Отговори
# 75
  • София
Здравейте,

Босилек знаех си, че ще се уредиш със снаха на бързо. И после разправяй, че нямаш тактика. Joy Joy Joy
Относно целулита и аз досега не съм имала, предвид, че съм пълничка си беше учудващо. Със сигурност първо ще почна от кремовете на Дева, но това не ти е от полза.

Лионес естествено, че си полезна. Не бях стигнала до там да се сетя, че ще ми трябват. Така или иначе бланширам в малки количества някой зеленчуци. То и аз нямам камера, за това ще трябва да помисля добре какво да сложа. Например картофите не е необходимо, но брокули, тиквички, карфиол ...

И момичета, наистина по- големите от нас, които са били по бригади, могат да ви разказват за заводите за консерви. Наистина има голяма разлика да направиш едно пюренце и хиляди пюренца.

Лилибон дано да не се налага влизане в болница, поне докато дойде момента да отидете в специализирана такава.

# 76
Здравейте на всички. Hug Hug Hug
Лилибонче стискам палци да преборите Т и да не се налага да влизате в болница.
Чоко много се радвам за добрите новини.  smile3501
Честити месечинки на всички празнуващи. Heart Eyes
Gery80 според мен също е от крушите но все пак може да се консултираш с педиатър.
Относно стриите и целулита не ми се говори а направо ми се реве  newsm45 като се има на предвид колко много кила качих по време на бременоста  smile3511ги имам и двете в изобилие.Ползвах крем на Галеник но ефект никакъв сега съм с Мустела но също не виджам ефект. smile3514
Днес ходихме при педиатърката вече сме 5.400кг. и сме 60 см.демек сме в нормата newsm44.Биха ни за първи път Пентаксим ревахме все едно ни колят даже се захласна Weary.Сега е доста неспокойна все нещо мърмори спи по 10 мин. И пак мърморене не силен рев а по скоро хленчи за сега Т нямаме и много се надявам да не вдигне.
Това е за сега от нас отчетох ме се newsm51

# 77
Ох адашке   action032

# 78
  • Между Пирин, Рила и Родопите
Lioness,   smile3501 newsm20  202uu

И да се похваля - 7.200/62 newsm44
Хайде до утре Hug

# 79
Аз пък мога да предложа цели три фризера (един личен на Христови-младши от Христови-старши) и голяма плодородна градина.Та който се намира в близост до Бистрица (като Бъкстон например) може да заповяда да берем и замразяваме,а ако набавите и силните си половинки да помагат в ремонта се наемам да готвя пюрета и да пера изцапани дрешки цяла зима.
newsm47
Килата ни са 5,500 сантимертите ги изкараха ту 58,ту 59,ма кат ни биха ваксината цифрите загубиха всякакво значение...

Не знам за вас,ма аз кила не свалям,а не е кат да ям друго освен сирене,домати и диня.Седя си такава пищна,а бедрата ми като размекнат врачански варовик подрусват не дотам красивата си портокалова структура...поне не съм само аз...Калинка също има целулит,а е на млечна диета...

m_mm,да ти призная и аз не вярвам на лекари.Все пак Калина я "преносих" 16 дена и  отглеждам така далеч от препоръчките на педиатърката.Резултатът обаче все е в моя полза.И все пак-ме окуражи поне като отида на изпит да не мисля през цялото време как е тя...ще запомня ако изкарам отличен благодарение на кого е.  bouquet

Лилибон,ти си една много силна жена-герой.Колкото и страшно да е положението-аз много силно вярвам че всичко ще бъде наред.Защото иначе не е справедливо!Дори не мога да си представя колко усилия ти коства да бъдеш всеотдайната майка,която си,но съм ти много благодарна за това,защото значи много за мен (както и за много хора).Ти и Криско ни научихте как да се борим срещу болката с любов.Сплоти толкова хора и ни накара да оценяваме всеки миг.Заслужи не само уважението и подкрепата ни,но дори любовта ни.Моля се за теб и за малкия крехък принц...

# 80
Елз честита тримесечинка и от нас newsm51

# 81
  • Варна
дими, моля ти се! стига с геройстването! да си майка по принцип е геройство, а аз, понеже се хвалех, че знам как се гледат деца и с него ще ми е лесно - хак ми - минах на по-горно ниво на трудност!  Wink може да ви изглежда шантаво, че още се смея, ама ако спра да го правя, ще трябва да лудна, което не е за предпочитане. това не е геройство, това просто е начин на оцеляване.

той е героят, милия, защото на неговия гръб, и то съвсем буквално, е всичко. днес вдигна показно 38.6 градуса пред педиатърката и когато тя си тръгна си свали и температурата. но поне се храни с желание и е жизнен. днес пак цял ден не пиша, но вечерта ме зарадва и с тази екстра. не ни щат в болницата, щото ни изписаха с ешерихия коли, а още не са му излезли изследванията дали вече сме я утрепали, пустата бактерия. голям майтап - могат да ни я лепнат, но после не ни искат, ако още я имаме. ще се гледаме в къщи, което е за предпочитане.

та затова не мога да се включа в дебата за целулита, нямам време да си среша чорлавата глава, камо ли да се заглеждам по бедрата си. пък и в къщи, кой ли ме поглежда?  Confused виж, ако станем за разходки, ще е друго.  Simple Smile

елз, браво! все така хубаво да наддавате!

лъвице!!! (това значи, че нямам думи)
а ще ми прошепнеш ли на ушенце за какво си приказвате с кики!?  Wink

# 82
  • welcome to the Jungle
Елибон  Hug, Дими толкова хубаво го е казала, че аз ще цитирам отново думите й, които са абсолютно точен израз и на моите мисли и чувства!
Лилибон,ти си една много силна жена-герой.Колкото и страшно да е положението-аз много силно вярвам че всичко ще бъде наред.Защото иначе не е справедливо!Дори не мога да си представя колко усилия ти коства да бъдеш всеотдайната майка,която си,но съм ти много благодарна за това,защото значи много за мен (както и за много хора).Ти и Криско ни научихте как да се борим срещу болката с любов.Сплоти толкова хора и ни накара да оценяваме всеки миг.Заслужи не само уважението и подкрепата ни,но дори любовта ни.Моля се за теб и за малкия крехък принц...

Това с нередовното пишкане на Криско + тези е.коли ( които вероятно са открити в урината  Confused) Thinking + температурата .... ми намирисва, че не само не сте ги преборили, ами ще ви се налага да пиете още АБ  Sad Уф, дано  Praynig, дано да бъркам жестоко и да говоря глупости в момента  Praynig Praynig Praynig, но Ели, непременно вижте час по-скоро резулатите на урината  Thinking Rolling Eyes
Тръпки ме побиват при думата "бактерии" и кошмарните ми спомени и с мен и с Огнян. 

# 83
Уф, дано  Praynig, дано да бъркам жестоко и да говоря глупости в момента  Praynig Praynig Praynig, но Ели, непременно вижте час по-скоро резулатите на урината  Thinking Rolling Eyes
Тръпки ме побиват при думата "бактерии" и кошмарните ми спомени и с мен и с Огнян. 
Какви са тези лоши предчувстия  Naughty Я по положително  Hug Elz Бравос отлично дебелеете, все в същия дух! Аз да ви кажа моя синковец не е акал от 13.08 Хм Thinking не знам да се тревожа ли! Дайте идея какво да правя! Човека си се храни спи си, усмихва се, пикае,само акането му се губи!

# 84

Цитат
  Аз да ви кажа моя синковец не е акал от 13.08 Хм Thinking не знам да се тревожа ли! Дайте идея какво да правя! Човека си се храни спи си, усмихва се, пикае,само акането му се губи!
уси ние нашето акане го оправихме със сиропа Лактулоза, с него се нормализира и след това се принудих да започна със сокчетата по-рано. А мислех да позадържа. Но да го мъчиш с термометър и т.н., аз съм против Naughty

# 85
  • Варна

Цитат
  Аз да ви кажа моя синковец не е акал от 13.08 Хм Thinking не знам да се тревожа ли! Дайте идея какво да правя! Човека си се храни спи си, усмихва се, пикае,само акането му се губи!
уси ние нашето акане го оправихме със сиропа Лактулоза, с него се нормализира и след това се принудих да започна със сокчетата по-рано. А мислех да позадържа. Но да го мъчиш с термометър и т.н., аз съм против Naughty
Много бе  Shocked Моят най-много 4 дни е пропускал. Според мен потърси лекар, това си е цяла седмица  Thinking

# 86
Мда Thinking обувам се и отивам при Йоргова пък иначе се хили да му се невиди Wink Ади довечера ще докладвам

# 87
Добро утро от нас   Hug

Вчера тъкмо се похвалихме, че коликите са поспрели, че сме спокойни и акаме и днес пак старата история...Тя всъщност си почна от вчера. Не акахме, бяхме по - неспокойни следобед и май определено си имахме колики.. Та се принудих пак да давам капки  Sick И днес сутринта беше леко раздразнителна и вече се чудя от какво е...  newsm78 Снощи пих малко бяло вино, но минаха 2 часа преди да я нахраня... Може ли действието му да е продължило и днес?
Горкичката и сега не може да спи спокойно (за разлика от вчера, когато спа до 1 (!) на обед) и само се върти  Cry... 
antoniast, и ние много тежко понесохме ваксината, макар че нашата беше тази по здравна каса... И голям рев дръпна вечерта. Ти дава ли Панадол или Ефералган свещички? Тя се успокои след Панадола.. Дори се чудя дали нямаше да се разминем с рева ако бях дала Панадола по - рано?
Елз, браво за килограмите..   bouquetНие бяхме едва 4.850 преди няколко дена  Whistling
dimitriana, ееех ако живеехме по - близо  Flutter Wink Хем половинката ми разбира от ремонти, хем щях да се размина с готвенето на пюрета  Joy
ycu , според мен не е лошо да го изакаш Коцето, защото периодът е доста голям. Въпреки че не се мръщи, все пак тялото трябва да се чисти от токсините...Нашата педиатърка беше казала, че до 3 дена няма проблем  newsm78
ted_, а как го даваш този сироп?

Отивам да поработя малко, че пак се приспахме  Hug

# 88
  • София
Здравейте, момичета!

Лъвичке, супер си! Благодаря за информацията, тъкмо се чудех как точно става бланширането. Мисля да замръзя някои зеленчуци, но първо трябва да размразим хладилника. Малката е добре, вчера ака 3 пъти, а за днес още не е. Докато се хранихме ми се стори малко топла, вие как мерите температурата.

Честити 3 месеца на Elz и Ники!  bouquet и на всички празнуващи.

За сега това, че отиваме на разходка.

# 89
Момичета, благодаря за мненията за целулита.   bouquet 
ЛилибонHug  Hug   Hug 
Елз, браво!!!!  супер сте!  newsm10
Еличко, да, много е хубаво мъжът ти да споделя с теб някои от хобитата ти - при нас това са кино, книги и пътешествия. Моят даже пише.  Blush  Като бяхме млади и зелени (и неженени  Mr. Green ) всяка неделя измисляше по една приказка за лека нощ... аааах, беше много романтично...   loveuuu  Сега искам да го накарам да ги напише и после да ги четем на Мишето Simple Smile     Този The Notebook не съм го гледала, но мерси за идеята, веднага ще го потърся Wink Гледам, че и ти доста се интересуваш от кино, та може да обменяме по някое и друго заглавие. През последния месец например се сещам за следните добри филми: Half Nelson, Fracture, Fried Green Tomatoes, A Love Song For Bobby Long, като в последния просто се влюбих  Heart Eyes  От тези филми е,  които можеш да гледаш по няколко пъти в годината и няма да ти омръзне.  Peace

Хайде, отивам да се подготвям за урок, че днес следобед преподавам, освен това свеки ще идва... на кафе (да не си помислите, че да ми помага... Confused ) еееех....

Лек ден на всички ви   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт