Хайде на море с ОКТОМВРИйското дете

• 11 499
  • 284
  •   1
Отговори
# 240
  • Варна
А , за мидената ферма и ние ще се натъкмим . Аз тук още кашлям и от таз кашлица мозъкът ми съвсем се размъти , ама видях за какво става дума и идвам да се включа .
KaliMa честит рожден ден на вашия тати , да ви слуша много ! И тези торти ги пробутвай на други , дай тук биричката .  Laughing
Гледах аз снимките на Хера - туй море много му ходи на Слави - направо като за него нарисувано едно такова синьо .
И Калоян гледам , добре е тупнал дупето в морето hahaha

# 241
Привет и от нас момичета!   wavey
Днес най-сетне ни пуснаха нета след 10-дневно прекъсване  #Cussing out , не съм чела подробно признавам си  Embarassed ! Исках просто да ви поздравя , толкова ми липсваше виртуалното ви присъствие  Hug и бързам да изчета пропуснатото в темичката !
На тези които са изкарали първото лято на море с дечицата, поздравления, страхотни снимки   smile3521 
Сега приключвам че щерка ми чака нов памперс и разходка !  newsm30
Хубав и усмихнат ден ви желая! До скоро! Heart Eyes

# 242
Момичета,моля, споделете!
От няколко дни усещам като гушна в скута си Габи едно пукане.В началото мислех,че е от коремчето й,после,че е от дупето й,но се оказа ,че е от ставичките й.На крачетата,на коленцата и на ябълката.Док каза да не се притеснявам, ама аз ooooh! На вас случвало ли се е? Предварително ви благодаря! Hug

# 243
Ще го очистя това диване #2gunfire Писах,писах,а тя все се вре върху мен-пляска по монитора,по клавиатурата,докато накрая не знам какво направи,ама изтри всичко,което бях написала  #Cussing out
Та почвам да повтарям:
Днес тук си беше егати зимата-голям бахър голямо нещо.По обядвзе да понапича и ние първи пушки за разходка:минахме през детската кухня за манджата и после айде на среща в квартала с Мишо и Митака и съответно с Котето и КалиМа.Малко ни поодуха вятъра,ама пред варианта да сме цял ден в къщи... #Crazy
На връщане към вкъщи,като духна един "ураган",като метна одеалото на Виктория...няма стигане.Хвърча,хвърча,направо го бях отписала-викам отиде на някоя тераса.По едно време взе да се приземява и добре че бяха Котето и Мишо да го догонят...УжасТ!Голям ветрилник у таз Варна ви казвам...
Кали,да ти е жив и здрав мъжо и много,много да ви слуша!Да кажеш дали хареса подаръка изненада!
Веничка,Виктория беше на 7 месеца и половина,когато я записах на кухня.В началото и тя се давеше и аз като Хера и пасирах супата и пюрето.Ама накъде около седмица.После нямахме проблеми.Ако имаше нещо по-едричко,го понамачкмах с лъжицата.И сега понякога в супата има по-едрички парченца картоф,ама или пак ко мачкам с лъжицата или аз го хапвам  Embarassed (ами така де,тя и без това всеки ден картофи яде-нали пюретата са с картофена основа)
За мидената ферма и ние сме с две ръце,даже с 4 ЗА,ако обаче някой ни транспортира до там.Аз нали взех книжка,то сега пък колата продадохме.Сега чакам мъжо ми да се върне от Малта с голямата пачка декември месец и ще купуваме нова.(е,нова нова...за нас нова,ама пак ще е от старите нови)
Айде да приключвам аз,че Виктория пак почна да ми се мята и ще вземе да затрие пак писанията ми,а трети път не ми се пише.
Айде чао от нас.Отиваме да ядем супа спанак.

# 244
  • Стара Загора
За мидената ферма да ме чакате ей Twisted Evil Само смейте да тръгнете без мен...и моето очарование Mr. Green
Аз се опитвам да организирам някъв рожден ден на Слави и вече главата ме заболя Blush Баси как се тръкули времето...другата седмица чукма годината пича Mr. Green

# 245
Здравейте отново!
Ох,бях се бая нашашкала,но попрочетох за това пукане на ставите и се оказа,че е нормално.
Та... и ние днес бяхме цял ден вкъщи и сега я обличам и вятър не вятър,поне до магазина ще идем /че трябва и да се яде да му се ни види Whistling/
matsa_gk вие в голямо приключение сте изпаднали с тоя вятър! Mr. Green А, и на мен ми се случва вече няколко пъти Габи/и не само Mr. Green/ да ми изтрие писаното и често немога да почна отново/я нещо на котлона,я камара дрехи за гладене/
Ma4o ,добре дошла! Hug
KaliMa, да ти е жив и здрав мъжа и много да те радва!
Айде, хубава вечер  1dating!

# 246
И аз да се разпиша, Маца е разказала деня  вкратце..
Но аз съответно ходих и на фризьор, та чак сега се завръщам Пробутах диването на леля му и малко разтоварих..То съответно добре я подредило таман го сменила и хоп на чистичкия  памперс произвело твърди екскременти smile3514
На връщане такъв вятър, че облякох и якето на Мишо и го завих, та го пуснах и легнал в количката да не го духа вятъра.. И хоп познайте изненааада духало само в квартала на Маца, в нашия НЕ.  Откарахме още 30 мин навън.
Михаил намаза анцуг на Дитекс..
Аууу пък да са изложа ли ???  newsm78 купих му един анцуг аз му викам турски, много ми хареса, е как няма да ми хареса той бил марков McKenzie. Но аз нали съм си дива селянка кой ти чувал за марки и все пак мисля, че е готин фалшификат hahaha

# 247
  • Откъм Варната
...Кали,да ти е жив и здрав мъжо и много,много да ви слуша!Да кажеш дали хареса подаръка изненада!...

Ааа хареса му, де ще иде, ей таквиз очи опули като го видя  Shocked, сега няма измъкване ще се ходи по често за риба, за който не знае мъжа ми все му се ходи за риба, ама няма въдица, е сега вече има Mr. Green

На мидарника като ходите и ние се нареждаме, само да сме добре с финансите, че и майка ми може да вземем и за който няма кола, а само книжка  Mr. Green ще има транспорт

П.С. Алоу Кръци де се губиш, покажи се

# 248
Да е честит подаръка и РД на мъжа на Кали Ма!!!
Но да знаеш голям автогол си вкара, моя пак иска да забягва по язовирите.. Не може да каже, да ви заведа на почивка.. ами хайде на язовир   smile3505

ПП :  Ти макара купи ли му, или сам да си купи Simple Smile

Мишо вече спи доволен от млякото, аз дваж повече, че спря да мрънкя!!!
Малко ме достраша, че го простудих днес.. Но утре ще е ясен резултата ooooh!

# 249
  • Откъм Варната
Да е честит подаръка и РД на мъжа на Кали Ма!!!
Но да знаеш голям автогол си вкара, моя пак иска да забягва по язовирите.. Не може да каже, да ви заведа на почивка.. ами хайде на язовир   smile3505...

Ааааа  Naughty ти да не нислиш че ще ходи без нас Mr. Green, пък на мен ми харесва, той си лови рибка, а аз бира и кебапчета

# 250
Здравейте момичета  bouquet!
Така се радвах, че моя маймун не боледува и ей го на се разболяхме Cry.От днес има разтройство и висока температура Twisted Evil.Лошото е, че не знам къде се разболя.Някой тук беше написал как се смъква висока темп. с някаква препаска като на римляните мокра с оцет, вода и сода ли беше newsm78!Само, че ако може да ми обясните каква е препаската на римляните Praynig?Тази вечер ще го давам с оцет и вода, доста течности и утре на док, че и свеки ако разбере мен ще обвини #Cussing out.Тази нощ няма да се спи, а така съм уморена Tired.Лека вечер  bouquet!

# 251
Мише, някой тук, дето обяснявал съм аз. Правиш разтвор от равни дози вода и оцет, потапяш един чаршаф и после увиваш детето през торса и по вратлето, където минава главната артерия. Крайниците не ги увиваш и ако са студени, трябва бързо да ги стоплиш. Каква е температурата? На около 5 минути му давай по лъжичка вода и глюкоза 5%.

# 252
  • Варна
Здравейте Hug
Мислех да се оплаквам от мъжа ми и целия му род (от женската рода най-вече Wink ), ама като приспах Ема си отворих една биричка beer и вече ми се поразмина яда... #Silly
Честито на мъжа на КалиМа, много да я слуша и да я води за риба (на бира и кебапчета Mr. Green )! И наздраве! cheers
И Маца, КОТЕ и КалиМа, я кажете къде ходите "по квартално", да взема да ви се натреса и аз Embarassed че майката, дето ходя по разходки с нея все в Морската ходи, а на мен малко далече ми идва вече. Ема хич не иска да седи в количката, а и много трудно заспива навън. Rolling Eyes
От 2 дни Ема тотално ми отказва всякаква храна. Само като види лъжицата, стиска устичка и върти глава. Twisted Evil Не ми дава изобщо да се доближа до устата й, даже Калгел й слагам на бибата и така, иначе не дава да й бъркам с пръсти. Rolling Eyes Пусти и зъби... Tired
Имам и аз една питанка към мамите, които вече мият зъбките на мъниците. Как точно става процедурата? Как им плакнете устичката после? Не гълтат ли пастата? Имам и аз мерак да й мия зъбите, даже четка купих Blush но ще почакам да мине тоя период със стискането на устата. Дано да е по-кратък. Praynig
Мише, много неприятно, на летния вирус прилича. Бързо да се оправя Яни, а на тая твойта свеки и тегли една censored наум и да не ти пука. И мойта много ме нервира, а и в една къща живеем, ама такъв ми бил късмета. Imp
Айде, стига съм писала, изпих си бирата и ми се доспа. smile3507
Лека нощ! smile3524

# 253
Мишка,съчувствам ти,мила!И аз го изживях тоя ужас и то точно след като замина мъжа ми.Не ме питай как треперех цялата и как съм ставала през половин час да меря температура.
За тия препаски дето ги обясняваш,аз съм чувала,че ако вдигне много висока температура,над 39 към 40,се мокри един чаршаф с вода,или с вода и оцет(и двата варианта съм чувала) и се овива с него.Смъква за отрицателно време.Ние не стигнахме до там,щото не вдигнахме повече от 38,7,но за сметка на това пък тъкмо я смъкна и тя пак почва да се вдига.Аз давах Нурофен и Панадол,като ги редувах.Запасих се и със свещички Ефералган,ама така и не се наложи да ги ползвам.Коте ми каза,че Мишо като бил болен му топяла чорапите в оцет,че по-не може да ги маха от краката си-и това помагало.Аз първо пробвах с кърпа на челото,ама нещо не я траеше,та прибегнах и аз до варианта с чорапите.
Пожелавам ти спокойна нощ и да не се налага да прибягвате до препаските!

# 254
Аз само да добавя, Мишка слагай свежичките за малко в хладилника преди да ги поставиш в дупето, да стегнат малко..Че ние нали бяхме болни е най-голямата жега и познайте...

Миринда, днес бяхме на пицарията Фиоре, до Роза и после разклатихме кълки до Мир ( но там мноого дууууха). Ще ти пусна телефона си на лични.

Общи условия

Активация на акаунт