АВГУСТ месец преполовихме и с много бебета се ний сдобихме!

• 15 819
  • 294
  •   1
Отговори
# 150
А как стои въпроса с болничните за преносилите.Моят е до днес,в понеделник трябва да съм на работа. Mr. Green

Меги просто си чакаш. Като родиш от болницата ти дават болничен от момента на раждането а за разликата ти дава болничен доктора от консултацията или личния лекар/ зависи кой ти е издал първия болничен/

Франи не е задължително. Доколкото знам може и изобщо да не я усетиш

# 151
А как стои въпроса с болничните за преносилите.Моят е до днес,в понеделник трябва да съм на работа. Mr. Green

Меги просто си чакаш. Като родиш от болницата ти дават болничен от момента на раждането а за разликата ти дава болничен доктора от консултацията или личния лекар/ зависи кой ти е издал първия болничен/

Peace

# 152
  • Пловдив
Благодаря ви момичета Hug

# 153
Записче и от мен  Laughing
Аз в тези късни доби се чудя какво да правя, нещо не ми се спи. И ми е жегааааа  Whistling Изпратих мъжлето си на сватба и сега съм сама, дали за това съм така ококорена  Shocked
Искам да кажа още веднъж БЛАГОДАРЯ на всички, че така ме разсейвате и успокоявате от моите мисли, а и тези хубави снимки на бебоците ви  Hug .
Виждам че и другите преносващи мами са доста изнервени, но пък да ви кажа аз хич не искам да ми предизвикват раждането, т.е.  надявам се да не се стигне дотам. Утре ще звъня на моята докторка, която се завръща от отпуск и ще я питам какво да правим. Доста ще съм раздвоена ако се наложи да избирам ден за раждане. Бих предпочела бебо сам да си го избере. Досега все си мислих, че ще е Лъв, но ако е писано да е Дева, така да е. Като знам и други мами как се чудиха за рожденните дати на своите рожби - не е лека задача.
Със сигурност за болничните при преносване - АГ-то ти дава за няколкото дни на преносване, а от болницата ти издават за остатъка до 42.
Мамита, пак ще ви питам за Инфакола, че предния път не ми отговорихте - по 3 пъти на ден или преди всяко ядене го давате /който го ползва де/
Пожелавам на Енти, Констанс и Ивченвце по-скоро да намерят спокойствие и усмивките да заменят сълзите  Grinning Grinning  Grinning
На новите мами - най-вече здраве и радост с малките ви рожби, а на чакащите - търпение и пак търпение.
Както казва мъжът ми - щом си стои вътре значи така му е по-добре.  Mr. Green

# 154
МАМИНКИ ,УСПЯХ!!!! newsm44
ВЕ4Е ЛЕТЯ В ОБЛАЦИТЕ!И дори да ми се влоши здравето пак ,4е и по-зле да стане-хи4 не ми пука!!!!!!Пак ще намеря начин да се радвам на живота ей!!!!Кой ходи до последно на плаж по моникини? Laughing На кого лекарите забраниха да плува под вода?????Нали ви казах ,4е подутите ми свински крачета спадат само в морската вода!!!
За филма който се разигра тази ве4ер ще ви разказвам на закуска.Ще намекна само-пред по4ти вси4ки глухи във Варна разказах живота си в около 40 минутна изповед ,а Лъ4ето спеше през цялото време в ръцете ми!!!!
ОЛе-оле ,беше страхотно!Имах 4увството ,4е играя най-главната от вси4ки главни роли в живота си и 4е съм се качила на най-голямата ,направо косми4еска сцена!!!
сега ще ви кажа ,4е то4но преди година ,за пръв път влязох в този форум ,защото отнякъде ми "хрумна" ,4е може би слуха ми ще пострада при бременност...патица проста!Откъде ми го вкара Дявола в главата!? #Cussing out Laughing Толкова се мразех и самосъжалявах ,4е когато реших да напиша пост ,за да потърся други ГЛУХИ ,видях ,4е трябва да се регистрирам и БЕЗ ДА СЕ ЗАМИСЛЯМ написах КРОКОДИЛ Joy Ей тоз крокодил ме дари с мноооого твърда кожа и запо4нах да устоявам и на най-жестоките нападки!А пък грозното име ме пази от уроки! Grinning Grinning Grinning Вие ми дадохте куража ,4е постовете ми са много веселяшки и 4е мога "да развеселя и най-тъжния 4овек".Ве4ерта ,преди да ми го дадат се разколебах за името (и това ви е познато ,нали?Лъ4езар ли да е ,Калоян ли да е Crazy) Сутринта доктора ми влезе и ми показа статия ,в оято пише ,4е едва ли не сме го кръстили на нас си беб4о ,защото винаги сме много лъ4езарни!!Ревнах от вълнение като магарица на полето! hahaha  newsm45 Помислих си ,4е вие винаги сте ме ласкаели ,така както се е постарала да направи журналистката!какво толкова се впе4атлявам от мнението само на един човек.Зад гърба ми има над 120 жени бремелинки ,с които заедно сме плакали и сме се радвали.
оле ,много ми се спи!Утре продължавам да разказвам!!! а сега  newsm46 Sleeping smile3524 mrstraetz Сладък сън ще е !Нямам нужда ве4е от това  1countingsheep

# 155
Zdravejte,po nikoe vreme
Slava ne e mnogo po no6tnoto spane i v momenta su4e du6icata a az izkukvam.Iskam da e utre na obiad i da si tragvame...
Az v krajna smetka re6ih da si hodim utre,pogovorih si s na6ata aku6erka,a tia e naj-pozitivnia chovek, kojto poznavam i blagodarenie na neja mi iz4eznaha vsichkite pritesnenia i trevogi.Sled kato si tragna se 4uvstvah kato prerodena.Utre 6te dojde da ni izpi6e,makar 4e ne e na rabota i taka...
Mojata princesa e s zaltenica i i davam glukoza,za da mine po-barzo,a hich ne mi se iska6e da poema drugo osven karma...no zdrave da e
Az hrania bebka na poiskvane,6te si izgradi rezim sama,sas sina mi procedirah pak taka i sam zapochna da se orientira koe koga
Za pampersite-nikoga ne sam haresvala Pampers,dokato stane na 8-9 meseca mislia da karame na Huggies i posle da minem na ga6ti4kite na Libero.Tazi kombinacia e mnogo uspe6na pone pri nas,niama opi6kvane i t.n.
Mimiksim,az znam 4e kotka i bebe ne e dobra kombinacia,bilo to i razdeleni 6tom vie imate kontakt s neja.Povi6ava se riska da se pojavi toksoplazmoza,koeto vazi i za bremennite zeni.
Az imam sa6to dosta kilogrami za svaliane i se nadiavam do 3 da sam v starite drehi.Sled 2 sedmici mislia da zapo4na s po-leki natovarvania kato pateka pone 4as i posle sauna, mesec sled tova tenis i pak sauna i 2 pati sedmichno bodimodelirane.Maza mi mi e obe6tal,4e 6te imam vreme za tova kakvoto 6te da e,za6toto znae kolko me podtiska misalta 4e sam debela kato se ima predvid 4e predi parvata bremennost biah 48-9 kg na 168sm,a sega sam 60 i malko moze bi kam 70 daze...e kozata na korema 6te mi otneme godina pone da si ja varna no i tova 6te stane!
Porazpisah se maj dosta,hajde do utre primerno

Последна редакция: сб, 18 авг 2007, 05:09 от konstans

# 156
  • Бургас
Добро утро момичета.
На тези като мен 2 в 1 които искат да срещнат бебо скоро пожелавам да се случи днес.
На майките с малки бонбони до тях пожелавам един прекрасен прохладен слънчев ден без колики и жълтеница за тези мъници които ги мъчат.
Кроки ти ди целуната от бог да знаеш имаш уникалния талант да правиш недостатъците предимство за което според мен си пратена между нас Hug
Констанс радвам се че са те успокоили и приятно прибиране у дома в къщи е най хубаво и за теб и за бебка,сигурна съм че скоро ще целуваш едни големи бузки.
За килограмите вече не ми пука само да дойде при мен бебо жив и здрав всичко ще съм способна да преборя.

# 157
Добро утро милички!

Като гледам, днес няма много раннобудни!  newsm78

Кроки-радвам се, че при теб са започнали да се случват чудесата, явно много силно вярваш в това, за което ти се възхищавам. Малко са хората с такава силна психика и емоционално състояние! Това е страхотно!

Констанс-особено съм щастлива, че днес ще си бъдете вкъщи с малката бебка. Пожелавам много щастливи и слънчеви моменти с нея!   bouquet  bouquet  bouquet

Аз за килограми изобщо не искам да говоря. Забременях 61кг на 180см.височина, но в момента съм 88кг., не мога да си представя какво сваляне ще пада. Направо се плаша. Още от времето имам тренинга, но все пак newsm78 А и не му времето сега за това да мисля, всичкодо постепенно с времето ще си дойде на мястото Laughing Laughing Laughing

# 158
Добро утро  Hug

И ние сме си 2 в 1  Grinning и секса си върви ,ама аз вече не се нервя
ЧЕСТИТО НА ВСИКИ НОВИ МАМЕТА !!!   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

КРОКИ -поздравявам те за прекрасната идея ,наистина когато човек като теб излъчва любов е способен на чудеса . PeaceУспех в това начинание и наистина ще помагаме с каквото можем  Grinning

Вече да се похваля ставам по 3 пъти на вечер за да хапвам Joy Joy Joy
Франи -надявам се няма да пропуснеш плажа  Party,уикенда ще е страхотно времето

Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose за кака Здравка -да почива в мир Sad / ако някой знае какво се е случило може да ми пише на ЛС/

до после ,отивам да гледам снимки

# 159
  • Видин
Добро утро, мами и почти мами  bouquet.
Аз съм още 2в1, но какво да се прави.  Whistling
Франи, не е задължително да ти падне тапата, нито да ти изтече водата. Даже може и контракции да нямаш.  Naughty Сестра ми с първото направо кръв й тръгна.Стигнаха до МД и 30 мин след това тя вече имаше син.  PeaceПожелавам на всички такова раждане. Praynig Praynig
И аз вчера бях малко зле с нервите, но дано днес съм по спокойна. Мъжлето ми е обещал да излезем малко по покупки.  bowuu Money А ще се съгласите с мен че това е много готина терапия Grinning Wink
Констанс, чакаме те с нетърпение  bouquet
Айде кафето и закуската са от мен, тази сутрин

# 160
  • ГОре на черешата...
Добро утро, мамчета   bouquet !

И аз съм си 2 в1, май няма да се ражда. Знам ли, може пък аз да нося 10 месеца hahaha...

Кроки
,
сладурано, казах ли ти аз още в "Искам бебе", че съдбата си не можеш да промениш. А твоята е да даряваш радост на хората Hug Heart Eyes Hug!

Констанс, радвам се за вас Peace! Днес ще сте си вкъщи!

Ние след малко отиваме на разходка, а после ще сглобя количката, че вчера я разглабях, за да я изпера. Стана като нова, е тя си ми е много запазена де...

# 161
  • Stavanger,Norway/ Varna
Записче и от мен  Hug

Франи, на мен ми падна нещо като тапа, чак след като цял ден ми текоха водите, та накрая. Иначе и течение нещо нямах преди това.

Моя корем го няма никакъв вече, даже изглежда по- плосък от преди щото явно таза ми се е разширил. Но аз не съм критерий изобщо. Мога да дам съвет да се погрижите повече за кожата- стягащи гелове например и пощипвания при мазане. Само четете на кремовете дали не са забранени за кърмачки, някои от тях не стават.

Моята сладурана, милата цяла нощ се мъчи с тези колики. Капки не помогнаха, милото и църка и плака и ръмжа. На мен ми се плачеше заедно с нея и прехвърлях всичко което съм яла последните два дни, да намеря причината. Две неща консумирах и двата дни. Сладолед и чая за колики от анасон и лайка. Не вярвам да е от чая, какво мислите за сладоледа   newsm78. Просто не издържам да я гледам как се мъчи  Sad. Ако трябва хляб и картофи само ще ям.

Ох изтощена съм, отивам да дремна...........

# 162
Добро утро и от мен!
Нахраних малкия младеж.  Сега си е в леглото и кротува.
Знаете ли, че човекът си има любима цица. Като е на дясната (няма си име)  Wink цока и се хили и й ръмжи като куче.
Аз се чудя да спя ли... палачинки ли да направя... Донесоха ми едно любимо сладко от смокини и съм се размечтала за палачинки.
За тапата - на мен ми пада 2 седмици по малко, но с Дамян хич и не съм я усетила, направо ми изтекоха водите.
Пожелавам на всички весел и слънчев ден!
18ти август е добър ден за сдобиване с беб! Хайде мами, атакаааааааааааааааааааа!

# 163
  • гр.Пловдив
          Честито на всички нови майчета                              Здравейте, момичета! Аз много отдавна не съм писала, но чета редовно, радвам се заедно с вас на всички нови бебенца.Да са много спокойни, да растат усмихнати и щастливи!
             Моят термин мина вчера, та и аз се включвам в отбора на преносващите. И с баткото бях така, но тогава като че ли бях по-спокойна.Но като знам ,че принцеска наддава в момента най-много и започва да се шашкам, че този път са ме заплашили със секцио(миналия път не дадох, но и не знаех колко е голям-4,750) а този път ще дам,ако е пак толкова. А нямам никакви признаци за раждане, тоновете са идеални- абе...Утре ще ходя пак за запис и може да ме оставят в болницата, а хич не ми се иска-ще се изнервя още повече.
            Леко раждане на всички ,на които това им предстои  : Hug Hug Hug

# 164
  • Златна Добруджа
Ха, добър ден и от мен  Flutter

Ния, мерси за кафето  Hug

Аз се чудя да спя ли... палачинки ли да направя... Донесоха ми едно любимо сладко от смокини и съм се размечтала за палачинки.
Аз вече ги направих, че и ги изядохме даже  Mr. Green /Бременни има все още тука, да не ни се карат  Whistling/

Шоши, това за любимата цица и при нас го има само,че моята е лявата - тя е и по-млекодайната   Crazy Сигурно затова е любима - по-лесно пуска, чак се дави ...

За тапата - мен и 2-та пъти не ми е падала, и води в болницата ми спукаха ...

Отивам да сложа 1 нова снимка на Ния от преди 2 дни, да я видите каква бузана е станала  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт