Отговори
# 270
tasi - чак сега видях какво си писала.... Дано имат сили да продължат напред.

# 271
# 272
Скъпа Слийпи, ЧРД!! 
Бъди много обичана и щастлива!!

Таси, много съжалявам!! Cry Дано скоро опитат пак и този път всичко бъде наред! Praynig Praynig

Хера, супер подарък. Аз не съм измислила още нищо, но няма да е нещо скъпо.

Теди 799, честито прохождане на Влади!!  bouquet Дупе да ти е яко!! Mr. Green

Чао за сега!!

# 273
Ей ,момичета много съм смотана моето слънчице днес имало имен ден .
Да ми е здравичък и палавичък !

Честито и на всички други с името Александър и Александра!

# 274
 smile3511аз пък съм по-смотана, щото хем научих сутринта и си мислих...

Честито на именниците - да са живи и здрави, много щастливи и да радват околните!

Илианче, мерси за почерпката Heart Eyes

# 275
Илианка честит ти именник да ти е жив и здрав и многоогоо да те слуша. Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet

# 276
Сашко да е жив и здрав!!   
 И все така умен и чаровен!!
С много обич от Ния!

На всички останали Александровци и Александри, честит имен ден !! Много късмет и усмивки!!

# 277
Здравейте и от нас!  55
Влизам само за да честитя Рожденият Ден на Слипи с пожелание за много здраве, късмет и сбъднати мечти!!!
Честит празник и на малкият Сашко, нека с гордост и много здраве да носи своето име ! Пожелавам му едно щастливо и безгрижно детство!   bigdance2
Честито и на всички останали именници!  smile3525
Сега изчезвам че Ива още не е заспала Confused !Май тази вечер пак ще сме на пост, струва ми се че коремчето отново ще ни създава ядове   Sad  Утре ако съм оцеляла ще пиша повече!
Хубава вечер ви желая!  Hug

# 278
Илианка честит ти именник да ти е жив и здрав и многоогоо да те слуша. Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 279
Добре, че беше Ангелина да ми каже, че щях да отърва да поздравя Сашко.
Да ти е здрав и все така послушен Илиянка!  Hug

Честито и на всички, носещи имената Александър, Александра!

# 280
 smile3525цвяетя за рожденничката и за всички останали  love001 newsm10дръжте се вече че се започва сега с голямото ходене и падане  newsm17 дано там горе наситина има кой да ни ги пази и да сме достатъчно в кондиция и ние за да имаме по малко ожулени колене и носове
ние в сряда вече ще правим прощъпулка че ходим ли ходим без страх и без да падаме - което е най важното  newsm44

аз издържах геройски доскоро без цикал но вече започва да ми зацапва отвреме навреме и май скоро пак ще съм с жнески несгоди - а си мечтаех за - примерно три четири годинки без цикал  Mr. Green
чао от мен и още веднъж много целувки - малко по рядко влизам но си мисля за вас когато съм на компютъра - не се забравят трепетите който преживяхме заедно  Hug Hug

# 281
  • -
Честит имен ден на Сашко на Илияна и на Сашик на Теодора_К!  bouquet Heart Eyes  bouquet Весело и щастливо детство!Честит празник и на всички празнуващи днес!Криси сещай се по-често за нас Hug

# 282
  • Откъм Варната
Честито на всички празнуващи  Hug

# 283
ох валка ако ти се оплача колко несмогвам и нямам време да седна даже камо ли на компютъра - ще кажеш чак пък толкова - айде сега - но понякога ми се плаче честно казано
ми не ми се редят цял ден кубчета - искам половин час само сутрин за да си изпия кафенцето спокойно и няколко сигурни часа вечер за да поспя / като най добре ще е да са 6 ама пита ли някой  ooooh!/
сега каката е при баба си - дойде си жената и тъкмо потривах ръце че поне от каката ще се пооттърва за малко  и и се случи нещастие една мебел и се стовари на крака и едвам се движеше горката че и нея гледах и и пазарувах  ooooh!. е вече се пооправа след месец дертове , и му се вижда щастливият край - мислим да отидем на отдавна плануваното ни пътешествие с мъжо а голямата да я пробутаме на баба и за две седмици  Rolling Eyes / бебека няма начин да оставя на никой още но тя е малка душичка и манджата като си е с нас още - няма какво да му мислим много  Mr. Green/

# 284
Момичета хоп в новата тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=214991.0 на Кръци.

Общи условия

Активация на акаунт