Новини за катастрофата причинена от Максим Стависки

• 28 461
  • 686
  •   1
Отговори
# 225
На мен не ми издържаха нервите да прочета темите от форума за максим и Албена! направо безумие! Shocked

И са си обещали в оня форум, че всички мнения различни от техните ще бъдат изтривани за по-спокойна обстановка, за целта всички модове и админи са в бойна готовност... Агресориии!
По този повод се радвам, че в тоя форум има място за всякакви мнения, вярно много ссссъсссскане има, но и много истина.

# 226
Лицето Стависки, което ние познаваме от екраните и др. медии няма нищо общо, според мен с човека Стависки. Тези образи са изградени от слава, отличен Пи Ар, имидж и т.н. Не ми се говори колко още  известни личности има със слаби характери не  можещи да понесат огромното бреме на любовта на хората, породена от успехите им. Увличат се и се сгромолясват.
Ако малко поне си държи на доброто име, което имаше преди случката, би застанал като мъж с достойнство и понесъл отговорността доброволно. Тогава и аз бих си сложила подпис в негова подкрепа, но с това държание демонстрирано досега заслужава единствено презрение.

# 227
  • София
Зачетох се и аз, фанатично ми идва, наистина, НО замислете се, че ПРОБЛЕМЪТ НЕ Е В ТОЗИ ФОРУМ. Проблемът са институциите - МВР, Прокуратура и следствие - които ТРЯБВА ДА СА ОБЕКТИВНИ, а не тези деца в този форум! Както и поръчковите български медии!

# 228
Зачетох се и аз, фанатично ми идва, наистина, НО замислете се, че ПРОБЛЕМЪТ НЕ Е В ТОЗИ ФОРУМ. Проблемът са институциите - МВР, Прокуратура и следствие - които ТРЯБВА ДА СА ОБЕКТИВНИ, а не тези деца в този форум! Както и поръчковите български медии!
Точно така.Там са повечето непълнолетни фенове.Трябва да искаме да си свършат добре работата хората,които трябва.Ти си ги изброила.

# 229
  • София
На мен пък хич не ми е симпатична тая тутманиАчка.
И много ме е яд че и обърнахте толкова внимание.
Промити мозъци навсякъде - аз в тоя форум на сектантите няма да влизам.
Максим е като отвързан, подобно на много професионални спортисти,
които не могат да понесат славата, парите и не знаят как да не ЗЛОупотребяват било със свободното си време или с различни стимуланти, кефчета (като мощни коли например) на тази земя, които те откриват доста по-късно от нас (поради таланта си и режима на живот, който водят). Хич не ми е жал за него, нито за кака му - умишлено е карал джипа си след като е пил - това е идиотско, безотговорно и арогантно. Като вземем предвид и кампанията на която е лице, направоооооо луда ставам, и зла и параноична и и и как няма да ме дразни тоя подпис дето (само) го засекох веднъж (в друга тема) и ми прихлопа дъската само като го асоциирах веднага с невинните сестри (то такава е алюзията, която са целяли "ние"), а сега тука е на всяка страница ...
Въобще не ми е интересно да знам защо си го е сложила - щото иска внимание...
Ама това е нахално и най-меко казано неуместно!!!

# 230
  • София
От любимец на народа,Максим се превърна убиец,макар и по невнимание.

а, тук се заблуждаваш много.
да седнеш зад волана, нарязан като казак, и да подкараш с бясна скорост колата е умишлено действие. за никакво невнимание не става дума. не можеш да кажеш, че човек не знае какво може да се случи, ако кара пиян.

# 231
Да седнеш пиsн зад волана е наистина престъпление и аз твърдо съм за големите наказания за такива хора.Със сигурност обаче,не е искал това да се случи

Последна редакция: чт, 16 авг 2007, 14:13 от stefani6

# 232
  • София
Да седнеш пиан зад волана е наистина престъпление и аз твърдо съм за големите наказания за такива хора.Със сигурност обаче,не е искал това да се случи
Не е. Ама щом се е нафиркал и е подкарал танка - все едно като да е искал!

# 233
  • До хладилника, който обичам
Аз се зачетох във форумчето в подкрепа на Албена и Максим. Леко свитки ми излизат пред очите.
Няма да цитирам наред, само някои коментари, след като вече е потвърдено, че националният герой е карал с превишена скорост и 1,2 промила.

Цитат
И ще го промени,на Максим винаги ще му тежи за живота на момчето което е починало.
Цитат
Да ще му тежи, определено, но да го промени може само в положителна посока
Цитат
Определено ще се промени към добро. Наистина, няма да е същия веселяк и майтапчия, но поне ще остане добър човек.
Цитат
Нямам представа с каква цел всички медии са толкова озлобени. Може би им изглежда невъзможно или какво..все едно няма 10000 други които не са наказвани при много по-лоши провинения. Как може да опуснат ей така под гаранция жена убила 3-ма човека с 3 промила (жена!!!!) , а нашия Максим ще правят на луд заради нещо в което дори няма вина.
Цитат
Всичко зависи от организма на човек. Ако не си ял и не носиш много на алкохол може и от 1 бира дрегера да ти покаже толкова. Но при такова ужасно време не мисля че вината е негова. Дано когато изяснят всичко , да се окаже че е невинен и напразно обвиняван от всички.

... и тъй нататък. Разбираемо е, че на феновете не им се иска Максим да е виновен, но фактите говорят друго и наивното настояване 'Той е нашият кумир, значи е невинен' е смешновато. Пак там има събрани абсолютно всички новини и коментари за катастфората от български и чужди сайтове - който иска да прехвърли 25 страници, ще намери доста линкове.

# 234
На мен пък хич не ми е симпатична тая тутманиАчка.
И много ме е яд че и обърнахте толкова внимание.
.........
Въобще не ми е интересно да знам защо си го е сложила - щото иска внимание...
Ама това е нахално и най-меко казано неуместно!!!

Излиаш от рамките на добрия тон  Naughty.
Прочети малко мнения на момичето в този форум, пообщувай с нея и тогава давай квалификации.

# 235
  • Чикаго / София
Бу, как имаш търпението и нервите да ги четеш, не знам! Аз подивях само от снимката на Максим с надпис - Ние сме с теб, която ми изкачаше от всеки постинг, а като се зачетох и в постовете, направо ми идеше да изкрещя, че са МАЛОУМНИ ВСИЧКИТЕ! #Cussing out И това, че са тинейджери не ги оправдава! Wink

# 236
  • До хладилника, който обичам
...още бисери.

Цитат
Колкото до това, че е карал пил, не мисля, че някой тук е твърдял, че това е похвално, но не е редно Максим да става изкупителна жертва и да бъде очернян все едно е първият и единственият, на който се е случило подобно нещо
Цитат
това тука все пак е фен клуб , а ние се опитваме да гледаме обективно на нещата и да избягваме точно тези лоши необмислени коментари
Цитат
Наказанието което сега получава е достатъчно и без да се опитват да го вкарват в затвора

Но в интерес на истината, феновете освен, че яростно и сляпо защитават Стависки, съчувстват искрено на жертвите и се надяват Мануела да се оправи.

# 237
Боже, от вас, момичета, разбирам, че имало течики и форумчета в защита на Максим!!!!???!!
Е,р не зная какви са тези хора и дали ас хора изобщо...

Но това, което най-ми покърти, освен разните тъпи изказвания по медиите, е че Максим бил лица на кампанията "Ако си пил, слез, искам да стигна жив!" против войната по пътищата! Забележете!!!

# 238
................................................................................................
Ох, хайде стига вече с това. Сякаш нямате какво друго да чоплите. Хората си го направиха да си го носят във въпросния форум. Това, че аз съм решила да си го сложа тук е друг въпрос. Имаше и вариант с "аз", но в крайна сметка остана другият.
Ето Лени, специално за теб, копирам ти мненията, които за мен са неадекватни от този форум от предната тема за Максим. И държа да подчертая, че те са една съвсем нищожна част от това, което изчетох за него. Много по-гнусни от тези неща бяха изписани на други места.
Цитат
Ей, Максиме, страшен пример, баво! Не караш пил, а? Ееееваларката!
Цитат
Мен пък ме хвана яд на изказването на Албена, че помагали с каквото могат на пострадалата (май момиче беше) в болницата  #Cussing out То бива наглост, ама да го представяш като благотворителност е върха на сладоледа, при положение, че имаш участие в събитието (да не казвам вина).
Цитат
Крие се и не може да бъде намерен за коментар и Албена  се чуди как да замаскира положението и заради него. Боклук!
Цитат
Боклук!
Браво. Поздравления за точната оценка
Цитат
И не е важно дали ще висиш по коридорите на някоя болница, докато лекарите си вършат работа. По-важното беше (след като Максим си е наясно дали е виновен или не) да даде официално изявление за случая (пък в него ако иска да каже и как ще помогне). А не да се крие 3 дни в миша дупка, а Албена да се чуди какво да каже...
Цитат
Кой му набута толкова пиячка в устата а?
Цитат
Заслужава да гние в затвора не заради "инцидента", а заради клипа му в подрепа на " слез ако си пил".
Вие будали ли сте или какво? Как може да вярвате и да се прехласвате по изявлението му?
Цитат
Ми, Максим е убил момчето на място, не се знае момичето как ще оцелее, те били загрижени... Вместо да кажат, че съжаляват или нещо искрено, те са прецвъкнато загрижени. Какво значи тук някакъв си човек? Ми това е МАКСИМ, Световния Шампион, може да гази хора, да убива, ама кво от това, нали убития не е световен шампион ....

И моля те, не ме питай защо не ги намирам за нормални тези изявления, просто така смятам.

Мисля да го прочета.
Темата със заглавие "Катасрофа!!!(Макс е добре)" е шокираща като начало, но мисля, че ми е интересно какви оправдания могат да се измислят по темата. Щото Макс определно не е добре, щом му се случи това по този начин.
Темата беше пусната скоро след катастрофата, когато не се знаеше какво е станало. Логично първата мисъл на хората там беше дали Максим е пострадал. След това добавиха, че е добре, за да не изглежда сякаш той е умрял на хората, които не са чели темата.

Ще съм ви много благодарна ако не ме занимавате повече с глупости, достатъчно време загубих вече.

# 239
Изумявате ме! Толкова ли ви е интересно да надничате в друг форум? Интриги ли търсите, какво? Толкова ли е невъзможно да има хора, които мислят по друг начин? И айде сега да ги линчуваме тук, изключително умно от ваша страна ooooh! Явно аз не ви стигнах, искате и други да ядете.

Общи условия

Активация на акаунт