Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какви полезни съвети са споделени във форума?
Какво представлява американският календар за развитие на бебето по седмици?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
-
Какви полезни съвети са споделени във форума?
-
Какво представлява американският календар за развитие на бебето по седмици?
Американският календар за развитие на бебето по седмици е система, използвана за проследяване на развитието на бебето в утробата седмица по седмица. Тази система предоставя информация относно физическото и психическото развитие на бебето, както и промените в тялото на бременната жена въз основа на броя седмици от началото на бременността.
-
Какво представлява българският календар за развитие на бебето по седмици?
-
Какво представлява ехографията?
Днес успях да се свържа с Бм-а но се оказа че правят резервации само на място и да благодарим на pile_5
която ще направи резервация, за която аз по късно може би към 16 ч. ще ви потвърдя.

. От 1 септември ще зареждат с есенни и зимни стоки. Ще ги разгледам и нататък сигурно ще си купя някоя рокля за зимата от магазина на ул. "Княз Борис І" 69. Като видях летните моделчета, сигурно ще си харесам и нещо за зимата. Иначе повечето неща в другите два магазина са свежи, но безмислено скъпи. От един друг магазин, до който едва ли ще се ориентирам отново, тъй като го нацелих случайно, си взех един спортен бежов панталон с ластично шкембе, да се намира. От десет години не съм носила панталон, но може пък да ми е удобно, кой знае. Толкова засега. Много по-ентусиазирана съм да купувам бебешки неща, отколкото мамешки.
Понеже бях на пазарна вълна, купих и две "бременни" блузи, размер XL, за шкембето на татенцето ни.
Много ни е хубав с тях.