Ели - изпих кафенцето, докато преглеждах какво съм пропуснала

ivka76 - според мен е добре детето да е на ясла, за да има социални контакти, но ти сама трябва да прецениш кое е по-доброто за Цецко.

Нани - чудесна питка - майсторка си ти. А при нас е едно слънце,
ама синето заспа по никое време. 
Дидка - Калоян не се бие, но ходи и гепи чуждите играчки, особено като са хвърлени на замята. Ако някой му дърпа неговата играчка, не си я дава. Като се наиграе с нея, може да я даде, но избирателно - предимно на момиченца.

Прощъпулник мисля да направим скоро, да стане още по-стабилен.
Фонтанелата на му е като 50 стотинки, но тя беше огромна.
Рени - кърмим се 3-4пъти през деня и 2-3 пъти през нощта, като броя и кърменето на заспиване и събуждане. Сутрин винаги закусва каша, около час след кърмене.
Синео4ка - да ти доведа и Калоян - ще стане още по-весело

/в никакъв случай, обаче, не я оставям да си мисли, че я поощрявам/. Но когато го прави от някакъв инат, напр. не й давам нещо, тогава ставам строга, карам се и я оставям да пореве, ако трябва. Както казва Лала, много е трудно да се разбере винаги кой крив, кой прав, но все пак трябва да се стараем да не се държим еднакво във всяка ситуация. Ама и аз как го обясних
, но с две думи да се учи детето кога може и кога не. А лично съвет за твоя случай, обясни на племеника си, че е по-голям, по-големите отстъпват, Алекс е малък и не разбира, ще му дадеш по-хубава играчка...ей такива /децата се гордеят като им кажеш, че са големи 
бета , пиги къде сте ? помогнете.

Малко на патерици, но вчера интернета ни беше отврат и не можах да публикувам. 
С характер ми е детенцето, пък може би кътника ни мъчи и предпочита течна храна.
, или както каза сестра ми- ще стане собственик на ресторант за спагети и пица /в Италия/
- другите неща въобще и не ги погледна 
Стана от кукуто, беше само чуркал и не иска повече да стои. Викам си готов е, да отида и аз до WC. Като се връщам човека акал и се въртял, идеше ми да го убия.
, като тръгне на зле не спира...
мммммм музика за ушите ми и въпреки, че му давам шишето с мляко към 6:00-7:00ч. , този път му казах "Е...заслужи си по-ранното шише, мама!" 
Върху секциите ни съм натрупала толкова много неща, тези които вади от долните шкафове...аз ги слагам най-отгоре....
Жените май харесваме мъжът да обича и умее да готви! Поне , аз де!
Хаиде чао, че може и да съм досадила...