АВГУСТинчето вече е на две - едно пораснало дете!

• 18 310
  • 284
  •   1
Отговори
# 60
newsm59Честит Рожден Ден на Кари!  party002
Да има безгрижно детство, да расте здраво и усмихнато дете!
Честито и на всички рожденици от вчера! newsm59

Вчера наистина срещичката беше чудна!
Всички вече са толкова пораснали, различни и много сладки!
Дано да успяваме и занапред да се виждаме!
Както каза Нинето "на сняг" - също ще е забавно. А и в детски кът също няма да е зле!

# 61
  • София
Честит празник на Кари, да е здрава и щастлива!

Ето и моят отчет!
Доволно мина срещата с много тичащи дечурлига, велико "влачене"по алеите и лек побой от страна на моят звяр, за което се извинявам на "жертвите"! Надявам се до другата среща да му мине.

# 62
Мноооооооого благодаря за пожеланията към Кари!!! Искам и аз да се включа с малко закъснение и да поздравя всички рожденничета, чиито дати съм пропуснала и да им пожелая много здраве и късмет в живота!!!

Ние бяхме на море за 1 седмица с децата, първо на Черноморец, а после на един току-що открит хотел "Морско конче" до Китен. Препоръчвам го като много подходящ за почивка с деца. Изкарахме супер! Кари още първия ден се затърча в морето без капка страх, не даваше да я държим и не искаше да ползва пояс Shocked На всичко отгоре влизаше сама и в големия басейн за възрастни и едвам я опазихме от инциденти. Щеше или да се удави, или да се нарани, ако бяхме й дали зелена светлина за всички щуротии. Още като пристигнахме, спряхме за малко в една горичка точно до плажа и нещо се заговорихме с баща й. Ама няма и 2 минути да са минали примерно. По една време Габи ни извика, тичаме към тях и заварваме следната сцена: Кари се качила на едно повалено дърво, ама бая нависоко, нанизала си фанелката на един стърчащ клон и паднала, тоест, люлее се във въздуха, висяща само на раздраната си блузка #Crazy И нито вика, нито нищо, смее се. После се катериха с батко й по едни скали, цялата се изподра, но не се отказва. Абе чудо беше. За почивка и дума не може да става, но емоциите бяха големи Simple Smile

Поздрави на всички и лек уикенд от нас!!! Heart Eyes

# 63
Ние открихме сезона на боледуването  Sad
От вчера сме със сополи и Т. За сега поносимо 37,5, май е и с червено гърло. Показва, че го боли долу непоникналия последен мъдрец  Wink, като го пипам е издуто доста в сравнение с от другата страна. Плаче като пие вода и сочи зъба (по-скоро издутото). Цяла нощ е бухал от сополите и днес сме на доктор да го чуе.

Сега да питам вас какви имуностимулатори сте давали на децата или мислите да давате? Изчетох всичко що имаше във форума за тях, но и вие да си кажете от какво сте доволни и какво препоръчвате?

# 64
Честит Рожден Ден на всички дечица,на които не съм честитила!
Gigi,стискам палци да  се оправите бързо  Praynig
Алекс от днес е на ясла,сутринта се разделихме с усмивка,но сигурно ще си поплаче малко за мама    Simple Smile

# 65
Ау да, ами айде успех на всички които от днес тръгват на ясла. Стискаме ви палци и дано дечицата се адаптират бързо. Ще чакам да пишете как приемат промяната.
Ние сме от следващия месец.

Последна редакция: пн, 03 сеп 2007, 11:15 от Gigi

# 66
  • Чикаго / София
ЧЕСТИТ ВТОРИ РОЖДЕН ДЕН

НА

КАРИ И  МАРИАНА

ДА СА ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ ДЕЦА!

Gigi , бързо оправяне на Стефанаки! Hug

Аз си мислех да купя АД Ликуид фор кидс, пък да видим какво ще стане! Има за него тема в Здравния подфорум!

milena000 , честит ви първи яслен ден! Пиши после как е минал! За цял ден ли я остави или първо за половин?

# 67
Hug ЧЕСТИТО НА ПРАЗНУВАЩИТЕ - МНОГО ЛЮБОВ И ЗДРАВЕ  Hug

Ние с Явор имаме страхотен напредък този уикенд (знаех си че нещата ще станат лесно и без насилие  Mr. Green)- Първо вече спи на голямото легло, ей така от раз пожела и си ляга вечер без уговорки  Hug, Второто огромно постижение е че дойде вчера при мен и ми казва - Имам аки, аз чак не повярвах и карах детето да ми повтаря сто пъти  Crazy, добре че успя да устиска до гърнето все пак, така че официално вече си казваме за пикането (щото аки ползваме като обяснение и за двете работи).

Ирка, къде го търсите този Ад ликуид, че аз където и да питах ме гледаха странно, е не съм го претърсила кой знае колко ама останах с впечатление че не е много популярно сред конвенционалните аптекари  newsm78

# 68
  • Чикаго / София
Съни, поздравления за напредъка! Hug

Иначе сиропа аз мисля да го поръчам направо от фирмата!

http://www.admedicine-bg.com/

# 69
Аз не давам и не мисля да давам имуностимулатори, освен в случай, че не дай Боже, някое от децата прояви някакъв хроничен проблем с реално занижена имунна система.

# 70
Днес в яслата е минало горе долу добре Grinning Оставих я за цял ден,малко е поплакала,хранила се е самичка,следобед не е искала да спи,после заспала и не искала да става,едвам са я събудили  Laughing Занесохме една кукла-Поли(всичките кукли на Алекс се казват Поли Laughing)цял ден не я оставила,с нея  играла,хранила се,спала  LaughingЩе видим утре как ще бъде,но реве не реве няма как ще ходи на ясла,а мама на 11.09 е на работа.                                                                                                                     
И аз не мисля да давам имуностимулатори,нека сама си изгради имунитет,дано да нямаме много проблеми с болестите,че днес като за първи ден в яслата е имало сополиво дете ooooh! Утре ще си поговоря малко с госпожите  Naughty

# 71
Здравейте!

Като чета, повечето дечица тръгват на ясла, а майките на работа.
Ние няма да сме от тях Grinning, със съпругът ми решихме Вили да пропусне яслата и аз ще си я гледам, детската градина обаче няма да й се размине Grinning

За имуностимулаторите - давам на Вили Isoprinosin по една схема предписана от педиатърката ни и съм много доволна, преболедуванията ги изкарва мнооого по леко и по-бързо Peace

Hug

# 72
  • София
Браво на Явор вече е достоен мъж за борба! Laughing

Браво и на Алекс за успешното "внедряване"в ясления живот LaughingЗа сополите и болестите по градините е говорено много, но тях винаги ще ги има за съжаление. Големият спря да се сополяви и кашля през месец-два чак в подготвителната група. Винаги има не едно, а няколко болни дечица.

За имоностимулиране съм решла да давам зелена енергия и коластра - добавките на Аквасорс, само дето чакам финансово подкрепление за да ги купя.

Хайде хубав ден от нас и Крисето е хремав от вчера и изкарахме кофти нощ. Вече промивката със сребърната вода е мисия крещене и влачене по пода с криене на носа и т.н., но няма начин, вече имам сериозен 2год.Човек с утвърждаващ се в момента характер Grinning

# 73
Браво на Явор!!!
Те децата с часове се променят и всичко става от раз, обаче когато те си решат  Simple Smile

Ние пък сме с бронхит  Wink Това ни е първото сериозно боледуване....и разбира се първият антибиотик! Гадна работа!
Питах нашия педиатър за имуностимулатори - принципно не е привърженик. Единствено би препоръчал ако детето на година е пило поне 5-6 пъти антибиотик и често се разболява в градината. Аз настоявах все пак да ми каже нещо за нас ако реша да давам и ми препоръча Коластра. Другите имуностимулатори вече са си чисти лекарства и не препоръчва да се дават така на сляпо, в смисъл трябва да се знае къде му е слабото място на детето и тогава да се изписва конкретен такъв.
Сигурно ги знаете тези неща, но аз съм доста зле с лекарствата и действията им и питам за всяко нещо по 100 пъти.

На всичкото отгоре, се наканих да отида на дерматолог, след 2 години туткане. Имах притеснения относно едни бенки, слава Богу са безопасни, НО!!! по лицето си открих едни петна, оказаха се гъбички!!! щях да припадна просто. Изобщо вчера ни беше ден на кофти диагнози.

Хайде стига съм се оплаквала  Sunglasses
На Криско бързо да му спират сополките и всички да са здравички  Simple Smile

# 74
За имуностимулаторите и аз научих не много приятни факти, точно затова се въздържам. Не че не ми боледуват децата, Кари за две години изкара рубеола, пневмония и няколко пъти доста як грип. Въобще кекава ми се вижда в сравнение с батко си примерно, който до 3 годишен и хрема не  е имал почти. Но антибиотик съм й давала само за пневмонията - нямаше да мине без него просто. И Габи за 7 години е пил 4 пъти антибиотик, не е малко да речеш, ама не е и много. Силно се надявам имунната система на децата да успява да се закрепи сама след боледуване, без допълнителна помощ и стимулация. Дано! Желая здраве на всички дечица!!!

Общи условия

Активация на акаунт