АВГУСТ месец преполовихме и с много бебета се ний сдобихме!

• 15 806
  • 294
  •   1
Отговори
# 120

Франи и ние се люляхме ама никой довечера пак ще се пробваме ама то след това даже и подготвителните ми спряха.

пак ще се люшкаме тая ве4ер давидим Mr. Green

# 121
 Момичета, да знаете бирата какво влияние би имала към родилния процес стимулиращ или възпрепядстващ или никакъв, че като ще му отпукам една студена ако ще да разчуе.

# 122
Момичета, да знаете бирата какво влияние би имала към родилния процес стимулиращ или възпрепядстващ или никакъв, че като ще му отпукам една студена ако ще да разчуе.
незнам към родилния процес какво отношение има, но като ти се пие - ПИЙ, че после с това кърмене почти всички хубавини трябва да си изключиш от менюто.  Confused

# 123
 Аз за кърмачките си имам една много любима история, четох я в едно списание, отишла една свекърва при доктора бясна и от коридора крещи, докторе искам да забраните на снаха ми да пие бира, а той и отговоря защо бирата е полезна за кърмачките, а тя му отговоря ,полезна била вчера на обяд изпи една бутилка и после два часа прави секс с момчето ми, изтощи го горкото, аз всичко видях през ключалката!
Тъй че наздраве на всички, освен за настроение помага и на либидото, пък някая секса може да да я доведе до предродилна.

# 124
  • ГОре на черешата...
Марианама, ДТВ / за Коледа, 15-ти септември и 24-ти май/ ни се полага, но парите за облекло - не. Изплащат ги на човека, който ни замества.

# 125

Франи и ние се люляхме ама никой довечера пак ще се пробваме ама то след това даже и подготвителните ми спряха.

пак ще се люшкаме тая ве4ер давидим Mr. Green

Абе аз и подготвителни нямам   Mr. Green Ни контракции, ни болки - нииищо! Само ми се гади от 3 дни все по обедно време, днес малко повечко.
А нали уж секса поне помагал, спермата, оргазма ... странна тя тая наша работа. На моя юнак май доста си му харесва къщата и не иска все още да излезе в общата с нас  Mr. Green
Отивам при личната за направления за тоновете и ехографиите, които ми се полагат тук в болницата /чак като ударим термина  Mr. Green/

# 126
Саше, ти как ще искаш да те предизвикат-с хапче, система или секцио да ти правят.
Аз имам някакви спазми във горната част на корема,много странна работа- дали пък моята матка не е от тези, дето започват контракции от горе на долу.
Сигурно вече полудявам ,а всички ми викат поживей си сега, че после какво те чака.Какво да си поживея бе братчт, толкова съм изнервена, че и трезво не мога да мисля, само глупости са ми в главата.

# 127
  • Видин
Честито на мама Джени и мама Самодива.
Момичета ще се побъркам. Днес съм изключително нервна. Ама многооооо. Направо не знам. Вместо да ми е кеф послучай годишнината аз искам да се карам с всички. Добре че моя още не се е прибрал от работа, че не знам. Може би ако излезем на ресторант тази вечер ще се успокоя. Не знам вече. #Crazy #2gunfire #Cussing out
Искам и аз да съм позитивно настроена като някои от вас, ама нъц. #Crazy
А и отгоре на всичкото ми се  Sick. Дано скоро да родя, че предполагам че е от това.
Sorry, за подтискащия пост, но трябваше да си излея душата.  bouquet
Ади с теб съм

# 128
  • Варна
Момичета качих малко снимки на малкия в албума.
кърмещите майки как се справяте, по колко време сучат малките на гърда! Аз си мисля да си взема кантар да го тегля защото така незнам колко е изял.

# 129
 Ади, не знам как ще го предизвикат, а мен едва ли ще ме питат, разбира се предпочитам по безболезненото май с хапче се оказва, но си мисля, че ще ми шибнат система, другото, този в ЖК каза, че ако е към 4 кила бебето трябвало секцио, та съм в пълно неведение, какво ще ми се случи, само искам по скоро да си гушна здраво бебе.
Да те питам ако те решат, че се налага секцио трябва ли да го плащам.

# 130
ЧЕСТИТО БЕБЕ НА САМОДИВА!

Ади-моля те, не се нервирай! Аз съм същата като теб, какво ли не си внушавам и какви ли не глупости си мисля. Направо не съм на себе си! Но се опитвам да се успокоявам, няма друг начин!  Hug

Днес може би и от Венера ще чакаме вести. Днес и е секциото в Майчин дом!

# 131
Здравейтеееее! Изписали сте 3 теми докато ме няма  Simple Smile сега няма да мога да изчета всичко, но утре ще успея. Чакайте, че забравих да се похваля ooooh!
Имаме си дъщеричка- ВИКТОРИЯ, роди се на 12.08.2007 в 5:15ч. Тежка е 3150гр и дълга 51 см.
Вече сме си вкъщи, тя спинка сега, а аз се чудя кое да захвана Rolling Eyes
Искам да ви кажа, че се чувствам на върха на щастието и че няма по-голямо чудо от чудото на раждането, но като гледам повечето вече знаят, а на останалите пожелавам УСПЕХ и търпиние! Искам много да ви разказвам, но просто сега нямам време.
Честито на всички майчета, на които съм пропуснала да честитя бебчетата, докато ме нямаше- да са им живи и здрави и много да ги радват!
Хубава вечер на всички Heart Eyes

# 132
Честито на didisv за прекрасното бебче!

# 133
ЧЕСТИТО НА НОВИТЕ МАМИ!!!

lolii , знам че всяко бебе суче различно време. Аз оставям Калина да суче докато тя иска, понякога продължава и по 30 минути, но средно суче около 15-20 минути. Ако искаш да не купуваш кантар отиди на пробно кърмене при педиатъра и так ще си горе долу наясно.

Някой знае ли, когато си родила преди термин, дните в които боничните се застъпват, по някакъв начин връщат ли ни ги?

# 134
didisv и Самодива, честити и щастливи бебоци!!!
Лоли, Камен цока по 20 минути. Ако е много изгладнял и лаком го прекъсвам за оригване, че иначе плюе.
Адриана Д, ако нагласата ти да си гледаш бебока е позитивна и й се наслаждаваш всичко е наред. Бебоците не са лесни, ама са такава радост, че нямат равни!
Пробното кърмене се прави поне 3 пъти на ден, за да е обективно, защото през деня се произвежда различно количество кърма.

Общи условия

Активация на акаунт