Новини за катастрофата причинена от Максим Стависки

• 28 535
  • 686
  •   1
Отговори
# 165
Бухтичке, попитах, защото исках да попитам.
Въобще не съм те обвинявала за това, че мислиш по инак начин за Стависки. Твоя работа си е, както и какъв подпис ще си сложиш. Не видях блога в подписа ти, не разрових профила ти, реших да те питам... ОК?!

Редакция: И в профила ти не го видях.

# 166
Поправям се, явно съм махнала някога линка от профила ми, макар че не си спомням кога. Сложих го пак.

# 167
 smile3515

Последна редакция: чт, 16 авг 2007, 09:30 от Lennie

# 168
Както вече казах, подписът не е мое дело, други хора го направиха. И изобщо не мисля, че с нещо е обиден, защото същите тези хора, които го направиха се молят за Мануела и палят свещички.

защо не сложиш и такъв? по-балансирано ще е.
девойката душа бере, ти си си избацала красив подпис в подкрепа на Максим.
тия хора, които са го направили не могат ли да направят и за Мануела такъв, ако са толкова съпричастни  ooooh!
айде не ставайте смешни.

фенове сте, няма лошо - хората са златни медалисти , симпатяги са.

но не разбирам с какво си  'с него'. оправдаваш го, че кара пил ( и както се чу вчера и доволно надрусан плюс въоръжен)?
или че си е свършил добре работата, като лице на кампания?!
с какво по-точно си ' с него' и за каква помия говориш по-точно. аз не съм чула 2 думи против качествата му на спортист!
освен това съм и жалостива - влизам в положението на жена му и родата му. почерни им живота за две секунди и ми е ужасно жал за тях.

и да, подписът ти е обиден, защото това е форум на жени, за които не отнемането, а даването на живот е поощрително.

ПС: плюс, дори да го отърват ( което ще стане) аз лично не желая такъв човек да представлява страната ми по олимпиади и първенства - срамота е.  ако ще не троен аксел, ми шесторен аксел да може да прави, не искам да се появява повече от името на страната ми. нямам нужда от златните му медали.
и не защото е убил хора на пътя, нещастия стават - това може на всеки да се случи, а защото е бил кьор кютук пиян , мислил се е за недосегаем плюс е бил лице на кампания против шофирането при употреба на алкохо.
извинявай, но такъв човек просто няма как да уважавам ако ще да ми донесе 10 златни олимпийски медала.

Последна редакция: чт, 16 авг 2007, 09:49 от Lennie

# 169
Подкрепям Lennie  PeaceНе съм против Максим,но да си лице на толкова важна кампания и да караш пил си е безочие.Как да го подкрепя някой?И аз съм им фен,но всичко си има граници и както е казала Лени по-отгоре,на всички може да се случи катастрофа,но да я предизвикаш пиян.... Naughty

# 170
Харесвах Максим и Албена, обичам техния спорт, бях страшно горда когато победиха...

Сега съм отвратена от изказването на Максим - публичното, не му прави чест, ...разбирам че е направил много за спорта, разбирам че има талант, и оценявам това....

Но когато е една ябълка е страшно червена и те привлича да я опиташ, и опитвайки я захапваш и малкото червейче в нея - какво си мислиш как се чувстваш?

Грозно е за мен това 'лого' на бухтичка - но различни хора...различни действия....различни интерпретации...не мога да я виня за това, неин избор..

Остава истината - младо момче, което го няма....
Младо момиче - което страда, и не се знае дали ще бъде спасено...

И един известен човек - който няма чест да си признае истината и който не може да поеме отговорността за безумната си постъпка!
Всъщност, ще си позволя да цитирам един американски сенатор - Senate Majority Leader Joseph L. Bruno:
"When you drive a car drunk, that car becomes a weapon that can kill. When people make the decision to drink and drive, they are knowingly putting the lives of innocent people at risk.

И да си лице в кампания свързана с пиенето на алкохол и шофирането - доста нагла катастрофа.., не мислите ли...бухтичке?...нищо лично, но НЕ те разбирам!

# 171
  • Чикаго / София
Напълно съм съгласна с написаното от Lennie!

Той си е убиец и това е! Трябва да бъде наказан, но за съжаление, всички знаем, че ще му се размине! Confused

И аз не го искам повече да представлялва страната ни на състезания! Ай сиктир, нямаме нужда от такова лице! Naughty

А това, че е лице на кампания срещу карането пил, е поредното доказателство, че всичко е фалш в страната ни! Всички тези кампании са изсмукани от пръстите! Бла, бла, бла! Close

Бухтичке, може би не можеш да ни разбереш сега, но когато дадеш живот, осъзнаваш колко е важен той и колко е крехък!  И всеки, който е посегнал на нечий живот, както е направил Максим, карайки пил, е престъпник! Няма нужда от подкрепа, само от адекватно наказание! Макар че такова липсва, не може да се върне живота на момчето и здравето на момичето! Sad

Дано тя се оправи и оздравее напълно! Praynig Ето това трябва да ти е в подписа! Поне ще е виновен само за един отнет живот, а не за два! Confused

# 172
Съгласна съм с всяка дума от последния постинг на Лени. Надявам се този човек никога повече да не представлява страната ни.

Бухтичка, мисля, че в този форум, много малко хора ще те разберат. Подписът ти мен лично продължава да ме шокира, дори и след обясненията, които даде. Естествено, ти си решаваш какво да слагаш в профила си, но е нормално хората да реагират отрицателно. Мъжът ми днес пътува за Бургас по работа и ще ми трепери под лъжичката цял ден. Ужасно съм изнервена и всеки път е така като пътува, защото в България е наистина като на война по пътищата. Живяла съм в чужбина, мъжът ми там пътуваше много повече, но никога не съм треперила така както тук. Това е едно от нещата, които най-много ме плашат в България.

# 173
Офф: Не се карайте за сигурността на джиповете. Не всеки джип е сигурен, както и не всяка кола. Има си тестове,чиито резултати са достъпни за всички в Интернет, можете да погледнете и да си прецените конкретно возило до колко отговаря на вашите критерии за сигурност. По същия начин, по който вероятно проверявате сигурността на избраното детско столче за кола, преди да го купите. Какво значение за вас има факта, че според някой-си потребител колата е сигурна (по лична преценка), ако в нея ще се вози вашето семейство?

# 174
  • Primum non nocere !
Искам да споделя eдна случка, на пръв поглед невинна, но която ме ужаси и промени вярата ми ,чe някога можeм да сe върнeм и живeем в БГ.Бяхме в Пловдив, стегнали багажа и заминавахмe на море. В една тясна уличка до пешеходния мост на р. Марица, мъжът ми изчаквашe колите , когато eдно такси изкочи пред  нас от една пресечка. Захочна да се движи на заден ход, аз и мъжът ми го гледахме нeдоумяващо и се чудехмe дали няма да поглeднe в огледалото. Не....продължи и ни блъсна. Слизамe от колата, пред нас младо момче, кой знае каква смяна кара и дали е спало прз ноща...Обаждам с на полицията да дойдат и направят протокол. Идват полицаите , двама , единият от на около 27..28г...с нагла и нахална мутра ни заявава , че сме ги притеснили ,защото на колата ни й нямало нищо. Как така нищо...номeра изкривен, боята издраскана...Той ни заявава ,че искамe пари! Щях да припадна..Какви пари...Аз искам протокол , а блъсналият ни авномобил си има застраховка и т.н. Бяхме с обадили в Гeрмания и те ни казаха ,че искат протокола и застраховката на другият автомобил. Мъжът ми бше потресен, загуби говор и картина. Младото " полицайче" изведнъж ни заяви..А , сега да видим кой кого блъсна. Може би вие стe блъснали таксито. Аз полудях...и той пробължава " Ще ви взема документитe на колата и утре ще дойдет да пишете обяснения. Тука има свидетели ,че вие сте блъснали таксито. Леле....черно перде ми падна прeд очите....Започнах люта разпра...и заплаших ,че ще се оплача на шефа му...и т.н. От всички сеирджии / пред нас имаше кафе и доста хора видяха случката/ , един се изцепи...Да , така е..Те го блъснаха. Мъжът ми е наполовина Бг и милия винаги си е мечтаел , някога да живее в Бг. Влюбен е в страната , а себе си определя за българин. Дори преди 1 м/ преди да тръгнем за БГ , беше ужасно щастлив ,че Германия ще промени закона за държавните служители и ще им позволи двойно гражданство). Той ми беше заявил , че иска да е първия човек , който ще се нареди пред Бг посолството за да си пусне документите за Бг гражданство,когато се гласува и приеме закона.Изпитах страхотен ужас, това са представителите на власта. Не можех и дума да кажа. ....Тези хора трябва да спазват закона, те са лицето на БГ...Цялата случка свърши, когато дойде един човек и каза" Дайте да се подпиша за свидетел....Таксито блъсна  другия автомобил на заден ход. Благодарих му....отказахме се от протоколи  и си тръгнахме...не ми се занимаваше ,нито с застраховки ...нищо че едно боядисване тук струва към 500 евро... Но , в себе си реших една важна дилема.

# 175
Затвор няма да има, под ,1 ,1 е условно и глоба.Нагласи ли са нещата за да го отървът.От сигурни лица знам ,че е бил много пиян,само в Приморско е изпил 2,3 уискита, и е излязъл от града с мръсна газ, хората са се уплашили от този джип!

# 176
Бухтичке, може би не можеш да ни разбереш сега, но когато дадеш живот, осъзнаваш колко е важен той и колко е крехък!
Напротив, мога да разбера голяма част от вас (стига разбира се мненията да са написани адекватно, а те не винаги са) и именно заради това не се опитвам да разубеждавам някого и да споря.

# 177
Да, странна народопсихология, че като караш "джип" и вече си голямото  "добро утро"...

И защо при 100 км/час, оборотите да не са 2000?

Именно, абослютно е възможно, даже ми се струват малко, защото за да превключиш на по-гирна предавка ти трявбат поне 3,500-4000 оборота, ако я форсираш може и повече, завоси от типа двигател, имаколи, които на втора можеш да завъртиш оборотомера и до 3000, така, че в случая стрелката си е на място, и са пълни глупости да се мисли, че от някакъв друг по-силен удър тя щяла да се измести ....  Naughty

Не съм изчела всичко, но след минута ще го направя.

# 178
Бухтичке, може би не можеш да ни разбереш сега, но когато дадеш живот, осъзнаваш колко е важен той и колко е крехък!

стига разбира се мненията да са написани адекватно, а те не винаги са

напротив, ти не казваш какво е неадектватното в изказванията ни.  Stop
а това е важно, за да те разбера. не искам да споря, опитвам се да разбера какво е неадекватното което ни убягва.
каква за каква помия говориш.
защото си казала "ние сме с теб". най-нормалното нещо е, аз да се огледам в  'ние' и да питам.

# 179
ох, наистина всичко вече се потулва и вече трябва да забравяме...но искам да знам, ако максим беше загинал, а не другото момче-петър, дали шяха да оправдаят петър, или щяха да го линчуват че е убил максим?как може един живот да е по-ценен от друг?!?

Общи условия

Активация на акаунт