Пълен отказ да пишка там. Според лелята е бунтуване от страна на детето. ?Но като си дойдохме в къщи на два пъти вече си ми казва детето че има пиш и сяда и се изпишква

Иначе днес ги бяха извели на на вън като минавах покрай градината. Дени си играеше спокойничка, събираше цветя, тропаше по едни тръби с клечка.
Лелята днес ми отдели повече време каза че иначе е спокойна(в което се убедих и аз като ги видях на двора,защото имаше едно дете което не спря да плаче),налагала се като лидер
,хапвала, малко с чашата имала проблеми, та пак ще си и нося нейното шише с накрайник(таман да засичам пие ли достатъчно вода), а и мисля да занеса един голям пакет със сламки за сокчетата и чайчетата сутрин( мислите ли че ще и дават сламчица
тя няма никакви проблеми да пие от чаша със сламка, а и на други дечица да слагат пък като свършат пак ще занеса) Но само с това напишкване. Като я питала лелята нямала пиш и няма и 2 минути веднага се напишквала. А на думите ми а защо не я сложихте на гърнето, тя ми каза че не искала да я насилва Поздрави за всички дечица които така добре се справят и кураж на другите на които им трябва малко повече време.

Другия вторник мисля да го оставя за цял ден, пък да видим...
там при нас е равно на градина
а като ме видя се затича и ме гушна с най широката си усмивка 

хрема,температура, зачервено гърло,вчера повърна, а днес имаше разтройство
Казала съм че ще се връщам от 1.11 , ама нещо колкото по наближава и осъзнавам че Дени е много малка. Ни сме сами с мъжа ми в София така че на баби, дядовци и лели да я поемат когато е болна или за взимане от градина по-рано, та направо не знам как ще смогваме. Аз не съм си правила сметките още, ама както дочух от една колежка че като почна чак след 6 месеца може би ще ми коригират заплатата която все пак е цифра от преди две години и половина 
.Кофти работа,като се има предвид че съм свикнала 2г. да нямам шеф на главата си...