Татковци с мотори?

• 113 869
  • 399
  •   1
Отговори
# 105
  • Русе
Не знам дали става дума за бойкот или не на някой събор...Естествено на никой не му е приятно да си тръгне без екипировка, без някоя част от мотора и т.н.....Ходя по събори последните 3-4 години - до тази никога не съм се притеснявала да оставя в палатката дрехи, каска, друга екипировка - не помня и да е изчезвало нещо(или поне не се е разчувало). Тази година явно е тенденция - жалко....Може би ще отида на събора на Thunders с надеждата, че охрана ще е на ниво, че няма да се получат някакви такива събития с неприятен край...А може би и аз ще прекратя ходенето по събори...

# 106
Оф,мислех,че тая никога няма да ме пати,ама мъжо сега луднал по Кавазаки Нинджа  #Crazy
За мен моторите са много опасни и ме е страх.
Понеже разбрах,че няма да го разубедя да си купи,му казах,че ще си купи мотор,да,само след като ми купи кола  Crossing Arms
Не очаквах,но се съгласи  ooooh!
в крайна сметка се смирих... Confused

# 107
Оф,мислех,че тая никога няма да ме пати,ама мъжо сега луднал по Кавазаки Нинджа  #Crazy
За мен моторите са много опасни и ме е страх.
Понеже разбрах,че няма да го разубедя да си купи,му казах,че ще си купи мотор,да,само след като ми купи кола  Crossing Arms
Не очаквах,но се съгласи  ooooh!
в крайна сметка се смирих... Confused

Joy hahaha Joy Ти все едно описа нашата история. Wink
Само дето моя ми дава неговия джип,който струва далеч повече от колата,която искам. Whistling
Няма как да ги спрем да си купят.Моя още не е намерил свободен ден да отиде на оглед на 1-2 мотора.И като мине някой мотор само му капят сълзите...  Joy hahaha Joy

# 108
Здравейте! Не мислех да се включвам, но след двудневно четене на отзиви за случилото се в Казанлък( в Мото зоната, а сега и тук), реших да го направя все пак. Не съм била там, така се получи, затова няма да коментирам "наказателната акция". Но все пак - нека не заклеймяваме събора в Русе - нека да дадем шанс на домакините - все пак вероятно са вложили доста усилия в организацията на събитието и един бойкот би бил доста груба мярка. "Thunders MC "не са БМА, за да го отнесат - просто по нещастно стечение на обстоятелствата събора им се падна на следващата седмица след случилото се в Казанлък....
Абсолютно съм съгласна с това мнение ( същото написах и аз в мотозоната ) . А и като цяло съборът на Русе става много хубав и затова ще отидем . Но много хора са силно афектирани от случилото се на Казанлък и няма да отидат .

А относно предходните два поста искам да кажа следното : абе момичета ( с най - добри чувства го казвам ) , оставете мъжете си да си купят мотори . Не им отнемайте това удоволствие . Само ако знаете каква тръпка е мотора............да се понесеш по магистралата с развяна коса и вятъра да подухва във врата ти над екипа...........това е като оргазъм разберете Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 109
............да се понесеш по магистралата с развяна коса и вятъра да подухва във врата ти над екипа...........това е като оргазъм разберете Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Joy hahaha Joy Ние разбираме,ама при мен специално нещата са малко сложни с колата,която ми е обещана от ... 1 година. Rolling EyesИ няма и няма,а той 2 мотора смени... TiredЗа това се "правя",ама иначе не съм против да си купи.Знам,че му е мания и разпуска по този начин. Peace Пък нали ви казвам-като ви чета ми се прииска и на мен да се повозя и сега решихме да купим каска и за мен и да се повозвам от време на време.  Party

# 110
Zarrasuzuki, извинявай, че чак сега се включвам. Да, аз съм Юлия от Мотозоната и на Светльо жена му. Просто изключих за тази тема тук!
За събора в Казанлък - не ми се коментира. Аз също бях там, но не станах свидетел на случката. Изчетох всичко, къде що е написано по форуми, сайтове и т.н. Дочо и другото момче да вече ок, дано и "Розите" излязат от цялата тази помия с колкото се може по-малко последици...Искрено им стискам палци за това!
В Габрово най-вероятно ще ходим, както и в Стара Загора! Дано всичко е ок тогава! Я си кажете в Мотозоната кой кой е или ми драснете там по едно ЛС, че да съм в час... Blush

# 111
Юли , писах ти ЛС . Много е хубаво , че са добре вече битите момчета . "Черните рози" представят декларация , че прекратяват членството си в БМА , но въпреки всичко си мисля , че догодина техният събор ще бъде обречен на провал . Просто лошо стечение на обстоятелствата , че това стана точно на техния събор .
А на Русе няма ли да дойдете сега в петък ? Там стават хубави събори като цяло .

# 112
Сега ще погледна и ЛС. За съжаление не, в Русе няма да можем да отидем, защото в петък отиваме малко към морето до неделя, но се надявам някъде другаде да успеем да се видим! Party Grinning

# 113
Лимитът ти на ЛС е запълнен , затова те черпя тука една студена и запенена  beer . Като се видим на Габрово , ще се почерпим с истинска бира , нали ?! Grinning

# 114
Ейййййййййййй , ходихме на Русе и си изкарахме страхотно Laughing Laughing Laughing Живот и здраве , ще се видим на Габрово на 11 юли !

# 115
И ние ще ходим в Габрово

# 116
  • Русе
Zarrasuzuki радвам че, че сте си изкарали страхотно. Междудругото ти ли си с много дълга коса? Като цяло се получи хубав събор де.

# 117
Ами да , аз съм с много дългата коса .  Защо не се обади , че си ме познала ? Другият път да се обадиш и да седнем да изпием по една студена бира. 

# 118
  • Русе
OK,най-вероятно на Търново, че сега ще пропусна Габрово - няма да успеем и за Каварна и за събора. Пък винаги има време за   cheers

# 119
В крайна сметка някой беше ли в Междене? Вчрно ли е, че имало списък със забрани  Shocked
Ние си остахме на Соколския манастир. Направихме си много хубава разходка до Боженци и Трявна Grinning

Общи условия

Активация на акаунт