Бял списък на хомеопати в различните градове

• 83 741
  • 196
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте! Бихте ли ми препоръчали хомеопат в Каварна. Благодаря предварително.

# 151
Нищо не откривам за Плевен, като че ли няма класически хомеопат. Тук всички са се юрнали да ходят при една хомеопатичка, която май само боароновски лекарства изписвала. Моля ако някой знае за "истински" хомеопат в Плевен, да даде някакви координати.

# 152
Нищо не откривам за Плевен, като че ли няма класически хомеопат. Тук всички са се юрнали да ходят при една хомеопатичка, която май само боароновски лекарства изписвала. Моля ако някой знае за "истински" хомеопат в Плевен, да даде някакви координати.

И аз все питам за Плевен, пуснах и темичка, но очевидно никой не се сеща.

Би ли ми казала коя е "боаронката"?

# 153
за доктор Гадар? София център херон
има ли някой впечетление?

# 154
Трябва ли да имам поставена диагноза от лекар или не? Със сериозни заболявания работят ли хомеопатите?

# 155
а разстройство лекува ли се с хомеопатия ?

# 156
попитай iskrica nadejda

# 157
  • София
  Мисля, че изчетох цялата тема, но така и не открих име или координати на хомеопат в Пазарджик. Ако някой може да ми препоръча ще съм много благодарна. Може и на ЛС.  Hug

# 158
Др.Ковачева - педиатър и хомеопат.Страхотна е. гр.София, кв.Казичене. Тя лекува дъщеря ме от 3 години с хомеопатия. Преди това бяхме нон стоп на антибиотици, тя я оправи. Благодаря на Бога, че познавам тази докторко и имам възможност да й доверя здравето на детето си. Hug

# 159
аз си търся хомеопат за щитовидната жлеза, но май хомеопатията не помага при такива праоблеми

# 160
аз си търся хомеопат за щитовидната жлеза, но май хомеопатията не помага при такива праоблеми

Напротив,помага.За съжаление не мога да ти препоръчам хомеопат.

# 161
а разстройство лекува ли се с хомеопатия ?

Хомеопатията не лекува симптома или диагнозата.
Хомеопатията не разглежда човек като купчина кокали и кожа.

Хомеопатията разглежда човек в неговата цялост, едно триединно цяло от тяло-емоции-ум. Човек нормално с еразжда в едно изначално хармонично състояние (ако няма причини това да не е така). Това е състояние на здраве и баланс. Всяко отклонение от това състояние се възприема за проблем.
Хомеопатията "лекува" тези отклонение - предпочитаме да казваме, че връща системата в изначалния баланс.

Така че ДА - хомеопатията повлиява всякакви разстройства, стига да се спазват принципите й: едно лекарство предписано върху цялата картина (а не един симптом), минимална доза

# 162

Твърде относително е да се каже помага или не помага.
Хомеопатията не генерализира. Хомеопатията разглежда всеки човек като отделна вселена, като индивид, като триединно цяло от тяло-емоции-ум.
Хомеопатията се интересува от човека, а не от статистиката...така че потърсете добър хомеопат, доверете му се и това е всичко....другото е...че после ще станете рекламно лице на хомеопатията, или както се случи с мен - започнах да уча хомеопатия, а си мислех че няма спасение за мен...

# 163
  • о`майна лунна нощ е
Доволна съм от д-р В. Юрукова - Пловдив.

# 164
  • София - Варна - Бургас
Имам нужда от хомеопат, за да се справя с алергичните пристъпи и на двете си деца - препоръчайте ми, моля, такъв във Варна или Добрич!
  bouquet

Пратих Ви на Лични.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт