АВГУСТ месец преполовихме и с много бебета се ний сдобихме!

• 15 812
  • 294
  •   1
Отговори
# 255
Щипалчица-честит син!    bouquet  bouquet  bouquet
Много здрав, усмихнат и послушен!

Ади-стискам палци, всичко да мине успешно и безболезнено!  Hug Hug Hug

# 256
  • Пазарджик
Здравейтее  Hug

Ади, дано вече се гушкате с бебко.   bouquet

Честито на Сирена, Клара, Мира и Щипалчица. Много здрави и усмихнати да са ви бебчетата и много да ви слушкат. Най-голямата радост за мама и тати да са.   bouquet
Мира, ти направо ме изненада  Crazy Много се радвам, че вече сте се родили и се радвате гушнати един на друг. Пожелавам на голямото ви семейство само здраве, щастие и любов  Hug
Херелинка, пий си биричка с чиста съвест. Тя е изключително полезна за кърмата. Аз си пия всяка вечер по една чаша, а понякога и по две. С бадеми и орихи знаеш ли как ми върви  Joy А те също са много полезни за кърмата.
Много се радвам, че нещата при Милена и малкия Ангелчо се развиват толкова добре.  Hug
Мами, не се притеснявайте толкова, че като кърмите не знаете колко точно изяжда бебчо. За мен е важно, че яде, ака яко и си спи спокойно. Аз приемам, че се храни добре и и е достатъчно. Дали изяжда 10 грама повече или по-малко - ми то бебетата са си различни, не може да ги вкараш в рамка. За тях и за нас е по-важно да сме спокойни и уверени, за да можем да имаме кърма.  Hug
Кроки, теб нощна птица ще те правим май  Party Един приятелски съвет от мен (щото много си те обичкам) - знам, че си много ентусиазирана, да не говорим, че и емоционалността ти те кара да се движиш на около 30 санта от земята, инициативата ти е супер и стискаме палци всичко да се нареди както искаш (свиркай ако можем да помагаме). Обаче я намали маааалко оборотите, че все пак си родилка и имаш нужда от почивка. Пък и ти трябва и малко спокойствие. Всичко ще стане, както ти искаш, само се опасявам, че накрая ще си гроги. Малко повечко сън, за да може да не разчиташ само на адреналина  Heart Eyes Хайде сега грабвай възглавницата, лягай до Лъчо и си вземи един ден OFF  smile3524 От нас с Катерина много целувки  Hug

Пък ние вчера ходихме в нашия парк Острова и беше мнооого хубвао. Даже си направихме първото хранена вън. Беше толкова спокойно и приятно и едно такова прохладно под дебелите сенки. Усещам, че там ще прекарваме доста голяма част от дните си с Катерина. Моята бонбонка спинка сладко сега и май ще се възползвам да направя палачинки  Thinking А казах ли ви че ни падна пъпчето?  Grinning И вчера направихме първото къпане във вана - баба Катерина държеше тя да го направи. Обаче нещо не и харесааа. Ще видим днес като я къпе мама дали пак ще е така  Thinking На чешмата като я къпя определено много и харесва, обаче явно вече сме пораснали, защото много и опират крачетата в мивката, пък тя е доста дълбока. Ще е дългучка като баща си и майка си май май. И като и гледам краката се е метнала на мен. Тъй че очаквам да носи 41-42 номер обувки минимум  Crazy Аз нося толкова, а баща и е с 46-47  ooooh! Деца гигантчета ще имаме ние  Joy

Хайде целувки от нас и много хубав и усмихнат ден ви желаем  Hug

# 257
  • Златна Добруджа
Добро утро и от мен  Hug

ЧЕСТИТ СИН АЛЕКСАНДЪР НА ЩИПАЛЧИЦА!

Ади, чакаме хубава бебшка новина от теб  Peace

Мами, не се притеснявайте толкова, че като кърмите не знаете колко точно изяжда бебчо. За мен е важно, че яде, ака яко и си спи спокойно. Аз приемам, че се храни добре и и е достатъчно. Дали изяжда 10 грама повече или по-малко - ми то бебетата са си различни, не може да ги вкараш в рамка. За тях и за нас е по-важно да сме спокойни и уверени, за да можем да имаме кърма.  Hug
За белязвам, че Ния започна да яде през нощта по-малко. Ядем все така през2 .5-3 часа, но вече цока по максимум 10-тина минути на ядене. През деня определено се задържа по-дълго на гърдите ми  Grinning

Кроки, ти въобще лягаш ли да спиш  Heart Eyes

Днес и ние мислим да си направим първата разходка извън града, да видим как ще се държи госпожицата.

# 258
Zdravejte,mami!
Na rodilete chestito!Vlizam za 2 min samo...
Za karmata ne e nuzno da se jade poveche,imam predvid da se tap4e 4ovek-hranata triabva da e prirodoraobrazna i vsichko shte e ok.
Lohiite prodalzavat do kam 40 den ot razdaneto,spoko.Menzis moze i poveche ot godina da ne dojde!
Mimsat e prava,ne e vazno kolko jade bebeto a 4e jade i e dobre.Slava iziazda mnogo poveche otkolkoto triabva i e dobre

# 259
Благодаря ви много за загрижеността!Аз пък нямах търпение да стана тази сутрин ,за да видя какво сте ми написали ,как сте ме окуражили за пореден път! Laughing Този път оба4е не познах...Май трябва да спра и на вас да пиша! Confused Не се обиждайте ,но съм достатъ4но зрял 4овек ,за да осъзнавам трезво постъпките си.И тъй като отстрани изглеждам неразумно и прекалено превъзбудено , когато се изразявам емоционално, от тук насетне ще я карам сухарската ,за да видите ,4е съм много наясно какво правя и това ,4е съм спала малко по-малко не е било нито в мой ущърб ,нито в ущърб на детето ми.Лъчезар ми помага пове4е ,отколкото можете да си представите!И когато виждам радостта в о4ите на "разли4ните" хора се убеждавам ,4е това ,което правя е то4но това ,което трябва да правя!
Благодаря ви ,4е се тревожите за мен!Аз също не веднъж съм се тревожила за вас и съм се опитвала да помогна ,но ,моля ви ,не съм на 13 години!ЗНАМ КАКВО ПРАВЯ!!!
Ще преглътна самоувереността си ,за да ви помоля да не ме спирате!По-добре си го казвайте помежду си ,отколкото да губя ценно време като пиша постове като този ,кърмейки Лъ4ко!
Сега ви оставям ,за да му се порадвам както трябва.
Щипа4ице ,в4ера цял ден си мислех ,4е ти си пример за подражание за вси4ки преносващи!!! Heart Eyes Честита радост!Дано цял живот радостта не спира да ви облива!Александър е прекрасно ,смело и категори4но име!Нека и сина ти бъде винаги такъв!!!  bouquet

# 260
Kroki,ako spresh sega shte e grehota!Tova,koeto pravi6 e prekrasno,a entosiazma zaviden!Ne go kazvam za da se po4uvstvao po-dobre a za6toto taka mislia.Ti si vse pak 4ovek na izkustvoto i ako na niakoj mu se struva ne6to v teb nenormalno i trevozno javno se e obarkal!Prodalzavaj da bade6 takava kakvato si!Men lichno mnogo radva6 i ti se vazhi6tavam!

# 261
  • ГОре на черешата...
Кроки, никой не може да те спре Peace! Ти знаеш какво правиш!
А аз съм с теб Hug!
Нещо не ми се отваря статията за Лъчко Rolling Eyes?

# 262
  • София
Влизам с добрата вест!  Heart Eyes
Тази нощ в 01.50 се роди сладката Ивон на мама Ади   bouquet
Раждането минало нормално бебка тежи 3.250 кг. и е 47 см Simple Smile Добре са!   bouquet Има 4 външни и 2 вътрешни шева!
Желая им всичко най хубаво!  Heart Eyes Hug

# 263
 Прекрасна новина, честито на Ади мама на Ивон Hug Hug Hug

# 264
БЛАГОДАРЯ ВИ КОНСТАНС И МАРИЕТА!!!!!Съвсем друго е ,когато има кой да те потупа по рамото! Hug До колкото видях ентусиазма ми дразни много от пасивните хора ,а самоувереността-скептиците!Тъй ,4е ще трябва да играя ,4е не съм достатъ4но сигурна в това ,което правя ,за да има обратен ефект-ВСИ4КИ ЩЕ ИСКАТ ДА МИ ПОМАГАТ!!!Хубаво е да си актриса Simple Smile

# 265
  • Видин
Леле, колко много нови мами.
Честити бебета на: Сирена, tweetyf, Pimkie, babylove, Мира, Клара, Щипалчица и На най-новата ни мама Ади. Само радости и усмивки да ви носят малките.
Жужка, честита годишнина, на патерица. Много семейни радости
За понеделник май пак ще имаме много бебета. В това число може би и аз Whistling. Утре след обед съм се разбрала с моята лекарка да отида и евентуално да ме включат на система. Така че ако утре след 15-16ч. не пиша да ми стискате палци. И аз ще стискам палци за всички вас.
За сега това е от мен

# 266
 Кроки, вярата и ентусиазма са твоите най-силни оръжия в инициативата която си подела в тази безредова държава в която никое добро не остава не наказано, тъй, че мила кураж, няма да ти бъде лесно, но ти си си творец, умееш да претворяваш желанията и ентусиазма си в енергия която да канализираш във всички необходими посоки и така да бъдеш полезна както на наречените от теб "различни" деца, така и на твоето собстевено, защото няма по-добра майка от уверената, енергична позитивна жена. Извинявай ако не те подкрепяме достатъчно, но ти не се отказвай, и се надявам съвсем скоро да чуем за твоята инициатива в цетралния печат и електронни медии, Целувам те, успех.

# 267
Ади ,4естито!!!
Нека Ивон расте здрава, послушна,нежна и красива като прекрасната си майка!!!
 baloni baloni baloni baloni baloni
Ребека  Hug Hug Hug То4но така разсъждавам.А изявленията ми в медиите ще 4уете по-скоро ,отколкото може да се предположи! Sunglasses   За да не дразня отново някой ,ще кажа ,4е това ,което са ми писали трите Констанс ,Мариета и Ребека са думи ,които използвам пред хора ,които ТРЯБВА да го чуят и да вземат радикално решение ,за да живеем в по-хубав свят!
Никога не съм вярвала толкова силно в това ,което правя!Всяка роля ме е карала в определен момент да се съмнявам в способностите си.С тази роля съм наистина 30 см над земята!!! Peace И всеки ,който ми вярва ,ще изпита удовлетворение от успехите ми! Heart Eyes

Последна редакция: нд, 19 авг 2007, 10:23 от крокодил

# 268
  • Пловдив
Честита дъщеричка на мама Ади!!!!  bouquetАу как ме зарадва новината....
Крроки с теб съм Hug

# 269
Da e ziva i zdrava malkata Ivon,na mama barzo vazstanoviavane!
Kroki,taka te iskam,znae6 kakvo pravi6,taka che dejstvaj,pak ako 6te i da igrae6 kakvo tolkova,vse pak tova go moze6 otlichno ,nali?

Общи условия

Активация на акаунт