ФОТОШОП 37

• 22 931
  • 588
  •   1
Отговори
# 315
Малена, Ели не е сама  Laughing
За мохитото - когато кажете готова съм, то не че не съм на работа до откат и през уикенда, но вечер съм свободна. Само не сутрин рано събота и неделя в парка... Дамаянти, Тед, Лулуто, Весика, Чучу-то и останалите да казват кога са свободни...

# 316
Малена, Ели не е сама  Laughing
За мохитото - когато кажете готова съм, то не че не съм на работа до откат и през уикенда, но вечер съм свободна. Само не сутрин рано събота и неделя в парка... Дамаянти, Тед, Лулуто, Весика, Чучу-то и останалите да казват кога са свободни...

ще поработя по въпроса, ама сега съм развълнувана
сестра ми става днес на 100 /на 40 де/
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=216777.0

няма да черпя, щото тя може да не сиак, и после кой ще плаща сметката Wink Joy

# 317
  • Вече в моята си приказка...
кошничката, и на мен много ми харесва! Поздравления!
чучулигата, рамката е прекрасна, но защо така краят на снимката минава през главата на майката?
EliG, прекрасна рамка!

Вие все за пържоли и мохито говорите. Аз пържоли на ям, а мохито май няма къде да опитам... Продължавайте да изкушавате вкусовите ми рецептори с това мохито... Ама-ха, мохито та мохито... Crossing Arms Засрамете се накрая, де!

Последна рамка на моя юнак за тази вечер.

# 318
като казахте мохито да споделя
снощи си направи около 500-600 мл мохито
двойна доза в една чаша, която всъщност е ваза, ама ..... какво да правя, нямам толкова голяма чаша, а на тази "кройката" й беше подходяща hahaha

Последна редакция: чт, 23 авг 2007, 00:18 от Malenna

# 319
защо така краят на снимката минава през главата на майката?
може би идеята е, че бебето още е кърмаче  newsm78 Ставрева нали въведе таз мода в рамкирането...
Мире, нали ти беше в Перник, ей го къде е ..
Малена, честит празник. Ще я поздравя в другата тема, може би там ще пусне почерпка  hahaha

# 320
  • Вече в моята си приказка...
Мире, нали ти беше в Перник, ей го къде е ..

Аха, от Перник съм, може и аз да намина. Ама да не се измъкнете с мохитото...  Mr. Green

# 321
Мира,Кош-не знам дали е кърмаче-просто това е оригиналната снимка не съм изрязвала нищо no
Явно фотографът е бил много развълнуван cheers

# 322
Исках да ви попитам в последната ми рамка дяснта страна изглежда много празна, особено в горната част. Вие какво бихте сложили например. Прави ми впечатление, че подобно нещо се получава при всичките ми рамки - винаги има едно нелогично празно петно...

# 323
Исках да ви попитам в последната ми рамка дяснта страна изглежда много празна, особено в горната част. Вие какво бихте сложили например. Прави ми впечатление, че подобно нещо се получава при всичките ми рамки - винаги има едно нелогично празно петно...

може да обърнеш рамката и снимката, така че да не са хоризонтални, а вертикални - и пак само с едната снимка (хем по-голямка), ще се позапълни  Thinking И надписа по-накривен отгоре или отдолу?

имам въпрос, по-нагоре споменахте "родословни дървета" - някой да е виждал из сайтовете подходящ скрап? Бях попадала преди време, ама не си го запазих; после щях да рисувам аз да си го правя...ама не знам кога ще стане тази. Та, някоя идейка/примерче?

# 324
# 325
  • София
На мен снощи ми спряха нета точно в 12, аз пиша ли пиша , поствам ....и нищо.Та цяла нощ се въртях от любопитство дали Малена пусна рамка  или не Laughing
Викам си, не стига че се жертвах да я моля Laughing за рамка, пък сега другите ще намажат Laughing
Само да си кажа, че тази неделя ще ходя да си видя детето, което замина с баба си миналата седмица на 'село'.Не ме бройте за пържоли и мохита.
И да се похваля, че си удвоих елементите, вече имам цели 5гб Mr. Green
Малена, дай ми на лични, някоя снимка на твои неща, айде пак ще кажат тая кво й се моли пак, ей аман значиДа ти е жива и здрава сестричката!

Последна редакция: чт, 23 авг 2007, 09:17 от EliG

# 326
  • София
Eli, Кош - страхотни рамки момичета   bouquet
Чучу, не ми подхождат тези цветове за бебе  Blush , ама това е мое мнение  Peace
Малена, да ти е жива и здрава!!!   bouquet На нея ще честитя в другата тема  Hug

Аз зациклих, а и имам притеснение  Sad Малкия тръгва на ясла на 3.09 и да ви кажа нямам никакво настроение.Стомаха ми се е свил на топка  Sad Снощи правих една за моя приятелка - детенцето и е страшна кукла.Бих помолила някоя от вас да я рамкира,а?Че аз не се справих качествено  Embarassed
По-късно ще кача няколко нейни снимки  Peace

# 327
Дамаянти на мен ми харесва само на рамката да и направиш цвета да не е толкова искрящ Peace
Пък мъжът ми каза че щом бебето е момче рамката да е в синьо-та направих и този вариант.Кой е по добър този или  предшния  newsm78

http://images.mi6lence.multiply.com/image/3/photos/1/500x500/63/ … gbytWx1Fl62QPBX3w

# 328
На мен снощи ми спряха нета точно в 12, аз пиша ли пиша , поствам ....и нищо.Та цяла нощ се въртях от любопитство дали Малена пусна рамка  или не Laughing
Викам си, не стига че се жертвах да я моля Laughing за рамка, пък сега другите ще намажат Laughing
Само да си кажа, че тази неделя ще ходя да си видя детето, което замина с баба си миналата седмица на 'село'.Не ме бройте за пържоли и мохита.
И да се похваля, че си удвоих елементите, вече имам цели 5гб Mr. Green
Малена, дай ми на лични, някоя снимка на твои неща, айде пак ще кажат тая кво й се моли пак, ей аман значиДа ти е жива и здрава сестричката!

нищо не съм показвала, спокойно Grinning Heart Eyes
днес съм еуфорично настроена, покрай празника

# 329
Дамаянти последната ти рамка е по-различна, харесва ми  bouquet
чучулигата на мен този вариант повече ми харесва Wink
MiRa_55 кефи ме, в твоя си стил - кафявата гама Hug

Общи условия

Активация на акаунт