Татковци с мотори?

• 113 915
  • 399
  •   1
Отговори
# 240
Аз още не мога  Crazy
Виж, там където са моторите с кош съм и аз, по този ще ги различиш http://media.snimka.bg/5857/017970316.jpg
Дано да се видим  Simple Smile

Ти къде се возиш в коша ли си или на мотора? Еха много я як. Можеш ли да пуснеш малко снимки да гледам . МОже и на ЛС, мерси   bouquet
Моят мъж е горд собственик от около един месец на Ямаха ХВ1600 Роуд Стар. Всяка вечер обикаля да търси "събратя" но намира само пистови мотори  ooooh!

# 241
Ха ха, не. Този е на приятел, те са 3 бр. с кошове, ние сме с Honda VTX, чопарийка  Mr. Green
ето го http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs056.snc3/14335_118 … 489_3711394_n.jpg
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs076.snc3/14335_118 … 5499_708173_n.jpg
Иначе снимки има много в нета, те го снимат по всички събори от години, но тази година им е култова, че сложи черепите и големи фото сесии му правят Joy

Даничка, то при нас ту така, ту иначе, на 90% сме там  Blush

# 242
Еха много ви е хубав чопъра, благодаря за снимките. Ще пусна и аз снимки скоро като го фотна.  Peace

# 243
# 244
И аз така, от голямо радване пропуснах Монтанския  Crazy
Нямаш грижи за бирата, само да не се скатаеш като Зара миналата година на Сопот  Mr. Green

Опааааааа , кой се е скатал , че не разбрах ???????? Mr. Green
Тази година всички мото мами ( предлагам ) да си сложим някъде по себе си по един отличителен белег и да си подвикваме като се разминаваме . Така няма да се объркаме..

# 245
Ilita*** по повод оня сайт. Има нещо гнило там, ама не разбрах с подробности. Явно само в големи количества може да се поръчва, но всъщност пак не става нещо.................абе май няма да ме огрее нищо от онези направо без пари артикули........... Cry

Zarrasuzuki напълно съм съгласна с предложението ти  Peace

На Предела няма да дойдем, но виж на Великотърновският има голяма вероятност. Как е на този събор?

А във Варна ще идва ли някой? Rolling Eyes

# 246
Кой се е скатал - скатал се, но и много  е изпуснал  Mr. Green
Ти, като нашата Гъба, заседна на една маса и сутринта в 9 стана. Живите мъртви  Joy Joy
Даничка в 16ч. тръгваме, да се обадиш ей  Grinning

# 247
Ок, ние тръгваме към 17.00ч, от Златица  Wink
И веднага щом пристигнем ще те търся  Peace

# 248
Ехо никой ли няма да разкаже за сбора в Предела? А снимки няма ли да покажете?

# 249
Това беше най-добрия събор, на който съм ходила тази година  Peace
Всичко беше перфектно, организация, забавления, гостоприемство.
Снимки имам,ама още не съм ги качвала, а и не са много  Laughing

Сега на Ст.Загора, ще ходи ли някой?  Rolling Eyes

# 250
Даничка1979 супер  Peace Имаше ли много рокери?
Има ли промяна в този график?

Август
06.08-08.08 Осоговски Ездачи – Кюстендил
09.08-15.08 Приморско Морски събор - Лъвски Сърца и The Riders и OffRoad България
19.08-22.08 Боляри и Bad Company – Велико Търново
23.08-29.08 Диви Деца - Варна
27.08-29.08 Змейовете - Павел Баня Мото-Курбан

Септември
03.09-05.09 Лошите Деца На Дядото, Swallow, Night Riders, Easy Riders – София - Мото-Рок-Фест
17.09-19.09 Пътни Братя – Плевен

Вие къде гледате датите?

# 251
Ами засега от този списък,май само Приморско отпада  Laughing

Ми имаше достатъчно рокери  Laughing

# 252
Наистина беше много хубав събор. Яд ме е, че се наложи да си тръгнем в събота и изпуснахме съществения купон, но здраве да е.
Реа, това трябва да е графика на свободните, нали?
От тях вероятно на Памука и Търновския ще бъдем, за софийския е ясно  Mr. Green
От тези на БМА,  ще сме на Пирдопския и Сопотския, ако не мине котка път  Praynig
Никъде не видях обаче събор на Гарваница, някой знае ли дали Плевенския ще го правят там? Враца също ми се губи, да не съм го изпуснала  Rolling Eyes

# 253
Някой ще ходи ли на Разград на събора?

Даничка1979
кога ще пуснеш снимки от Предела?

# 254
Хей , здравейте на всички .Преди малко се върнахме от събора в Разград - беше просто страхотен събор  Hug Hug Hug
Снимки ще кача малко по - късно , че си сложих батериите да се зареждат .Финишираха ми батериите от снимане  Joy

Общи условия

Активация на акаунт