Чичо Докторчо, я кажи, момче или момиче през ФЕВРУАРИ мама ще роди?

• 18 951
  • 291
  •   1
Отговори
# 195
gotika80 до колкото знам ФМ е Фетална Морфология, точно не мога да ти обясня какво значи, в статиите за Биохимичният скрининг пише и за ФМ. Дано да съм права. А иначе за моите работи , не съм се оправила! Няма нищо! Всичко ще е наред! Дадоха ми още 1 месец болнични. Май няма да ходя на работа изобщо! Успех!
 Hug Hug Hug

# 196
БЛАГОДАРЯ ЗА СИНЬОТО ЩЪРКЕЛЧЕ! СЕГА ГО ВИДЯХ И МИ СЕ НАСЪЛЗИХА ОЧИТЕ! много сте бързи! newsm10 smile3501
алинка: кофти работа е да страдаш така, по - готино е да си болнични, ама просто заради това, че чакаш бебе, а не да си болна наистина. ти ще си правиш ли ФМ? аз мисля да изляза в болничен към септември, поне за пет дена, да си почина малко, че всеки ден ставам в 05.30 часа и не е много гот! Sad Целувки и ме е яд, че не мога да ти помогна да се оправиш по - бързо и безболезнено! мамка му....

# 197
gotika80 не знам какво ще си правя и дали ще си правя, нека се позакрепи човека там и аз, после ще го мислим, имам още 3 седмици докъто свършат инжекциите за задържане! Всичко ще се оправи - не се ядосвай! Гуш!
 Hug Hug Hug

# 198
 alina_si да не би да си на Прегнил и ти.На мен миналата седмица ми сложиха последния.
Сега съм на Но-шпа и Магнерот.В Петък и аз мисля да ходя на преглед да видим бебето
дали ще се разкрие.Миналия път доктора имаше съмнения за ДАМА,но беше 13-та седмица и
много не му взех думите на сериозно !

# 199
сладурки мами здравейте.
чета всяка нощ, защото през деня работата ме затрупва, но обещавам да съм по активна. Проблемите със сърцето малко ме замислиха и предпочетох да се поразровя из форуми и статии за да се запозная по отблизо с проблема. Знам че ще се справя и този път, защото както бях вече писала веднъж съм "куче марка" ....
GALADRIEL - иска ми се да ми видиш живота на лента през последните 7 години. Моето зверче Боби - да ми е жив и здрав е най-палавото дете което има може би. Всички които ме познават могат да го потвърдят - викаха му БАМ_БАМ  (като на флинстоун). 1 към 1 като него. Само щуротии - освен това е зодия ИНАТ  smile3533- т.е овен - рогатооооооо до няма и къде. Колко бой е ял - само аз си знам. Колкото е умен - толкова е палав. Но се кротна - ДОЖИВЯХ Praynig - на 7 години е вече и е прекрасен (от 2 месеца е това). Така че не се коси. Аз не обичам силовите неща но според мен поговорката "Бии малко дупе, за да не биеш голям гъз(с извинение) важи с пълна сила. С думи не става понякога а и децата трябва да знаят от къде изгрява слънцето. те са презадоволени и за това са на тоя хал! Не се ядосвай - пази се и мисли за бебето и детето. А и сега сме малко (даже мноооого) нервни. Леле как ме дразни моя мъж понякога....Дори това да ме пита как съм , ме дразни ,...... ама и той го прави през един час... Даже и малкия започна да ми задава този дежурен въпрос по няколко пъти на ден събота и неделя....
gotika 80 - 4естито момченце.  stork-boyаз на 30.09 се надявам да ме зарадват с добрата новина че ще имаме Мома Simple Smile stork-girl

# 200
  • София
привет и от мен мами

Много е хубаво да разбереш, че носиш здраво бебче и то от желания пол. Надявам се и аз да съм радостна когато узная това. Другата седмица съм на док и дано да се види.

Да ви попитам нещо относно ФМ. Има ли мами решили да правят това изследване във Фемина? Днес звънях, но Марков вече не работи там. Дали бихте могли да ми препоръчате друг добър специалист там.

Вече нямам търпение да усетя бебо. Знам, че е рано,н о всяка вечер като си легна слагам ръка на коремче и се надявам да усетя движение. Засега обаче нищо  Sad

На лягащите си спокойна нощ и сладки сънища. newsm46 smile3524
Аз оставам да се трудя.  atwork

Целувки на коремчетата.

# 201
  • ВАРНА
  Добър вечер от мен! Отдавна не съм писала, а така да ми се иска да ви пиша постоянно. Но нищо ново не се случва около мен, да ви споделям. Утре съм на лекар, надявам се да видим пола на бебо. Миналата седмица като ходих доки ми каза, че има съмнения за момиче, но все още не е сигурна. Пък и диването сякаш нарочно стоя с дупето към нас, за да не го видим.
Много се радвам за мамите узнали вече пола на бебетата си. Опитвам се да си представя как се чувствате. Мммм супер.
Аз също още не съм усетила бебо, а доки каза, че трябва скоро да го усетя. По последни данни миналия вторник бях на 16сед. и 2 дни, а по първи ... в подписа ми.  Wink

Lady V, аз също съм свободна, мога да помогна за организацията.  Peace
Ако мястото на срещата обаче остава БМ Залива на морска гара, трябва наистина да си направим резервация, защото не се знае дали ще има свободни маси и къде. Аз най-харесвам тези навън към плажа. А там свободни места няма никога.
Лека вечер и   Kiss на бебоците. Hug

# 202
  • Бургас
В книгата "Аз съм бременна" се споменаваше теория, според която полът може да зависи от киселинността или основността на средата, в която се е извършило оплождането, което пък може според мен да се повлияе от хранителните предпочитания преди забременяването. Знам и друга приказка, свързана с таткото - На женкар- момиче! И сякаш е вярно Laughing Да сме здрави ще разберем!

# 203
Готика честит син, дано е вярно до края!  Grinning

За женкарите- мома има логика, по често правят секс, следователно сперматозоидите нямат време да узреят/остареят, а женските са значително по устойчиви от мъжките, живеят и по дълго.
Таткото днес ми казва, ако е мъжко ще трепя комшията!  Joy Понеже е военен и дълги години бил на място където е облъчван, смята че сперматозоидите му не са устойчиви, за това и бебеправим по няколко месеца.

# 204
Добрютру, как сте мамчета и бебончета? Не ми остава много време да се включвам, но ви хвърлям по едно око.  #Crazy В работата ми продължава гнервирането (пак съм на вълна Карлсон, все той ми е в главата, когато тръгна да се ядосвам), но няма какво да се прави. Реших да не си сменям работата, защото на другото място ми искат твърдо работно време от 9 до 18 ч., а това не ме устройва. Искали да знаят по всяко време кой къде е. Представям си как отивам при секретарката и й казвам, че между 14 и 16 ч. съм на "работна среща с ехограф". Работодателят ми ще има да се цъкли Crazy. Освен това ми направи много неприятно впечатление, че ме попитаха колко дни едва ли не след раждането ще се върна на работа. Не мисля, че мога да правя планове точно за това, така че предпочитам познатото зло пред непознатото. Просто ще си взимам болнични през няколко седмици, защото не издържам на това темпо.  Whistling

# 205
  • Варна
Ееех че хубаво така постепенно да разбираме за пола, скоро ще се напълним със щъркелчета Wink

gotika 80 честито момченце! ФМ е специализирано ултразвуково изследване с което се оглеждат органите на бебо и се изследва за малформации.Това е най-общи и най-просто обяснено  Smile

Аз бях по-нервна и непоносима първите месеца, сега сякаш съм по-добре, ама може и така да ми се струва просто хората вече да са ми свикнали  Wink

GALADRIEL   за ФМ няма да ти е късно. По принцип между 19 и 22 г.с.  се виждат 80 % от малоформациите. За скринийнга най-добре е 15-16 г.с.

А сега за нашата срещичка  Grinning  Благодаря на всички откликнали се да помогнат  Hug Ще резервирам утре маса за петък за максимум колко хора можем да се съберем за всеки случай Wink de3demonka  ще помоля за навън към плажа, ама да не ми настинете после  Wink Ще я резервирам на името на Поля ( моето Wink )+  ( плагиатствам от нашите мами софиянки Wink февруари 2008

Среща Варненки-Февруарки   24.08 петък 19 часа, БМ морска гара
Lady V, Illinka, de3demonka, plamplam, pile 5, taninana, zdravi4

# 206
Здравейте, мамчета...Много сте изписали бе...Едвам смогнах да ви изчета...Снимките от срещата на софииските мами са страхотни...С нетърпение чакам такива и от варненската среща. Честито на всички мами, които вече са се сдобили с розови или сини щъркелчета...
Ние вчера се завърнахме от морето. Изкарахме си една страхотна почивка. Всичко беше невероятно и се заредихме с положителни емоции до дупка. Скоро ще кача снимчици, че да ме видите- мен и моето шкембенце... Flutter Аз утре ще имам една пълна серия прегледи-първо ще ходя при доки/дано не сме срамежливи и да разберем какво ще е нашето щъркелче/, а после съм на зъболекар....Така че очаквайте утре повече новини от мен.... Hug

# 207
Добро утро!
Успях да се понаспя доста добре!
Сега се обадих и записах Галадриел и Алина за училището утре. Ще сме само 3, ако някой иска да се присъедини, може да се идва и без записване. На място ли ще се чакаме или някъде ще се уговорим да се срещнем преди това?
Варненки, искаме снимки от срещичката!
За пола на бебето - мъжът ми е категоричен, че прави само момчета  hahaha Joy! Всъщност, в техният род няма нито едно момиче, включително прадядо му, който е искал да направи "женско" има 12 момчета, дядото на мъжа ми е 12-тото дете. Свекърва ми мечтае за момиченце, като бременеех с Благовест все твърдеше, че е момиче и докторите не виждат хубаво  Wink. Беше ми казала, че "трети път не може да се случи" (тя е с 2 момчета), ама на - момче излезна. Сега пак тайно се надява на момиче. Ако трябва да сме честни - на нас с мъжа ми ни е все едно, да е живо и здраво. Пък и нали сме решили да имаме трички, все се надявам ако не сега, то следващия път да ги "нашарим".
Отивам да се разхождам по паркове и градинки с малкото ми змейче!
Лек ден и  Hug!

# 208
  • София
Добро утро!
Добре дошла на Ивето 86!
Утре на училището, приятно изкарване! Аз пак не мога да се вредя, заради работата!
За пола, надявам се и аз на мома, но да е живо и здраво, каквото-такова. Ще разбера средата на септември, живот и здраве Laughing
Да питам, някой има ли желание да ходи на у-ще за родители в Тина Киркова?Аз съм се насочила към тази болница и ми се ще си припомня обстановката от преди 4 години Grinning
Приятен ден, момичета!

Последна редакция: ср, 22 авг 2007, 09:55 от GoldenEyeful

# 209
Здравейте мили Мамчета!
Честито на мамите с щъркелчетата.   bouquet
Аз пък със забавяне се изложих. Вие спряхте с повръщането, а аз започнах  Embarassed
Тази сутрин се случи след като си изпих Матрна-та и реших че няма да я гълтам пак - довечера ако се сетя!!!
Все още си дъвкам малтофер таблети, но не очаквам чудеса с хемоглобина си, защото си го зная и когато не съм бременна колко е  Sad
В Събота съм на сватба и не очаквах че ще е такова предизвикателство да се сдобия с дрехи  Thinking
Сега съм един такъв неудобен размер да не зная какво да си купя. Установих, че най-разумно е на ластик за да може и след това да си го нося.
 Hug на всички!

Общи условия

Активация на акаунт