Татковци с мотори?

• 113 911
  • 399
  •   1
Отговори
# 210
Голям сладур  Wink
Айде на Монтанския този път отивам, че Ямболския и ние го изпуснахме  Laughing

кога ще е монтанския и този на варна , че мисля вече да си взема пак мотор Simple Smile) ?

Монтанския събор мина преди повече от две седмици  Laughing
А, Варненския незнам,кога ще е  newsm78
Мога само да ти кажа, че другата седмица е Казанлъшкия  Peace

Ето ти всички предстоящи дати на мотосъбори на свободните Мотористи  Peace

Цитат
Юни
04-06.06.- NuclearS MC- Козлодуй- среща
11.06-13.06 “The Black Roses” - Казанлък – събор
25.06-27.06 Троян: с. Голяма Желязна – Язовир Сопот – вход свободен
Юни:The Riders България - Седмицата на града в Ямбол със мото-среща (датата ще се уточни допълнително)

Юли   
30.06-04.07 Орлите - Добрич(къмпинг "Шабла")
02.07-04.07 Ягула – Лом
09.07-11.07 Огнените Сенки Плевен и Crusaders Белене - Плевен(Парк-Мотел Гривица край Плевен)
16.07-18.07 Планински Братя - Берковица
23.07-25.07 Пирински Вълци и Brothers from Hell – Предела
(23.07-25.07 Hard Riders – Враца) – не се обявява
30.07-01.08 Волни Ездачи - Стара Загора – Старозагорски минерални бани

Август
06.08-08.08 Осоговски Ездачи – Кюстендил
09.08-15.08 Приморско Морски събор - Лъвски Сърца и The Riders и OffRoad България
19.08-22.08 Боляри и Bad Company – Велико Търново
23.08-29.08 Диви Деца - Варна
27.08-29.08 Змейовете - Павел Баня Мото-Курбан

Септември
03.09-05.09 Лошите Деца На Дядото, Swallow, Night Riders, Easy Riders – София - Мото-Рок-Фест
17.09-19.09 Пътни Братя – Плевен

# 211
Хей , мото мами , на Казанлък беше супер Simple Smile)))))))))))))
Скоро ще кача и снимки да видите .Сега вече ще чакам да се видим по другите събори .
Кой на кой морски събор ще ходи ? Сега в края на месеца е на Шабла .

# 212
Aйде и аз при вас  Mr. Green от вчера  Crossing Arms
Мъжа вече е рокер  Laughing Много против бях, но като видях мотора онемях.......( иначе първият ми беше кросов Ямаха 600ТТР ), а сегашния Ямаха, ама му забравих др неща  Joy
Снимките със удоволствие ще гледам. Благодаря!   bouquet

Най скорошният събор е в Шабла , така ли? Ние сме от Варна и Шабла ни е супер удобно място.  Peace

АА май сме пропуснали Шаблата  Crazy

# 213
Единствения мотосъбор, на който със сигурност ще отида е В.Търновския (че живея на близо). На всички други летни - ще направя всичко възможно да отида... даже сега се интересувам от мотори под наем - ако някой знае нещо - моля, пишете ми

# 214
Aйде и аз при вас  Mr. Green от вчера  Crossing Arms
Мъжа вече е рокер  Laughing Много против бях, но като видях мотора онемях.......( иначе първият ми беше кросов Ямаха 600ТТР ), а сегашния Ямаха, ама му забравих др неща  Joy
Снимките със удоволствие ще гледам. Благодаря!   bouquet

Най скорошният събор е в Шабла , така ли? Ние сме от Варна и Шабла ни е супер удобно място.  Peace

Еми ще имате възможност тогава да посетите този  Laughing :

Мото рок фест Добрич 16-18 юли

# 215

[/quote]

Еми ще имате възможност тогава да посетите този  Laughing :

[/quote]

иде вече ред на варненския събор. някои има ли инфо ще има ли некакви концерти и тнтн на него ?

# 216

От къде разбра за този? Гледам предстоящите дати, ама сякаш не виждам Добрич  Rolling Eyes

# 217
http://www.myleather.com/c/wholesale-Motorcycle-Saddlebags/2/151.html

Някой поръчвал ли е от този сайт?

# 218

От къде разбра за този? Гледам предстоящите дати, ама сякаш не виждам Добрич  Rolling Eyes

Ми ето тук го прочетох  Wink

http://forum.moto-zone.bg/index.php/topic,53957.0.html

# 219
Даничка1979 там може и да идем с мъжа ми щото ми е идеално близо. Някой ще ходи ли от вас?

# 220
Даничка1979 там може и да идем с мъжа ми щото ми е идеално близо. Някой ще ходи ли от вас?

Затова ти го пуснах  Simple Smile

Ние лично,няма да отидем, защото ми е далече  Simple Smile

# 221

Опитах се да поръчам, но няма опци за нашата мила родна страна... изпратих запитване как да стане номера и чакам отговор - ти успя ли?

# 222
Ако имаш отговор - пиши.........

# 223
ей т`ва получих като отговор ... явно трябва да им се звъни   ooooh!

Dear Valued Visitor,
    If you are having difficulties placing your order with your credit card, we may be having problems processing your card because your credit card billing address does not match the information in your account. Please be sure that the billing address in our system matches exactly with the information on your credit card statement.

If you are having a technical difficulty placing your order, please try the following:

Internet Explorer users:

For best results, we recommend using Internet Explorer 6.0 for browsing our site. If you are having trouble logging in, you need to make sure that your browser has the ability to accept cookies. To set cookies in Internet Explorer, go to the "Tools" menu and select "Internet Options", from the box that pops up, please click on the "Privacy" tab and make sure the slider is set to "Medium". Please also make sure you have "session" cookies enabled.

LeatherUp.com uses 128-bit encryption, which is the most secure. To check what level you have in Internet Explorer, you can go to the "Help" menu and select "About Internet Explorer". On the screen that appears you will see "Cipher Strength". That needs to be 128 bit. If it is not, please upgrade your browser. You can do that by using the Windows Update feature on your start menu.

Please make sure you close your browser window and open it again for the changed settings to take effect.

AOL Users:

If you are having problems placing orders, we recommend that after connecting to the internet through AOL, minimize the AOL window and launch a new Internet Explorer window to access LeatherUp.com.

For further assistance such as how to enable cookies in AOL and other helpful information, please click on the link below:

http://www.LeatherUp.com/pg/jsp/help/general/aolusers.jsp

If you are still having trouble placing your order, or need further assistance, please reply back to this email with a detailed description of the problem and answers to the following questions so we can better help you.

1. Which company provides your internet access? (such as: AOL, Direcway, or SBC)
2. Which browser are you using? (such as: Internet Explorer, Netscape, or Moxilla)
3. What are your privacy settings? (located under Tools -> Internet Options -> Privacy)
4. What operating system are you using? (such as Windows XP, Windows 2000, or MAC OS9)

If you?d like further assistance placing your order please call our LeatherUp.com store ordering Hotline. The number is 1-800-846-6010, Monday-Friday, 9:00 AM-5:30 PM PST.

-----------------------------------
Thank You,
LeatherUp Customer Service Team
Call Us Toll Free 1-800-846-6010
Monday -Friday 9:00 a.m - 5:30 p.m. (PST)
LeatherUp.com

Ticket No.Sad=)-338140787944419220(=)

# 224
И ние ще се присъединим към вас, милсим към края на месеца на мъжа ми да вземем. Yamaha R1. Да видим какъв точно, той от много време иска, а какво ще го прави и аз не знам Joy

Общи условия

Активация на акаунт