Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как трябва да се държим в случаи на екстремни ситуации?
Как работи инфрачервената комуникация между телефони и компютри?
Как мога да изтегля софтуер за Siemens CL75, за да активирам инфрачервената функция?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как трябва да се държим в случаи на екстремни ситуации?
-
Как работи инфрачервената комуникация между телефони и компютри?
Инфрачервената връзка между телефони и компютри не изисква специализиран софтуер за телефона, но изисква инсталиране на софтуер на компютър. Той позволява безжичен обмен на данни между устройствата, като се използва за прехвърляне на файлове, като съобщения или изображения, без допълнителни разходи.
-
Как мога да изтегля софтуер за Siemens CL75, за да активирам инфрачервената функция?
-
Как бихте посъветвали някого - какво поведение да приеме, ако бъде нападнат?
-
Как да определим „умерен риск“?
Свикват друг да мисли и взима решения вместо тях и просто НЕ УМЕЯТ да бъдат самостоятелни. Е как да го умеят, като родителят, чиято функция е точно това, да ги учи да го живеят този живот, този родител най-умишлено убягва от тези си отговорности като трепери над него цял живот. Просто няма да възпита така по никакъв начин самостоятелен човек готов за живота.
Напоследък и моята "политика" е такава-опитвам се да го убедя,че човек трябва сам себе си да обича и да се самоуважава и да умее сам да се пази от хора и неща които биха му наведили по някакъв начин.Хванах реплика в едно детско филмче и непрекъснато му я набивам в пуберския мозък/извинявам се за изписването,но в оригинал със сигурност няма да е точно/-"фърст сейф юър селф"-първо съхрани себе си.Та така се опитвам да му внуша,че и за него е по-добре вместо постоянно да му висим на главата и контролираме,да покаже че сам може да го прави и така е най- добре за всички ни.
Колко пъти ме е нападало отчаяние, че "мисията невъзможна"...
В крайна сметка все такава си е лепка, но висенето на врата, умилкването и целувки-милувки нямат нищо общо със самостоятелността и в останалото време. Едното не е пречка за другото, аз това установих. Колкото повече задачи за самостоятелно решение и свобода на действия се дават на едно дете, и колкото по-отрано се започне с това, толкова по-безболезнено настъпва възрастния живот за него, по-отговорно и съзнателно расте. 
Отвори си устата т.е. и повече не посмя.
Докато съм жива и дишам, аз детето си няма да изоставя, а този който би могъл да си въобрази подобно нещо, не е в ред с горния етаж.