Отговори
# 270
  • Варна
Ако някой случайно се е питал къде се загуби Лъвицата тези дни, да ви издам част от маршрута й - вчера беше във Варна и официално стана духовна майчица (кръстница) на Криско.

Това е най-бързо спрятаното кръщене в историята  Laughing, но всичко беше много хубаво, мъникът, който сутринта беше с 38 градуса се кротна на климатика в църквата и гледаше с интерес шарените картинки наоколо.  Simple Smile За сметка на това мама хубаво си порева, особено попът като запя "Многая лета".

Малкият Любчо се оказа много хубав, кротък бонбон, голям, ококорен. На негов фон Криси изглеждаше същинска мишчица -  дребен, измъчен и болен. Общо 3 бебета присъстваха на кръщенето и бяха невероятно кротки. А батко Оги е огънче наистина и много ми харесва какви диви акробатики правят с татко му. Това дете няма нужда от Софияленд, докато може да се катери и люлее от баща си.

Та така, вие докато се сватосвате виртуално аз взех, че се сродих с Лъвицата!  Laughing

Ще пусна снимки, когато успея да изровя къде ги е скрил мъжът ми в компютъра.

# 271
  • Пловдив
Здравейте и от нас ! Оххх от сутринта не съм се спряла, вече нямам силички. Впрегнахме се и изчистихме цялата къща с татито почти основно, че не винаги успявам до край. Довечера ще ми идват на гости няколко колежки и много се кефя  newsm44. Вики май се размърдва, трябва да бъда кратка. Аз да ви питам, след всяко кърмене ли се цедите  Thinking, защото аз изобщо не се цедя. Преди го правех докато беше по-малка Вики и сучеше по-малко, но отдавнааа не го правя. Кажете трябва ли. При всички положения не изсуква всичко и остава млекце в гърдата ...
Маслинке само така, я им тегли едни майни и тва ееее  newsm10.
 Аз също пия чая на Хип и хомеопатични пих за кърма, но да ви кажа сякаш ефекта е нулев.
Lilibon честито християнче ! Да ти е живо и мноооого здравичко! Супер сте го решили с лъвичка.  smile3525
madame Виктория също мното трудно захапва шишето, върти го в устата, бута го с езиче, но когато е гладна по - бързо се усеща какво да го прави, иначе ходи я чакай.....
lusia честито ви навършване на три месеца. Живи и здрави и много усмихнати  Tada
Относно възглавничката, аз й слагам само калъфчица, без пълнеж и нямам намерение близката една година да я слагам да спи на възглавница, знам че не е хубаво.
juzefina намерихте ли друга квартира, ще се местите ? Да те питам виждала ли си близнаците /момиче и момче на почти годинка/ newsm04 в квартала? Всеки ден са из квартала. Те са ми племенници !
Това е за сега от нас, че някой се обажда от другата стая ! Останете си със здраве !  Hug

Последна редакция: ср, 29 авг 2007, 14:21 от asq82

# 272
  • София
Честити 3 месеца на:
МАЯ на мама Кетката  и на ДАНИЕЛА на мама Лусия

Честити 2 месеца на:
ВАЛЕРИ на мама Сашун и ххх на мама Петя Б(съжалявам, но не успях да намеря как се казва бебчо) и  АЛЕКСАНДЪР на мама АсиР

Да сте живи и здрави, вечно щастливи и много обичани. Hug  bouquet

Лилибон, честито сродяване с Лъвичката! Grinning Честито кръщене на малкия Криско, дано Бог го закриля и му помага.
madame, дано успеете да свикнете с шишето и всичко е наред.
kiki29, как си? Оправи ли се?  fingerscrossed Дано
asq82, аз в началото се опитах да се цедя, но успявах само 10мл., максимум 20мл и се отказах. Ето преди малко Ели като яде усещам, че има още мляко, но не сме да го цедя, да не стане хиперлаксация.

Ние сме добре, малката спи и аз ще използвам да хапна.
Хубав ден на всички!

# 273
  • Варна
Браво, Лилибон, много хубаво сте направили с кръщенето! А за избора на кръстница мога само да ръкопляскам  Peace

# 274
Лилибон много хубаво сте направили с кръщенето  bouquetНека Бог винаги закриля Криско и да му даде много здраве!
Момичета като чета за ваксините казвате  че ставало топче.Днес като свалих  компреса с риванол на Стами няма нищо,едва си личи къде е убождането.Трябва ли да стане  това топче?Иначе Т нямаме ,но му дадох Панадол  един път защото,цял час рева явно го болеше.След това заспа.Сега се кокори на една шарена играчка и и' говори.
Днес съм на тема пюрета,голяма цапаница падна,но вече са готови.По нататък ще направя други.
Честито на всички навършили 2 и 3 месеца!  bouquetНека бебоците носят само радост майките си!

# 275
  • Варна
Днес съм на тема пюрета,голяма цапаница падна,но вече са готови.По нататък ще направя други.
Какви точно направи?

# 276
Всъщност направих само един вид заленчуково пюре.Не направих повече защото нямам бурканчета достатъчно,ще чакам да ми донесат.Направих от чушка картоф и морков.Мисля да направя от спанак и картоф,картофи и морков.Чушки имам още но не съм решила с какво да ги комбинирам.Мисля да купя и круши защото зимата хем ги няма хем и не са много сладки.

# 277
Утре ще се замъкна при педито да дава един талон за гастроентеролог, все си мисля някакви глупости от рода да няма стеснение някъде по червата или нещо подобно Sad

Не ме карай да ти разказвам през какво минахме с бебчо, не ми се говори за това, но имам доста голяма представа от черва и ми се струва, че на Габи нищо й няма, Лаленце  Grinning Наистина много деца на кърма са така с акането, да не кажа 90%. При захранването с твърда храна този проблем напълно изчезва. Тъпото е, че аз нямам добри впечатления от нито един гастроентеролог, но за твое успокоение отиди само за да се изключи напълно верятността от една аномалия на дебелото черво (която е много рядка), проблемите с тънките черва имат по-различни симптоми, така че напълно ги изключи  Peace
Кики, благодаря ти много за хубавите думи, успокои ме   bouquet
А вие как сте?

# 278
А Grinning, Лилибонче, да ти е живо и здраво християнчето  bouquet
Аз тъкмо доста се чудех къде се е покрила таз Лъвичка, а тя хем щипнала до Варна, за което мога само да завиждам, мъжа ми е там в момента със сина ми, но нас с Габи не ни взеха, че сме били малки още на дълъг път нямало да стане, явно въпрос на нагласа, защото явно може Grinning
Поздрави на Лъвичката специално и ще чакаме снимков материал.
Ама какви сте потайни значи Grinning  bouquet

# 279
  • Варна
Лилибон, много хубаво че сте направили кръщенето! Поздравления.

Ние сложихме ваксините по ЗК. Това стана в 12.30 вчера. Вечерта в 9.30-10.00 му измерих температурата, защото беше топъл и имаше 37.9. Дадох му една доза Панадол и това е. Днес всичко е наред. Превантивно му направих риванолов компрес а ръката. Няма зачервяване, само мястото стои малко по твърдо на напипване.

Поздрави на всички и много усмивки.

# 280
  • Пловдив
Лилибон много хубаво сте направили с кръщенето  bouquetНека Бог винаги закриля Криско и да му даде много здраве!
Момичета като чета за ваксините казвате  че ставало топче.Днес като свалих  компреса с риванол на Стами няма нищо,едва си личи къде е убождането.Трябва ли да стане  това топче?Иначе Т нямаме ,но му дадох Панадол  един път защото,цял час рева явно го болеше.След това заспа.Сега се кокори на една шарена играчка и и' говори.
Честито на всички навършили 2 и 3 месеца!  bouquetНека бебоците носят само радост майките си!

Ние нито имахме топче, нито червенина, нито Т, нито нищо/да чукна на дърво и с другите ваксини да сме така/ дори не разбрах къде точно е боцнатото. Така, че явно си е до организъм.  Hug

# 281
gadje, ще споделиш ли как точно правиш пюретата. Защото това за крущата е много добра идея

# 282
Здравейте мили мами,

Лилибонче - Браво! Просто прекрасно, че сте кръстили малкия Крис! И честито за сродяването с Лъвичката   bouquet   bouquet   bouquet

Момичета днес бяхме на консултация с малката. Та на 2 1/2 месеца думнахме точно 6 килца и сме 59 см....моята докторка около 3 пъти ми пита "...и това само от кърма? Бравоооо!"
Биха ни Пентаксим-а та ще видим рекцията.... при инжекцията само се разплака и 5 минути след това заспа и още спи.... Praynig дано всичко мине спокойно!
Честно да си призная идеята за правене на пюренца е страхотна.... Peace
вероятно е голяма играчка но ще пробвам тия дни да направя и аз някое друго такова - някак нямам доверие на Ганчев Манчев и сие....а Гербер Мербер са яка цифромания, а и какво по добро от домашно приготвеното с добри продукти и порядъчна порцийка любов  Joy
Имам въпрос вашите бебки плачкат ли на сън, защото моята редовно се криви насън и като я събудя и нищо й няма.... Joy
Целувки на всички и приятна вечер ... и честити 2-ки и 3-ки!  Hug

# 283
Адашке,Гале, браво много хубаво сте го измислили! Мисля,че Галето е най-добрия избор за кръстник на малкия Криси! Аз момичета да ви се похваля,малкия вече си държи кърпата с която му затискам биберона и ръкомаха с нея  Mr. Green голяма забава.Другата хвалба е ,че започнах да плета жилетка на малкия  Grinning като я оплета ще я снимам да ви я покажа и си направих гъдела и облизах две топки сладолед  Mr. Green

# 284
  • Варна
Ей, Лилибонче, честито ви Християнче Кристиянче! Да ви е жив и здрав и господ да го закриля както и малкото му ангелче-хранителче. Наистина и аз мисля, че по-добър избор на кръстница не можехте и да направите.

Уси, а така, разпусни си душата. След цял месец диета заслужила си си двете топки  Wink. Ама и плетачка го раздаваш,а? Браво, браво  Mr. Green.

Гадже, браво и на теб! Майка за пример. Аз въобще не съм се замисляла даже за пюрета.

Общи условия

Активация на акаунт