Новини за катастрофата причинена от Максим Стависки

• 28 461
  • 686
  •   1
Отговори
# 240
Изумително е, че няма форум в подкрепа на очернените майки, съпруги и все изстрадали хора , а има форуми за подкрепа на лицемерни хора, които пият, друсат се и убиват хора. Освен това, цялата политическа, полицейска и медийна клика е зад въпросния "Макс", какво се оплаквате, че линчуваме някого... #Cussing out Shocked

# 241
  • До хладилника, който обичам
Изумявате ме! Толкова ли ви е интересно да надничате в друг форум? Интриги ли търсите, какво? Толкова ли е невъзможно да има хора, които мислят по друг начин? И айде сега да ги линчуваме тук, изключително умно от ваша страна ooooh! Явно аз не ви стигнах, искате и други да ядете.
Бухтичка, какъв точно е проблемът? Публичното нет-пространство затова и е публично - всеки може да чете където си иска (макар че очевидно не може да коментира където си иска).
Интриги? Не, мерси. Не съм в подходящата възраст за това.
Да, странен ми се вижда начинът на мислене. Проблем?

# 242
  • Чикаго / София
Ами, то бухтичките са малки! Как да ни стигне само една?! Решихме да похапнем от основното по-обилно!  Mr. Green

Виж, ти си ми симпатична, наистина! Но въпреки това не мога да не си изкажа мнението, когато е тотално против това което отстояваш!

# 243
  • София
Бухтич, аз имам бебе. Момченце. Изтръпвам и под езика, като си представя какво преживява майката на отгледания с обич и грижа, но загубил живота си нелепо млад мъж............

# 244
Нямам време да изчета всички страници и може би ще повторя някой, но искам да попитам:

Бухтичке, нека само за секунда си представим, че на мястото на загиналото момче е седял Антон. Подписът ти щеше ли да е същия?

# 245
  • София
Бухтичке, нека само за секунда си представим, че на мястото на загиналото момче е седял Антон. Подписът ти щеше ли да е същия?

Не знам кой е Антон, но това е брутално....

# 246

Да, и аз така мисля.

# 247
Изумявате ме! Толкова ли ви е интересно да надничате в друг форум? Интриги ли търсите, какво? Толкова ли е невъзможно да има хора, които мислят по друг начин? И айде сега да ги линчуваме тук, изключително умно от ваша страна ooooh! Явно аз не ви стигнах, искате и други да ядете.

реално погледнато ти ги доведе тук с подписа си и обяснението кои сте 'вие'.
от там нататък гледната ви точка е интересна и поучителна.
аз лично за такова нещо съм слушала по време на евангелските набези в началото на 90тте.
явно Макс и Албена са религия.
не виждам какво се стряскаш.
тия хора никой не ги познава, за да прави интриги или линч. да не сме в 4ти клас.

# 248
  • София
Вижте, момичета, психологията на Фена е нещо, което е изследвано, но да коментираме това, нада ли ще е уместно.
Просто приемаме факта, че "любовта" на почитателя към неговия идол изключва негативните оценки.Някой беше правил сравнение с майката - на нас може да ни изглежда патология, за други обаче това е съвсем адекватно поведение.

Нито ние ще променим тях,нито те - нас.

Затова можем спокойно да съсредоточим дискусията върху факта - катастрофата, в която загина човек, млад човек, а друг е между живота и смъртта.
Вярно е, че такива неща се случват ежедневно, но такъв отзвук получават само онези катастрофи, в които има намесена публична личност.

За мене най-циничното в случая е фактът, че Стависки е бил лице на кампанията против шофирането след употреба на алкохол.
Изкривените ценности в обществото ни, липсата на закони, които да се следват стриктно и да са с еднаква тежест за всички - ето това са нещата, които ме тревожат.

А МАксим Стависки, е той просто е едно хубаво момче, постигнало спортни успехи, което в никакъв случай не означава, нито че е светец, нито че е дявол.
В неговия случай обаче, аз лично съм за по-сериозно наказание, защото е личност, поела определена отговорност към обществото да дава личен пример.Очевидно изборът му е бил неадекватен, ама и той се е съгласил, което е някаква форма на арогантност, която аз не бих открила в такава степен у редовия пияч, който редовно си сяда зад волана и си мисли, че е трезвен и на него "не може да му се случи нищо на пътя".

Стана много дълго, но темата ми е "болна"
И си признавам, че полагам много усилия да бъда спокойна в коментарите си.

# 249
Според мен това с Антон, който и аз не зная кой е, не е брутално, а е единственият начин някой почти наистина да си даде сметка за загубата, която причинява непознат. Ако дори само на бухтичка й беше познато момчето, което е починало, или момичето, дато е в кома, нямаше да й е такъв подписът, мисля си. Ама като е на чужд гръб, и 100 тояги са малко.

# 250

За мене най-циничното в случая е фактът, че Стависки е бил лице на кампанията против шофирането след употреба на алкохол.

Изкривените ценности в обществото ни, липсата на закони, които да се следват стриктно и да са с еднаква тежест за всички - ето това са нещата, които ме тревожат.

Именно за това говорех!

# 251

Антон е приятелят на Бухтичка.
Нека се постави за секунда мястото на онова момиче, което щеше да вдига сватба след 1 месец.

Брутално е, да, но понякога човек трябва да получи шамар, за да слезе на земята.
Съжалявам, ядосах се, много.

# 252
Според мен това с Антон, който и аз не зная кой е, не е брутално, а е единственият начин някой почти наистина да си даде сметка за загубата, която причинява непознат. Ако дори само на бухтичка й беше познато момчето, което е починало, или момичето, дато е в кома, нямаше да й е такъв подписът, мисля си. Ама като е на чужд гръб, и 100 тояги са малко.
Не съм съгласна. Направи ми впечатление във фен-форума, че бяха писали хора, загубили много близки хора при подобни ситуации. Даваха си сметка, че вероятно любимецът им носи вина... и търсеха някак начин да я прехвърлят другаде - на полицаите, които са го спрели и пуснали, на загиналия шофьор... КЛОНКА е права в цялото си писание - и за феномена 'фен' и за Стависки като рекламно лице на кампанията, най-вече.
Жалко за проявеното безкрайно недомислие и безочливост на Максим Стависки да пие и кара. Жалко за отнеитя живот и почернените семейства. И жалко за провалените спортни успехи - нещо, което доскоро ни караше да се гордеем, а сега носи много горчив привкус.

# 253

Смъртта е брутална. Едно момче го няма, една майка е загубила детето си, един живот е неизживян... Брутално е да си казваме "добре че не се случи на моето семейство, на мен, на моите близки". Брутално е няколко медала да променят отношението на хората към един обикновен убиец.

# 254
  • София
Никол , не си права! Остави информацията за личният и живот и хипотетичните казуси с драматичен край извън тази тема. Хвърли едно око що народ чете тук....

Общи условия

Активация на акаунт