Новини за катастрофата причинена от Максим Стависки

• 28 446
  • 686
  •   1
Отговори
# 285
  • До хладилника, който обичам
Четох (пак из фен форума), че 1,1 е някъде около 2 ракии и бутилка вино, но така ли е - да кажат по-знаещите от мен.

# 286
  • София
2 малки ли? 100гр? Че той не е бил пиян в такъв случай..на този ръст с тези килограми и спортист...

# 287
Четох (пак из фен форума), че 1,1 е някъде около 2 ракии и бутилка вино, но така ли е - да кажат по-знаещите от мен.
И бутилка вино , Клеми, не само 2 ракии Wink

# 288
  • София
+ бутилката ли?  Shocked Аз гор азбрах като ИЛИ...не знам защо

# 289
  • До хладилника, който обичам
1,2 промила алкохолно съдържание, което отговаря на консумирана бутилка вино или на 2 литра бира.
каза Гугъл по друг повод.

# 290
  • Добрич
При толкова алкохол той виждал ли е изобщо. Shocked

# 291
  • София
Мерси, Кейси - знаех, че имаше мантинела и неправилно пресичане и незнам защо реших, че е в София. Така или иначе в двата случая аналогия няма.

Ето това ме разби, от интервюто с Лора:
 Да, но отнякъде се появи информация, че в нощта на инцидента, докато чакате полицаите, си яла кисело мляко.
- Не докато ги чакам, а след като дойдоха. И всъщност самите ченгета ме накараха да ям мляко. Явно са помислили, че съм пила и да ме предпазят. Но дрегерът отчете, че имам само един промил алкохол в кръвта. После се оказа, че организмът ми абсорбира алкохола по-бавно, отколкото на останалите хора.

"Само един промил" !!!!!!!!!!!!!!!!  Ченгетата я накарали да яде мляко??????????????????????? А какво е ял Максим, за да стигне "само" до 1,1?????

# 292
  • Добрич
Имаме познат спортист от него знам, че не може да държи много на алкохол от многото тренировки и др. Моят мъж и от 2 бири може да се напие.

# 293
  • София
Хъх...И така да е, не е бил смъртно пиян, както писаха много хора. Че на бутилка бяло вино аз мога да кажа, че не съм пияна, та чак пък и смъртно. С една дума искам да кажа, че според мен не алкохола е причината за катастрофата в случая. Един мъж с такава физика не ми се вярва да е толкова отнесен, че само заради това да направи катастрофа от това количество алкохол. Ако е такова де.  По-вероятно ми се струва да се е загледал на някъде и да е изпуснал пътя от поглед за секунди, отколкото заради алкохола да се е блъснал.

# 294
  • При рома, пурите, какаото и бабиериндосите
Не прочетох цялата тема, но ще го направя.
Шанел е писала, че края на кариерата му е наказание. Всъщност той планира края на кариерата си още с пристигането си в България. Албена е двигателя на успехите им. С катастрофата той слага край на нейната кариера, а за неговата едва ли му пука изобщо. Как е възможно такава жестокост по пътищата? Не само в КАТ трябват екрани с катастрофи, а по магистралите да наслагат снимки по билбордове. Няма справедливо наказание за причинена смърт. Каквото и да си говорим. Нека съда да реши какво ще бъде, но се надявам Максим да лежи дълго в затвора. До вчера си мислех, че не е редно да го съдим по форумите преди да се произнесе съда, все пак не сме очевидци, но днес след прочитането на първия постинг в тази тема си мисля, че трябва да не спираме да говорим за случая за да не се потули.

# 295
  • София
Имаме познат спортист от него знам, че не може да държи много на алкохол от многото тренировки и др. Моят мъж и от 2 бири може да се напие.
Имам доста познати спортисти, пият доста повече от "нормалните" мъже.  И носят много повече.

# 296
  • София
1,2 промила алкохолно съдържание, което отговаря на консумирана бутилка вино или на 2 литра бира.
каза Гугъл по друг повод.

Ми, може да има проблем с бъбреците, бе, та за цяр да е изпил 2л бира.

Мани, шегата настрана......

Лице на кампания..... Sick

P.S. Само ми се ще да не спорим за това кой колко и как "носи" на алкохол.Има си закони - щом има допустими граници, те са за всички!!!

# 297
Случилото се трябва да ни накара да се замислим за това,как 30 секунди невнимание преобръщат целия ти живот.От любимец на народа,Максим се превърна убиец,макар и по невнимание.Много ми е мъчно за този млад човек,който загина.Моля се Мануела да се оправи.Моля се и за Максим,дано му простим някога....
Ама как така 30 секунди невнимание!!!Той ,за да има 1.1 промила се е насмукал като черничево буре и какво значи убиец по невнимание, като е бил пиян като кирка и се е качил да кара.Как да внимава като е имал кръв в алкохола, а не алкохол в кръвта?

# 298
# 299
Хъх...И така да е, не е бил смъртно пиян, както писаха много хора. Че на бутилка бяло вино аз мога да кажа, че не съм пияна....

0.5 promila e razreshenoto ot zakona, nali taka?
всичко останало са интерпретации на кой как му понася алкохола.
голямото геройство, като не се чувстваш пияна след бутилка бяло вино.

Общи условия

Активация на акаунт