ЮЛЧЕ сладко вика и беснее, а мама нервите си пилее!

• 11 837
  • 304
  •   1
Отговори
# 225
Добър ден днес!

Лора също се тръшка. И аз като Лала хванах цаката и не толерирам подобни изпълнения. Максимум след минута тя се заиграва и забравя. Ама на баща си му се е качила на главата. А Ема си е по-кротка. Тя сигурно на техните се глези също, обаче като им сравнявам характерите моята е абсолютна щипана госпожичка. От най-малкото нещо се засяга една такава. Но пък в останалите 90% от времето е кротко и спокойно дете. Защото съм виждала и абсолютно буйни и опаки деца, с които не можеш да излезеш на глава. Та с две думи бебешка им работа.

Ей ги  двете:

# 226
  • хасково
Привет.

За тръшкане да не говорим, когато реши , че ще го прави няма равна на себе си- нито молби , нито играчка с нищо не се залъгва- ама така е когато татковците ги глезят. Ако остане до мен не й обръщам внимание , но тати веднага й дава каквото поиска.

С  гърнето само си играе и дори напоследък казва , че има ако , отиваме в тоалетната , седи без да е свършила нещо и като сложим памперса свършва работата там- не знам лъже ли ни , напук ли прави?! Факт е , че си казва , осъзнава какво е , но напоследък не иска. А приди няколко седмици слагахме памперс вечер и като излизаме на разходка. Явно доста са нахитрели тези деца или е просто период , който ще отмине като всичко останало.
Ети, Яница също пие много вода и по всяко време , но аз не я ограничавам, нека пие  Heart Eyes. Имам една приятелка детето й е 4 месеца по-малко едва успява да му вкара шишето с вода в устата. В тия жеги няма как

Последна редакция: ср, 29 авг 2007, 13:59 от munka1

# 227
Момичета имам една молба. Ако някой знае немски моля да ми преведи тези няколко изречения една приятелка ме помоли. Може и да не е дословно само в общ смисъл(за едно лекарство е за отказване от лапане на пръсти при деца)
.....Wenden Sie Daum-exol mehrmals täglich an, evtl. in mehreren Schichten. Verwenden Sie hierfur bitte die spezielle Pinsel/Schraubkappe. Daum-exol Nagel-Schutzlack ist nach dem Auftragen geruchlos und nahezu unsichtbar. Er entfaltet seine Schutzwirkung erst nach dem Trocknen.
Wir empfehlen Daum-exol Nagel-Schutzlack  fur Anwender ab zwei Jahren. Fur den erfolgreichen Einsatz dieses Kosmetik-Praparates sind Verstandnis und ein aktives `Mitmachen`unbedingt erforderlich.
Daum-exol Nagel-Schutzlack  schutzt die Fingernagel einerseits direkt )als Nagellack',andererseits aber auch indirekt durch seine Eigenschaft als Gedachtnisstutze, die mit ihrem Geschmack daran erinnert, die Finger nicht mehr unbewusst in den Mund nehmen zu wollen.
So werden, bei regelmasigen Anwendung, die Nagel und Hande wieder schon und gepflegt.
Himweis± Daum-exol Nagel-Schutzlack  nur auserlich anwenden und nicht in die Augen bringen oder auf verletzte Haut auftragen

Ох голям зор. Някъде има а с точки и у с точки но незнаех как да ги напиша.
Много благодаря предварително  Hug

Мама Дани, писах ти на ЛС.

# 228
  • Варна

Здравейте Hug
Само наминавам да ви кажа дзак,и да ви споделя че ние сме с диария Sick Cry
два дни го гледа Свеки,не искам да я обвинявам жената,но му даде един сок"Витаминка"и май от него е.Аз само Хип и Гербер му бях давала досега.незнам,сутринта се събуди целия в лайняна вода,цялото му чаршафче,възглавницата всичко в тоя вода.през деня още три пъти същата работа.викам му на мъжо,да не му дават плодове и други работи/гледаха го той и свеки/,те му дали грис с ябълка на Хаме.Направо ме хвана бяс #Cussing out #Cussing out #Cussing out.в понеделник хапна и две лъжици рибно пюре................

Жоржи малее,я кажи кво толкоз писа.
Ами много неща,но няма да ме огрее Naughty.тук сезона свърши NaughtyТри от големите туроператорски фирми,Туи,Некерман и Капитан Кук,си изтеглят туристите от Варненското черноморие,защото има много оплаквания,относно ообслужване и т.н. Rolling Eyes
От догодина,всички бягат на юг Слънчев бряг,Несебър и Бургас Crossing Arms

Много ви целувам всички Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 229
jorjito-аз пък като бях на морето дочух други неща за тия тъпи чужденци. Информацията ми е от МВР. Пиянстват по цели нощи и после подават жалби в полицията, че са ги ограбили и така почивката им излизала без пари, дори в +. Явно имат някакви застраховки. Направо побеснях от тази им постъпка и това е масово явление. Затова се оттеглят тур операторите, но бъди сигурна, че и по южното черноморие ще постъпват така. Яд ме е, че по този начин правят черно лице на родния ни туризъм Sad
За този сок"Витаминка"май четох тема, но да не те излъжа. Пусни една търсачка. Много майки изказваха негативно мнение и май като вашите симптоми имаха дечицата им.
За тръшкането и аз да се изкажа. Венци от време на време ми прави тия номера-първо пробвам с думи и ако не ме разбере се махам и не му обръщам внимание. Просто не искам да става на неговата. Не знам дали правилно постъпвам, но ...... времето ще покаже.
Синеоче-все едно си имаш близначета в къщи. Как успяваш да синхронизираш примерно обяда? И двете ли ядат едновременно? Мамите на близначетата са свикнали, а и дечицата от мънички се изчакват едно друго. По едно и също време ли си лягат? Аз миналата седмица гледах кръщелника си за 3 часа /той е на 3 г./и очите ми бяха постоянно на 6. Отделно Венци си промени режима и не заспа на обяд. Закусва 2 пъти-първият път , като се събудив 8 и после като дойде детето в 10- всичко беше наопаки. hahaha

# 230
  • Варна
jorjito-аз пък като бях на морето дочух други неща за тия тъпи чужденци. Информацията ми е от МВР. Пиянстват по цели нощи и после подават жалби в полицията, че са ги ограбили и така почивката им излизала без пари, дори в +. Явно имат някакви застраховки. Направо побеснях от тази им постъпка и това е масово явление. Затова се оттеглят тур операторите, но бъди сигурна, че и по южното черноморие ще постъпват така. Яд ме е, че по този начин правят черно лице на родния ни туризъм Sad
Направо не ми се говори Close.Ако знаете какви работи правят ooooh!.......единият ни магазин е точно до един Скандинавски Аларма Бар с басеин.Ако влезеш там,можеш да забременееш от въздуха.................

За този сок"Витаминка"май четох тема, но да не те излъжа. Пусни една търсачка. Много майки изказваха негативно мнение и май като вашите симптоми имаха дечицата им.

Благодаря ти  bouquetЩе потърся темата Peace

# 231
Ух  ooooh! Митето пак с авария.Горкото  spoko

Синеочка много са сладички бебките.Вече знаеш какво е с 2.  Wink На Лорчето много и изрусяла косата.Да я изпапаш.А Ема има като нашата прическа  Joy

За туристите незнам къде е истината,но като работих на Сл.Бряг се наслушах на оплаквания за кражби.Ама те наистина се осмъртяват от пиене тия хора.Има по плажната ивица българи които това "работят" .Включително и жени.Това чужденците ми го обясняват.Тя го вижда че е пиян.Уж му се предлага и докато му се натиска го претарашва.Той се усеща малко по-късно.И така.Но не всички се оплакват в полицията.

Ели Весело да си изкарате на морето  Hug

# 232
  • София
Днес пък ще се опитам да си легна преди 12, ама дали ще успея  Thinking

Яна цялата е в синини и драскотини - колената, краката, челото й на две места чукнато  ooooh!. Одеве забравих да й сложа наколенките и пак си ожули коленцето в парка. В тревата добре се ходи, ама пък като знам колко кучешки има  Rolling Eyes.

Викам на баща й, че най-любимите й думички са бръм-бръм, кака и ало-ало и все си ги повтаря. А той вика: "Да беше момче, да не се чудиш - коли, мацки и телефони, ама за момиче?!"  Joy

Джорджи, да се оправя Друнди  Hug (и да стягаш свекито)

Синеочка, браво на теб, много си смела  Wink

Бо, Яна като се събуди сутрин, първо казва тати  Confused

Хайде да бягам, че пак ще пропусна часа за лягане

# 233
 Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Голям съм карък.....  #2gunfire #2gunfire #2gunfireдва пъти последователно пиша цял ферман и тъкмо да побликувам и....изчезва Sick Но трети път няма да го напиша. Доспа ми се....
Но поне да ви кажа ПРИВЕТ ОТ НАС!!!!  Hug Hug

# 234
Jorjito, съчувствам ти, мила Confused

Пламена снощи в 4:30ч. ме събуди, аз мисля че за ядене, а тя цялата в лайна до врата...цялата кошара, матрака, отгоре до долу ooooh! Някакъв кошмар ви казвам. Водя я в банята и се почва едно къпане, пране, киснене...сложих е при мен да спинка, а тя гледа, гледа една такава смутена и след 15мин. повръща...хайде пак пране, преобличне, миене...Лягаме, хоп пак й се гади и връща сокове...едвам се успокои милата ми и някак заспа...а аз стоях на тръни 1 час след това и накрая заспах. Като стана Пламена и пак се почна повръщане  (3-4 пъти) и диария 2 пъти. Педката по телефона ме инструктира какво да взема на първо време и да видим как ще тръгнат нещата,ама то каквото й дам - даже 1 глътка глюкоза - и тя повръща една кофа. Казвам ви не знаех на кой свят съм от притеснение...педката вика "Направо сте за болницата за системи"...и мен вече лошо ми става и почвам да рева...Тя малката само на врата ми стои и вика "мама, мама"...Цял ден лежи на леглото, вяла и отпусната... Давам капки против повръщане, а тя моментално ми ги повръща заедно с малкото течност, която е поела. Накрая сложихме свещичка против повръщането и някак я задържа миличката..та успях и другите лекарства да дам. Сега спи, ама има Т и май ще трябва да изпие нещо. Не е яла цял ден Cry Само се моля да не повръща повече, че да не се обезводни и да може да вземе прахчетата за акото Praynig

Айде,за сега, че да я проверя как е с Т...така ми е притеснено Sad

# 235
  • някъде
Лала Hug
Ели, приятно изкарване  Hug
Големи сладурани са Емката и Лора   love001
Жоржи, кво става с това Мите,бе душа ooooh!? Хайде стига вече проблеми Praynig
Бета, Яна с наколенки, а аз онзи ден се майтапя да му сложа каска на Алекс, че ме е много страх за главата Tired

Та в този ред на мисли да ви споделя днес- както си играхме на детската площадка и минавам покрай пъзалката с количката и едно дете го чувам да пада /удря се в ръба на тези плочки, които ограждат пясъка на пързалката/, докато се обърна- то се изправя и виждам на челото му една дупка, но то не плаче! Казвам му- "Леко бе, детенце", и то започва да плаче, питам го с кого е, защото никой не идва и оттам лети кака му и го гушва, в този момент се обръща с гръб и виждам на момченцето как му тече кръв от челото Sad и вадя кърпичка и попивам, каката звъни на майката и я вика бързо да дойде, една баба дойде и каза че трябва да се лепи /тя била мед.сестра/, сестра ми взима телефона и вика линейка, майката на детето лети към площадката, каката започва да и тече кръв от притеснение и плач, абе въобще екшън ooooh! И като с представя, че оттук натам и нас това ни чака ooooh! ooooh! ooooh! Praynig

Оле, Нарина, докато пишех и видях какво си публикувала Sad Защо не отидохте в болницата? Не искам да те плаша, но една позната ми каза че така са били на морето- обезводнил се, Т и накрая в болницата на вливания и се оправило детенце! Чакаме новини и ако трябва звънкай пак на педката Praynig Praynig Praynig Praynig

# 236
  • През девет земи в десета
 wavey  love001 newsm51  atwork smile3524

# 237
  • Варна
Малиииииииииии, Наринка миличка Shocked
Миличка Пламенка.Да не се обезводни душичката???
Сигурно вируса гаден ви е пипнал Close,аз не знам какво се прави,но със сигурност,е много сериозно положението.дано се оправите без болница. Hug Praynig Praynig Praynig тези разстройства и повръщанета са страшна работа Tired
Силно ви прегръщам и двете Hug Hug Hug

В аптеките продават,едни прахчета против обезводняване.ама как се казваха ooooh!

# 238
Ух,милата Плами.Нарина ти нали имаш кърма, давай на поискване за да не се обезводни.Дано малката да не я отказва поне нея  Praynig
Момичета приемам предложения как да отуча Гуги да спи на нашето легло.На баща му му е жега и ходи да спи на  дивана  Tired
Пък и все някога трябва да го отуча.Ама то рев,ама тресе се направо ако го сложа там  Thinking

Лала къде ни бягаш,а  Naughty
Гледам и Бибошка също пише по др теми,а при нас не се разписва  Crossing Arms

Сега се събуди бебо понеже го премествах в кошарата и се усети и рева.Кога ли ще заспим  smile3507

# 239
  • През девет земи в десета

Ренка,да ти кажа и ние имаме същия проблем,Цвети не мрънка като я местя,но после като се събуди за кърмене пак си остава при нас,защото аз заспивам преди да е приключила.Що се отнася до заспиване сама в леглото няма такъв момент,приспиваме се на цица,не иска биба от около  2 месеца,преди все някак успявах да я пробутам,но сега..... Wink

Отвори ми се малко работа напоследък и започнах да оставям Цвети на майка ми,но като си я взема на обяд се лепва за мене и не ме оставя да отида и до тоалетната,то е рев,то е чудо ooooh!,направо ще се побъркам!Добре,че вече сама показва когато и се пишка и бабата се справя чудесно!

Наринка,пиши какво става с Пламенка като имаш възможност!Стискам палци и се моля всичко да е наред при вас!

Бета,днес следобяд като ида да си взема Цвети ще ти звънна ако излизате да се видим след 4 часа!

Последна редакция: чт, 30 авг 2007, 09:21 от Pigi

Общи условия

Активация на акаунт