Отговори
# 15
  • welcome to the Jungle
Аз писах снощи в старата тема ама вече като има нова ще попитам пак!

Взехме вчера ПЕНТАКСИМ-а и ми го дадоха в една ледена торбичка и ми казаха да го държа в хладилника!Искам да питам пак в тази чантичка ли да го нося при педито като ни ваксинират и няма ли да е много студена като й я бият newsm78

Не се притеснявай   bouquet, педиатърката знае каква трябва да е Т, за да бие ваксината. Много по-важно е да я държиш на Т 2-8* С и да я занесеш в поликлиниката в торбичката с лед. Съхранението на ваксината е изключително важно нещо, защото бързо се развалят. А биете ли негодна ваксина, по-лошо става.

piccola,  Hug Hug Hug

ШОШИ, а добре дошла   bouquet! Непременно ще се видим!

ted_ , трябва да разкриеш рецептата за клонирането  Heart Eyes. И моят мъж я знае, ама не я споделя,  Mr. Green та надеждата ми е в теб  Mr. Green

# 16
  • Варна
Да се запишем и ние в новата тема.

Браво за хубавото заглавие.newsm10

Честито на всички празнуващи. baloni

Уси да се скараш на твоя мъж, че те е заразил и бързо да се оправяте двамата, че с кого ще ходим на разходка.

Светле вчера не можахме да дойдем на разходка, защото се хванах де готвя, чистя и т.н и ми отиде времето.

Мама направи на Влади собствен сайт, така че можете да прочетете нашите истории. Препратка в подписа.  Two Hearts

Казвам добре дошли на всички, които сега се включиха.

Много усмивки и хубави преживявания.  newsm68 newsm44

# 17
  • София
Честита ни нова темичка, заглавието наистина е супер!  smile3521

Ние отдавна не сме писали.Добре сме, малката се опитва да ни се качи на главите иска постоянно внимание иначе  smile3514, сега се възползвам че майка ми я разхожда и ще успея да си махна космите, че ............ Embarassed

Добре дошли на новите мами и техните бебчета. Hug
Честито на всички празнуващи, пожелавам ви много здраве и усмивки.

Хайде да се почвам, после пак. newsm03

# 18
Лелеееее къде сте всички???

Ние от петък имаме гости (моята мама) и бебка вчера цял ден спа като се будеше само да яде smile3501.Не знам как точно й действа баба й но е факт че става нещо!

Иначе ние вече се усмихваме и то доста сериозно newsm44
Сега отиваме на разходка и после пак ще пиша  Hug Hug  bouquet

# 19
Да ви почерпя днес ще правим питка на Малката Ивайла.Тя горката още спи. cook newsm38Съжелявам за бедната почерпка но незнам  как да качвам снимки

# 20
  • София
Честити 2 месеца на КАЛИНА на мама Димитрина, да сте много здрави и все така весели и да продължавате да ни радвате. newsm51

Честита питка на малката Ивайличка и на мама Маслинка. Благодаря ви за почерпката.  love001

# 21
  • Варна
здравейте!
аз докато се наканя да ви питам нещо и вие вече сте на нова тема!
моя малчуган в понеделник прави два месеца, а още не са ни били
първата ваксина. дали това е проблем? на нас не ния биха защото
имахме жълтеница и докторката казва да не се притеснявам.
ама аз все го мисля  newsm78
има ли и други такива бебоци?

# 22
  • В сърцето на ММ
Здравейте и от нас.
Снощи и днес нещо трудно акаме.Не е запечен,а пък го боли стомах. newsm78Сън не ни хваща.Пак,че татко му е у дома,че му го тикнах в ръцете.
Честита питка на Ивайла на  Маслинка и честита месечинка на Калина на мама Димитрина  bouquetИ нашата наближава.
Дессита,и на нас не са ни били нищо все още.Какви са тия нови планове незнам.Ама и не смея да питам,защото много мразя ваксинации и ми е жал за душичката. Embarassed

# 23
Днес правихме питка на Младен па ви почерпя виртуално cook и не съм сядала пред компютъра.
Честита питка и на maslinka на Ивайла

# 24
Здравейте и от нас със Стами!Аз се позагубих малко от форума,защото ходихме на гости на бабите.Стами е добре расте и хубавее Hug.Тези дни ще кача няколко снимки в албумчето.А как хубаво гука,направо се разстапям smile3521много е сладък,и едни хубави усмивки раздава.
Честито на всички станали на два месеца!  bouquet  bouquet  bouquet
Di13 ние си акаме трудно от както сме се родили и по един път на ден.От две седмици съм спряла да давам капките Саб.Педиатърката ми препоръча едно кремче против колики на Medi Cline baby.Правя му масаж на коремчето,много му харесва.Незнам дали е от гела или от това че съм спряла капките,но ака по-редовно.Ако искаш опитай.На тази марка има и крем за дупенца,който не мирише много хубаво,но действа отлично.
Сега отивам да прочета старата тема и да разбера как е Криско.

# 25
Честити 2 месеца на КАЛИНА на мама Димитрина, да сте много здрави и все така весели и да продължавате да ни радвате. newsm51

Честита питка на малката Ивайличка и на мама Маслинка. Благодаря ви за почерпката.  love001
Hug  bouquet
здравейте!
аз докато се наканя да ви питам нещо и вие вече сте на нова тема!
моя малчуган в понеделник прави два месеца, а още не са ни били
първата ваксина. дали това е проблем? на нас не ния биха защото
имахме жълтеница и докторката казва да не се притеснявам.
ама аз все го мисля  newsm78
има ли и други такива бебоци?
важното е бебето да е здраво и после да му биеш ваксините,мисля че не е фатално Wink
maslinka да ти е жива и здрава  Hug по хубаво без снимки,че някой като мен са на диета  Simple Smileняма нужда от изкушения Mr. Green
mileidi фалшива тревога  Wink оправих се с ударна доза,чай смукала за гърло и ефералган  Wink даже ходих днес пак на плаж за 2 часа,плувах плувах  Crazy голям купон.Нон стоп гости момичета от петък вечер насам!Направоооо ко да ви разправям, все на софрата  Party до девър ми с приятелката си то кръстниците то на-добрия приятел на мъжът ми от софия,абе лудницата пълна, 4акам да почне следващата,че малко да си почина  Mr. Green ох ади че извинението ми е че преспивам малкия ,а гостите са в кухнята  Whistling

# 26
Много благодарим!
Почерпки няма да има,че опущихме целия семеен бюджет по строително-ремонтно материали,та грабвайте квото имате в хладилника и заповядайте. Hug
Този уикенд го посветихме на бъдещото ни жилище (където е похарчен гореспоменатия бюджет),та за това сега морно отпочиваме.
Честито на всички празнуващи!
Ще ви оставям,защото днес малката ми любопитка събра толкова впечатления,че още ми ги разказва smile3514.
Ще трябва да я smile3541

# 27
Ехооо, много пишете, аз уж все на компа седя и все не успявам да се разпиша. Вече сме 5,800 и 60 см:) Тази седмица сме на ортопед и ще бием Пентаксима.
Почнахте ли масажите и гимнастиките?
Как ги пртавите?
Целувки на бебоците:)

# 28
  • Варна
Варненки ще се заформя срещичка!http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=213578.60

# 29
mimetonaivo браво,чудесно наддавате, за масажите от отдавна сме ги почнали и по корем стоенето също ми как масажираш му ръчичките краченцата коремчето по часовниковата стрелка,долу на табанчетата че да си свиса пръстчтата и гръбчето по рибицата  Simple Smile за гимнастика караме колело  Simple Smile за за бицепс  Mr. Green му хващам ръчичките и той сам се опитва да се изправи като тръгна да си вдигам ръцете нагоре.Главата си я държи още от новороден има здрав врат Simple Smile
Magdi Ами тя хубаво се заформя ама каде ще бъде  Simple Smile и каква е идеята,повечето майки са с големи дечица вече който си играят,викат  newsm78 знам ли! За сега предпочитам дасе виждаме майките с малките бебоци, защото те само спинкат и са тихички и искат тишина Wink
Дими аз се чудя що се губите с малката госпожица,пък то вие се занимавате с ремонтна дейност #Crazy много гадно.Кажи на малката да пише пак,че Коцето е влюбен вече в нея  Laughing Ади лека от мен отивам да се пооправя и тръгвам към морската.Хубав ден на всички   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт