Тинейджърите III

• 24 526
  • 477
  •   2
Отговори
# 90

Ми, здрасти, щом си рекла!  Laughing  bouquet

# 91
то било хубаво да сподели човек с братя по съдба....
и сестри, и сестри Laughing

# 92
  • София
и само коментират колко е грозно да си огащен до кръстта!!!

Грозно не грозно идва модата на високите талии.
Дъщеря ми е на 11 и тепърва тръгвам по вашия път, та ви чета да се подготвям. За сега много ме забавлявате, ама като ми дойде до главата....

# 93

Shocked Хайде стига бе! Къде това идва? Не думай моля ти се, пак ли ще сменяме целия гардероб? Joy Не, не...при нас още нищо такова не идва- пу-пу...

# 94

И аз така чувам!!!
Колко ще е шокирана само...
Засега не ми вярва.  Naughty

Ама като започнат да се разхождат всички в училище огащени до кръстта...
Няма как, ще сменяме гардероба!  Whistling

Но може и да не започнат!
Тя училищната мода няма нищо общо с парижките модни подиуми...
Подчинява си се на свои, неведоми правила!

# 95
и да дойде- високата талия просто не им е удобна, не знам как ще се разделят с нея.

# 96
  • София
Не на всички. На моята примерно хич не й е удобно ниската талия, тя ще е много щастлива. Като бяха модерни прашките рева да й купим и като ги носи един път, не повтори.

# 97
Здравейте и от мен Wink,чета ви от време на време и се ядосвам на себе си ,че не мога да се класирам със свободно време за да си побъбрим за общи интереси. Mr. Green ХЕ........ така както съм тръгнала с римите може и в стихотворна форма да го обърна newsm78
Истината е ,че 90%от времето съм ангажирана с малкия,сладур който да е жив и здрав има данни за камикадзе Mr. Green а ми е мъчно и бих искала да отделям малко повече време на моята мома Rolling Eyes не я пренебрегвам и винаги се опитвам да се интересувам за всичко което я вълнува ,но не винаги успявам и (тя не винаги иска де)
Да ви попитам,"осмелявате ли се"да им купувате дрехи без тяхно присъствие?
аз имам рядко сполучливи попадения при нея,въпреки ,че уж и знам вкуса горе долу на моменти се оказва,че нищо незнам Shocked

# 98
Да, купувам, но все по-рядко. Едно, че трудно се уцелва размерът, ако не се мери, пък и толкова често си сменят вкусовете и предпочитанията сега, че не ми се хвърлят пари на вятъра за нещо, което вчера е искал силно, а днес не ще и да погледне.
Май напоследък само бельо и чорапи купувам без него.  newsm78

# 99
Да, все още изключително аз и купувам дрехоте. В чужбина сама си ги избира, но задължително ме питяа дали ми харесват и  ако и кажа, че не- се съгласява. Досеа само 2-3 неща си е купила сама на своя глава и не са били трагични в никакъв случай.Но тя  е индивидуалист и не обича да се облича като останалите, не иска да има неща като на другите, нито пък някой да има като нейните. Та затова и не ходи по магазините, а разчита аз да и купя нещо оригинално.
За брат и също аз избирам и купувам дрехите. Миналата година успя да ме изврънка за едни кецове, които стуваха 130 лев в мола в Търново и като ги видя на какво заприличаха след 1 месец, се отказа да ме врънка да му купувам неща, които е видял  и е -каквото аз купя.

# 100
Аз пък вече никога не й купувам сама дрехи!!!
Забранено ми е!

Обаче напоследък ходим заедно на пазар, аз набелязвам това - онова и й ги показвам, а тя си избира, и даже е много доволна, защото аз съобразявам предложенията с нейния вкус.
Има едно правило: дрехите да се харесват и на двете ни. Ако на едната не й се понрави, отказваме се.
Как после съчетава дрехите е отделен въпрос, ама... нейна си работа.
Поне не ме болят очите от гледката.

Поначало смятам, че е правилно да се обличат както им харесва, въпросът е, че нямат още изразен вкус и се влияят, затова не пречи тактично да ги насочваме.

# 101
Аз не бих казала, че моята няма ясно изразен вкус. Май винаги го е имала и винаги е бил много странен за мен.  newsm78 Съвместно пазаруване е много изнервящо. Започва се взаимно показване една на друга на разни неща, които съответно другата не харесва. Laughing Това да се стигне до компромисен вариант е радост голяма. Със сигурност няма да е нещо което да ме изкарва от равновесие всеки път като го погледна. Laughing

Сама съм и купувала само сутиени. Обикновенно се харесват, но и тук е капризна- не обича прозрачни. Аз пък не обичам грозни и обикновенни, не обичам и куча-марка бельо. newsm78 Не обичам лятото да се ходи с плътни сутиени с подплънки, но то не се научи. newsm78

# 102
Здравейте и от мен!
Надявам се нямате против да се включа и аз се с мойте - щерка на 16 и половина и син на 9.
Чета темата отдавна, даже отвреме-навреме  колективно с тинейджърката ми (търсения ефект "Думам ти дъще, сещай се снахо !" естествено изби в следния коментар - "На вас времето ви само в коментиране на горките деца ли минава?!  Grinning) Ех,какво да се прави...

# 103
  • близо до София
Здравейте мами! Честита нова темичка!
 Нямам време да чета ,че не сте си губили времето и бая сте изписали, ама рекох да се запиша в новата.
Днес се върнахме от морето! Изкарахме страхотно и слава-богу тинейджърът издържа без много да мърмори. Сега го увещавам утре да дойде на Боровец за ден-два, ама тоя път явно няма да стане!  Sad

# 104
Моят син пък цял ден ме врънка днес - следващият път да вземем и гаджето му с нас в Априлци...не е спрял да ми го повтаря: ккво толкова имало, защо да не било редно и нормално- да бъдели в отделна стая Shocked Shocked Shocked

Общи условия

Активация на акаунт