Отговори
# 285
Ние също сложихме ваксините от здравната каса вчера.Единствената лоша реакция беше,че след като спа до 15 ч удари един час рев.Наистина не е много приятно детето ти да пищи,но се разминахме само с това.Дано следващия път я понесе по-добре Praynig
Честно да си кажа че за първи път правя пюрета,и не съм голям специалист.Баткото го изгледах с купешки,а и рано го захраних с други храни.Далеч съм от мисълта че няма да ми се наложи и да купувам,но реших да направя опит.Точни дози и мерки не мога да кажа,слагах всичко на око.Почистих и измих заленчуците,картофите и морковите сложих заедно да се варят като морковите ги нарязах на едро.Чушките нарязани пак на едро сварих отделно.След това пасирах всичко и го смесих в голям съд.Сол не съм слагала.Ами това е, не е много вкусно поради липсата на подправки,но е 100% по-вкусно от купешките PeaceА за крушата смятам да ги почистя и даги сваря в малко количество вода нарязани на едро,и пак с пасатора.Ако някой знае  друг начин да казва.
УСИ браво за жилетката  bouquetМоите опити с плетивото са само шалчета за зимата Mr. Green

# 286
gadje след като ги направиш преваряваш ли за капачка както компотите.Като те слушам то не е толкова сложно и аз мога да направя.И къде мислиш да ги съхраняваш и как.АЗ хубаво ще ги направя ама дали ще са хубави докато дойде време за тях.
Lilibon честито ти кръщене.Мисля,че е много добра идея да го кръстш толкова рано,дано сега да му провърви повече и да се радва на добро здраве и да се оправи малкия Криско.
Честит кръщелник  и на Liones.

# 287
МАСЛИНКА,да заварих бурканчетата.Мисля след няколко дни да отворя едно,за да видя дали става за ядене.А за съхранението може и в хладилника да ги сложа.Като се замислиш Thinkingтези пюрета дето ги продават по магазините,нито се знае кога са направени,нито как са съхранявани има само срок на годност.Другия вариант е да замразяваш и да правиш пюренцето в същия ден на консумацията както ни е написала Лъвичката по-напред.Действай както на теб ти е най-удобно Peace

# 288
Лилибонче честито християнче!Да е жив и здрав и бързо да пребори всички несгоди! smile3525  love001
Страхотна идея Лъвичката да ви е кръстница!  bouquet

Ние тази вечер излизахме с малката и татето на заведение и едни наши приятели с бебче колкото нас!Да ви кажа честно малко си поплакаха децата ама какво да се прави както са казват някои "да идеш с деца на море ще ти изядат сапуна а от сапунерката ще си направят корабче" newsm62

Аз до сега  1ironingче имах цяла купчина а няма кога да ги оправя през деня.Сега отивам да  newsm37 и лягам че вече едва си държа очите отворени!

asq познавам близнаците разбира се!Ако знаеш как се радвахме всички като ги видяхме в списанието на снимка!

Ох отивам да се оправям и полагам глава на възглавничката най-после!

Лека и спокойна нощ на всички!  bouquet

# 289
  • Варна
Момичета, мерси за поздравленията!

Сложих снимки от кръщенето в албума на Криси.

Браво на всички юначета, понесли добре ваксините! Браво и на мамите-плетачки, оправни мами, ей!  Simple Smile

# 290
Адашке много сте хубави!И кръстницата с малкия Криси И много дечица Ако стане сполучлива жилетчицата,мога и на Крисито да оплета едничка,сега за есента  smile3503

# 291
Ох забравих Честити 3 месеца на малкия Криси! Да укрепва и да се усмихва за радост на мама  newsm51

# 292
  • Варна
Lilibon, много хубави снимки!  Heart Eyes Честити ви 3 месеца! Криси изглежда порастнал на спящата снимка, дано е стабилно детенцето и само да ви радва!

# 293
Мерси за пожеланията за нашата месечинка много сте мили! ЛИЛИБОНЧЕ честито ти Християнче  и месечинка ,а на ЛЪВИЧКАТА честит кръщелник,да сте живи и здрави!!!

# 294
  • Варна
Lilibon честити ви 3 месеца!   bouquet

Снимките са много хубави. Криско изглежда добре. Нека да е все усмихнат и много да ви радва. Simple Smile Simple Smile

Поздрави на всички.

# 295
  • София
Честити 3 месеца на:

БЕЛОСЛАВА на мама Томми и КРИСТИЯН на мама Лилибон и  РАДОСЛАВ на мама Гоголина

Много здраве, щастливи мигове, усмивки и дано Бог закриля  и помага на всички.  bouquet

Лилибон, снимките са страхотни. Hug

# 296
Lilibon4e,честито ви христианско кръщене и з месеца на Криско !!!!
Нека самия Иисус бди над него и му помага да преодолява изпитанията по пътя си !!! Да расте умен и обичлив за радост на всички ви!
Поздрави и за кръстницата !!! Не видях каката и баткото на снимките ?!
Ние ще правим кръщене на 29 септември.

Що се отнася до мен и голямата госпожица - мъчно ни е,че сме разделени   Sad ,но оказва се ,че човек с всичко свиква-както с хубавото - така и с лошото.....
Мама Ана не се коси всичко става постепенно и неусетно   Grinning Първо е : мамо , знаеш ли твоите едикои си обувки много ще ми отиват на тоалета-може ли да ги обуя само за днес.....(т.е. и утре и въобще когато и потрябват) после други дрехи,коланчета,обици,гримове-после започваш да и купуваш без да се усетиш само за да можеш да си намериш твоите си работи на мястото,на което си ги оставила и после пък малката започва да взима от каката и така- хич не с е коси !!! smile3521

Хайде да отивам да стягам багажа за морето ,че утре ще travel

# 297
  • Варна
Мерси за пожеланията! честито и на Белослава и Радослав, които стават на 3 месеца днес!

Краси, много хубава ти е снимката на аватара. Като момиченце си!  Laughing А цялата картинка е като един гоблен.

Каката беше фотографка, а баткото го има на общата снимка - момчето със зелените панталони, което държи кошницата на Любчо.

уси, айде докато оплетеш жилетка за коцето, да не се окаже, че вече му е умаляла и става само за дребосъци като криси?  Wink

# 298
  • Пловдив
Ехооо здравейте от нас! Първо - честито навършване на три месеца на сладкиша ни Криско! Пожелавам му да е много здравичък и усмихнат и нека Господ бди над него и му помага ! Дайте ми линк към албумчето на Криси, да видя снимките, че нещо не мога да го намеря.  newsm78
Честити месечинки и на всички други бебчовци, празнуващи днес !
juzefina Радваме се. Те са ми най-сладките на света!!!
Вчера в къщи беше малка лудница. Дойдоха ми пет колежки на гости и беше голям смях. Премятаха Виктория от ръце на ръце и мислих, че трудно ще заспи после, но напротив беше си спокойна. Отивамммммммм, че се размрънка нещо......

# 299
  • Варна
Страхотни снимки, Лилибонче! В коя църква беше кръщенето?

Честити месечинки на всички!

Ася, снимките са в общия албум на юнчетата. Потребителско име june07 парола 062007.

Общи условия

Активация на акаунт