АВГУСТинчетата продължават с РОЖДЕНИте си ДНИ да се представят!

• 11 829
  • 287
  •   1
Отговори
# 45
Nikolin4e, милото детенце, мир на душичката му...Такива нещастия се случват навсякъде, няма географски ограничения. Дано по-малко се случват! Не е хубаво в една миролюбива дискусия да се дават подобни трагични примери, става грозно и се губи смисълът. Поне за мен се изгуби и изпитвам само тъга.
Честит рожден ден на днешните малчугани и техните мамита - Марая и Лени и Йоан и Дани!
Пепърче, не знам какво означава изразът хак ти е, не съм се опитвала да убеждавам някого в нещо, убеждението базира на лична вяра, поне моето лично. Никой не спори, че след 6тия, а не 9тия месец, млякото става недостатъчно, но не съм съгласна, че след това може и без нея  Naughty Защо и на какво основание, ето това не разбрах, ако можеш дай ми някакви източници и ме просвети, нали тук сме да обменяме различни гледни точки и мнения.

# 46
  • София
Честит Рожден Ден на днешните лъвчета - Йоан, Даниел, Марая! Да са здрави, умни и палави!

Бубче, прекрасна си!   bouquet  Heart Eyes Истина е, че има мноооого хубави булки в Семейните снимки!   Heart Eyes  Чакаме още, па макар и ретро!  Wink А това с албумчетата ни - странна работа. И за снимките на Вал - как някой ще ги трие??? Защо ли ми се струва, че е изтрито едно цяло албумче - започваше със снимки от сватбата на Кайли. Поне вчера не го видях.  Rolling Eyes Както и да е. 
И аз се чудех на спокойното снимане на Бубчето, но може би защото Ина е по-стабилна не се притесняваш. Аз съм убедена, че Ивчо, ако го направи това, ще се метне от горе.  Joy
Спинки, мерси за разяснението за солта!  Peace
Бързо да се оправя Шушето! И на Лори дано й се вдигне хемоглобина с папане на повече месце! Praynig Ние още не сме ходили да го боцкат и се притеснявам освен от самата процедура, също и от резултатите.  Rolling Eyes
nikolincheto, много ме натъжи твоята новина. Защо се случавт такива неща.  Cry И онази случка с разкъсаното от кучета бебе на 1г ме потресе.  Cry Cry Cry

# 47
  • София
Забравих - честито прохождане на Марти и адашчето!  Hug
Бубче, Ина май ще я правим гимнастичка http://www.snimka.bg/album.php?album_id=162771&photo=8  Wink А с дънките и туниката е  Heart Eyes

# 48
  • София
Сега да ви кажа за моето спокойствие,Ина се качва и слиза сама от такива безумни места,че просто не можете да си представите Mr. GreenВ сравнение с тях стола за хранене е нищо.Обаче ме е страх да ви покажа другите походи,че може да сте със слаби нерви CrazyИ същевременно понякога пада толкова тъпо и балъшки,че чак няма да повярвате,че това е Ина Twisted EvilТолкова нерви изхабих и толкова пъти ми се е обръщал стомаха,че сигурно скоро ще побелея и ще оплешивея TiredНо най-интересното,е че никога не пада като се катери така,дано и за напред да е така,че за секунди се качва най-отгоре на облегалката на дивана и аз не винаги успявам да стигна до нея Praynig
Елфче,по-към акробатка върви Ината Joy

# 49
  • В ЛЮтеницата
Никой не спори, че след 6тия, а не 9тия месец, млякото става недостатъчно, но не съм съгласна, че след това може и без нея  Naughty Защо и на какво основание, ето това не разбрах, ако можеш дай ми някакви източници и ме просвети, нали тук сме да обменяме различни гледни точки и мнения.
Предполагам, че "нея" означава кърмата и аз като една некърмила не съм се подготвила теоретично кога вече може и без нея  Embarassed.
Но съвсем извън темата за храната и с едно мнооого голямо намигване - защо мамите на момчета да има как цял живот да ги кърмят и да твърдят, че друга жена не им е нужна  hahaha ?

nikolincheto, тъжно е, но не е показателно... Мъчно ми е за приятелката ти!

# 50
Здравейте отново!
Днес прекалих  Embarassed, ама използвам, че Лори още спи та да се изстипосам и аз тук  Laughing
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=25243&photo=28  Embarassed Embarassed Embarassed

# 51
 newsm59 на Йоан, Даниел, Марая! Много здраве и щастливо детство!  bouquet

Elwing албумчето  е "семейни снимки" и не е изтрито. Започва със снимка на Lorexa. Там има доста булки. Wink Също и снимка на Кристиана като булка.

nikolincheto тъжна новина,но гаранция няма никъде. Раждането е труден процес и не винаги контролираш ситуацията,независимо колко добър специалист си. Мъчно ми е за майката, която сега страда много. Cry

Трябва да намеря време да прегледам отново албумчетата,че има снимки които съм пропускала. newsm78Може би защото някой път започвам директно от линковете,които пускаме и не проверявам назад,ако нямам възможност.
Лек ден на всички! Hug

# 52
  • София
Но съвсем извън темата за храната и с едно мнооого голямо намигване - защо мамите на момчета да има как цял живот да ги кърмят и да твърдят, че друга жена не им е нужна  hahaha ?

Без намигване - защото момчетата се гледат по-трудно от девойките. И коликите са им по-силни и зъбите избиват по-трудно...Абе кекави са повечко, та на майките им побеляват по-бързо косите.
Колкото до края на фразата ти - това е въпрос на характер. Куткудякащи майки има и на момичета и на момчета Wink

nikolincheto искрените ми съболезнования за приятелката ти Cry Cry Cry Ще си замълча по въпроса, защото не ми се иска да се разпалва пак спор.

# 53
Здравейте,
След днешния изтошителен ден , най - на края пред компа!
То не бе кръщене , не бе чудо! Лудницата започна в 9:30 и завърши преди половин час.... Дари орева орталъка в църквата. Ритуала беше дълъг и я изнерви, в купела се съдра да плаче, напишка се върху масата за преобличане и горката й кръсница (чието дете също кръщаваха в момента) се видя в чудо Simple Smile Но така е... нали ще й е духовна майка Simple Smile да свиква Simple Smile
Партито беше супер и ви черпя с тортата по случая . Сега ще се опитам да си почина а утре обещавам да ви изчета от край до край!
А ако ви се гледат снимки от кръщенето може да цъкнете ТУК

Последна редакция: нд, 19 авг 2007, 22:03 от Обърквация

# 54
Добър вечер!
Ама много хубави всичките булки. Разкошни сте. Elwing, защо под снимката ти като булка пише tedi79?  newsm78
Аз пък съм се изтипосала тук: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=23507&photo=39
Обърквация, честито ти християнче!  Flowers Four Leaf Clover
Ние вчера направихме на Сашко прощапулник. Човекът, без да се замисля изобщо взе топката и после един моб.телефон. А, на второ четене портмоне. Та, може да е футболист, търсен много по телефона, с дебел портфейл  Joy Ето снимки: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=146582&photo=85

Николинчето, съжалявам за прлиятелката ти. Голяма мъка  Sad

Лека нощ на всички!

# 55
От нямане какво да правя, взех, че качих снимки от сватбата ни на правилното място. Ето, на който му се гледа: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=25243&photo=35

# 56
Добър вечер......
Николинчето- Cry Sad Много тежка загуба...
Бубче-Голяма ФОГА е тази Ина...Цял живот да е все така първа във всичко,да е пробивна и оправна.
Адрианска-много готина булка си и много весела сватба сте имали,съдейки по снимките. Heart Eyes
Обърквация-Честито ти християнче!!
А Гецумка,всъщност е Деситка-и аз така я чета понякога.
Блу-как си??
Шушелчето оправя ли се??
Аз слушам концерта на Слави от балкона и си пия биричка..Наздраве... cheers Drunk
Лека и поспалива на всички..

# 57
  • София
Наздраве, Миленка ! И аз си пия биричка и ми едно гадно..... Cry

# 58

Аз слушам концерта на Слави от балкона и си пия биричка..Наздраве... cheers Drunk
ММилена, не знам дали ти го слушаш, ама ние на Редута облажихме и от фоерверките и от басовете... не че искахме....

Я къде се криели ключовете от палатката... намерих албума със сватбите, качих няколко снимки на една закръглена булка и се надявам да ме познаете Simple Smile

Защо ти е гадно elen@? Почерпи е от тортата за моето християнче и нека ти стане сладко:)

# 59

ММилена, не знам дали ти го слушаш, ама ние на Редута облажихме и от фоерверките и от басовете... не че искахме....

Явно сме съседки,ще трябва най-накрая да  се пресрамя да ти звънна/беше ми пращала тел.си доста отдавна/ и да се запознаем най-накрая.А и Деситка е у наше село.
Е,и ние така....7/8 и ще си паднала,7/8 и ще съм легнала....

Общи условия

Активация на акаунт