Против акне/пъпки по лицето?

• 339 828
  • 749
  •   1
Отговори
# 150
Най-добрият крем е Надикса-съдържа антибиотик,но не се развива привикване ,затова е много ефикасен.Маже се сутрин и вечер -от 1 до 3 месеца.Цената е около 26лв,но тубата е голяма-25г.  Simple Smile

# 151
Изчетох цялата тема, ползвала съм повечето продукти, които споменавате, но не съм виждала особен ефект. От два месеца ползвам Далацин Т и ефекта е нулев, а и от Зинерита не съм впечатлена. Затова отивам в аптеката и си купувам един активен лосион Акне аут, че ми омръзна и до боклукчииската кофа да ходя наклепана с фон дьо тен. Мислех, че тук ще открия нещо чудодейно, но май лично за мен само Акне аута е истината, като този път ще взема и кремчето. А и отдавна съм се убедила,  че скъпата аптечна козметика не е никаква гаранция за ефективност.
А относно химическия пилинг съм твърдо против. Моята козметичка един път ми обясни цялата процедура нагледно със всичките и възможни последствия  Sick и уби и малкото ми желание за това. Позволявам си само ежемесечно почистване при козметик, ексфолиантчета и почистващи маски. От миналата година ползвам дермабразиото на Ейвън и съм изключително очарована от действието му, но не трябва да се прекалява с него. Ползва се по схема два месеца и след това се почива.

Последна редакция: вт, 03 фев 2009, 21:53 от jhony

# 152
аз също имам проблем с пъпките, моля ако някой има впечатления от този лосион акнеп аут да ги сподели

# 153
  • В центъра на Вселената...
Изчетох цялата тема, ползвала съм повечето продукти, които споменавате, но не съм виждала особен ефект. От два месеца ползвам Далацин Т и ефекта е нулев, а и от Зинерита не съм впечатлена. Затова отивам в аптеката и си купувам един активен лосион Акне аут, че ми омръзна и до боклукчииската кофа да ходя наклепана с фон дьо тен. Мислех, че тук ще открия нещо чудодейно, но май лично за мен само Акне аута е истината, като този път ще взема и кремчето. А и отдавна съм се убедила,  че скъпата аптечна козметика не е никаква гаранция за ефективност.
А относно химическия пилинг съм твърдо против. Моята козметичка един път ми обясни цялата процедура нагледно със всичките и възможни последствия  Sick и уби и малкото ми желание за това. Позволявам си само ежемесечно почистване при козметик, ексфолиантчета и почистващи маски. От миналата година ползвам дермабразиото на Ейвън и съм изключително очарована от действието му, но не трябва да се прекалява с него. Ползва се по схема два месеца и след това се почива.

Както съм писала и в други подобни теми, Ексфолиак спаси кожата ми на лицето. От дясната ми страна имах постоянно появяване на пъпки и вече възпалителен процец. Изчетох много информация и мнения и сбрах това което сметнах, че ще е добре за моя тип кожа. Купих си Акномега 100 на Ексфолиак и измиващия гел на същата фирма. Далацина ми помогна много. Правя си маската с маята, която много се коментира в друга тема. Сега с радост( пу-пу да не се урочасам) кожата ми започна да се оправя. Дори и червените белези-петна от вече минали пъпки ми избеляват.
От няколко дни ползвам и Лосиона Себиум на Биодерма. Страхотен е  Peace
Разгледай тук: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=254446.0
Пожелавам на всички да намерят подходящите за тях продукти.  bouquet

Последна редакция: ср, 04 фев 2009, 11:37 от Calypso

# 154
  • Около света и у нас!
Момичета аз от личен опит ще ви препоръчам да пиета бирена мая. Първо, че е комплекс от витамини и второ кожата се изчиства от гадните пъпки. Но си трябва постоянство в пиенето и редовно, става с натрубване в организма. Peace

Др. което бих ви препоръчала е следното лосионче, което се забърква в домашни условия:
Съставки:
силицилов спирт 1%
хлорнитромицин
сулфатиацол
Начин на приготвяне:
В силициловия спирт се исипват 5 от от капсулите (вътрешността им) и половината от прахчето (премерете на око). 
Упореба:
Преди употреба се разтръсква добре и се мажат желаните места. Употребява се сутрин и вечер. Препоръчвам да си вземете и кремче, с което да се мажете след употреба на лосиона, тъй като от него се изсушава кожата.

Успех на всички и дано се отървете от гадовете  #2gunfire

# 155
Някой да е ползвал  Roaccutane за лечение на акне?Доста е скъпо ,но дали има ефект,ако някой има опит да сподели!

# 156
Някой да е ползвал  Roaccutane за лечение на акне?Доста е скъпо ,но дали има ефект,ако някой има опит да сподели!

Да, брат ми пиеше Roaccutane. Ефект има огромен. 7години се бори с акнето при най-добрите дерматолози и накрая Доц.Кадурина във ВМА му го изписа. След 5месеца лечение вече лицето му е напълно чисто. Наистина е скъпо лекарстовото, пие се по схема, зависи от килограмите на човека, но в Гърция се продава свободно на много по-евтина цена (наполовина по-евтино излиза от Гърция). Ако имаш други въпроси може на ЛС  Peace

# 157
  • София
Да,аз се лекувам в момента.Много е ефикасно и съм много доволна.Пие се само под лекарски контрол-всеки месец изследвания и на преглед при дерматолога.Много е скъпо,но си заслужава.Все още го пия обаче и не мога да кажа какво ще стане като го спра.При мен не се проявяват никакви странични ефекти и слава богу Laughing

# 158
Въпросът ми е: колко време минимум се пие Roaccutane и има ли странични ефекти? Благодаря предварително!

# 159
Ползвала съм какво ли не и от нищо нямах ефект или пък беше нищожен и много кратък.
Антибиотик, Далацин Т, Зинерит, Имекс, Акне аут, Авене, Laroche, Vichy и всичко което се сетите.
Бях се отчаяла, но в момента съм много добре  Simple Smile (надявам все така) . Препоръчвам на всички да опитат benzoyl peroxide, това е една много добра съставка към която не се и привиква. Това е един от продуктите, но всеки един мисля че ще свърши работа. http://spirig.bg/pdf/Microsoft%20Word%20-%20AkneBP5-SPC-corr-2-MAH-2008.pdf
Препоръчвам ви го най-искено.  Hug

# 160
  • София
Въпросът ми е: колко време минимум се пие Roaccutane и има ли странични ефекти? Благодаря предварително!
Това колко време се пие зависи от това как се повлиява при теб акнето.За това се ходи всеки месец на консултация.Минимума е 4месеца.Странични ефекти има много.Можеш да прочетеш,има много инфо в нета.Задължително е да не се забременява по време на и няколко месеца след лечението.При мен страничните ефекти обаче не се проявяват.

# 161
Момичета аз от личен опит ще ви препоръчам да пиета бирена мая. Първо, че е комплекс от витамини и второ кожата се изчиства от гадните пъпки. Но си трябва постоянство в пиенето и редовно, става с натрубване в организма. Peace
Успех на всички и дано се отървете от гадовете  #2gunfire

Напълно подкрепям изказаното мнение  Peace
Лично в моя случай маята помогна тогава, когато и антибиотиците не успяха.

Обсъждала съм Роакутан с дерматолози, нито един от тях не ми препоръча употребата му, въпреки доказания му силен ефект. Страничните ефекти са прекалено сериозни за жена в детеродна възраст. Между другото, на мен ми споменаха по-дълъг период след употребата на лекарството, в който не бива да се забременява. 

# 162
  • Бургас
Започнах с почистващия гел на ЛЕД АКТИПЮР И ЗЕНИАК-крем и ДЕРМАБИОН.Дано да помогне Crazy

# 163
  • Плевен
Случвало ли ви се е стари белези да ви посиняват от студа. Дали има кремове, които да предпазват от това посиняване. Ще съм благодарна ако споделите.

# 164
Случвало ми се е .Оправям ги само с коректора на Орифлейм -зелената му част. Heart Eyes Тя  и лекува.

Общи условия

Активация на акаунт