Отговори
# 255
Слипий-ПОЖЕЛАЖАМ ТИ САМО ЛюБОВ И МНОГО ПОСЛУшНИ МЪЖЕ.
Верчееееее-стига бе то не бе море,села хората още никъде не са ходили. #Silly
За рождения ден не съм мислила нищо спец. да му купувам.
Вемби-не там,когато тази тема стане 15стр.тогава.
Да споделя на брат ми бебенцето е починало в 7 месец(не родено).Много гадно вече за 2 път не успяват да имат бебче. smile3518

# 256
Ч.Р.Ден! Здраве,щастие и збъднати мечти.

# 257
  • -
Слийпи,честит рожден ден мила!Бъди жива и здрава и много щастлива! newsm59
Мария тъкмо заспа и аз да седна малко на компютъра...но за сметка на това съседите отгоре пробиват,режат и блъскат нещо и очаквам след малко да се покажат през комина така се тресе всичко тука... Twisted Evil
Таси много тъжна новина за брат ти Sad-много кураж и сили и дано следващия път да си имат здраво бебенце
за рождения ден-ще правим кръщене,за подарък засега има само златни обички
KOTE, абе не ми е ясно на тази снимка кошарата отзад какво прави във въздуха newsm78 http://www.snimka.bg/album.php?album_id=160581&photo=44?
П.п Кошара е, нали?

хахаха и аз тъкмо щях да питам същото....и Мишка ме изпревари Mr. Green
Евелина и Мария е станала непоносимо мрънкаща напоследък и аз го оправдавам със зъбите...но се надявам да не е характер.Не мога да отида до тоалетната понякога от нея-май започва да иска да е само с мене и с никой друг

# 258
# 259
Добър ви ден и от мен..
Слийпи честит рожден ден пожелавам ти много хубави мигове със семейството ти и много любов..
Много хубави са всички бебоци браво ... Hug
Теди честити ви ходещи крачета както и на Михаела Ив.да са ви живи и здрави юначетата.
Assia75 честито ви озъбване и на вас. Peace
Таси и аз много съжалявам за това което се е случило с бебчето на брат ти.Много е тъжно CryДано в скоро време пак да забременее и всичко вече да е наред и да си гледат едно хубаво и здраво бебче. Praynig
Ние сме добре.Малкия и той стъпва но да ви кажа май няма наченки скоро да проходи.Просто не е още толкова уверен.Иначе винаги вече взе да си ака в гърнето и за мен това е голямо постижение понеже преди това плачеше и то доста упорито.Но сега вече си акаме с удоволствие. Laughing
Ами това е за сега отивам да готвя че много работа ме чака...
Приятен ден на всички. Hug  bouquet

# 260
Ще му подаря една голяма и масивна тупалка Twisted Evil...маркова Twisted Evil Да го бия когато не ме слуша  Mr. Green
Така ама сега моя иска у баща си, защото всички го глезят, а само мама се кара  Cry

# 261

Sleepy, много здраве, любов и още едно бебче (ти нали беше мераклийка) !!!

Относно играчките, ами да всичко друго но не и играчките. Туй капачки от бурканчета, туй празни шишета се разнасят като за световно. Обръща внимание само на един камион и едно камионче.. те много интересни щото им се въртят колелата. Смятам да закупя и самолетче.

# 262
ОООО значи и ние не сме единствени.И нашия е същата картинка. Mr. GreenИграчките са му интересни точно 10 мин.После мама и разни такива глупави неща са му по-забавни.
А иначе и той е станал много лигав и само се наърта около мен и ако нещо не му се угоди рев... ShockedЯвно това че по цял ден е с мен много го привързва а аз после да му мисля. #Crazy

# 263
Слипи, честит рожден ден!!! Много здраве и щастие. И хуубаво да го отпразнувате.  bouquet

Честито на проходилите и озъбените.

Хера, идеята за подарък не е лоша. Ама не знам дали ще изчакам с боя до рождения ден. Нещо и аз почнах да превъртам и натам ме влече. Mr. Green

Таси, съжалявам. Дано имат  повече късмет следващия път  Praynig

# 264
 newsm59IСлийпи  bouquetМного любов и щастие ти желая с послушните ти мъже!

Честито на проходилите сладурчета Яни и Влади Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Това с тупалката като идея за РД много ме накефи JoyНие също мислим с Рд да мине и кръщенето, така че кой знае какъв специален подарък няма да получи Криско. Иначе имаме нужда от нов стол за кола и той може би ще е подаръка от нас newsm78
Хера, стой си спокойно на морето. Тук ще се оправим - слушаме и изпълняваме  Heart Eyes

Таси, страшно съжалявам за бебчето на брат ти SadОт сърце им желая, много скоро да преодолеят загубата и да имат сили да дочакат най-здравото и пухкаво бебе Praynig

# 265
Здравейте момичета!
Благун заспа и имам малко свободно време.
Слийпи, честит рожден ден!    bouquet  bouquet  bouquet
Таси
, много съжалявам за бебчето!  Sad Cry Hug Дано бързо да го преодолеят и скоро пак да чакат едно мъничко човече, пък може и две.  Hug
Херка, хич не е лоша идеята ти за подарък  Laughing , макар че моят дзвер и сега го пошляпваме по дупето като направи някоя дивотия. Последно като му се скарам се е научил да ми обръща едно цвете напук и след това естествено го ступвам  Crossing Arms.
Иначе мисля да му купя зимно космонавтче и обувки или ботушки. То си е бая голям подарък. И като пресметна и почерпката...
Не знам дали писах, но на 14 октомври ще го кръщаваме и ще празнуваме детски рожден ден накуп. Вече уговорих нещата с попа в църквата.
Играчки рядко му купувам, с баща му сме на мнение, че като расте трябва да има по-малко неща, за да се учи да ги цени и да се бори сам да постигне повече. Да не говорим, че скъпи дрехи и играчки почти няма и няма и да има ако зависи от нас с баща му. Лошото е, че бабите понякога развалят дисциплината.
Илианка, и моят е свикнал с бабите и дядовците и досега никога не сме имали проблеми, това е от няколко дни, затова си мисля, че е период  newsm78 . Ако тръгне да ми реве като го оставям в бабин дом голям зор ще видя, че и бабите също.
Отивам да се поизтегна в леглото докато дребчо спи.

# 266
честит рожден ден,sleepy!
 newsm59здраве и много успехи!  bouquet
Благодаря!Радвам се ,че моята Симона ви е харесала.Всяко бебче си е хубаво по своему.
eli_gu:Пази си младия момък,че знае ли се...  loveuuu yes.Та нали нашите дечица  са раждани в един ден,в една и съща болница,горе долу поедно и също време.... Joy
assia75:Честито ви зъбче!
 tooth
Варненки:приятна среща утре! lalalala
Tedito_799:Честити ви крачета.    tiptoe
Хера:Приятно изкарване на морето.
 sun
tasi:Съжалявам за бебчето на брат ти. Sad Всичко ще се оправи.Имайте търпение.

# 267
tasi:Съжалявам за бебчето на брат ти. Sad Всичко ще се оправи.Имайте търпение.
Hug

# 268
Простете, че нахлувам тук, но не мога да не честитя празника на sleepy. Wink

sleepy, Честит Рожден Ден, скъпа виртуална приятелко! Желая ти любов, която винаги да сгрява душата ти, щастие, което да извира, мечти, които не престават да се сбъдват!

# 269
Слипи, Честит рожден ден, да си жива и здрава  Hug

Херич, страшен подарък си измислила за Слави  Laughing

Таси и аз много съжалявам за бебето  Cry

Честито на всички ходещи и озъбили се  Hug

бягам че съм работна днес  Wink

Общи условия

Активация на акаунт