Бял списък на хомеопати в различните градове

• 83 757
  • 196
  •   1
Отговори
# 180
  • София - Варна - Бургас
Някой може ли да изкаже мнение за Лили Димитров, а която работи в София?

Да, тя е много добър хомеопат.

# 181
  • София - Варна - Бургас
Alexander, прочетох написаното от теб, че автоимунните заболявания се повлияват благоприятно от хомеопатията, това отнася ли се и за МС на възрастни?

Там процеса с помоща на хомеопатията може само да се забави, но има само отделни случаи при които процеса е спрял.

# 182
Здравейте, може ли някой да ми препоръча добър хомеопат в Смолян?

И аз искам да попитам за такъв в Смолян!  Praynig Aleksander, ще помогнеш ли с име?

# 183
Здравейте!
Като обобщя горе прочетеното,споменатите хомеопати за Пловдив са:
д-р Наталия Недева,Румяна Джелатова,Любомира Филева,Гергана Чалева,д-р В.Юрукова.
Моля,изпратете ми на ЛС координатите им.От Вашата активност ще се ориентирам кой да избера!
Ще Ви уведомя за резултата!Предварително Ви благодаря! Hug  bouquet

# 184
  • о`майна лунна нощ е
Наталия Недева живее в Тракия и има кабинет в Кючук Париж. Много е заета и вече три мои познати се отказаха да ходят, защото не можеше да им даде близки часове, а записваше за следващия месец  чак.
В. Юрукова има кабинет в една нова кооперация между новия надлез и поделението на ВСИ. Малчо е записан при нея и за сега съм доволна, както от отношението, така и от лечението, което ни предписва. Нямам служебен телефон. Мобилният й е - 0888/84-74-80. Ако не греша, адресът на кабинетът й е ул. "Георги Груев" № 6.

# 185
Благодаря ти Бейлис! Hug
Въпреки всичко,някакви координати на Наталия Недева ще ми дадеш ли?

Последна редакция: сб, 04 окт 2008, 01:17 от keli

# 186
Мисля, че хомеопатия съчетана с психотерапия помага при щитовидна жлеза.

Още едно голяма - да, за д-р Румяна Манева от Силистра. Hug

И не знам дали е спомената- д-р Миронова от София. Hug

# 187
  • София - Варна - Бургас

И аз искам да попитам за такъв в Смолян!  Praynig Aleksander, ще помогнеш ли с име?

За съжаление, аз не знам да има класически хомеопат в Смолян.

# 188
  • о`майна лунна нощ е
Благодаря ти Бейлис! Hug
Въпреки всичко,някакви координати на Наталия Недева ще ми дадеш ли?

Единственият, който имам, е 0888/69-44-47. Домашният и служебния са ми със старите централи за Кючука и Тракия и тъй като не съм й звъняла от две години, не са ми актуални.

# 189

И аз не знаех със сигурност. Но вече май няма смисъл да търся. Благодаря за информацията.

# 190
Благодаря Бейлис ,това е достатъчно!  bouquet

# 191
  • в белята
Да ми препоръчате добър хомеопат в Благоевград. PraynigЕдинствения ,който знам е д-р Билев обаче същия е педиатър на племенницата ми и я спуква от пиене на антибиотици #Crazy

# 192

Ако искате, питайте в Хомеопатично Общество (http://www.bghomeopathy.org/bg/contacts_bg.php) дали не разполагат с координати на хомеопат в Смолян. Другият вариант е да посетите хомеопат в близък по-голям град.

# 193
Илиана_М, благодаря. Вече попитах и ако има ще ги оставя и тук.

# 194
Д-р Валентин Вълков - гр. Бургас
Много добър класически хомеопат е и освен това много съвестен човек  Peace
[/quot
Лична докторка на синът ми лекува с хомеопатични лекарства.Например за след ваксина ми дава туя за да не вдигне температура.за никнене на зъби лайка и много са ми помогнали.Другото нещо от което съм доволна е арниката понеже малкия е с много слаби капиляри и арниката помага за възтановяването им.
д-р Найденова 6ДКЦ София

Общи условия

Активация на акаунт