Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какви полезни съвети са споделени във форума?
Какво представлява американският календар за развитие на бебето по седмици?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
-
Какви полезни съвети са споделени във форума?
-
Какво представлява американският календар за развитие на бебето по седмици?
Американският календар за развитие на бебето по седмици е система, използвана за проследяване на развитието на бебето в утробата седмица по седмица. Тази система предоставя информация относно физическото и психическото развитие на бебето, както и промените в тялото на бременната жена въз основа на броя седмици от началото на бременността.
-
Какво представлява българският календар за развитие на бебето по седмици?
-
Какво представлява ехографията?

Целувки и ме е яд, че не мога да ти помогна да се оправиш по - бързо и безболезнено! мамка му....
- т.е овен - рогатооооооо до няма и къде. Колко бой е ял - само аз си знам. Колкото е умен - толкова е палав. Но се кротна - ДОЖИВЯХ
- на 7 години е вече и е прекрасен (от 2 месеца е това). Така че не се коси. Аз не обичам силовите неща но според мен поговорката "Бии малко дупе, за да не биеш голям гъз(с извинение) важи с пълна сила. С думи не става понякога а и децата трябва да знаят от къде изгрява слънцето. те са презадоволени и за това са на тоя хал! Не се ядосвай - пази се и мисли за бебето и детето. А и сега сме малко (даже мноооого) нервни. Леле как ме дразни моя мъж понякога....Дори това да ме пита как съм , ме дразни ,...... ама и той го прави през един час... Даже и малкия започна да ми задава този дежурен въпрос по няколко пъти на ден събота и неделя....
аз на 30.09 се надявам да ме зарадват с добрата новина че ще имаме Мома

на бебоците.

Понеже е военен и дълги години бил на място където е облъчван, смята че сперматозоидите му не са устойчиви, за това и бебеправим по няколко месеца.
В работата ми продължава гнервирането (пак съм на вълна Карлсон, все той ми е в главата, когато тръгна да се ядосвам), но няма какво да се прави. Реших да не си сменям работата, защото на другото място ми искат твърдо работно време от 9 до 18 ч., а това не ме устройва. Искали да знаят по всяко време кой къде е. Представям си как отивам при секретарката и й казвам, че между 14 и 16 ч. съм на "работна среща с ехограф". Работодателят ми ще има да се цъкли
. Освен това ми направи много неприятно впечатление, че ме попитаха колко дни едва ли не след раждането ще се върна на работа. Не мисля, че мога да правя планове точно за това, така че предпочитам познатото зло пред непознатото. Просто ще си взимам болнични през няколко седмици, защото не издържам на това темпо.
Аз утре ще имам една пълна серия прегледи-първо ще ходя при доки/дано не сме срамежливи и да разберем какво ще е нашето щъркелче/, а после съм на зъболекар....Така че очаквайте утре повече новини от мен....