АВГУСТинчето вече е на две - едно пораснало дете!

• 18 307
  • 284
  •   1
Отговори
# 210
Резултата днес е два напикани панталона и само едни гащи  Shocked как е станал този номер не знам
Пълен отказ да пишка там. Според лелята е бунтуване от страна на детето. ?Но като си дойдохме в къщи на два пъти вече си ми казва детето че има пиш и сяда и се изпишква  Heart Eyes
 Иначе днес ги бяха извели на на вън като минавах покрай градината. Дени си играеше спокойничка, събираше цветя, тропаше по едни тръби с клечка.  Laughing
Лелята днес ми отдели повече време каза че иначе е спокойна(в което се убедих и аз като ги видях на двора,защото имаше едно дете което не спря да плаче),налагала се като лидер   Wink ,хапвала, малко с чашата имала проблеми, та пак ще си и нося нейното шише с накрайник(таман да засичам пие ли достатъчно вода), а и мисля да занеса един голям пакет със сламки за сокчетата и чайчетата сутрин( мислите ли че ще и дават сламчица newsm78  тя няма никакви проблеми да пие от чаша със сламка, а и на други дечица да слагат пък като свършат пак ще занеса) Но само с това напишкване. Като я питала лелята нямала пиш и няма и 2 минути веднага се напишквала. А на думите ми а защо не я сложихте на гърнето, тя ми каза че не искала да я насилва Confused Само да ви каза че днес не беше вчерашната леля която май я стресира. Сега ще видим утре как ще е, и дали ще ходи изобщо  че май се разхреми

Поздрави за всички дечица които така добре се справят и кураж на другите на които им трябва малко повече време.  Heart Eyes Hug

# 211
  • В лудницата на 2-рия етаж.
Здравейте от нас,
малко ми стана мъчно,че никой не се сети да ни пожелае късмет на операцията,но няма значение.Всичко мина добре,престояхме само няколко часа  в болницата и ни пуснаха да спим у нас,днес отидохме да я видят и да ни изпишат.Мели е добре,има само лек оток на лявото оченце,но той ще мине.Ами това е от нас,бързо свикване на всички ясладжийчета.

# 212
  • София
Здравейте от нас,
малко ми стана мъчно,че никой не се сети да ни пожелае късмет на операцията,но няма значение.Всичко мина добре,престояхме само няколко часа  в болницата и ни пуснаха да спим у нас,днес отидохме да я видят и да ни изпишат.Мели е добре,има само лек оток на лявото оченце,но той ще мине.Ами това е от нас,бързо свикване на всички ясладжийчета.
Приеми моите извинения- дори не съм видяла че си писала за операщия Embarassed Embarassed Embarassed
Важното е че е минало всичко успешно Hug Embarassed Hug Embarassed Hug Embarassed Hug Embarassed Hug Embarassed

# 213
  • Чикаго / София
Ох, radost24 големи сме патици! Извинявам се за което! Embarassed

Нещо напоследък явно всеки чете диагонално и все бърза и затова така се е получило! Което не ни извинява особено! Embarassed

Радвам се, че всичко е минало добре и Мели вече си е в къщи! Hug И оттока ще спадне скоро! Герой е тя! Как беше при излизането от упойката?

# 214
radost24 и аз се извинявам  Embarassed  Embarassed Embarassed
Много хубаво, че детенце е добре и всичко е минало както трябва  Hug Hug Hug

# 215
radost24важното е, че всичко е минало добре и че малката сладуранка се е справила геройски! Hug

Ние пак с рев влезнахме в яслата, вече взех да свиквам с тия истерии, че като гледам няма да отшумят скоро  ooooh! Thinking
А уж лелята каза, че бързо щял да свикне Crossing Arms Другия вторник мисля да го оставя за цял ден, пък да видим...

Gigi , npopova как са вашите сладури ???

# 216
Sunsunny , Дени днес влезна с рев и определено без желание. Колкото и да и повтарях вчера да сяда да пишка като лелята каже, а ако има по друго време пиш да отиде и да и каже, тя сутринта ми заяви че : не пиш там  Sick там при нас е равно на градина  Confused
Резултата е един чифт напикани дрехи , но явно след закуска лелята си е играла много с тях и Дени се е поотпуснала и като я взимах беше на гърнето Simple Smile а като ме видя се затича и ме гушна с най широката си усмивка  Heart Eyes Направо ми се с топи сърцето от кеф Blush
Мислих в понеделник да спи там, но лелята ме посъветва че по добре вторник защото мъниците отвиквали след двата почивни дни. Та това е от мен.

Sunsunny дано  сутришният рев намалее, че на мен направо ми се късаше сърцето днес и ми идваше да си и обуя обувките и обратно в къщи

Gigi как е Стефанаки?Той вече е по цял ден нали  Wink

# 217
radost24 , честно да си кажа изобщо не съм разбрала че ще ви оперират  Confused Бързо възстановяване на малката, радвам се че всичко е минало нормално и вече сте си вкъщи  Hug Heart Eyes  bouquet

Стефчо от сряда е по цял ден, т.е. към 15:30 го взимам, за да не се стресира прекалено много.
Днес отидох малко по-късно да го взема и пак се поразплака като ме видя, но винаги докато му обувам обувките се успокоява. Единствено днес сутринта влезна с рев и викаше "тати,тати...".
Ще видим в понеделник.

# 218
  • В лудницата на 2-рия етаж.
Момичета,приемам извиненията,наистина всеки чете малко диагонално. Hug

Мели е добре,тича и дивее,въпреки че едното оченце е малко затворено,поне няма болка Praynig

Ирка-след упойката беше малко замаяна,поспа 1 час,но бързо се ококори и до вечерта си беше същото торнадо,все едно нищо не е имало.
Най-страшното беше,когато я приспаха в стаята,боцнаха я и тя изведнъж се отпусна и остана с отворени очи.Въпреки,че ме предупредиха да не се стряскам,на дете си е малко стресиращо.Но тя явно нищо не помни,защото пита къде била лелята докторка Mr. Green
Между другото съм очарована от персонала на Очна клиника в УМБАЛ'Св.Георги".Всички бяха много внимателни и и обръщаха доста внимание.Вярно,че ние не останахме много време,но все пак като бях чела за престоя на други майки с деца по болниците,доста се бях притеснила.
Даже имахме и смешна случка-първият ден като ни приеха и ни казаха да си ходим,да дойдем на другия ден за операцията.Обаче в същия момент започнаха да разнасят обяда и нашто като видя и се развика-Искам манджаааа,дай манджаааааа.Дадоха и една чинийка,ама то едни тиквички,да не ги поглеждаш.Обаче Мели лапа та се къса,ние с баща и се същисахме,той вика-това не е нашто дете hahaha  hahahaИ така,наяде се с болнична манджа и си тръгнахме bowuu Joy

Хайде да не ви занимавам повече,лек ден и приятни разходки в топлото време.

# 219
  • Някъде на път....
radost24, радвам се, че всичко е минало добре!
Важното е да са здрави дечицата.
От нас лек и слънчев ден на всички августинчета!  Hug

# 220
Дени е болна Sad хрема,температура, зачервено гърло,вчера повърна, а днес имаше разтройство  Confused
Ние спираме яслата другата седмица да оздравее хубаво, а точно беше почнала да посвиква  Tired

# 221
radost24, а може ли да ми кажеш какво точно и правиха на малката  newsm78 Радвам се че сте добре, дано занапред да не ви се налагат повече такива процедури.

npopova, дано Дени бързо се оправи. За съжаление се започва с болестите, дано не са толкова чести. Просто не ми се мисли.
Нашия продължава да си буха, без други симптоми и вчера викнах педито и той каза, че нищо му няма, просто е някаква вътрешна инфекция в градината и трябва да пие АБ за да я разкараме иначе може да си я влачи с месеци. Определено днес вече кашля много по-малко.

Та така, на мен хич не ми се връща на работа. В петък отидох да видя какво е положението, даже посвърших някои неща и направо ми е мъка. Позабравила съм доста работа по разните му там системи, но бързо ще свикна. Въпроса е, че нещо като направя калкулацията и тегля чертата ми се струва, че не ми е много изгодна тази работа във всякакъв смисъл. 1. много ми е далеч и дребния все последен ще го взимам. 2. като преизчисля колко ще получавам и давам за храна и транспорт и то това което остава сигурно ще го давам за лекарства на дребния и направо ми се отщява. 3. ако вземем жена (и трябва да вземем, за да има поне кой да го прибира по-рано) и на нея ще даваме и то накрая нищо не остава. Та сериозно се замислям май от нова година да изляза неплатен и да си търся друга работа.
Хем дребния ще го взимам аз по-рано, хем ще имам повече време.
Ох, не ги предвидих тези неща отрано, ама...не мога да знам всичко как ще потръгне, направо сега много съжалявам, че не съм се усетила по-рано.

# 222
Gigi  и на мен хич не ми се почва работа  Close Казала съм че ще се връщам от 1.11 , ама нещо колкото по наближава и осъзнавам че Дени е много малка. Ни сме сами с мъжа ми в София така че    на баби, дядовци и лели да я поемат когато е болна или за взимане от градина по-рано, та направо не знам как ще смогваме. Аз не съм си правила сметките още, ама както дочух от една колежка че като почна чак след 6 месеца може би ще ми коригират заплатата която все пак е цифра от преди две години и половина  Confused Та и аз като теб май ще съм на нула, без да смятам и ранното ставане, търчането напред назад, а и най вече боледуването на детето а и сълзичките  в очите и Tired

# 223
  • Чикаго / София
npopova , дано бързо се оправи Дени!  Това си е вируса, който върлува напоследък. Моите и двете го изкараха, но минаха леко! Дано и при вас така да мине!

Да това с работата е много неприятна ситуация. Моята работа, ако се върна на нея, е чак в Казичане! Докато отида до там, докато се върна, не ми се мисли, колко пари за бензин ще давам, а ако ходя без кола, значи да се прибирам в 19.00ч.!  А заплатата, която е от преди 4 години и половина, не ми се коментира! Така че аз май ще си търся нова работа. На тази нещо не ми се връща!

Ама нова работа с две малки деца, как се търси, или по-точно кой ще ме вземе не знам! Rolling Eyes Ама ще му мисля другата седмица!

Моите деца са при майка ми за тази събота и неделя, и ние мързелуваме в къщи. От време на време ми действа много добре, да си поспя до 10 сутринта и цял ден да се излежавам пред ТВ-то! Sunglasses

Следобед ще ходим да си ги вземем!

Лек ден!

# 224
  • София
Привет- ние вчера бяхме на сватба и добре ми се отрази- разтоварих се напълно
Сега ще ходим да си вземем Валето от майка ми,че цял ден реанимирахме Laughing
От утре Валето е по цял ден на ясла- дано не плаче много като го слагат да спи.Той още от понеделник ми е с едни бистри сополи и не можах да ги оправя ,та сега са едни зелени....но нищо друго- тъпча го с Ехинацея и хомепатия за хремата,дано не стане нещо по- сериозно
За работата- на мен много ми се ходи.Моята ми е близо,но нещо подхвърлят че искат да ме местят в централния офис...и той ми е на 10мин. път,ама там са всички шефове Crazy.Кофти работа,като се има предвид че съм свикнала 2г. да нямам шеф на главата си...
Но пък заплащането ще е по-добро....
Абе много се двоумя- хем искам да съм си на старата работа със старите колеги и познатите задължения,хем пък в централния офис работното време е по-удачно.И едното и другото си имат плюсове и минуси....
Ще трябва да го измисля до 24,10,че като ми кажат да избирам....
Абе човек да ми има проблема Party
Лека вечер на всички и болните бързо да се оправят Hug

Общи условия

Активация на акаунт