Отговори
# 240
  • Виена
Ох моя май е най-голямото кюфте май Twisted Evil
С грешка си моя шишко е към 11 килца вече.Не знам на кого се е метнал такъв едър  newsm78

А, и ние се борим за едно от първите места!Преди месец тежеше 10-на кила.Ама моя го дава на мускули Mr. GreenДругата седмица ще кажа точно колко е Peace
Аааа първото място не си го даваме  Mr. Green.Юли месец преди да си тръгнем бяхме на конултация и моето кюфтенце,тежеше 11.600 кг.Може и да не е качил много от тогава,но със сигурност не е и свалил  Crazy.За съжеление чак края на септември сме на следващата  консултация.
 И ние вече си имаме ходещи крачета Heart Eyes.Хич не съм се и надявала,че ще проходи толкова рано,понеже ми е малко тромавичък,но явно не само това е от значение  Flutter.
 assia75 хайде честито ви зъбче  tooth
 eli_gu голям сладур е Криско  Heart Eyes и си е много добре,хич не изглежда дебеланко  Hug
 И аз качих малко снимки в албумчето,че отдавна не бях качвала  Blushhttp://www.snimka.bg/album.php?album_id=160581&view=1&photo=49

Последна редакция: ср, 29 авг 2007, 23:46 от Tedito_799

# 241
Благовест днес ме съсипа...
Още от сутринта прави бели, на обед ми се тръшна, че не ще да спи и едвам го приспах. А сега вечерта едвам заспа благодарение на упоритостта на баща му, че вече ми идваше да го ступам. На всичкото отгоре на обед нищо не пожела да яде, само АМ пи, а сега вечерта се натъпка като прасе. Twisted Evil Ако утре е така ще полудея Crazy Имам съмнения, че е от зъби, дано да му мине този период скоро Tired.
Иначе преди месец и той беше почти 10 кила. Най-обичам да ми замрънка на улицата и да трябва с едната ръка да го нося, а с другата да бутам количката. Crazy
Я кажете вашите деца мрънкат ли изключително за вас? От няколко дни забелязвам, че диването само мен иска и се чудя какво му става и дали не е някакъв бебешки период newsm78 ?
Лека нощ и  Hug !

# 242
  • Стара Загора
Ох...успокоих се Mr. Green значи не сме единствените кюфтета Crazy
Ели много е сладък Криско Heart Eyes
Ако не успея повече да пиша днес ще се "видим" след 8.09 като се върна от морето Flutter

# 243
KOTE, абе не ми е ясно на тази снимка кошарата отзад какво прави във въздуха newsm78 http://www.snimka.bg/album.php?album_id=160581&photo=44?
П.п Кошара е, нали?

# 244
  • Стара Загора
KOTE, абе не ми е ясно на тази снимка кошарата отзад какво прави във въздуха newsm78 http://www.snimka.bg/album.php?album_id=160581&photo=44?
П.п Кошара е, нали?

Най-вероятно я е прала...и там съхне Mr. Green

# 245
Хера страшен детектив си .. Точно така заползвахме двора да запернем количката и кошарата

Евелинка, и моя дзвер от как с баща си се гледат през дена после не се отделя от мен
и като ме задърпа да го вземем на ръце, сакън дане изчезна ..

# 246
sleepy-здраве късмет и много сбъднати мечти!
Хера приятно изкарване на морето!
assia75 честито озъбване! Mr. Green
eli_gu ,Tedito_799   да са ни живи и здрави шишковците!Хайде примерно да сме на трето място ние Laughing
Ама и аз се успокоих ,че който го види вика ама той си е дете не е бебе .
Tedito_799 честити ходещи крачета!
evelinar милата хич не ти е лесно с коремче и бебче Hug Саши си е свикнал с бабите и не мрънка за мен /от което понякога ми става мъчно/

# 247
П.п Кошара е, нали?

Най-вероятно я е прала...и там съхне Mr. Green
Да де, но във въздуха ми се стори странно, а и като не виждам как е закачена  Laughing
Иначе да Ви питам дами вие какво ще купувате на децата си за годинката.Искам да е нещо голямо, но не знам какво, а вече имаме кола с акумулатор.Той е момче, та не му вървят златни обици или гривна.Някакви предложения Thinking?

Sleepy Честит РД!Бъди жива и здрава, а и много късмет ти желая!

# 248
  • Стара Загора
Ще му подаря една голяма и масивна тупалка Twisted Evil...маркова Twisted Evil Да го бия когато не ме слуша  Mr. Green

# 249
  • Стара Загора
Слийпииии ЧРД мила   bouquet
Да си много обичана и щастлива  bouquet Професионални успехи  Heart Eyes

# 250
# 251
Михаела Ив. едва ли ще му купя нещо специално за годинката просто не виждам какво  newsm78
Играчки купувам постоянно и той упорито показва ,че всичко друго му е интересно но не и те.

# 252
  • Стара Загора

Играчки купувам постоянно и той упорито показва ,че всичко друго му е интересно но не и те.
Мда...позната история Twisted Evil Играе си със всичко друго но не и с играчките си.
Момичета отклучих темата на Кръци...започнете обаче да пишете там когато тази стане 15стр.
Тенкю Heart Eyes

# 253
Е ти нали си морско-нассссстроена и ще ни оставиш тук сссссами и зли...
Мерси, че я отключи де Flutter

За купуването на нещо за рождения ден:
Аз така и така й купувам всякакви боклуци, които са й интересни точно 1/2 час. По-добре да почерпя с тези пари, отколкото да ги дам за нещо голямо и тя да му се радва мах. 1 ден... Тенджерите, чашите са къде-къде по-интересни...

# 254
  • Виена
Sleepy

Илианка мерси  Hug.И на мен все ми казват,че вече не бил бебенце,ама за мен си е такова  Heart Eyes.Хайде давам ви третото място от мен да мине  Wink Mr. Green
 И аз още не съм решила какво да му купувам за Р.Д.,при все,че не иска да си играе с играчките повече от 10 мин.,а има какви ли не...И на него са му по -интерсни кабели,шишета тенджери  Grinning,абе всичко,което не трябва да се пипа.Така,че не виждам смисъл от нещо скъпо.А и честно казано имам опит с кака му.Толкова скъпи играчки имаше и въобще никакъв интерес.Повечето съм ги прибрала,уж за второто дете,пък да видим,то дали ще им обръща внимание  Mr. Green
Ще му подаря една голяма и масивна тупалка Twisted Evil...маркова Twisted Evil Да го бия когато не ме слуша  Mr. Green
Това е добра идея  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт