АВГУСТинчето вече е на две - едно пораснало дете!

• 18 303
  • 284
  •   1
Отговори
# 225
radost24,радвам се че всичко е минало добре  Hug  и се извинявам,че малко съм разсеяна и сигурно съм чела през редовете  Embarassed   
Болните да се оправят бързо  Hug

И Алекс е със сополи от две седмици  ooooh! и няма оправия,педито каза че така щяло да бъде, лепнем ли ясленския сопол,можело цяла зима така да изкараме  ooooh! вече 3 вида капки сменихме сега и капя едни хомеопатични и с тях е малко по добре,само сутрин има сополки.

И на мен не ми се тръгваше на работа,но няма как вече един месец работя и не мога да свикна с тези нощтни смени,добре че има баби да я вземат от яслата и да я гледат събота и неделя,че и мъжо да си почине малко.Заплатата ми явдигнаха още от първия месец,npopova,не знам защо трябва да се чака 6 месеца да я вдигнат Thinking

# 226
Привет,
ние сме болнички от вчера и първата ми работна седмица започва в болничен  Mr. Green
Разстройство, повръщане и вчера имаше Т.
Ще сме си вкъщи цяла седмица.

irka, ти ме разби с това Казичене  Shocked
За нова работа наистина е по-трудно, но с познати и питане може да стане. Аз сега гледам 1-2 обяви ще пусна по едно СиВи, пък каквото сабя покаже. Не бързам за никъде.
Дано да успееш да си намериш работата, която ти допада.

Вени, наистина да ти имам проблема с работата, аз съм на 1 час път от вкъщи та просто не ми се мисли.

npopova, не знам защо така са ти казали  newsm78 за заплатата. Аз ще видя другият месец дали има корекция, принципно знам че като се върнеш веднага ти я коригират.

# 227
Gigi това явно е вируса които беше при Дени но тя има и хрема и леко червено гърло, който върлува явно на всякъде. Дано го изкара Стефко по-леко.

А за заплатата-ами една колежка се върна миналата година след 1 годишно майчинство та тя ми каза че са и я коригирали чак след 6 месеца  Confused Ама ще видим де как ще стоят нещата при мен.
За сега най-важното ми е Дени да оздравее, да се адаптира в яслата и да не боледува много че да не се мъчи детенцето, пък работа цял живот ни чака.  Rolling Eyes Защо ли не сетих по рано за това преди да кажа, че ще се връщам на работа ноември newsm78

# 228
Мамите, за последен път пиша по въпроса в темата, защото утре е големия ден на протеста в подкрепа на безащитните душички изоставени от своите родители на произвола на съдбата, протеста е провокиран от филма за децата в Могилино, но така или иначе целиме да се промени живота на всички онеправдани дечица, които по смисъла на закона са и наши - държавни

Та копирам ви инфо постове и ако някоя мама реши да дойде да се оглежда за мен и Нинка, за сега  Heart Eyes

Момичета, благодаря! Hug Мога само да кажа, че всеки човек, абсолютно всеки е важен, защото стана ясно, че трябва да сме поне 500 човека. Shocked Мога само да се моля, да се съберем достатъчно. Иначе няма да ни обърнат внимание, и не е толкова важно, че усилията на всички ни ще отидат на вятъра. Страшното е, че няма да успеем да помогнем на децата. Целта ни е да ни чуят, да ни видят, и да разберат, че не сме равнодушни, че не сме безразлични. Целта ни е да се размърдат и притеснят, да се задействат най-накрая и да си свършат работата.

[
]

Майките масово ще са с децата. Ако не работи градината, аз също. Искам да ви кажа, че на децата най-вероятно ще им е доста весело. Grinning

С учителите е говорено, предполагам и се надявам, че ще се присъединят към нас.
Мълчаливо......., съмнявам се, ще импровизираме, ама толкова жени на едно място и мълчание, нещо не ми се връзват.
Плакати, ДА!!! Подготвени са и официални обръщения!
Петицията ще бъде разпечатана, ще се вижда колко хора са я подписали, и ще има тетрадки на място, за да могат да се подписват всички желаещи.
Плакати, флаери и лентички, които ще си закачаме! Всичко е направено! Hug
Музика, беше обсъждано, но все пак, повода е повече от трагичен и тъжен, не правим концерт, мисля, че песните няма да подхождат много. Но мисля, че ще има известни личности. Wink
Друго, друго......................................засега не се сещам, освен, че .......НИЕ СМЕ МОМИЧЕТА!!!

Hug  bouquet Hug

# 229
  • Чикаго / София
Съни, ще направя всичко възможно да дойда, писах и в другата тема! Но утре е големия ден за нас, който чакаме вече 5 месеца! Ако успеем да свършим до обяд, ще дойда, но не зависят съвсем от мен нещата!

Дано се съберат повече хора! Хайде момичета, тези дечица наистина имат нужда от защита, а няма от кой да я получат! Sad

# 230
Ще стискаме палци значи и за твоя голям ден  Hug пък ако успееш ще дойдеш  Hug

Иии в тая връзка се сетих да ви кажа нещо - според разни там проучвания и изследвания най-здрави и с най-малко заболявания са......овчарите  Mr. Green, защото в студ и пек зиме и лято са все навън на открито и така и на мокро и на сухо, независимо от атмосферните влияния, това ги калява и ги прави невероятно устойчиви на болести и вируси  Heart Eyes  Peace

# 231
  • София
Привет
Момичема успех в начинанието- от мен само виртуална подкрепа може да получите,понеже имаме малък битов проблем и не мога да изляза днес от вкъщи Praynig Hug Praynig Hug Praynig Hug
irka- успех и много късмет и на теб Hug...
Валето е голям герой- вчера не е плакал,само малко е помрънкал преди да заспи и после добре си е поспал- 2часа Laughing
Днес отиде с желание,дори от вратата се усмихна на каката,успокояваше едно плачещо ново дете,грабна си раницата и я затътри нагоре по стълбите....
Дано и занапред да е така, много по-спокойна съм,като се има предвид че до петък все плачеше .... Hug

# 232
Съни, и от мен също виртуална подкрепа, макар, че то си трябва присъствие, за да има ефект.
За съжаление и аз няма да мога да дойда Confused, малкия не ми се рискува да го извеждам с това разстройство.
Иначе за овчарите, хммм...ще се замисля дали да не се преселя на вилата да стана една овчарка, хем на Стефчо ще му е екстра по цял ден на поляната  Mr. Green

Ирка, стискаме ви палци на вас. После да пишеш какво е станало  Simple Smile

Вени, поздравление за Валето, дано така да е и занапред.

# 233
 Party СТАНАХХХХХ БАБААААААА  Party

По-късно подробности от днешния готин ден  Hug

# 234
  • София
Party СТАНАХХХХХ БАБААААААА  Party

По-късно подробности от днешния готин ден  Hug
Честито бабче- да е живо и здраво бебчето и много да ви радва Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 235
Честито Съни!
Да ти е живо и здраво внучето   bouquet

# 236
  • Чикаго / София
Съни, честито! Да е здарво и много щастливо бебчето!

Ние днес се забавихме и не успях да смогна за протеста! Много ме е яд! Как пък от 31 дена в месеца, се падна точно в единствения ден в който имам ангажимент! Rolling Eyes

Иначе да се похваля, интервюто мина успешно, взехме визи! newsm44 Сега ще стягаме багажа и ноември ще летим! така че проблемите с работата ми отпадат, на ред са други по-големи проблеми! Crazy

# 237
  • София
...Иначе да се похваля, интервюто мина успешно, взехме визи! newsm44 Сега ще стягаме багажа и ноември ще летим! така че проблемите с работата ми отпадат, на ред са други по-големи проблеми! Crazy
Честито irka- желая ви много късмет в това начиание!!!
/Въпреки че на мен ми е много мъчно като замине някой,а все повече мои познати заминават.... Cry/

# 238
Ирка, браво за интервюто  Peace
Дано наистина там където ще отидете да получите това което искате и очаквате.

Аз съм малко със смесени чувства към тези Зелени карти и то в САЩ. Допреди 3 години също съм кандидатствала за ЗК, но след като вече поредните ни познати заминаха и разбрах, че все пак не е кой знае какво.

Дано наистина Ирка, вие останете доволни.

# 239
Здравейте, мили момичета!

Влизам във вашето малко царство, за да ви призова да помогнем на малкото слънчице Симона. Тя се нуждае от силата на този форум спешно - сега - веднага. Ако всеки отдели 10 или 20 лева за нея това ще означава живот.

http://www.save-darina.org/

Общи условия

Активация на акаунт