АВГУСТинчетата продължават с РОЖДЕНИте си ДНИ да се представят!

• 11 823
  • 287
  •   1
Отговори
# 30
  • Sofia, Bulgaria
Марулка, ти поне си от 8-мия етаж, ми мен от първия питаш ли ме? Ама все пак съм "принцеска", нали???
А за зъбите - на мен ми беше по-добре докато му ги нямаше. Сега така хапе, че  #Crazy Но иначе е чистофайник. Все си търси четката за зъби да си ги мие (или да яде паста newsm78)

# 31
Здравейте по късните доби!
Да драсна някой ред и аз.
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ДЕЧУРЛИГА ПРАЗНУВАЛИ ТЕЗИ ДНИ!!!! БЪДЕТЕ ЗДРАВИ!!!
Специални поздрави макар и на патерица на моя стар любимец - Токи и неговата майка - бъдете мнооооого щастливи заедно!

Ние сме добре, и сме непроходили, прави по няколко крачки, но я е страх и като усети че не я държа и се стъписва.

Я и аз да метна една "булска" снимка да ме поФалите  Grinning http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=3735478

Последна редакция: сб, 18 авг 2007, 23:55 от Kristianna

# 32
Нори, голям ужас миличка и мен ме е страх много от такова нещо  Confused дано Яна е добре  Praynig И браво на детето за чудния избор  Peace

elli78,
браво и на зетчето ми бе, знам аз че и то умно ще ми бъде   bouquet

Elwing и аз не знам къде са мило  Laughing Отдавна бях забелязала че липсват явно някой ги е изтрил без да иска  Crazy

marulka_s, вземам те злато, с теб гладна няма да остана, не стига че ще готвиш вкусотии, че и  ги докарваш съвършени на външен вид -/бързо да спретваш една сладкарница - "при Шушето"  Heart Eyes / Направо не спирам да ти се възхищавам omm omm omm ....май и ти ще ме вземеш...то при толкоз четки  Mr. Green

bubcheto15, пу хем хубаво, хем младо пък какви почерпки вади  Grinning  bouquet

mmilena
, давай мейла на татито ще му пишем да те вземе  Wink И честити крачета на Марти  Heart Eyes

gecumka, и адашката не ходи, няма страшно не сте само вие  smile3521

Алоууу nan-че от тебе чакам все още снимки от брака, ти кво си мислиш че само с тия двете ще си останеш и че сме забравили ли, съвсем не....помня като слон помня  Laughing

albena_vlady, аз докато се включа по нощите то другите енциклопедии са ти отговорили  Mr. Green

Мадона, после да казваш как е минал нощния живот, аз в близките години не знам дали ще ме огрее подобно нещо....моя не спира да повтаря, че вече не можел сам да се оправя с Али  Tired

Сама чак си се чудя понякога как все имам на кой какво да кажа  tooth tooth tooth

# 33
Здравейте мацки! Честит рожден ден Бубче!Много много здраве щастие и любов!  bouquet Честити крачета на Марти и на Наско,сега дупе да вие яко мами Mr. Green Марио вече толкова бързо тича,че не мога да го стигна и като ме види че идвам след него и се затичва още повече. Ето ви малко снимки от морето,беше супер много съм доволна, на малкия страшно му хареса и пясъка и водата: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=143070&photo=287 Не бях ходила в Св.Константин и Елена от 10 години, много е красиво, чисто, хотела е на самия плаж, беше пълен със семейства с деца, малкия си намери много приятели. Направо не ми се тръгваше 8 дни са много малко  Sad ,но септември пак ще ходя с малкия, но този път по женски на Албена(мъжо още не знае) Mr. Green Сега съм усилена подготовка на рожденния ден,то ще стане като мини сватба ooooh! Лека нощ от мен Hug

# 34
Ехо, привет и от мен, дружината вече спи!
Бубче, честит рожден ден на майката на моето адашче, да си все така истинска лъвица и да си отстояваш своето, пък и дай Боже да ти се сбъдне скоро желанието за още едно детенце!!!
Зарадвах се, като видях още проходили в лагера, браво на Марти и Насето, милите сладурчета! Начи пък сега е на фаза, че го е страх като го пусна да ходи сам и почва да плаче... Дано е временно, иначе е много стабилен и иска да тича като Марио.
Марулче, така ми е мъчно за вас с Шушето, ама сте две лъвици и ще се оправите, знам и вярвам!
Блу, дано е само временно неразположение, че не съм свикнала да те виждам така  bouquet
Русенската дружинка, големи сладури сте, много хубаво, че така се организирате!
Мадонке, приятно и диво изкарване до сутринта, пиленце, никакво прибиране до зори!!! Ще докладваш утре задълже  Joy
Норка, много неприятна ситуация, малката вече е забравила, ама на мама какви ужасни сцени й се въртят в главата, много гадно.
Гецумке, много сте години синеочковци с твоето синче, сладурковци!
И за да не е само в стил "Цветя и рози" както каза и Блан (да знаеш, че без теб нощта във форума не същата )  Joy да отбележа още нещичко
Обърквацийке, мила, нещо си объркала някои понятия. Кажи ми, плийз, откъде черпиш тези интересни информации относно некачествената кърма (такъв епитет чувам наистина за пръв път) след 9тия месец, дай ми някакъв линк или автор, аз се позовах, както виждаш на достоверен източник. Относно изречението
Цитат
Нека бъдем хора и да не даваме съвети без да ни помолят.
ще кажа само следното. Форумът ни е като всеки друг форум демократичен и плуралистичен, тоест да поясня той е сбор на различни по съдържание, стил, смисъл и насока теми и всеки се чувства свободен да изразява различното си, собствено мнение относно всеки конкретен въпрос, който го интересува. Всеки се чувства също така свободен да интерпретира, коментира и дискутира, както и да базира личните си мнения върху тези на другите. Така че приемай го както искаш, дарлинг, аз и ти ще продължаваме да пишем, каквото си искаме! Иначе ако ще ми забраняваш да пиша, тоест според теб да давам съвети, става малко тоталитарно, нали  newsm78

# 35
Привет и от мен!
Аз докато се наканя цял ден да пиша вие сте изписали старата тема и вече сте в нова Sad И съм пропуснала такива красоти - наистина прелестни булки - и аз като вас се размечтах и се сетих за нашата сватба, та сега като седнахме с татито и се зазяпахме в нашите снимки ни стана едно такова миличко и не сме усетили как се е търкулнало времето  Embarassed
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА БУБЧЕТО на патерица - желаем ти от сърце много здраве и още повече поводи за радост с твоето слънчице   bouquet
Норка много  Heart Eyes и  Hug за теб и твоето мишленце!

Честито и на проходилите сладурковци - Лори също се опитва да го практикува туй нещо, само че за една ръка, щом я пуса и се заковава като пирон на едно място  Mr. Green
marulka_s  Praynig Praynig Praynig Praynig вземиме на курс при теб - направо ти се възхищавам  newsm20 . Мен нещо тези дни ме е хванала музата и само гледам разни лесни рецептички тук, но за съжаление се оказва, че не са достатъчно лесни за мен - на вкус ги докарвам горе долу, ама на изглед са  ooooh! /а винаги съм си мислела че точно тази част няма да е проблем за мен, поне в работата обожавах да изработваме с моите слънчица различни неща и там винаги се получаваше,но в кухнята съм пълен провал  Cry Cry Cry
cvetyab прекрасни снимки, много сте сладки. А на една от снимките има едно момиченце, което старшно прилича на една от моите ученички, която замина преди време в чужбина - толкова много ми липсват тези прекрасни слънчица, че така се зарадвах на тази снимка без да съм сто процента сигурна, че е тя  Peace
Спирам, че както винаги много прекалих и досадих!
Спокойна нощ на всички  Heart Eyes

# 36
  • Някъде там...
Хай мамита:)

Аз немога да смогна да ви прочета, толкова много сте изписали.
Много ви благодаря за пожеланията за РД на Вики и баща му. И татито много се трогна Hug Hug Hug Heart Eyes

Честито на всички малки мушморочета вчера и днес!!!
Бъдете живи и здрави!

Ч.Р.Д. Бубе с малко закъснение.
Бъди жива. здрава и  най-прекрасната мама и жена!!!
На 18-ти познавам родени още 2 мацки и мога да кажа, че сте луда работа Mr. GreenНе ви слуша много главата Mr. Green  bouquet

Честито и на проходилите дечица!

Сега за нас. Вчера рожденните дни минаха доста за мен изморително, но кво да се прави. Най-много ме е яд, че няма снимка , когато Вики духа свещичката -баща му беше пуснал клип да прави , а отделно имаше и камера.... #Cussing out #Cussing out #Cussing out Абеее ... мъже.
Вики получи много подаръци. Ще кача може би утре снимки на тортата и малко с Вики.
И детския РД продължи до към 20.30 ч. и след това от заведението се пренесохме в къщи -на двора и продължихме с на татито РД и вече към 2ч. едвам си държах очите отворени и си представях как съм си легнала Tired Нещо доста се бях изморила. И днес нови гости Crazy Crazy Crazy, но беше скромно , та пак си лягам по нощите. Е първо трябваше да ви прочета към 7-те страници, които бях пропуснала.
И щях да пиша по доста теми, които бяхте разисквали, но вече забравих какво беше Thinking, само видях , че обсъждате  булките. Явно не гледате , че при албумчетата има албум-Сватбата, и също и в Семейни снимки има булки. И аз ги разгледах пак. Даже гледах онези от бременния ни период и си припомних прекараните хубави трепети Heart Eyes

Айдиииииии лека!

# 37
  • Някъде там...
Абе на мен ли нещо ми се привижда, но преди малко при албумчетата със снимки имаше албум-"Специално за живеещите в грях"  с две снимки на Обърквация и Бубчето -булки. Сега отварям пак и този албум вече го няма Thinking Thinking Thinking Даже ми стои отоворен сайта с този албум и като цъкна пак ми пише , че няма такъв. Някой прави, трие Simple Smile)
Ето в бързината направих едно скрийншотче http://img72.imageshack.us/img72/8246/untitlednb3.jpg  Mr. Green

Айде лека вече наистина, че мнооого ми се спиии!

Последна редакция: нд, 19 авг 2007, 03:12 от MimSss

# 38
  • София
Алооуууууууу Валче не съм те забравила злато, ама ако знаеш какво е станало Joy нито една снимка няма читава от сватбата ooooh! Всичките до една са размазани. Което накара Супер Митко за пореден път да побеснее, да каже, че всички дигитални фотоапарати под желания от него с цена 1500 лева са пълен боклуци и сапунерки hahaha и да продължи с нови сили да мрънка, че искал фотоапараааааааатттттт Sick

Тъй че в този дух на размисли - снимки Йок Naughty
Да не неначудиш, но Калоян още спи, защото снощи легна в 23 часа чак диването. Аз отивам да правя кафенце, че не съм човек, докатон е го изпия.

# 39
  • София
Мимс,аз таквоз албумче не знам newsm78Пък със снимки точно на мен и на Обърквация е адски странно,защото и двете сме женени и то от бая време ThinkingА относно рожденната ми дата - главата ми определено не винаги е с мен,ама какво да се прави...Живеем си с лудостта и се справяме някак JoyАма пък да ти кажа много ми е забавно,а и на хората около мен Peace
Деска,и аз наскоро ги гледах тези снимки,какви времена бяха,а... Blush
Кристиана,аз не мога да видя снимката,не си излезнала от профила преди да пуснеш линка явно Peace

Ша да взема да си ида при детето,че дивее,а аз се правя,че ми е от глухата страна Whistling
П.П. Ето и малко снимки на порасналата Ина,а след малко ще ви пусна и клипче как си се качва сама в стола  за хранене Rolling Eyes

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=162771&photo=4
П.П.2 Ето и клипчето на Ина като алпинист-КЛИК

Последна редакция: нд, 19 авг 2007, 10:55 от bubcheto15

# 40
  • В ЛЮтеницата
ЧРД на Йоан!!!
ЧРД на Даниел!!!

ЧРД на Марая!!!
ЧРД на Елена!!! (с мъничко закъснение Embarassed)

Да са здрави и весели, щастливи и неуморни сладки малчугани!!

Бубче, да ти имам нервите - аз на два пъти посягам към монитора да я хвана Ина, за да не падне! А слизането как беше  Twisted Evil?

Айде стига де - Обърквация имаше предвид, че е непълноценна, а не некачествена кърмата,  и то в смисъла, че не е достатъчна като единствен източник за нуждите на детския организъм, респ. в крайна сметка може вече и без нея. А за споровете - искам ги, искам ги, искам ги, ОБОЖАВАМ ги  Twisted Evil - в тях се ражда истината. А и да не се роди - човек винаги научава по нещо, което не е знаел. И съвети - ОК! Само без "хак ти е!"  Praynig!

# 41
  • варна/виена
Здравейте мами,
Честит рожден ден на всички сладки бебета и техните мами bdbaloni
Благодаря на варненските мами за отговорите ,вече сме направили резервацията и на 27 август ще се кръщаваме.Всичко вече е организирано само аз трябва да се прибера.Много е хубаво някой друг да ти върши работата ::

Сега ще наруша добрия тон в темата ,за което моля да ме извините.
Вчера приятелката ми ,която беше бременна  в 9 месец,загуби бебето си.Починало е докато много добрите лекари във Виена,в много луксозните си кабинети я уверяваха ,че всичко е наред,Изпуснали го само за минути,така и се извинили.
Бях решила да не продължавам дискусията с Душ ето ,за супер луксозните условия тук,но случилото се ме разубеди.Да в чистите стаи  за родилките се грижат само санитари и акушерки,има един лекар на смяна,който ,ако всичко е наред не виждаш въобще и затова често се получават такива инциденти.
Лек ден и да нагушкате малките си.

# 42
  • гр.Добрич
Честит рожден ден на днешните рожденици!!!

И ние се опитваме да ходим, но засега е по-стабилен бос вкъщи, отколкото с обувки навън. Доста напредва и май тази седмица ще му спретна една питка.

Елфче, сол се освещава, ако решиш да правиш курбан и попа не може да дойде вкъщи или пък ти да занесеш цяло агне в църквата. Носиш един пакет сол, попа му пее и след това готвиш с тази сол ястието.

Като се сетя за моята сватба и ми иде да се  #2gunfire Толкова вълнуващ ден трябваше да бъде, а моя беше изпълнен с много страхове. Но това е друга тема. Нямам снимка на компютъра да ви покажа, освен да сканирам, но като се сетя че беше през 2000г., ще изглеждам много ретро Laughing
Мадонка сигуро реанимира на плажа и не се включва да ни светне за купона.

Николинчето, много съжелявам за случилото се. Такива неща се случват за съжаление и в най-добрите клиники и там още повече няма извинение. Cry Сигурно всички от нас са чували за какви ли не случаи, но като се падне на теб.............

# 43
ЧЕСТИТО НА ДНЕШНИТЕ МАЛКИ-ГОЛЕМИ РОЖДЕННИЦИ!  :bouquet:
Спинки, едва ли ще си по-ретро от мен, аз бях булка през далечната 1998 г. И аз си мислех да сканирам няколко снимки, че тогава нямахме цифров фотоапарат. Иначе имам няколко студийни снимки, които си ги харесвам много.
Честито прохождане на Мартина и на Ивчо! newsm68

# 44
Здравейте!
Днес успях да се включа по-рано  Laughing! - ама то щото татито е почивка, та сега и аз съм в почивка  Mr. Green
След снощните ми подвизи в кухнята сега има пълен хладилник с сладкиши и торти - ако има мами на диета да заповядат  Mr. Green
bubcheto15 Ина е НЕВЕРОЯТНА! Да ти е жива и здрава и много да те радва. Обожавам да гледам клипчета, които пускате с Блу - правете го по-често  Praynig
nikolincheto наистина ужасна случка - съжалявам  Cry
ЧРД на Йоан!!!  newsm59
ЧРД на Даниел!!! nbirthday
ЧРД на Марая!!! bdbaloni
ЧРД на Елена!!! Tada (с мъничко закъснение  Embarassed) - и от мен
  Embarassed Embarassed Embarassed

Ние вчера бяхме на консултация - изследванията на Лори са в общи линии добри - оказа се, че хемоглобина й е доста нисък и педито препоръча да засилим месото и то по-точно телешкото. След два месеца ще направим нови по-разширени изследвания и се надявам хемоглобина да се е повлиял от храната, иначе каза, че ще се наложи да изпише лекарства  Sad И по повод спора за кърмата - тя също ми каза, че сега кърмата наистина не е достатъчно пълноценна, за да запълни нуждите й от желязо и затова трябва  да се засили останалата храна, но не изключваме още и кърменето  Peace Аз също имам желязодефицитна анемия и незнам но може и за това да е така   newsm78

Общи условия

Активация на акаунт