Отговори
# 165
Здравейте,момичета!
ЧЕСТИТ  РОЖДЕН ДЕН,АНГЕЛИНКА!Пожелавам ти да бъдешвсе така слънчева,лъчезарна и истински обичана!Мерси за почерпката,много ме изкyши.Ние бяхме на разходка предиобяд и се прибрахме капнали от жегите.Едвам смогнах да я нахраня и заспа каталясала.
Таси,благодаря за инфото,добре че вече не кyпyвам пюрета а аз и готвя.Вече на нищо да нямаш вяра.
Мира,и на нас понякога ни омръзват бързо игрите,a иначе играем на Варило Мишленце кашичка;Фър,фър конче;Гимнастика със Мечо и дрyги такива залъгалки със движения.
Мiki m,при проверката в банката yстановиха че имам превод на детските,но паричките са изтеглени не от банкомат и не от мен,a и от касите не съм теглила явно някой доста навътре в нещата е работил.Все още чакам отговор от проверката.
Бай момичета,че отивам да сготвя нещо за довечера!Забравих да пожелая приятно изкарване на Ели и Фрики и като се приберете да сте пълни с положителни емоции!

# 166
Ангелинче, Честит юбилей, миличка! Да си обичана, уважанава и сбъдваща мечти!  bouquet
Вемби, не съм от Кокаляне - от "Гео Милев", но тук мъжът ми и свекър ми построиха къща, та от 5 години съм селянка. Mr. Green Като се позахлади малко, може да се разберем да се видим. 992 35 05, Весела
Лови, нещо честичко взе да ми става нанагорно в тоя мъжки свят...и по тоя повод нещо съм се размечтала за девойка... Ама ако стане трети юнак... #Crazy Много си ги обичам, ама нещо организацията ми куца, явно...

# 167
  • Виена

Кошничка с рози,целувки от мен!Поздравявам те Ангелинка с Рожденния Ден!!!

Здравейте мамчета  Hug
 Моят сладък мишонко доста зле я изкарва тази пуста и гадна шарка  Sad.Милото,за разлика от кака си е цялото в пъпки,почти няма празно място.Снощи вдигна и температура и ми беше много гадно и притеснително,защото никога не го бях виждала такъв омърлушен.И е страшно кислел по цял ден.Да минава вече тази шарка,че направо не издържам да си го гледкам такъв.От пъпки няма място къде да си го целувам.И другото което ми е много гадно,че се случи точно сега,когато Ангелина е тука и не можем да се видим  Close,а толкова се зарадвах,като ми писа,че е във Виена...Ама какво да се прави,така било писано  Rolling Eyes.
 За пюретата на Ганчев отдавна все се каня да ви се оплача и все забравям.Няколко пъти ми се случи докато си бях в БГ да му взема такива и няколкото пъти имаше с изтекъл срок на годност  Angry.Добре,че мъжът ми случайно погледна,че аз като не съм свикнала тука да го правя,така щях да му го дам развалено.Ужас!После ходих да се карам с продавачката,но тя ми обясни,че не е виновна.Така и ги носели и не можела толкова голямо количество да ги преглежда  ooooh!.Да бе да,оправдания.
 Лека вечер на всички   love001

# 168
Добър вечер на всички! Hug
Ох, Теди, така ми е мъчно за Влади SadХайде да минава тая шарка и пак да лудува детето.Ако ще те успокои - четох някъде,че след боледуване децата ставали по-умни и по-издръжливи,въобще  едно ниво на пред дръпвали.Абе,дано повече да са здрави... Ако искаш ще намеря статията/мисля,че е от списание"9 месеца"/ и ще ти пратя на лични по-важните моменти.
Весе,сега ти е трудно,ама като пораснат ще те носят на ръце thumbsup
mama toni ,благодаря за инфото  bouquet
assia75 ,хайде по-бързо да тече проверката,ако не банката да вземе да ти напълни хладилника и да понапазарува по-необходимите неща.smile3512

Хайде лека нощ!И сладки сънища!

# 169
Здраейтеее. Каксте в тези жеги? Аз намерих начин да се разхладя - ще пера килимите на двора. А и да използвам докато е топло, че нали го дават да вали неделя и понеделник.

Весето s много си ми позната. Май сме се засичали с теб в Майчин дом  newsm78. Може и да се бъркам де, но докато лежах там дойде едно момиче за един ден в моята стая за изслидвания, запознахме се и каза, че живее в Кокаляне и това й е второ бебче. Случайно да си ти?
По повод пюретата - аз започнах да му давам от тези на Гербер за над 9 месеца. Много за хубави-пробвах ги. И малкия много ги харесва.
Ангелинче как изкара рождения ден?

От нас чао за сега, че ни чака яко пране  smile3521

# 170
Здравейте   Hug
Днес е паднала бомба тук в нашата темичка. WinkКъде се загубихте всички..
ПАТС ЧЕСТИТ РОЖДЕН желая ти прекрасен семеен живот и много радост с твоите две слънчица...
При нас нищо ново.Днес ще идват да ни взимат размерите за кухнята.Много съм доволна понеже си я харесахме от интернет и тези при които ще я работим са ни познати и ще ни я направят от бук на доста прилична цена.Но кога ще стане е това вече май не се знае много много.
Айде включвайте се в това жежко време.... Mr. Green не се мърдясвайте... Grinning

# 171

Патс, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Калоян ме побърква! Иска непрекъснато да е с менq дори когато баща му си е вкъщи, мрънка да го взема, като го взема - да го пусна да ходи. Любимото му занимание е да святка и изгася лампите, после да ги пипне (демек развивам мускули). Щъка като муха без глава из вкъщи. Останах без крака, бе кръст...  smile3511
Да ми здрав! Ще стискам зъби и ще издържа. Най-важното - баща му е в отпуска от утре.  Mr. Green  newsm44 newsm44 newsm44 Ще не ще Калоян ще се гледат с тати.  Mr. Green Тъй де, и аз съм човек.  Crossing Arms

# 172
Sleepy, явно започна сезона на татковците .. От дне и моя дзвер трови нервите на баща си, а аз работя за съжаление.. Надявам се за 5 дни все да ми остане време да прескоча до козметичния салон в съседния блок и на фризьор, че вече не просто плаша, а взимам акъла  Sick newsm78
Честито на рожденичките!! Да ги слушат и мъжете и децата Само щастие и любов !!!
Мире на теб успех в начинанието с апартамента, а хазаите ти са за  #2gunfire #2gunfire.. Не е възможно да се направи чисто ново жилище за месец. Мебелите най-малкия срок е 30 дни .. баси хората не виждат ли че сте с малко дете.
В това отношение нашата хазайка излезна супер свястна, изчака ни повече от 4м. Но тук особено с мебелистите е лек кошмар , а фаянсаджии как обичааам

# 173
  • Стара Загора
Иде..иде серозна на татковците...моят тази седмица му е последната работна и излиза за месец отпуска Mr. Green
За разлика от Калоян обаче Слави като види баща си и започва да реве за него и иска да е само с него Mr. Green
KOTE ела виж мен и тогава говори за плашене...Робинзо Крузо ряпа да яде пред мене Crazy
И на мен другата седмица ми е разкрасителна, че като ида във Варна да ги шашна с чар и очарование. Обаче аз имам една дружка дето е оптуска вече и съм я пазарила да идва с мен, че Слави и аз в салон за красота ooooh! майка ми жална  Twisted Evil
Честит рожден ден на рожденичките   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Агресията вчера

# 174
Честит рожден ден на рожденичките     

Здраве,любов и много късмет!

# 175
  • Стара Загора
Божкеее ама аз забравих да ви се пофръцкаме  ooooh! имаме още три зъбе...значи стават общо пет  Crazy Пробиха гадините ама доста ми изтормозиха детенце  Twisted Evil

# 176
Браво на юнака Слави!
Ама стига сте се фръцкали с тези зъби.  Mr. Green Калоян няма нито един все още.  Twisted Evil Има ли други като него?

# 177
Здравейте от нас морските Hug
Днес рано сутинта се завърнахме от морето Hug.
Да се отчетем на кратко бяхме от 11.08 до 19.08 на РАВДА,но там не ни хареса хич.
Само има строежи,няма улици свестни само камиони и  строителна площадка са,за зелина и градинки дума да не става,абе изкарахме я някак тая седмица.В семицата на РАВДА на САШКО му избиха цели 2 зъба,та малко нагорно ни беше.Беше много килсел горкият,а режима му се развали тотално нямаше никакв сън за цял ден.
От 20.08 до 25.08 отидохме в ПОМОРИЕ и там всичко си дойде на място.Много останахме доволни хубаво морско градче и най-важното този шум от строежи го нямаше,имаше много зелина и градинки за разходка и игра за децата.Там САШКО се успокои и възрънахме режима имеше 2 пъти на ден сън,но аз се лиших от плаж.
Сашко май морето тая година не му хареса много,взехме му малък басейн да си играе,ама той като го видеше рев,крачета като ги топвахме в морето от началото пак рев имаше,после по свикна но като цяло не му хареса да ходи на плажа и аз се лиших от него,иначе мъжо и Елена си ходеха.
Има много снимки малко по-късно ще качим да ни видите. Grinning
НА ПАТЕРИЦА ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АНГЕЛИНА И ПАТЦ!МНОГО ЗДРАВЕ ЖЕЛАЯ И ДА СТЕ ОБИЧАНИ УВАЖАВАНИ МНОГО ОТ СЕМЕЙСТВОТО!

# 178
  • Откъм Варната
Мами дайте по един глас за мойто бебо
http://www.germanos-konkurs.com/?t=7&dID=1&ph=3&p=1& … ID=1&rID=4678

# 179
Вемби, не съм,мила, ама не я познавам тая кокалянска мама. Аз раждах в Първа градска.
Открих му цаката на НЕяденето на Ники - свързва ме с цицата, маймунчето. От баща си омита всичко. Та поне в почивните дни ще яде. През седмицата - на диета.  Mr. Green
Мики, аз като остарея, изкуфея и пощръклея ще ми е все тая дали ще ме носят, май... Crazy
Слипи, на нас двете първи ни пробиха преди 2 седмици, споко.

Общи условия

Активация на акаунт