АВГУСТинчето вече е на две - едно пораснало дете!

• 18 321
  • 284
  •   1
Отговори
# 135
А така, е това са хубави новини! Simple Smile
Честито t_ilieva !
Лека и безпроблемна бременност preggo! И едно хубаво здраво априлско бебче stork-girl!

Аз пък се отдавам от тук нататък на пазаруване!
Мисля малко да се пообзаведа по така с парцалетки и др. такива, че 2 години все по дънки, спортно и тенсики се мъкна, а за работата да съм малко фешън  newsm56
Като начало започнах със секси бельо  Mr. Green Sunglasses

# 136
  • Чикаго / София
ЧЕСТИТИ НА ВСИЧКО ПЪРВОКАЛСНИЦИ! ЧЕСТИТО И НА ВСИЧКИ ДРУГИ ПРЕКРАЧИЛИ УЧИЛИЩНИЯ ПРАГ НА 15 СЕПТЕМВРИ! ЛЕКА И УСПЕШНА УЧЕБНА ГОДИНА!

t_ilieva, честито! Лека и безпроблемна бременност и сладък бебешор през април!

# 137
  • София
t_ilieva- честито за бебчето,лека и безпроблемна бременност и да знаеш че ние, АПРИЛСКИТЕ бебета сме много чаровни и готини Crazy/и особено Теленцата Laughing/ Hug
Аз такива планове за сега нямам,а и дали ще се навия скоро -надали Naughty
И аз като Gigi съм на дрешки- меря и премервам старите костюми и панталони за работа,ризи и блузи и все няма какво да облека Laughing.И аз 2г. все спортно се разкарвах и като си видя сега обувките за работа на какви токове са ooooh!- малееее как ли ще ходя с тях.
Ама ще поообиколя и аз магазините Gigi - ако някъде видиш нещо като за офиса Crazy- свиркай Grinning. А от секси бельото изобщо не съм се отказвала дори- това постоянно се подновяваше за радост на мъжлето Laughing

# 138
  • Някъде на път....
Момичета, много ви благодаря за топлите думи! Трогвате ме, направо сте страхотни!   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 139
  • София
Момичета, сигурно сте ме забравили вече, но не мога да не ви се похваля, че пак ще ставам мама  Laughing. Желая на всички хубав ден   bouquet

# 140
  • Smolyan
Привет  Hug
Най - после имам време  Simple Smile
Сега да дам малко информация за нас - Таско е на ясли от 2 месеца с прекъсване, но няма особени проблеми. Сутрин плаче, но като се затвори вратата ме забравя. Аз от днес съм на работа. Имам проблеми като на някои от вас - за дрехите. Работата ми изисква да съм облечена елегантно, но 2 години съм ходила спортно и сега купувах костюми, поли, панталони, ризи ама се докарах истинска мацка  Wink
Това е засега, много целувки на малките сладури и поздрави на най - готините майки  Heart Eyes

# 141
  • София
Честит имен ден на всички празнуващи днес!!!!
 bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Честито за бебчето на mona77 - лека и безпроблемна бременност и по-често ни навестявай!!!!
 Hug  bouquet Hug  bouquet Hug  bouquet Hug  bouquet Hug  bouquet Hug  bouquet

# 142
Честито на всички именници!
Нека Вярата, Надеждата и Любовта никога не ви напускат, а майка София винаги да ви пази!

Честито и на mona77 ! Лека и безпроблемна бременност!

Много се радвам на такива новини, ей!

Вени, аз общо взето много трудно си харесвам нещо. Вчера на Красно село си харесах страхотен панталон, но нещо беше доста описан по мен, а и исках да е с джобчета отзад, та се отказах. Иначе на Andrews има сткилни костюми за жени и не само костюми. На Красно село има тамън 2 магазина, може и на др. места да има.

# 143
  • Чикаго / София
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!

ЧЕСТИТА БРЕМЕННОСТ НА MONA 77! ЛЕКА И БЕЗПРОБЛЕМНА И СЛАДЪК БЕБЕШОР

Страхотно новини имаме напоследък в нашата темичка! Все така да продължава! Има още много мами които са наред, да не се услушват! Grinning

# 144
  • Някъде на път....
mona77, честито! Значи ще си бременеем заедно!  Peace Лека и безпроблемна бременност!   bouquet

# 145
Офффф, аз да си кажа, че днес си махнах най-после 2 бенки, които отдавна искам да махна.
Едно такова свито ми беше, че зълва ми ми наговори куп щурави неща и направо щях да я пребия накрая.
Все пак отидох при доктор занимаващ се отдавна с такива неща и се консултирах предварително за това дали мога да ги махам. Та така.
Може да ми се нахокате и вие, но .....

# 146
  • Някъде на път....
Gigi , ами ти си си за нахокване! Я не се връзвай на приказките на разни хора......... Stop

# 147
Честито на именниците!  bouquet  bouquet  bouquet
Лека и безпроблемна бременност t_ilieva и mona77  Hug

# 148
  • Sofia
mona77, не сме те забравили! Честита бременност и дано мине леко и безпроблемно!  bouquet
t_ilieva, виж колко бързо си намери дружка! Laughing

Честито и на именниците днес, да са живи и здрави!

# 149
Еййй, не ми остава време за нашата темичка  ooooh! Пропуснах и известна доза честитки - наваксвам веднага -
ЧЕСТИТ НИ ПЪРВИ УЧЕБЕН ДЕН, МНОГО ШЕСТИЦИ И ЛЕСНИ УРОЦИ НА ВСИЧКИ УЧЕНИЦИ  Hug

ЧЕСТИТА БРЕМЕННОСТ И НА mona77,  Heart Eyes Hug - НАЙ-СЛАДКОТО БЕБЕ И НАЙ-ЩАСТЛИВАТА МАМА И ЛЕКО БРЕМЕНЕЕНЕ  Hug  Heart Eyes

Hug ЧЕСТИТО И НА ИМЕННИЦИТЕ  Hug

Ние тръгнахме първи клас  Crazy и сега Явор ме подлудява, защото му я няма любимата играчка - бате Иван  ooooh! лепнал се е за мене като гербова марка и не мога нищо да свърша. Ходи до вратата и ми вика (юрка) - "айдеееее бате"  Mr. Green , вчера не искаше да си излезе от класната стая, беше си се настанил на един чин и се чустваше като у дома си, добре че го е хванал срамежливия период та като го закачи госпожата той набързо се изнесе да ми се скрие в краката  Laughing Та това покрай нас, само дето сега пак си припомних ранното ставане  ибезсънието от бебешките месеци  Tired, да взема да си родя още едно та да ги съчетая нещата поне  Crazy

Джиджи, я не се шашкай - искала си, пречело ти е - значи браво, разрешила си един от проблемите си. По въпроса битуват доста митове и легенди, но когато човек подходи образовано и на съответното място, това си е съвсем нормална и обикновенна здравна манипулация, която понякога даже се извършва и от необходимост. 

Heart Eyes Hug Heart Eyes За всички  Hug Hug

Последна редакция: вт, 18 сеп 2007, 09:32 от Sunnily*

Общи условия

Активация на акаунт