Отговори
# 300
  • Варна
mama Ana, кръщавахме го в малката Св.Богородица, дето е до Римските терми. Много добре беше.

Ася, мерси!

# 301
  • Пловдив
и аз да незнам, че има толкова албумчета там лелеееееееееееее не ме е срам, за първи път ги виждам  Crossing Arms. Ще си направя и аз едно на Вики  Heart Eyes

# 302
  • София
Честити Месечинки на БЕЛОСЛАВА на мама Томми и КРИСТИЯН на мама Лилибон и  РАДОСЛАВ на мама Гоголина

Лилибон, честито кръщне на Криси! И Лионес, честито ти кръщелник! Много сте сладки на снимките!

Томми надявам се да се видим след обед и да ти честитя на живо.

И да почерпя, днес Александър има имен ден. И този път се подготвих.

Уси браво за начинанието за жилетката. Можех и аз да направя някоя, ама сега ме е срам, като знам колко прежда изхвърлихме от апартаментите на двете ми баби. Под изхвърлихме имам предвид подарихме. То в апартамента на нашите има още.

Гадже страхотна идея за пюрета в бурканчета. Аз май и изхвърлих и малкото бурканчета, които имах. Изобщо съм по изхвърлянето явно. Laughing Вечно страдам, че съм затрупана от вещи, само преглеждам и изхвърлям и има още, още и още. Май съм луда на тази тема. Laughing

# 303
  • Пловдив
Направих си албумче и аз там... ако искате вижте принцеска Виктория  Heart Eyes Simple Smile

m_mm Честит ти именник. Да ти е жив и здрав ! Simple Smile

# 304
Маллииииий откога не съм писала, направо в земята ми ида да потъна от срам!
Ох на мама сладките бИбИшори, ама да ги изпапка човек! Верно по-Убаво от юнче нЕма  Hug

Еееех, пропуснахме морето ние тази година  Cry е, то неможе всичко, ама... мъчно ми е, пусто, толкова ми липсва.

Да се отчета с две думи, ние сме добрееее... гукаме (и се караме - основно на мама ooooh!), хилим се (основно на мама и тате), правим номера (пак основно и изключително на мама), играем си много с активната гимнастика, пеем с въртележката, и заспиваме само с биберон или цица в устата  ooooh! Абе не скучаем.

Някой ни измисли, че може да имаме анемия, та се мъкнем по разни светила на науката примерно набор '42, дето ни правят диви и щастливи, щото 'детето било в перфектно здраве', ама айде пак да пуснем една кръвна картина (да бе, все едно е приятно да те бодат по 100 пъти), хайде сега урина, хайде и изпражнения, ама чакайте, нека да са 2 за всеки случай, а майката - ооо, тя е (-) резус фактор, хайде и тя кръвна картина, и антитела моля....  Ооо, таткото ни се види бледичък, някой с анемия в семейството моля, напр. чичото на лелята на 2рия братовчед?? #2gunfire #Cussing out Нямат ли си друга работа тия, ебати..

Утре сме на детска консултация, да видим дали спадаме към категорията на слоновете, или все още сме към хипопотамите..
Аз съм -3кг за последния месец, главно от фитнеса с количката по стълбите (ми то като го сметнах излезе, че всекидневно слизам и изкачвам 7 етажа с товар между 7 и 10кг  Shocked), та съм предупредила да не ме ядосват, че съм в страхотна форма  Mr. Green
Мама замина  Cry ей, никога не съм се разбирала с тази жена, ама.. май че майчинството доста промени нещата между нас.. и то за хубаво. Ще ми липсва.

Ох, пак се олях. Хайде стига толкоз за нас, отивам да чета за вас.
Цунки по муцунки

П.П. Лефакса още е в хладилника, ако някой го иска, да ми пише на лични моля

# 305
А добър ви ден!!!
Лаленце, и ние сме така – през няколко дни и дейсваме с термометъра. И аз имах колебания дали със сокчета няма да се оправят нещата, но се отказах. Надявам се да дойде скоро времето, в което ще се изаква самичка. Това със стеснените черва не съм си го и помисляла, та ти сега ме хвърли в оркестъра.  newsm78 Първото, което ще питам докито на консултацията ще е за такава лоша възможност. А ти, ако отидеш на гастроентеролог, моля те, пиши какво са ти казали. Аз говорих с такъв специалист и само ме освирка, че не съм почнала сокчета, за което ви се оплаках. Пробвала съм вече всичко разхлабващо, за което е ставала дума. Само за това с меда на гладно не съм го опитала. От утре почвам и ако има ефект голямо черпене я чака Елз.
Уси, много ти се кефя на волята. Аз имам чувството, че моята са я изрязали по погрешка по време на раждането.  Wink Преди не ми беше проблем да се лиша от някаква храна, но сегаааааааааааааа – нцъ. Та си си заслужила почерпката.  Hug
Кики29, думите ти звучат доста успокояващо. Дано да си права. А ти как си?
И аз съм от тези с намаляващата кърма. Но ще направя всичко възможно да изкараме още някой месец.
Лилибонче, да знаеш как развълнува. Представих си ви и ми стана едно такова мило, разтапящо. Честити ви три месеца и Честито ви християнче! Нека Бог да го пази! А с такава покровителка – Лъвичката, сигурна съм, че сте стане прекрасен човек.  А и не се тревожи - скоро и той ще е голям колкото Любко, ще видиш. Голяма гушка от нас и много целувки на бебчо.
Честити месечинки на Белослава и Радослав! Да ви растат много усмихнати и послушни!
Честит именик Александър на м-мм! Да му е живо и здраво името!
 Айде, че нямам търпение да видя снимките

# 306
Яяяяяяяяяяяяяяяяяя, Кеткааааааааааааааааа!!!
Ти се завърна! Добре дошла отново!  Hug  Hug  Hug

# 307
  • София
Ние се върнахме от разходка, малката папка и сега спинка и аз се възползвам да ви прочета.

Кетка, добре дошла! Надявам се, да сте добре и повече да не се налага да обикаляте по доктори, че е ужасно неприятно. Нямате ли асансьор, а аз се оплаквам от 15 стълби  Embarassed
m_mm, честит именник, да ти е жив и здрав!  bouquet
Krassi-Mira, лек път и приятна почивка.
aani, и аз не се лишавам, старая се да не прекалявам поне.

# 308
Леллееее, ама много съм разсеяна днес, дори не ви почерпих (макар и на патерица)  ooooh!

Благодаря на всички за пожеланията и да ви се връщат стократно!
Ели, много се радвам за Криско, много ме впечатли идеята ви са кръщенето!  Hug
Малеее, колко ме споменавате, почнах да се червя тука!

За цеденето - престанах да цедя преди около месец. Просто ми писна. Когато малката се разболя, кърмата ми силно намаля (сигурно от стреса и притеснението), но сега е добре. Е, стараем се де.
Сега прочетох как си завиват сладурите ви главичките... моята вчера за пръв път го направи този номер с тензухената си пеленка и явно много й хареса - аз я махам, тя си я слага обратно и си дреме отдолу. Голям кеф. Та я паркирам така до баща й - той работи на компа и й хвърля по едно око, тя си дреме (дори без биберон!!). Идилия.
Като гледам колко майчета имат проблеми с татковците, ми става ясно, защо повечето майки от животните си гледат рожбите самички. То бащата си е голяма напаст, направо второ тамагочи, и все мрънка, че нещо не му е наред, че е гладен, че иска внимание, че иска да си говори, че не иска да си говори, че иска да си играе (на компютъра или с мама)... охххх, и пак забравил да купи минерална вода! Понякога ми иде да го  #2gunfire Ама пусто, без тях накъде? И на тях не им е лесно, да знаете..
maslinka, искрено ти съчувствам за проблемите с домашните! Аз като живеехме със свеки, имах също много проблеми с нея, но Васето ме отряза още при първите ми опити да се оплаквам с думите, да ходя да се оправям с нея сама, щото не съм малка, и да не иска от него да ни посредничи. Много умно от негова страна. После двете със свекървата си крещяхме известно време, след това ние се изнесохме, и сега мед й капе от устата като ме види. Снаха ми има друга тактика - тя довори със свеки само като няма избор. И все от сорта на 'Да', 'Не', "Незнам'. Сериозен диалог ви казвам.  Joy Ама свеки сама си го изпроси.
Аз бях решила че малката вече няма колики и й спрях капките. Груба грешка. Стана една неспокойна, няколко ден луд каприз и киселяк, докато се светна, че е от коремчето... абе то тъпото като си е тъпо..
Гледам че и вашите ядат бавно. А аз си мислех, че само ние висим по 30-40мин  ooooh!

Ели4ко, аз кърмата основно с Церукал я поддържам!
ycu, някъде из форума имаше рецепта за губене на компресия при опит за лай на квартално куче с намазване с вазелин на задните части (пардон, дупки Mr. Green). Е, тя рецептата беше за петел, но и за куче ставала. Само незнам техническото изпълнение как ще е  Joy

Малеее, аз чета и пиша и в крайна сметка никаква връзка между абзаците. Добре че не чете тука някоя даскалка по литература, че двойката не ми мърда.

Хайде стига толкоз, ще дочитам после.
Пак цунки по муцунки.

# 309
  • Пловдив
проба

хех взе че стана. Вижте какви пантофки купих на Виката вчера, много им се накефих като ги видях ... след 2-3 месеца ще й станат...

Кетка добре се завърнала  Simple Smile

# 310
  • София
Хей, момичета, мислете заглавие за нова темичка.

На мен римите не ми се отдават много и за момента не мога да измисля нищо интересно.

# 311
# 312
няма ли нова темичка да правим май сме на 16 странички newsm78
добре дошла Кетка ,къде се изгуби.Липсваше ни.
Пак много изкара с цеденето.Таман се чудех докога ли ще издържиш.Заслужаваш похвала за търпението.
айде чао ще се гласим за разходка,че събота и неделя го давали дъждовно да наваксаме.

Общи условия

Активация на акаунт