Татковци с мотори?

• 113 913
  • 399
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте, бройката расте, чудесно  Laughing
Някой беше ли на Ком? Много съм разочарована, аман от прекъсвачи  Crazy
Аз няма да успея за Варна, много ми е далече. Има ли някой за Предел тази седмица?

И ние ще се присъединим към вас, милсим към края на месеца на мъжа ми да вземем. Yamaha R1. Да видим какъв точно, той от много време иска, а какво ще го прави и аз не знам Joy

Добре дошла си  Simple Smile За първи мотор ли мъжът ти иска R1?

# 226
Ами , ние се гласим за Предела тази седмица.
Но не искам много да се радвам,да не ми мине котка път.
Но,ако отидем ще се радвам да се видим и да пием по бира  Grinning

# 227
И аз така, от голямо радване пропуснах Монтанския  Crazy
Нямаш грижи за бирата, само да не се скатаеш като Зара миналата година на Сопот  Mr. Green

# 228
Някой няма ли да пусне снимки от последното събиране? Rolling Eyes
Ние със сигурност сме на Варна, като му дойде времето.

# 229
Aми да ние намерихме 1 за 7000 лв ще ходим да търсим и други. Първи ще му е Rolling Eyes

# 230
Aми да ние намерихме 1 за 7000 лв ще ходим да търсим и други. Първи ще му е Rolling Eyes

Посъветвайте се с близък моторджия. Не се имам за голям капацитет, но ми мисля, че R1-цата не е най-удачния избор за първи мотор  Peace

# 231
И аз така, от голямо радване пропуснах Монтанския  Crazy
Нямаш грижи за бирата, само да не се скатаеш като Зара миналата година на Сопот  Mr. Green

Люската, такава опасност няма  Laughing Само важното е да се познаем  Wink

# 232

Посъветвайте се с близък моторджия. Не се имам за голям капацитет, но ми мисля, че R1-цата не е най-удачния избор за първи мотор  Peace
То защото една приятелка на негов много близък авер му подари R1 и сега и той иска независимо, че скоро си взе Алфа Ромео кола. Както и да е-сигурно ще ходим в Кубрат там имало хубав пазар за мотори, тъй като ние сме от Разград newsm78

# 233
Стефи, както си прецените, аз ви съветвам да си вземете нещо по-малко на първо време и не толкова скокливо. За първи път го чувам този пазар в Кубрат  Rolling Eyes

Дани, както ти каза, дано не мине котка път, че преди малко получих изненада - спешна нужда от нови гуми. Сладкия попилил "малко" и задната е станала, като с фабричен улей  Crazy
Най-много с колата, срам не срам...  Tired

# 234
Знаете ли някой клуб във Варна, за чопърси мотори  Rolling Eyes Дали изобщо се изразих правилно  Rolling Eyes Иначе гледах в Бургас има един клуб - много яки мотори там.........

# 235
Стефи, както си прецените, аз ви съветвам да си вземете нещо по-малко на първо време и не толкова скокливо. За първи път го чувам този пазар в Кубрат  Rolling Eyes
Предложи някой модел, мила. Пък ще предложа идеята на моя дано реши нещо по-малко, както викаш ти. Аз съм много боса в тази тема, на мен ми казаха за този пазар и аз не съм ходила там, така че и аз нищо не знам Rolling Eyes #Crazy

# 236
Не зная, какво да предложа, аз започнах с 400сс, други започват на 125сс, всеки различно, 1000сс са много.
По-добри съвети ще получите тук www.forum.moto-zone.bg регистрирай се и питай  Peace

# 237
Люската, мога да потвърдя, че утре тръгваме за Предела.  Laughing
Така,че ако идваш свиркай за по бира  cheers

# 238
Аз още не мога  Crazy
Виж, там където са моторите с кош съм и аз, по този ще ги различиш http://media.snimka.bg/5857/017970316.jpg
Дано да се видим  Simple Smile

# 239

Общи условия

Активация на акаунт