Бял списък на хомеопати в различните градове

• 83 791
  • 196
  •   1
Отговори
# 90
Бихте ли ми пратили на лични координати на Наталия Недева в Пловдив   bouquet

# 91
  • София
д-р Рогелова,София
 Hug

# 92
Моля и аз за хомеопат в Стара Загора.Днес ще ходим за първи път при д-рКазийска само за нея знам,а сме доста зле,на антибиотик и се влошава,не ми се чака повече

# 93
Някой може ли да ми препоръча класически хоемопат за Бургас.Прочетох за д-р Валентин Вълков,ако може някакви координати?

# 94
Включвам се и аз.Следя темата с интерес.

# 95
Доктор Боряна Спасова - Добрич ! Peace
Много добър специалист, ходя при нея от 7 години и съм завела и много мои приятели,които също са много доволни

# 96
Здравей, Маргало! Много се извинявам за притеснението, но днес стигнах до темата за хомеопатията! Аз съм от Разград, мислех да търся хомеопат във Варна ( имам фикс идеята, че там всички по всичко са специалисти) Embarassed Много съм заинтригувана от твоето мнение за д.р Димитров, и това, че ви е помогнал за детенцето ви което има астма(тази пуста астма #2gunfire). Моят проблем е следния: моето детенце е на 1год. Таткото ни е с Бронхиална астма, което следва, че сме предразположени, и може би и сме започнали да развиваме или поне имаме симптоми като хранителна алергия и пред бронхиална астма( доказани от кръвен тест при д.р Мустаков( София) не знам дали си го чувала, няма да те занимавам с това как педито ни отключи това заболяване или не знам как да го нарека точно(много мисли ми се въртят и оплесквам) За сега сме нямали пристъпи, в момента тече лечението предписано от д.р Мустаков, но определено искам след като то приключи да се насоча към хомеопатията! ти казваш че си доволна, може ли да споделиш още мнения и как протичат прегледите(четох че протичали около часа повече) и някакви подробни координати и тел номер ако е удобно да ми дадеш! Много ще съм ти благодарна  bouquet

# 97
Някой може ли да ми препоръча класически хоемопат за Бургас.Прочетох за д-р Валентин Вълков,ако може някакви координати?
Здравей, моета етърва ползват услугите на една хомеопат.. (жена) казва се Поля ако се интересуваш пиши на лични за подробности) много е доволна от нея, и двете и деца от раждането си се лекуват при нея. за нова година ни бяха на гости и стана въпрос за хомеопатията(към която мисля да се насоча) и тя ми сподели, че хомеопата и е забъркал нещо за нощното напикаване на 4год и детенце,за кето докторите казваха че до 6.7год. възраст не можело да се направи нищо  . Дано някой не ме нападне за това как се изказах, не правя рекла, тази жена съм я виждала един път и то не за мен а за малкото детенце на етърва ми.  и без това дори и да исках да ползвам услуги те и няма как защото съм далеч от Бургас( този супер град) Кой ли го интересуваше всичко това? Blush

Последна редакция: сб, 05 яну 2008, 15:08 от magirz

# 98
знаете ли някой хомеопат да е излекувал витилиго и бронхиална астма

# 99
  • somewhere over the rainbow
Неписано правило в Интернет е това, че е силно нежелателно публикуването на лични данни - ЕГН, номер на лична или кредитна карта, точен адрес, както и лични телефонни номера без значение дали са свои или чужди
Изключение правят само публично достъпни адреси и телефони на лекари, клиники, магазини, институции и т.н.
Предвид текста в червено, моля някой запознат да обяви координатите на д-р Наталия Недева от Пловдив! Благодаря!

# 100
  • София
Сега прочетох, че търсите свестен хомеопат  в Бургас.  Доколкото знам д-р В.Михайлова преглежда там по заявки. Може би има и друг, но за нея със сигурност знам, че ходи. Сега - другата седмица от 21-22 ще бъде в Бургас и ще преглежда около седмица. Ще води и   семинар "Хранене и здраве" или нещо подобно.

Ако някой иска, нека ми се обади на лични за координати. Мога да дам на нейни пациенти или личните й.

Ние сме при нея и до момента не съм имала повод да бъда недоволна.

# 101
Може ли някой да ми препоръча добър хомеопат в Благоевград   bouquet предварително благодаря

# 102
И аз се интересувам от добър класически хомеопат в София - за синът и за мен.
А някой има ли наблюдения от Любомира Филева (Пловдив)?

Тя е семейния ни хомеопат. Можете да й се доверите, работи изключително съвестно.

# 103
  • София - Варна - Бургас
знаете ли някой хомеопат да е излекувал витилиго и бронхиална астма

Витилигото е по-трудно, но астмата е едно от леснолечимите чрез истинска хомеопатия заболяване.

# 104
Дали някой знае координати на класически хомеопат във Видин?Градът не е голям и ако се поразтичам,сигурно ще открия,но да попитам първо тук

Общи условия

Активация на акаунт