баничка с боза- има ли фенове????

• 4 604
  • 62
  •   1
Отговори
# 45
Близо до нас има една фурна където правят едни малки банички с масло и сирене - хрупкави и розови просто са страхотни и като си взема и бозичка става невероятна комбинация  ммммм  Laughing
Мда,говори ми......такива ги обичам точно,но в комбинация с айрян .Искам баничкииииии.В неделя ще си спретна една домашна баница .

# 46
обожавам баница с боза.
фен съм на баница с лук или спанак! Hug

# 47
Комбинацията е супер, но не съм си я позволявала от доста време, че се опитвам да се повталя малко. Друг е въпросът, че вече и баничките, и бозата не са това, което бяха

# 48
  • при Arctic Monkeys
комбинацията е страхотна, макар и ужасно калорична. позволявам си я често Peace

# 49
Аз съм фенка на Баничката с Боза.
Но само сутрин Simple Smile

# 50
Оо, Yeah !  Laughing ама колкото по-рядко, толкова по-добре за килограмите  Naughty

# 51
Трябва да сте луди да пиете тази боза която продават в момента по магазините. Тази боза не е оная боза като едно време. Изобщо не е ясно от какво се прави, къде се прави (най-често в мръсни гаражчета) и кой я прави. Да не говорим че е блъскана с подсладители, ароматизатори, стабилизатори и т.н. химии и изобщо не може да се вкисне като хората. Макар че много обичам боза отдавна вече не пия тази химия която в момента се нарича "боза".
За съжаление младото поколение никога няма да разбере какво значи истинки боза, кисело мляко, бира, кремвирши, салам "Камчия" и другите вкусотии от комунизма.
Какво ли не давам пак да мога да седна в кварталната сладкарница от тавана на която висяха ленти с отрова за мухи и целите бяха окичени с умрели мухи и да пия една истинска боза с баничка или паста....

# 52
Близо до нас има една фурна където правят едни малки банички с масло и сирене - хрупкави и розови просто са страхотни и като си взема и бозичка става невероятна комбинация  ммммм  Laughing
мн обичам,особено като бях бременна в началото Hug Hug Hugмн обичах да похапвам,а и сега Peace

# 53
Обичам, но мнооого рядко се случва. Не мога да си го позволявам за съжеление  Sad

# 54
  • В града на тепетата
borisfx,не може да правиш такива изказвания за бозата като цяло.Родителите ми имат цех за боза(не гаражче,мисля че времето на гаражните
истории отмина) и съм наясно с цялата технология.
Първо житото,което се използва се измива многократно.Второ използва се само и единствено един изкуствен подсладител(захарин),това е и причината да не вкисва,защото само захарта ферментира.И трето няма никакви оцветители и консерванти,просто не са й нужни.

# 55
  • Стара Загора
Баничка и боза Heart Eyes -обичам тази комбинация Peace

# 56
gabolina, с цялото ми уважение към труда на родителите ти, но borisfx е напълно прав. Не знам на колко години си и дали помниш бозата от времето на комунизма- ми няма нищо общо със сегашната Peace

# 57
PeaceИ при нас има такава фурна абе просто супер............

# 58
Ще забраняват баничките, газираното, чипса, вода с много есенции - т.е. сокче от 10ст. в училищата, така че скоро децата могат и да не разберат въпроса - има ли фенове на баничка с боза? Просто защото нито едното, нито другото ще са помирисвали......

# 59
Обожавам баничка с боза. И поотделно пак ги обожавам.

Общи условия

Активация на акаунт