Тинейджърите III

• 24 409
  • 477
  •   1
Отговори
# 60
Вие тук всички се познавате ли? Crazy

С вечерния час са и нашите вечни проблеми и караници. Sick Аз казвам 20:30, тя 22:30 докато се стигне до компромисно 21:30.  Rolling Eyes Горе-долу напоследък на тази граница и е закотвен вечерния час, но понякога я нарушава. newsm78

По кафета не ходи. Далечко са ни кафетата. Ходи по разни пицарии, бюфети, ресторанти, но рядко. Основно се шляят по магазини или ходят на кино. Но най-често седят у някой на гости в къщи. Особенно ако в къщата има басейн, там са. newsm78 Притеснява ме, че приятелите и все са далечко и ангажира родителите им да я карат като се задържи по- до късно.

Джобните и сега са много повече от моите. newsm78 Вчера излезна по магазините с 5-600 и се върна без цент. Sick Нейни са си да ги харчи за каквото иска, но не мога да ви опиша тези маркови дрехи какви парцаляци са. Laughing Имам чувството че нарочно сега всичко се шие от най-евтини и груби платове. Sick Много ми се разсърди че и казах, че са грозни. newsm78 Нищо не съм разбирала- тя искала СЕМПЛО.
Парцаляци, чифт кецове (много ми се щеше да си мисля, че ще вземе да се облича като хората, но не съм познала явно) и мечтания IPod- готово, не остана и цент.  ooooh!

# 61
  • Варна
къде без мен, а, минаMr. Green

цицоманът като суче и кака като я няма мама сяда на компа.  Simple Smile

ксения, няма да показвам поста ти на дъщеря ми, че ще ме изяде какве джобни имат хората. #2gunfire

# 62
Цитат
ксения, няма да показвам поста ти на дъщеря ми, че ще ме изяде какве джобни имат хората. #2gunfire

Е те сега станаха такива, откакто си ги изкарва. newsm78 Вече не мога и гък да кажа за какви глупости харчи. Само не знам къде ще ги складира тези парцали. newsm78 Сигурно 50 вида суичъри станаха, купуват се още. ooooh! Все се надявам, че трябва да и поомръзне един ден. Confused
Абе нямам нищо против дрехите, само да бяха нормални, а то... Sick

# 63
  • София
 Lilibon ,  newsm62, тези 600, които ги пише Ксения са канадски долара(работи  детето) - по Канадско е така. А за марковите парцали  - и тук са безбожно скъпи дрипи, но не са маркови  Laughing. Колко пъти му казвам на синковеца, че си облякъл  суичъра наопаки  Wink

# 64
  • София
Вие тук всички се познавате ли? Crazy

Познаваме се само с Алекс
и то благодарение, на първата ми тема във форума  Wink Wink Wink
Темата беше:
"ПОМОЩ ТИНЕЙДЖЪРИ"  Joy Joy Joy

С Лилибон и с мамин, златен, вкусен Криско,
очаквам да се разцелуваме на живо,
към края на август!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

къде без мен, а, минаMr. Green

цицоманът като суче и кака като я няма мама сяда на компа.  Simple Smile

Не показвай - ама там все пак е братска Канада  Wink Wink Wink

# 65
Lilibon ,  newsm62, тези 600, които ги пише Ксения са канадски долара(работи  детето) - по Канадско е така. А за марковите парцали  - и тук са безбожно скъпи дрипи, но не са маркови  Laughing. Колко пъти му казвам на синковеца, че си облякъл  суичъра наопаки  Wink

bigcat, ама ти разбираш ли, то поне да имаше един ръб наопаки, все е някакъв интересен елемент по дрехата. Точно обратното- НИЩО, НИЩО. Sick Да идеш да се разровиш из втора употреба сигурно сто пъти по-нормални неща ще изровиш. Сравнявам вчера новия и суичър с един стар и и викам гледай сега каква разлика в плата. Колко е хубав този и отвратителен онзи. И виж тук на зеленичкия има малко златничко, интересна катарамка, а на този нищо. Щерка ми се смее -вика, стария мамо струва 15 дол. и е куча марка, затова има всякакви грозни джунджурии. Новия е не знам си каква марка и е 60 дол., затова му бил такъв "готин" плата и нямал нужда от нищо. Joy

Егати, аз нищо вече не разбирам от качество на дрехи, казвам ви честно. newsm78

# 66
  • София
Ами тези  - маскировъчните(военните),"колко са модерни". Изпратиха му от САЩ два чифта панталони. Единия е зелено и кафяво Rolling Eyes, а другия има и ярко червено - това е създадено в гората да се криеш, не по Витошка да се перчиш  smile3506. Обаче аз нали не разбирам - едните били летни, а другите есенни униформи. Като се докара така, все едно на мисия в Ирак ще заминава  ooooh!

Последна редакция: сб, 18 авг 2007, 16:10 от bigcat

# 67
Ами тези  - маркировъчните(военните),"колко са модерни". Изпратиха му от САЩ два чифта панталони. Единия е зелено и кафяво Rolling Eyes, а другия има и ярко червено - това е създадено в гората да се криеш, не по Витошка да се перчиш  smile3506. Обаче аз нали не разбирам - едните били летни, а другите есенни униформи. Като се докара така, все едно на мисия в Ирак ще заминава  ooooh!

Абе това поне интересен десен има, хайде. newsm78 А нашите почти всичко едноцветно, от някакви раздърпани евтини платове като за пижама. Sick Само кецовете са ярки и шаренки- има на какво да се спре погледа. Ама кецове. Може ли младо момиче да ходи с кецове, а кажете ми. Sick
Ето ги тук- тези които са долу вляво- Graphic, само че не гуменки, а високи кецове. Sick

http://www.converse.com/index.asp?bhcp=1

# 68
Мъкаа, мъкаа - два дена откак Скайп се срина
 #Crazy #Crazy #Crazy
За дрехите,. имам какво да кажа и аз. Сестра ми ще се омъжва и аз нали все съм с дънки или панталони и блузки разни и ниски обувки, та да мога да клякам спокойно с цел установяване на контакт с очи с хората, с които работя, и тръгнахме за тоалет за мен. Това Манго, Сисли, Батибалено и т.н. всички ги оръшкахме - ми най-фешън материята е жарсе, като на баба ми комбинезоните. Mr. Green Mr. Green Mr. Green Озверях аз и няма да влизам в подробности как си реших проблема. Но после и детето мина по тоя маршрут с леля си - в резултат сега си имаме потниче Сисли, екрю, дето е баш като моите потници-бельо за зимата, само е с червени кожени презрамки за скромната цена от 25 лева и било много изгодно, щото е на разпродажба. Добре поне, че полата и е много хубава, та някак ще го преживеем това недоразумение.

Последна редакция: пт, 17 авг 2007, 20:28 от schreier

# 69
  • Варна
Ксения, кецовете са сладки, да. Ами моята тийнка като си купува само черни тениски? Вече не я знам колко на брой ги има такива и какво се е лепнала на този черен свят? То по това си пролича, че влиза в пубертета -
смени розовите дрехи с черни
смени списание Уич със списание Браво
почна да виси с часове с фотоапарата пред огледалото
Mr. Green

# 70
Хайде и аз да се разпиша - със син на 14 почти и дъщеря на 17 и половина.
Дъщеря ми от  това лято няма вечерен час, но обикновено се прибира докъм 23.Днес ме попита дали може да отиде  на платка и аз, естествено и отказах. Добре, че лесно приема отказите ми, че не знам какво щях да правя.
Синът ми е отново с по=голямо гадже, този път- с 2 години по-голяма. Той ще е 8ми клас, тя- 10. Не мога да ги разбера тези момичета- какво им е интересно с по-малките момчета? newsm78Досега не е имал гадже ,което да е колкото него, все с по 1-2 години по-голем,аман!
За дрехите- аз ги купувам все още и на двамата. От малки ги свикнах да им нося дрехите от чужбина и затова нямат навиак да ходят и да се заглеждат по магазините, което идеално ме устройва засега. Дъщера ми се облича спортно-елегантно...нямам забележки  почти/ с изключение преди няколко дни , когато се почви с анорак  и клинче....много и се ядосах , но явно и тя си взе бележка и  няколко дни подред идваше да ми се показва като излиза и да ме пита- сега нали не съм като фолкаджийка/ това е обидна квалификация/ Laughing
Със сина ми- минахме бързо през рапърската мода с провисналите дънки. Прави ми впечатление, че за среща се обуват дълги дънки и маратонки/ не бермуди и джапанки/, което ми харесва.

# 71
Чук-чук.
Може ли?

Не съм съвсем за вас,защото големия ми син е едва 11-год.(почти),но по начина на разговор с нас имам чувството,че вече влиза в пубертета.
Дървен философ за всичко, не отбира от дума,все той всичко знае и разбира,а като сбърка и му го натякнем с баща му ни се сърди или се фръцва като ощипана госпожица.
Откачам вече с него.

На едно събиране седна с абитуриентка и цяла вечер не се разделиха,все за нещо си приказваха,споделяха.Ако той отиде до тоалетната,тя - по него.Седи пред вратата и си говорят. ooooh! ooooh! ooooh!
А там имаше деца,които му бяха по - близки по възраст.
За дрехите не искам да говоря.
Избира си такива дрехи,че ми настръхват косите...
В жегите тръгнал с чорапи и маратонки. ooooh! Като го видях,аз щях да получа топлинен удар... #Crazy

# 72
Да...ударила си шестица от тотото монда, с деца, на които още им определяш как да се обличат. newsm78 Нямам претенции чак до толкова, но поне малко от малко да се влияеше от мнението ми... Sad Отдавна съм вдигнала ръце с избора и на дрехи. От малка си беше с големи претензии и нищо купено не я устройваше. ooooh! После взе да ме вбесява ходене по магазини с нея, защото може да си утрепеш не един ден и то инат голям- на всичко се муси. Crossing Arms Оставих я сама да си избира, че нямам излишни нерви за късане.
Това "елегантност" е на някакво зачатъчно ниво при нея. newsm78 Раздава го на хип-хоп тийнска мода и това е. Малко ме учуди... покрай парцалките купила и някакво кадифено вталено сакенце за есента, много елегантно, нищо че пак поизбеляло и малко спортно такова.... Joy И големи копчета на малките джобчета...резида с шоколад. Абе интересно и добре и стои. Поне нещо са света. Laughing Преди да го извади ми вика "ей това трябва да ти хареса". Laughing Не че съм кой знае колко възхитена, но сравнение с кецове и унисекс суичъри не може да става. Thinking

Ох...що са толкова трудни божееее... Confused

А по-големите гаджета на тази възраст май са на мода. newsm78 Аз следя уж да не са прекалено голями, защото момчетата в определена възраст почват да си имат специфичен нагон. Laughing Миналата година един 18-годишен беше лапнал по нея на морето и още и се обяснява по сайпа. Joy Слава богу през скайпа нищо не става- да и се обяснява колкото иска. hahaha

Медовинка, жеги и маратонки с дебели чорапи въобще не ме шокират от много отдавна. Joy Свиквай!

# 73
А по-големите гаджета на тази възраст май са на мода. newsm78 Аз следя уж да не са прекалено голями, защото момчетата в определена възраст почват да си имат специфичен нагон. Laughing
при нас е обратното, ксения- той на 14, тя- н 16....това ми е стрснно. Днес си лга и ми вика- бях канен да остана да спя у  тях, ама...ти всичко развали..но не беше сърдит, де.
Питам го : как така  да останеш у тях, тя сама ли е? А той ми вика- не, с майка си, но тя ме познава.  Joy Joyмай си фантазираше нещо. Пък и това с оставането да спи у тях просто няма как да се случи.
А при вас как стои въпроа със  спането извън къщи?Аз не разрешавам те да ходят, но много често приятелите им/ от същият пол/ преспиват у нас.

# 74
И аз не разрешавам да се преспива на чуждо място. Един единствен път остана при приятелката си, т.к. на другия ден рано сутринта трябваше да пътуват с родителите и до курортче наблизо за втори тур на конкурс за красота, за който се беше класирала приятелката и.  Поканите бяха получени половин година по-рано и това преспиване беше по изключение.

А иначе за момчетата на тази възраст...познавах аз на времето едно 14-15 годишно, което упорито сваляше учителката си. Joy Твърдеше, че много си падала по него и щял да я прекара. hahaha Хормони бушуват яко, но никой не се заглежда по връстници. Laughing

С моята днес си имахме дълъг разговор за хомосексуалните наклонности. Blush Някой провеждал ли е такъв? Малко ме хвана натясно подетия от нея разговор и едва успях да запазя самообладание и да обсъждам като с възрастен. Доста непривично. newsm78 Ох, добре че си имат сексолози в училище да ги просвещават, че колкото и да съм си мислила, че ще говоря открито за секса, някак не ми се извърта езика направо. Blush

Общи условия

Активация на акаунт