Как приемате идеята за прераждането?

• 46 491
  • 1 221
  •   1
Отговори
# 285
Аз съм чела че се прераждаме докато не достигнем Нирвана...и тогава вече няма нужда да е прераждаме като човешки същетства.

С постигането на нирвана се заличава индивидуалната личност, опрощават се всички кармични дългове и я няма необходимостта от прераждане....товет вечен живот...няма умиране на плътта. 

а, като какво се прераждаме ако не като човешки същества? Наистина, много ми е интересно какво става на края...

как така няма умиране на плътта? Да не би да живеем вечно? Това не е нормалано, едва ли е вярно  Thinking

малко офф: Гледах един филм скоро и там казаха че живота на човека зависи от дължината на ДНК която била различна за хората. Става въпроса ако живеем сносно де, иначе и сами може да си предизвикаме смъртта. Та естествената смърт настъпвала когато последното стъпало на ДНК се разклони и няма вече какво да се разделя и съответно да потдържа организма, клетките остаряват и така умираме....

За кармата знам че я има и изплащаме от минали животи и се изкачваме по стъпалата на горе но нали казвам че все се чудя до кога ще изкачваме и къде му е края  Mr. Green

Имаше и въпрос дали срещите - познанствата са случайни - не мисля. Вярвам че всеки човек който срещаме в живота си - дори и просяка на улицата който подминаваме, са хора от миналото с които сме имали някакви взаимоотношения. Даже съм чувала че ние избираме родителите си в зависимост от кармата която имаме да изплащаме.... и още други такива.

Медитирането е много лесно (поне за мен), но мога да кажа, че е доста опасно ако не знете как да контролирате хода на нещата и как да се върнете обратно в това измерение и тяло.

roza66, ако имаш доверие на човека опитай. НЕ е страшно да видиш миналото си Wink А и винаги, каквото и да видиш може да се успокоиш с това че е много далече в минал живот и най-вече да се опиташ да извлечеш поука за кармата която имаш да изплащаш, така може би ще разбереш някои случки в живота си....

Аз на пример имам една много добра позната и винаги съм се чудила защо по дяволите тя ми е толкова близка като разликата в годините ни е огромна - по-възрастна е от баба ми. Тази жена ми е помагала (много богата и влиятелна личност) и все не мога да разбера причината. Когато "видях" миналото и връзката ми с нея вече разбирам и приемам това нейно поведение (тя самата не може да си обясни защо сме толкова близки).
По същия начин и с бившия.... и още други подобни.
Вече не практикувам медитация по простата причина че доста се поизплаших няколко пъти и други неща са се случвали....

Та, така... все пак ми е интересна темата и много ще ми е приятно ако я продължим.

# 286

.........Та, така... все пак ми е интересна темата и много ще ми е приятно ако я продължим.

kiara... и аз като тебе мислих..разсъждавах,противопоставях и все пак нирвана съществува....въпреки това дали ние вярваме или не в това  Grinning
С нашите ограничени човешки възприятия ние не можем да видим и разберем много неща.Ние с нашите 5 човешки сетива виждаме и усещаме нашия 3-измерен свят....но има и други измерения. Но не може да се видят и възприемат с тези 5 сетива.

Цитат
roza66, ако имаш доверие на човека опитай. НЕ е страшно да видиш миналото си  А и винаги, каквото и да видиш може да се успокоиш с това че е много далече в минал живот и най-вече да се опиташ да извлечеш поука за кармата която имаш да изплащаш, така може би ще разбереш някои случки в живота си..

Казваш че не е страшно.. Sunglasses Ами зависи..откъде да знам какво съм била...Ами ако съм била убиец или палач.. newsm78
Душата ми СЕГА  не изпитва желание да знае това...но някой ден може и да изпита желание да узнае.  Wink Тогава ще се впусна в това преживяване....тъй като душата ми го е искала,това означава че ще съм готова за това.... Wink

Цитат
как така няма умиране на плътта? Да не би да живеем вечно? Това не е нормално, едва ли е вярно

Няма умиране на плътта ..тъй като няма да има плът,защото няма да се прераждаме вече като хора. А само хората имат плът и умират...душата е вечна. Тя когато се слее единно с Бог ще достигне стадия на хармония и Любов..тоест пълно сливане с Бог и тогава душата няма нужда да се преражда отново ,тоест няма необходимост да 'влиза в човешко тяло". Все пак ние освен тяло имаме и душа,нали знаеш а тя не умира,тя се развива и израства...до пълното и сливане с Духа. А душата се преселва в човешко тяло за да изпълни своите кармични задачи НА ЗЕМЯТА. Докато не ги изпълни..тя не може да достигне нирвана...тоест божественото единение с Бога...или вечнива живот казано по християнски. То значи тя ще продължава да се развива като се преселва всеки път в ново тяло, докато стане съвършена като Бог..като Вселената. Казано е  "Бъдете съвършени, както е съвършен Отец Ваш"... Grinning

Цитат
Имаше и въпрос дали срещите - познанствата са случайни - не мисля. Вярвам че всеки човек който срещаме в живота си - дори и просяка на улицата който подминаваме, са хора от миналото с които сме имали някакви взаимоотношения. Даже съм чувала че ние избираме родителите си в зависимост от кармата която имаме да изплащаме.... и още други такива.

Няма нищо случайно във вселената.Винаги има баланс,както Ин и Ян.Ккато на земята няма нищо случайно.... Не може да има само раждания а да няма смърт,или обратното. Всичко което ни се случва' "не е случайно'"... макар така да ни изглежда на пръв поглед. Wink
Всеки срещнат човек,всяко събитие в което попадаме...не е случайност.Ние го "избираме " с нашите мисли и чувства.... Децата избират родителите си...много е дълго за обяснение...но само ще ти кажа че душата избира тялото в което иска да "изживее себе си"...На всеки човек нивото на развитие на душата е различно,затова и изживяванията са ни различни....А детето избира родителите си...и ако не му хареса средата където израства и се развива...може да реши да напусне тялото си  и да се "пресели в ново тяло"..тогава и настъпва смъртта.

Например в повечето случаи когато тялото на човека е много болно..  и разума на този човек с болно тяло е слаб,и той няма вяра че може да оздравее ....тогава  душата разбира че няма смисъл  да се задържа в това тяло....тя напуска.Тогава настъпва смъртта ..на тялото.

А в други случаи когато човек е много болен...но има борбен дух,  вярва в оздравяването си,моли се всеки ден на Бог,моли и близките си да се молят за него....тогава  човек оздравява! Има случаи на оздравели хора от много тежък стадий на рак например и други болести....дори и лекарите се чудят как е възможно това.Докторския термина з за това  мисля беше ....ремисия .... Тоест "чудодейно оздравяване!"  Явно е възможно..

.С волята ,вярвата и силата на Духа...всичко е възможно. Така и Исус е изцелявал хора,слепи и сккати...оздравявали са само тези които са вярвали в  Исус... и в това че ще оздравеят!

Цитат
Аз на пример имам една много добра позната и винаги съм се чудила защо по дяволите тя ми е толкова близка като разликата в годините ни е огромна - по-възрастна е от баба ми. Тази жена ми е помагала (много богата и влиятелна личност) и все не мога да разбера причината. Когато "видях" миналото и връзката ми с нея вече разбирам и приемам това нейно поведение (тя самата не може да си обясни защо сме толкова близки).

Обяснението на това е ..тази жена ти е духовен близнак... Peace Тоест вие /вашите души/ се познават " от преди" и затова имате такава"необяснима " близост. Но всъщност сте били близки и преди.."и сте искали пак да се срещнете" ..и сте го направили. Peace

Цитат
Вече не практикувам медитация по простата причина че доста се поизплаших няколко пъти и други неща са се случвали...

На всеки се случват различни изживявания по време на медитация. Понякога са лоши а понякога са добри...това не никак  опасно. Няма случай  на  постардал човек  по време на медитация.... Grinning  Освен човек с много лабилна психика който не е подготвен ...можа да има разклащане на нервите....но това е извъредно рядко явление....Иначе  нищо лошо не може да ти се случи по време на медитация..Преди медитация винаги се помоли Бог да те пази...и "ти  ще си пазена от Горе" докато си в това състояние. И на мен са ми се случвали/в началото/ странни неща...но разбрах че това е стадий прз който  който се  'изчиства мръсотията ни отвътре'....и за да се изчистим..трябва да извадим това от  вътре на вън ....а то не винаги е  приятно...

И това не става изведнъж...а постепенно и на етапи.Ние хората сме родени грешни....и имаме нужда от изчистване на вътрешността ни....на пречистване на душат. Изисква се много голямо търпение....а ние повечето хора го нямаме.Ние хората сме изнервени   и се палим  бързо и то от най-дребните неща...
Първите ти изживявания може да са "страшни'...но като ги превъзмогнеш се изкачваш нагоре...и се изчистваш и преживяванията  ти ще са все по-хубави и по приятни.
 Представи си че белиш лук...люспа по люспа..за  да стигнеш до луковичката.А лука люти на очите и плачем..ама е полезен и го ядем  въпреки това. Това ми дойде наум като пример...кой би ти помогнал може би да разбереш как е...и какво се случва  Wink

Надявам се не ме мислиш за някакъв всезнайкои  философ... Mr. Green Аз просто много чета на тази тема, и се интересувам точно  като тебе...Задавала съм си същите въпроси и всичко това което съм ти писала по-горе на са мои измислица на шантавата ми фантазия.Всички тези отговори съм ги намирала в книгите....и вярвам че нещата са   така... PeaceМного е хубаво че задаваш въпроси.че търсиш...размисляваш.За това сме и по различни от овцете...които амо пасат треа и блеят..те не разбират и не могат да мислят и да разсъждават.И Исус не е искал да бъдем като овце..То ти малко от лекциите на Учителя...

"........А колко е по-добър човек от овца! Затова е позволено да прави някой добро в съботен ден." (Матей 12:12)

Христос казва: "Колко по-горе стои човек от овца", защото човек може да мисли.

..."Това, което сега имате, то е, че вие сте още в отделенията; но вие 30-40 години все буквара учите и този буквар е станал вече на парцали.

Долу вашите буквари, вземете читанките. Разбирам човек да държи буквара една, две, три години, но 100 години да срича все буквара, това не разбирам. "Читанките", казва Христос, "вземете сега." А на онези, които са свършили читанките, казва: "Долу читанките! Вземете граматиката, аритметиката, физиката, химията, Закон Божи и тръгнете напред. Достатъчно е това блеене." - "Вярваш ли, че Христос е дошъл!" Повече нещо се изисква от вас.

Слушайте какво говори Христос и научете това, което Той е донесъл. Тогава само ще научите дълбокия смисъл на този живот.

И когато имате способността да мислите, да действате и да създавате, вие имате преимущество скрито в себе си, имате богатства, рудници, които трябва да разработите - вашия ум, вашата воля. Питам ви сега: работили ли сте върху вашия ум и върху вашата воля или досега само сте блеели над вашия буквар?

Ако Христос, Който идва, направи ревизия във вашите домове, ще провери напълно дали сте се занимавали.  Христос ще види дали в тия килийки, в тия стаи има разумна човешка мисъл и действие или има овчи изпражнения. И този последен тор е хубав, но грехота е един човек, когато баща му го е пратил на училище, на когото е дал всичките условия да стане разумно същество, да остане вън и да блее. И когато ангелите слязат и пак се върнат на Небето да рапортуват за хората, какво ще кажат горе? - "Долу те още блеят."

И аз ще се радвам ако темата се развива... Peace

[/b]

[/b]

Последна редакция: ср, 03 окт 2007, 05:06 от roza66

# 287
...Лигла ....Кой го пише това...и кои са тези учени дето знаят какво ще е след 50 или 100 години.... newsm78. Това ми прилича на научна  фантастика... Wink
                  Ми учени разни... броят, засичат, смятат, проучват... Не казват, че така ще бъде, просто казват, че ако така я караме това ще ни застигне... Има ужасно много материали в нет-а с подобна фантастика.
                  П.П. За всички, на които четенето им се струва досадно: филмче.
Лигличке.....не ми се отваря линка с  филмчето... newsm78 Беше ми интересно да го видя... Rolling Eyes 
А относно учените....ми те хубаво си изчисляват...ама не знаят все пак че може да има големи  изненадки... Wink Вселената е  сила....и е непридвидима. Независимо да какъв стадий е стигнала нашата техника....
Ако толкова бяха добри в проучванията си, щяха да предовратят цунамитата в Тайланд и нямаше да загинат толкова хора... Rolling Eyes Така че неведоми са пътищата Божии...дето се казва... Peace

# 288
roza66 , да си призная, аз не съм набожна. То вярно, че нещата малко или много се препокриват и имат доста допирни точки но не я възприемам тая идея за Исус или който и да било друг ..... не ми се навлиза в тази материя.

Казваш, че няма случай на пострадал по време на медитация - аз друго знам и за това казвам да не се практикува от не запознати. Точно причината е че навлиза в друга материя и "свят".  Трябва да знаеш кога да си тръгнеш и най-вече как за да не "завлечеш" със себе си част от миналото. Не е до молитви, понеже аз не се моля, казах вече че не съм набожна.

Аз лично имам способността да общувам с този свят и повярвай ми не е приятно (зависи де), въпреки че до сега а надявам се и за на пред, не съм попадала на така наречените демони или както още се наричат лошите духове. Това е нещо извън мен и моите желания. До скоро се страхувах от това, вече го приемам като част от себе си но все си казвам че по-добре да не сънувам тази вечер.  Wink
Точно медитацията, разбиранията за кармата и тям подобни неща ми помогнаха да разбера този свят на духовете по-добре.
Въпросите които задавах в началото са обосновани на "личен опит" Стигала съм само до момента в който няма връщане на зад но не пожелах да премина от другата страна защото знам че наистина няма връщане а немога да си оставя децата сами на този свят.... За това и питам какво всеки е чел и знае за каря на пътуването, къде отиваме, какво следва от там на сетне.... не че ще помниме де... ама ей така, любопитно ми е .....

ейййй луда работа е това.... хората съвсем ще се отегчат от нашия разговор  Joy Та, за какво беше темата Mr. Green

# 289
kiara...много интересно ми беше да те чета  Heart Eyes Ти си стигала много надълбоко... Sunglasses За набожност..не е задължително да си набожен за да изживяваш такива неща.

Някои хора пък стават набожни когато преминат "там"и след преживяванията си се "връщат в реалноста" съвсем други...с друго съзнание.Живота име се променя,те започват да го оценят,да му се радват,разбират че  живота ние дар от Бога... Почват да гледат на света по съвсем различен начин...няма го страха от смъртта,тъй като разбират че смъртта не ужасна както ни учат..а тя е само един преход на душата.
А за медитацията...да, и аз съм съгласна че ако не  е сигурен човек  как да медитира, по-добре  да не пробва. Това най-дбре става с духовен учител или Гуру,който знае как да те поведе.
Много бих се радвала ако споделиш повече за твоите опитности.... Heart Eyes

# 290
Аз за медитацията не разбрах нещо - нали я препоръчват за разтоварване, как така се стига до уплаха? Не съм опитвала, де, но съм имала усещане за "поглед отгоре" - един вид съм извън себе си и се виждам отстрани. Беше нито радостно, нито лошо - беше ЯСНО и веднага разбрах какво трябва да направя. Мисля, че с медитация трябва да се стигне до нещо подобно - яснота и оттам - увереност.

# 291
  • tardis
Записвам се и ми е мн. интересно да ви чета:)

Не съм спец в областта, но  си имам моите малки странни преживявания и за мен животът след смъртта и прераждането са нещо, което смятам за напълно в реда на нещата; не точно "вярвам", защото думата е натоварена с много паразитни значения, просто имам вътрешна увереност, че това е така.

Иначе и аз не съм сигурна бих ли се съгласила на регресивна хипноза (имала съм проблясъци за натрапливи детайли от места и хора, които не познавам, и някои "спомени" при холотропно дишане; но истинска регресия - не). На моменти, когато си давам сметка, че не знам какво точно правя тук, ми се иска да науча.

Та ще попоглеждам тази темичка...
Не очаквах, че има толкова хора на моя акъл  Grinning

# 292
Аз да споделя, че според новите ми знания, човек се усъвършенства и развива непрекъснато, преминавайки през различни фази на живота. Така че може би е милостиво, дето не си спомняме предишните животи - я какви магарета сме били! Сега определено сме по-готини, а пък колко още можем да напреднем!

# 293
Аз за медитацията не разбрах нещо - нали я препоръчват за разтоварване, как така се стига до уплаха?

Аз сутринта писах ама нещо не се е отразило  Tired Този път ще съм по-кратка....

Това с медитацията за успокояване на тялото и душата е най-популярното и разбира се би могло да се прави от всеки не зависимо от тренинга  - то си е просто отпускане.
Ние говорим за нещо много по-напреднало.

Уплахата за която споменавам (ако това имаш в предвид) е по-скоро не от самата медитация а от последствията. Влизаш в сериозни и дълбоки размисли над това което си видял и ако по един или друг начин то се потвърди в реалността..... те тогава си е бая страшничко  Crazy. Ще дам пример и бъди сигурна, доста трудно съм заспала - имах около час и половина телефонен разговор с една приятелка която се чудеше как да ме успокои ....
Та, целта на занятието беше да разбера от къде се познаваме с една личност, какви са ни били взаимоотношенията в миналото, кой е момента заради който сега в този живот сме пак заедно и тази личност помага на мен, без изрично да съм молила за това.
Няма да се впускам в много подробности, само факта че на времето аз съм помогнала не само на тази личност, но и на много други да избягат от нещо като затвор за роби. Даже и годината имах (сега вече не я помня). Малко след видяното си седях и се чудех дали наистина такова чудо е съществувало в Европа точно в тази година и как бих могла да съм сигурна че това е истина а не плод на фантазията ми. Разпитвах насам натам за робството в Европа както и за дати но винаги ми беше казвано че по това време което аз споменавам не е имало подобни неща....
Една нощ случайно останах до по-късно, страшно ми се спеше но реших, незнайно защо да пусна телевизията и да погледам 5 мин преди да си легна. Започна филм, загледах го. Цялата настръхнах и изпаднах в паника когато филма разказваше за тайно подземие с роби които прекарвали от Африка към Европа (мисля в Испания беше това подземие) и съответно годината беше същата която аз "видях" както развитието на събитията и факта че жена е помогнала на част ор робите да избягат и е разкрила на властите местоположението на това скривалище. До колкото си спомням това май е било най-голямото незаконно такова намирано някога.
Не бих могла да знам това предварително, чак с точност до датата особено като се има в предвид че с историята не бях на "ти". а и не съм гледала този филм преди това.

# 294
...........след преживяванията си се "връщат в реалноста" съвсем други...с друго съзнание...

.....Много бих се радвала ако споделиш повече за твоите опитности.... Heart Eyes[/b]

За другото съзнание.... да така е. Най-ценното за мен е това да не гледаме на света като материална придобивка която на всяка цена трябва да притежаваме. От както осъзнавам какво се случва с мен и че моите сънища дефакто не са "просто сън" а нещо много по-дълбоко и ценно имам съвсем друга представа и за взаимоотношенията като цяло. Вече не се ядосвам за щяло и не щяло - даже хич не се ядосвам, гледам на нещата от горе, разбирам по-добре..... Разбрах че не е нужно да се страхуваме от непознатото както беше случая в предишния ми пост а да се опитаме да го разберем или приемем а от там, да си направиме съответните изводи.....

Мила, какво повече да споменавам... то това са все неща трупани с годините от както се помня.
Аз години на ред имам връзка с "другия свят" но не го знаех, дори не разбирах за какво става въпрос. Просто "случайно" сънищата ми се сбъдваха, виждах умрели мои роднини, но винаги са ми казвали, че това е защото съм мислила за тях и за това ги и сънувам.
Помня че като бях ученичка казах на майка ми, че имам чувството, че съм различна от останалите, но тя каза, че всеки един човек има това чувство за себе си и така приключи разговора. Винаги съм казвала че искам по-малка сестра... след време ми казаха че съм имала, но е починала. Когато в детската градина ме попитаха какво дете искам момче или момиче, аз без да се замислям казах че ЩЕ имам близнаци  Mr. Green Казала съм че когато имам деца, първото ще е момиче! Казала съм също и че когато детето/децата в случая, навършат 3г. ще напуснат страната и ще се завърнат там след много години ( напуснахме Б-я когато децата бяха на 3)
Това обаче едва ли ви е интересно.
Предполагам пътуванията в миналото и най-вече общуването с духовете на умрелите ще е по-интересно  Grinning Ако знаех какво са сънищата ми щях да си водя дневник  Mr. Green
Помня само тези които са свързани с близки хора, за другите не съм знаела, че трябва да им обръщам внимание  Embarassed Предавала съм "съобщения" като понякога не съм знаела значението им.
Чудя се какъв пример да дам.....
Баба ми ми показа гроба си където видях че са засадени цветя и сложени пейки, имаше и много гълъби около баба ми- тя ги хранеше. Каза ми че много и е харесало и се радва че са сложили пейките и цветята и че най- на края може да храни гълъбите. Беше мнооого щастлива. На сутринта се обадих и казах какво съм видяла, дядо ми се разплака и каза, че наистина предишния ден са били там и точно тези неща са правили и да, имало е бели гълъби на гроба.... Казах му че на баба много и е харесало и им благодари за това.
Това е само един пример и в много съкратен вариант но предполагам придобивате представа.....

И, май стига толкова че става доста дълго....  плюс това много оспамваме темата....

# 295
Аз за медитацията не разбрах нещо - нали я препоръчват за разтоварване, как така се стига до уплаха? Не съм опитвала, де, но съм имала усещане за "поглед отгоре" - един вид съм извън себе си и се виждам отстрани. Беше нито радостно, нито лошо - беше ЯСНО и веднага разбрах какво трябва да направя. Мисля, че с медитация трябва да се стигне до нещо подобно - яснота и оттам - увереност.
По принцип си права..Penkailieva..така е! Peace  Но хора  малко по-неподготвени или по-чувствителни например, могат да  се уплашат " от това" което им се случва и от това което ги очаква...понеже като се казва в интензивната  медитацията се стига до дълбочини....и се изваждат неща от тази дълбочини отвътре навън...,неща или усещания от миналото,които не винаги са приятни. И ако човек преодолее тези"усещания" то значи се пречиства от страховете си отвътре...и тогава както казваш придобива  яснота и оттам увереност и върви напред.

А когато се изчистим от вътрешните си страхове....тогава не се притесняваме за бъдещето,или за това кой какво казал или кой какво мисли за нас....тъй като сме напълно уверени че Бог е с нас и ни води.Страхът е най-големия ни враг...Страх от смъртта,страх от това дали няма да се харесаме на еди кой си,страх от това да не останем без работа страх  от това да не ни нападнат през ноща...страх да не ни напуснат, ....и всякакви други страхове.

Когато се страхуваме, ние излъчваме специфична енергия....която има миризма. Страхът "мирише" ...  Wink Кучето не може да ни види в тъмното дали ни е страх ...но то ни подушва от метра разстояние и усеща страха ни ..подушва го..улавя "миризмата му"..и тогава ръмжи и напада.

Кучетата имат много силно обоняние....стотици пъти по-силно от човешкото . Кучетата надушват  веднага миризма на другото куче от километри  което е припикало дървото преди тях...и те го препикават отгоре...тоест "маркират територията си" с което показват ...'ето за момент аз съм господаря тук!"Ако тези кучета никога не са се виждали...когато се срещнат или разминават случайно на улицата... те ще се"разпознаят" по миризмата с която са маркирали дървото.Много интересно е  наистина... Grinning

Така че  ако се научим да не се страхуваме...и да се избавим от всеки страх ВЪТРЕ в  нас..като го махнем ..изхвърлим навън от съзнанието си...тогава няма да сме "хванати  в клопка му"...и тогава ще отворим място за Любовта. Имам в предвид не обикновената човешка Любов...а тази която ти носи хармония, спокойствие и мъдрост .

Бог е Любов...тоест хармония и спокойствие и мъдрост!   А този страх се премахва с медитация. С човешки обикновени усилия не може да се отървем от страховете си..имаме нужда от свръх намеса....Но все пак трябва да си подготвен за медитацията...психически,да знаеш какво търсиш и какво искаш от Себе си
.

Последна редакция: чт, 04 окт 2007, 03:40 от roza66

# 296
Записвам се и ми е мн. интересно да ви чета:)

Не съм спец в областта, но  си имам моите малки странни преживявания и за мен животът след смъртта и прераждането са нещо, което смятам за напълно в реда на нещата; не точно "вярвам", защото думата е натоварена с много паразитни значения, просто имам вътрешна увереност, че това е така.
........

Та ще попоглеждам тази темичка...
Не очаквах, че има толкова хора на моя акъл  Grinning

Здравей rainbird ...и Wеlcom tо the club!  Hug...както се казва  Grinning Тази  тваоя вътрешна увереност че това е така  е гласа на мъдроста... Както е казал Гьоте. Wink

Ника ти е страхотен.... rainbird   Heart Eyes Има ли наистина птица с такова красиво име? Дъждовна птичка...звучи много роматично....най-вече на английски.  Flutter Включвай се да пишеш....не само да ни четеш Heart Eyes

........
Та, целта на занятието беше да разбера от къде се познаваме с една личност, какви са ни били взаимоотношенията в миналото, кой е момента заради който сега в този живот сме пак заедно и тази личност помага на мен, без изрично да съм молила за това.
Няма да се впускам в много подробности, само факта че на времето аз съм помогнала не само на .
Една нощ случайно останах до по-късно, страшно ми се спеше но реших, незнайно защо да пусна телевизията и да погледам 5 мин преди да си легна. Започна филм, загледах го. Цялата настръхнах и изпаднах в паника когато филма разказваше за тайно подземие с роби които прекарвали от Африка към Европа (мисля в Испания беше това подземие) и съответно годината беше същата която аз "видях" както развитието на събитията и факта че жена е помогнала на част ор робите да избягат и е разкрила на властите местоположението на това скривалище. До колкото си спомням това май е било най-голямото незаконно такова намирано някога.
Не бих могла да знам това предварително, чак с точност до датата особено като се има в предвид че с историята не бях на "ти". а и не съм гледала този филм преди това.

kiara...  ето го ключовия момент......"Една нощ случайно  останах до по-късно".... .А това хич не е  случайно ...тъй като знаем че няма случайни неща...  Wink
Ти наистина си искала да рабереш връзката си стази личност...и  отговор ти се е дал ... Heart Eyes и то   "не случайно"  ами точно  на момента...5 минути преди самото предаване....ти се е дало послание /да включиш точно в този момет телевизора/  което послание ти  си уловила,и не случайно точно в този момет си била в къщи а не някъде другаде..на работа или у приятелка. Била си в къщи за да получиш своя отговор  Sunglasses Страхотно е преживяването ти.... Hug  ....но защо си се уплашила... newsm78

Последна редакция: чт, 04 окт 2007, 03:57 от roza66

# 297
  • варна
Да,вярвам.

# 298
Не съм спец в областта, но  си имам моите малки странни преживявания и за мен животът след смъртта и прераждането са нещо, което смятам за напълно в реда на нещата;

Сподели и ти. Да не съм единствената тук която говори за странности и чудесии  Grinning

# 299
Лека от мен момичета....и до утре  Hug

И сладки сънища на тези които си лягат .... Heart Eyes И прекрасен и слънчев ден на тези които се събуждат и са с друга часова разлика от тук... Heart Eyes 

bouquet

Общи условия

Активация на акаунт