Новини за катастрофата причинена от Максим Стависки

• 28 474
  • 686
  •   1
Отговори
# 135
абе azaf ти чуваш ли се какво говориш?...
Дайте да пишем реални неща,а не злобни забележки.
...

Хайде малко по-кротко и културно.
Всеки има право на мнние. На мен ми е тежък и не искам повече да карам джип /сега нали няма да искаш да ти се извиня лично за избора си?/.
На теб щом ти харесва - карай си.
За автобусите и жигулитата у нас - отдавна трябваше да ги разкарат, ама като няма пари държавицата за нови... Аз говорех за Германия, не за България.

Противоречиш си. Уж да пишем реални нща, а скачаш срщу мнение - различно от твоето.

ooooh!

# 136
Аз понеже изпитвам страх от високи скорости, не обичам да карам, карам джип от 4-5 години.Карала съм и с 150 , и 280 коня. Дава ми по-голяма сигурност и спокойствие. Не карам бързо, не обичам да изпреварвам. Но за мен джипът е  по-сигурната кола на пътя при сблъсък между две коли. Не съм на мнение ,че увлича повече от едно БМВ 7ца например или  дори един голф! Тук нещата опират до шофьора, а не до колата.
Не смятам,че един джип е по-труден за маневриране и управление- напротив. Много по-лесно го карам от едно Волво например.

С Монда съм съгласна - просто аз съм страхлив шофьор и страхлив пътник.
А точно тази прекалена сигурност при удар на всеки му действа различно - един се чувства сигурен, ама друг става нагъл.
Това обаче няма нищо общо по темата.

Моята идея беше, че като те блъсне джип - ще имаш доста повече травми от това да те бутне голф /при една и съща скорост/, а аз не с притеснявам само за моята сигурност, а и на разни тичащи след топката деца, едвам вървящи бабички и подобни.
Въпрос на гледна точка  Peace.

# 137
културна съм и съм кротка,не съм скачала срещу теб,а срещу изказването ти,защото не е реално.Аз също съм карала Туарег до преди няколко месеца,имам и доста познания в сферата на автомобилите и поради тази причина ти опонирах.
Харесва ми и си карам джипа с удоволствие,такъв е моят избор,не искам да се извиняваш за твоя....и какво провокира в теб подобни слабо казано некултурни изявления ...не разбрах.
Нищо де,хора всякакви.Не съм имала за цел да се заяждам с теб ,а в процес на обсъждане на внесем яснота по обсъжданите теми.
Не си противореча за нищо.....това пък как го измисли незнам.

# 138
  • София /Абсурдистан
Вчера случайно попаднах на подписа на някаква потребителка тук (хабер си нямам коя е).
Снимка на въпросния Максим и надпис "Ние сме с теб!".
Кои са тези НИЕ?  #Crazy
И какво, и кампания за подкрепа и "спасяването" на извършителя ли има вече?  ooooh!

Моооооооооооооооооооля?!

Боже Господи, помилуй!

Ела Господи да си прибереш вересиите ...

# 139
azaf, понеже засягаш темата в детайли ,запозната ли си колко е спирачният път на нов джип и колко на малък клас кола?Вземи под внимание системите за сигурност по окачването моля те....
аз също съм съгласна с Монда и мисля ,че джипа е по-сигурната кола стига да я караш с ум .

# 140
Преди 3 седмици ни взеха от летището с Жип  Rolling Eyes  Така се завъртяхме на един завой , че още ми е лошо . Поднесе и това е . И аз не ща да карам джип , според мен са неустойчиви в завоите . Семейна кола - комби , перфект .
По темата - отвратена съм . Не ги ли е срам вече с тези "имунитети" не знам . Докога ...

# 141
Не знам да има закон за ограничение
на джиповете в Германия, но, честно
да си призная, в България съм виждала
много повече джипове, отколкото в
многомилионния германски град, където
живея. Това ме впечатли при първото ми
за тази година стъпване на българска земя.

# 142
права си Лиска,но то и какви ли не скъпи коли се мъдрят у нас много преди да са излезли в страната производител....Оказва се ,че сме богата страна ...Пак казвам,ако имаш акъл,нямаш проблеми  Mr. Green

# 143
Абсолютно съм съгласна с Лиска . Много Жип , много нещо ... В Търново са една камара - от лъскави по-лъскави . Най ми е любимо като ни засичат по пътя София-Търново джипове с номерче "ВТ 4444 ..." и като се прибереш в града всички знаят на кого е . И кой е тоя , дето замалко не ни преби на пътя само да покаже какъв велик шоф/ор е , или ни натрива носовете заради чуждата регистрация  Thinking

# 144
културна съм и съм кротка,не съм скачала срещу теб,а срещу изказването ти,защото не е реално.Аз също съм карала Туарег до преди няколко месеца,имам и доста познания в сферата на автомобилите и поради тази причина ти опонирах.
Харесва ми и си карам джипа с удоволствие,такъв е моят избор,не искам да се извиняваш за твоя....и какво провокира в теб подобни слабо казано некултурни изявления ...не разбрах.
Нищо де,хора всякакви.Не съм имала за цел да се заяждам с теб ,а в процес на обсъждане на внесем яснота по обсъжданите теми.
Не си противореча за нищо.....това пък как го измисли незнам.

Реагирах, защото за мен иказването ми си е реално - ЗА МЕН и не ми беше приятно да го изкоментираш така остро.
Нямам намерение да спамя по темата и ще подмина коментарите за културата ми и въпроса ти за спирачния път - ако имаш въпроси към мен може на ЛС
 Peace

# 145
между другото от снимките на Хамъра ,се вижда,че не е чак толкова бетониран ,ми той направо си е смачкан,което ме учудва,като се има предвид естеството на самата кола Shocked

# 146
ееее azaf нищо де,ама не бъди толкова крайна ,все пак имай доверие на спеца  Mr. Green.....

# 147
ееее azaf нищо де,ама не бъди толкова крайна ,все пак имай доверие на спеца  Mr. Green.....

ooooh!

# 148
сега пък какво казах,че се хвана за главата ? Rolling Eyes

# 149
между другото от снимките на Хамъра ,се вижда,че не е чак толкова бетониран ,ми той направо си е смачкан,което ме учудва,като се има предвид естеството на самата кола Shocked
е при челен удар с такава скорост- няма как да не е така.... все пак се е ударил и в малка кола и съпротивлението не е било толкова голямо. Ако беше  камион, щеше да е друго.

Общи условия

Активация на акаунт