе много си наблюдателна, беееее  Joy! Ами Емката и се намокри едната обувка от дъжда и Боил като истински кавалер даде своята, а на него тати му държа крачето  Mr. Green!
Лина, не се притеснявай! Той Велизар също язди около половин час, но беше с водач и много се накефи! Проблемът при нас с Мариянка се получи, защото бяхме с един водач и в момента, когато кобилата хукна, човекът беше до мен.
Мишенце, честито ти християнче   bouquet! Да ти е живо и здраво! Като бяхме в Смолян все се оглеждах за вас, но за съжаление видях само една съученичка, която живее в Щатите, но иначе е смолянска снаха  Grinning. Не се бяхме виждали от 9 години и изведнъж се срещнахме в центъра на Смолян  Mr. Green! Мише, да си призная забравих името на сестра ти и не можах да предам поздравите на Коцето и Детелина  Embarassed! Всъщност им казах, че имат поздрави от Австрия, ама не и имена  Embarassed  ooooh!!
dil, сигурно и аз щях да направя като тебе, ако моят кон беше пощръклял!
Цвети, честита книжка! Леко и безаварийно шофиране и Момчил да ти купи една кола за рождения ден  Wink!
Аз съм ЗА срещата  Peace! В петък рано, рано съм на зъболекар в Студентска и ако кажете ще останем в парка, но едва ли в 9-10 сутринта ще излезете  newsm78!
   Хубав и слънчев ден на всички   bouquet!

# 32
  • София
Оооооо, аз в 9.30 най-късно излизам  Laughing - на моите хубавици не им се седи вкъщи... Така че в 10.00 спокойно мога да съм в парка - а ти Боил с теб ли ще водиш на зъболекар?

# 33
Ахам  Mr. Green! И баткото за детегледачка  Peace!
Кязи, все ще ти казвам - Каан е много лъчезарен и има на мама трапчинката като се усмихне  Hug!
Уфффф, да ви се оплача: влязох да се къпя и тъкмо ще си измивам маската от косата и спряха топлата вода  #Cussing out! До сега съм си топлила вода в една кофа та да се доизкъпя! Тия идиоти от Топлофикация сменят тръби по пътя на 306 и от време на време ни спират топлата вода  #Cussing out! Ама никъде не е обявено кога и за колко часа ще я спират  #2gunfire! Бясна съм  #Cussing out!

# 34
  • Бургас

Мария 86, май имате като нашата количка. А аз те питах стана ли качването на снимки Simple Smile .

Да със снимките се оправихме ама за картинките още не ми е ясно как  става,ако имаш желание маже да ми обясниш на ЛС  Mr. Green или който иска разбира се.
За количката не знам.Нашата е Chicco Duo тъмносиньо и бежово едно такова.Айде и ние да се организираме да се видим като сте свободни  Hug

# 35
Мария, ето в тази тема е много добре обяснено за снимките и картинките в профила, подписа или мнение  Peace

# 36
Рени, радвам се да ви "видя"  Laughing А каква маска за коса ползваш,че моята започна пак да пада?  Sad

# 37
Я да ви отперя едно въпросче  Grinning Понеже видях, че сте обсъждали в предната тема документите за майчинството след 9 месец, да попитам в крайна сметка - от термина или от датата на раждане се броят тези 9 месеца  newsm78  Питам, понеже в понеделник ще заминаваме, та да преценя дали ще мога да ги подам като се върна или да си дам зор и да отида утре  Confused

# 38
Петя, дните се смятат 45 дена преди термина - когато излизаме в оптуск за браменност и раждане. При теб е било някъде към 10-11 октомври, май бяхме с близки термини.

# 39
  • Бургас
ВечеПетя много ти благодаря сега ще почета малко   bouquet

# 40
Я да ви отперя едно въпросче  Grinning Понеже видях, че сте обсъждали в предната тема документите за майчинството след 9 месец, да попитам в крайна сметка - от термина или от датата на раждане се броят тези 9 месеца  newsm78  Питам, понеже в понеделник ще заминаваме, та да преценя дали ще мога да ги подам като се върна или да си дам зор и да отида утре  Confused

Незнам точно как се изчисляват, но при мен тези 315 дни са изтекли на 07.08.2007г....та в новата молба (пуснах я със закъснение на 15.08.) до работодателя писах "...платен отпуск за гледане на дете до 2 години, считано от 08.08.2007г. до 01.11.2008г." Възоснова на нея, работодателя издава заповед...един вид разрешение...поне така ми обясниха нашите счетоводителки...

# 41
Петя, дните се смятат 45 дена преди термина - когато излизаме в оптуск за браменност и раждане. При теб е било някъде към 10-11 октомври, май бяхме с близки термини.

Въх, аз пак съм недоразбрала  Embarassed Т.е. излиза, че вече трябва да съм ги подала документите, така ли  ooooh!  Аз си мислех, че е при навършване на детето на 9 месеца...

# 42

Въх, аз пак съм недоразбрала  Embarassed Т.е. излиза, че вече трябва да съм ги подала документите, така ли  ooooh!  Аз си мислех, че е при навършване на детето на 9 месеца...

Ред: Ох, сега загрях... Laughing

# 43

Ако помниш от кога си излязла в оптуск 45 дена преди термина, ще ти изчисля датата.

# 44
Мина, много ти благодаря   bouquet Тъкмо си гледам личната амбулаторна карта - от 13.10. съм излязла в 45-дневния отпуск  Peace

Общи условия

Активация на акаунт