ЮЛЧЕ сладко вика и беснее, а мама нервите си пилее!

• 11 874
  • 304
  •   1
Отговори
# 120
Иси, чувала съм, че патешките сърца стават много вкусни на скара. Трябва да са разрязани на две. Но лично аз не съм пробвала.

# 121
Днес ще ме извините,но ме е хванала музата за писане. Hug
.... малко ме гледаха като местната алкохоличка ,но аз не бях от там и бях за малко  Mr. Green

Е, иси, можеше да се обадиш да изпием по едно заедно... аз съм от там и за постоянно, та нямаше да те гледат чак така.
И ако не е тайна, къде бяхте отседнали?
няма страшно до година планираме с децата да дойдем ,може да отидем на Снежанка и много ми се ходи до Триград. Със сигурност ще ти се обадя ,за да отклоня малко вниманието от мен. Mr. GreenСега не бях за пред хора с този зачервен нос от сополи и с грог в ръка ,ако ме погледнеш от страни ужас ooooh!
Бяхме в семеен хотел "Ана". Ако не се лъжа се намира в кв."Устово"(само, ако не се лъжа.) ето малко снимки от Смолян и други забележителности http://www.snimka.bg/album.php?album_id=109247&photo=63

# 122
  • София
аз пак мисля да дремна, докато Яна спи, но реших първо да намина  Wink

Пиги, да се обадиш, когато можеш. И Яна се престраши да влезе във водата - последният ден, както и очаквахме  ooooh!.
Последния ден видяхме и как си отиват щъркелите, прелетяха над плажа - бяха хиляди, беше много красиво и ме беше много яд, че ми се повреди фотоапарата. Снимах с телефона, но не стана много добре. Довечера ще видя дали има някоя по-хубава снимка да ви покажа.

Джорджи, измъчихте се с тия зъби, колко имате вече? Ние имаме 6 - последният проби, докато бяхме на морето.

Попова, и аз имам главоболие от няколко дена, уж ми мине и на сутринта пак се появи, дали е вирус някакъв? Бързо да се оправя Ема.

Иси, твоят човек все ми прилича на някой и не мога да се сетя на кой  newsm78. Да не е учил физика или пък да е познат на Арбов?

# 123
  • През девет земи в десета
Бетта,утре имам сделка за един терен,вторник евентуално за апартамента и после ще съм малко по-свободна,надявам се,ще се обадя другата седмица задължително! Peace

И аз да се включа малко по разискваните въпроси,Цвети също не обича много да се разделя с мене,как ще я оставя утре на баба и незнам,иначе не мога да кажа,че е темерут,смее се на всички,а като види бебе или малко дете отива да го гали Wink,засега не проявява агресия,въпреки,че е нормално да започне във възраста между две и три години,мисля обаче,че е много грозно от страна на майките,които гледат оптстрани безпристрастни и не взимат отношение по въпроса!

Твърда храна хапваме всякаква и дъвче чудесно,дори по-големи парчета месо,но пюретата трябва да са добре пасирани,ако има вътре нещо по-едро отказва да ги яде,затова купувам готови плодови,все ми се струва,че плодовете,които яде не са достатъчни!Обожава пържените картофи и няма как да и откажа,пържа ги в олио,не палмово масло и след това го изхвърлям,не използвам повторно мазнина в която вече е пържено!

С въргалянето по пясъка и къпането в морето учудващо нямахме проблеми,защото май месец само като погледнеше водата започваше страшен рев.

Иси,аз воденичките ги сварявам предварително добре измити в безсолна вода с малко олио,след това ги нарязвам наситно и ги готвя с ориз на фурна или тефлонов тиган подобно на дро-сърма,с пресен лук и малко джоджен,ако са на фурна правя и заливка яйце и прясно или кисело мляко според предпочитанията!

Ядем си рибата без проблеми,пъстърва или филе от хек,пъстървата свекъра ми я донася жива и е гарантирано прясна!Пюренца с риба не съм купувала.

Самостоятелно има желание да се храни,боцкам на виличката парченца месо плод или картоф и я оставям сама да си го хапне,но засега мисля да не и оставям тази привилегия!

Последна редакция: пт, 24 авг 2007, 10:06 от Pigi

# 124
# 125
Абе, я да ви питам: Тези емотикони... или както там се наричат, от къде ги взимате. Имам предвид, тези, които са различни от тези които излизат при публикуването на поста.

# 126
  • Варна
Рени hahaha Joy hahaha
Бо,под емотиконите пише ОЩЕ,натискаш там и ти ги зарежда  другите.
Бетта,имаме 7броя зъби Mr. Green.като първите 4,излязоха като бяхме на 9,5месеца/тогава излезе първия,а другите за три седмици/,и следващите три излязоха в рамките на три седмици/сега от началото на август.
Аз как го обясних ooooh!
Аз сего за рибата неразбрах,някой давал ли е гакова пюре на Гербер newsm78.Ако не съм сигурна ще е прясна,по-добре да купувам пюрета. Confused
Иси,не ям такива карантии Sick hahaha

Вчера го оставих да яде сам..........стана страшно Shocked

Ох,отивам че ме вика Crossing Arms,много е жега в нас,и не може да заспи горкото Rolling Eyes

# 127
"много е жега в нас,и не може да заспи горкото" Жоржи ами пускай климатика да се разхлади и тогава го приспивай де  Wink

На Ганчев съм давала бяла риба хек с моркови и картофи и се харесва.Иначе прясна рибка пъстърва съм взимала и крем супа му правех веднъж като си хапваше още.  Tired Хареса я.

Лягам с кокошките днес   Stuck Out Tongue Winking Eye

# 128
  • Варна
Жоржи ами пускай климатика да се разхлади и тогава го приспивай де  Wink
Ами,нямам си Cry Cry Cry

# 129
  • някъде
Иси, хубави снимки Peace, вие май си падате малко планинари! Rolling Eyes
Пиги, страшна е Цвети Simple Smile, и с тези очила.... Sunglasses

Аз пък още не съм давала риба newsm78

И сме още на шише с биберон, а вече ми казват, че бил голям за такова newsm78

Днес падна на площадката и си удари главата Sad- ами като са ни мокри и на двамата ръцете и той тръгна да се тегли и аз го изпуснах ooooh!- като ревна, цялата градинка нас гледаше Tired! Дадох му сокче, близалка, погушках го и готово Heart Eyes baby_neutral

# 130
  • София
Утре сме на ваксина и ми е едно напрегнато  Sad. Педито казала, че имали Тримовакс, а не Приорикс  #Cussing out. Не знам откъде да купя, питахме в Търговска лига, откъдето купувахме Пентаксима - нямали  ooooh!.

Ние пък вече си играем с кукли  Heart Eyes. Днес Яна слага една кукла в кукленската количка, вози я, после в кошницата за кола, после и тя влезе при нея, погушка я, после пак в количката  Laughing - много беше сладка.

И само си повтаря името, което, ако не знаете, е Нана  Joy.

Имахме два дена, в които не знам защо се напишкваше, но днес пак сме във форма - цял ден и цяла нощ сме със сухи гащи, хем става през нощта и два пъти излизахме на разходка. Като я питам има ли пиш, често казва да, но не винаги пишка. Но ако не каже нищо, обикновено не й се пишка и се сърди, ако тръгна да я слагам на гърнето. И аз не я слагам, за да не го намрази.

дидка, много сте напреднали, чак близалки ли  newsm78?

# 131
Добро утро мами  Hug

newsm74 лелеее колко много емотикони имало  smile3538 Joy
Благодаря Джорджи имаш почерпка от мен.   beer

Дидка и ние сме с шише...ами така си заспиваме  33uu  То ще си покаже, кога може да го откаже   Wink

Бета ето това си е напредък вече да пишкате на гърне  newsm10 

Да ви се похваля - Ванко вече няколко пъти излиза с баща си без количка. Люлеят се на люлките в морската. На влакчета, колички  smile3540 голяма еуфория!!!

Искам да ви покажа нещо...понеже пиша и в една друга тема във форума за Многодетните мами, та там една от майките беше пуснала линк. Искам да ви го покажа и нека бъде поздрав за всички юлски мами от мен с пожелание да видите и чуете тази музика и танц за душата на живо! http://www.vbox7.com/play:c53d231b Заслужава си да се види!!! Сега го гледах пак и настръхнах цялата!

Мнооого емотикони, много нещо! Turn-l

Последна редакция: пт, 24 авг 2007, 11:31 от bo_slavova

# 132
Здравейте майчета
Джорджи давала съм от пюретата на Семпер с риба 2 вида 1 малко и 1 по-голямо но Цвети много не ги хареса а и голямото беше доста на едро май за над 10м. и трябваше да го пасирам иначе щях да го обирам от пода  Laughing. Иначе на нас с баща и ни изглеждаха доста хубави с подправки, може да пробваш по принцип Цвети не е злояда но някои готови пюрета не ги харесва Ганчев съм пробвала 2 пъти да дам и не ги харесва въобще най-вкусни са и Гербер и естесвено мое производсво.
Ние заминаваме на планина, който каквото няма при него отива, ще си направим обикалка в района на язовир Въча, възможно е и на връщане да минем през Смолян но не е сигурно, Дю ако искаш ми дай на лични телефона си да се видим,ако идваме ще е другият петък.

# 133
Здравейте, мацки!   bouquet

Прибрахме се най-после от голямата ваканция. Обиколихме България, за да я обикнем още повече - Трявна, Габрово, Велико Търново и Стара Загора. До моренцето не стигнахме, но за сметка на това дишахме чист планински въздух.  Peace Много хубаво изкарахме. Каби беше много послушен, научи много нови неща, но най-важното е, че започна да се храни.  smile3501 Изведнъж взе да лапа всичко, което ядем и ние. Пюретата и кашите вече ги гледаме надменно - шегувам се, разбира се.  Wink

Хайде да си организираме някаква среща, забравиха се тези бебоци!

Целувки на всички!   bouquet

# 134
Бо прекрасно е това клипче!! Изгледах го два пъти и сякаш е правено за песента. Тя ми е една от любимите на Адреа Бочели - Time to say good bye.

Иси, значи грог това било. Колко грог съм пила значи едно време без да знам Grinning

Общи условия

Активация на акаунт