Против акне/пъпки по лицето?

• 339 839
  • 749
  •   1
Отговори
# 165
  • Плевен
Ще пробвам, макар че на Орифлейм и Ейвън вяра нямам.

# 166
Случвало ли ви се е стари белези да ви посиняват от студа. Дали има кремове, които да предпазват от това посиняване. Ще съм благодарна ако споделите.
И Авен има такъв Peace Аз използвам подобен молив на същата марка Wink

# 167
аз също имам проблем с пъпките, моля ако някой има впечатления от този лосион акне аут да ги сподели
Ами лицето ми се изчисти, но не от лосиона, а от кремчето. Пуснала съм линк в тази тема точно как изглежда. От лосиона кожата на лицето ми много се изсушава.  Мисля, че тази серия е доста подходяща и за проблемна кожа на гърба.

Четох в едно от мненията в темата, че цената от 6 лв трябва да ни притеснява - ами честно да си кажа хич не ми пука колко е. Важното е, че има ефект върху кожата ми и че лицето ми вече е чисто.  Peace

# 168
  • София
Дерком симплекс-крем/паста/-доктор ми я изписа,около 13лв. в аптеките,има ефекта на фондьотен.ПРЕПОРЪЧВАМ.Не ми се наложи да използвам втора туба.

# 169
някой ползвал ли е кремчето  на КЛИНИК-acne  treatment solution
Доволен ли е?

# 170
Ох,изчетох цялата тема и ме избива на рев!Какво ли не ползвах,насипах пари за какви ли не прехвалени продукти!В пубертета не съм имала никакви проблеми с акне,те започнаха преди 5-6 месеца.Оттогава е истинско ходене по мъките...
Сега смятам да преобвам с продукти на Хималая- Clarina и Антисептичен крем.Имате ли впечатления от тях?
Относно Нормадерм-не съм фен на Vichy,но и него пробвах-имаше едва забележим ефект-пъпките ми намаляха наистина,но не изчезнаха,черните точки са перманентни,от тях не се отървах никога!И много изсушава кожата,а моята и без това си е суха...

# 171
И аз от два-три месеца почнаха да ми излизат пъпки и кожата на лицето ми стана по мазна, но открих нещо което ми помогна и искам да споделя с вас.Когато си ги купувах бях скептично настроена, мислех си че няма да ми помогнат защото са бъгарски и не са много скъпи, но ефекта е страхотен. Купих си ги понеже попаднах на едно мнение тук където една мама хвалеше тоника, а и аптекарката ми ги похвали допълнително и така и аз си купих лосиона казва се Акне тоник-65 мл струваше около 3 и нещо, АнтиАкне Гел-50 мл - 5.90лв и Акне Щифт-коригиращ - 4 лв. (като червило е за покриване на петната от пъпки-стават по светли) фирмата е Биле АД. След първата седмица ползване на тази серия пъпките изчезнаха и сега много по-рядко ми се появяват, омазняването също намаля и много се радвам че попаднах на тези продукти и определено ще си купя пак. П.С. Надявам се това да не прозвучи като реклама просто споделям "моето откритие" на продукти които ме избавиха от гадните пъпки Simple Smile някои друг да е ползвал тези продукти ?

# 172
Ползвали ли сте лосиона PureSkin на Biotrade?Някакви отзиви?

# 173
На Aven незнам,ама на Vichy Normaderm-a е пълен боклук,най-много да ти излезнат повече  smile3503

Мила,недей да даваш такива некомпетентни мнения...На мен НормаДерм на Виши много ми помогна . Избавиах се от пъпките само с  ексфолиращия гел на тази марка.Ползвам го 3-4 пъти в седмицата и нямам никакви пъпки по лицето .Доста е икономичен,защото е 200 мл , и стига за 2 месеца

# 174
На Aven незнам,ама на Vichy Normaderm-a е пълен боклук,най-много да ти излезнат повече  smile3503

Мила,недей да даваш такива некомпетентни мнения...На мен НормаДерм на Виши много ми помогна . Избавиах се от пъпките само с  ексфолиращия гел на тази марка.Ползвам го 3-4 пъти в седмицата и нямам никакви пъпки по лицето .Доста е икономичен,защото е 200 мл , и стига за 2 месеца
Само с  ексфолиращия гел?А стига,бе!
При  мен кремчето намали пъпките,ама само ги намали,но за черните точки не мога да кажа същото...И го ползвам само вечер,защото страшно ми изсушава кожата.

# 175
  • София
Повечето мнения за Нормадерм са отрицателни! Аз също не съм доволна.

# 176

При  мен кремчето намали пъпките,ама само ги намали,но за черните точки не мога да кажа същото...И го ползвам само вечер,защото страшно ми изсушава кожата.

Аз също имам черни точки по носа и определено измиващото гелче не ми помага с отстраняването.Аз също имам крема но не съм очарована от него.Писах в една друга тема ,че крема ми харесва заради това,че попива мкоментателно,прави кожата много мека и гладка.Любимият ми продукт е измиващото гелче с ексфолиращи частици...взех си го съвет на съфорумка от този форум и не бих го сменила за нищо.Найстина изсушава малко кожата,но ако сложиш хидратантен крем след него ,няма абсолютйно никакъв проблем.За сметка на това ,откакто го използвам не ми излизат пъпки,както преди.Не е задължително да се използва всеки ден!Може да го ползваш 2-3 пъти седмично , както правя аз.Доста е икономичен ,защото е 200мл и стига за 2 месеца и повече дори...
Други продукти не съм ползвала от тази серия.За мен фон дьо тен-а и измиващият гел на Виши са незаменими ! Много икономични,не прекалено скъпи и най-важното пълноценни с решаването на проблема.

# 177

Аз също имам черни точки по носа и определено измиващото гелче не ми помага с отстраняването.Аз също имам крема но не съм очарована от него.Писах в една друга тема ,че крема ми харесва заради това,че попива мкоментателно,прави кожата много мека и гладка.Любимият ми продукт е измиващото гелче с ексфолиращи частици...взех си го съвет на съфорумка от този форум и не бих го сменила за нищо.Найстина изсушава малко кожата,но ако сложиш хидратантен крем след него ,няма абсолютйно никакъв проблем.За сметка на това ,откакто го използвам не ми излизат пъпки,както преди.Не е задължително да се използва всеки ден!Може да го ползваш 2-3 пъти седмично , както правя аз.Доста е икономичен ,защото е 200мл и стига за 2 месеца и повече дори...
Други продукти не съм ползвала от тази серия.За мен фон дьо тен-а и измиващият гел на Виши са незаменими ! Много икономични,не прекалено скъпи и най-важното пълноценни с решаването на проблема.

Повечето мнения за Нормадерм са отрицателни! Аз също не съм доволна.

Извини ме ,но не съм съгласна с теб .Взех си тези продукти по препоръка на доста съфорумки от по стари теми.
Според мен,проблема е ,че не използваме продуктите правилно и искаме резулат след 1-2 ползвания.Резултат има ,след около 2-3 седмици при редовна и ПРАВИЛНА УПОТРЕБА,както е при всички останали продукти.Неможем , да очакваме чудеса от едно кремче или измиващо гелче ,съгласете се Simple Smile)))

# 178
Zdraveite,
i az imam tozi problem ot 1-2 godini. Pubertetut go karah bez problem s akne i sega na 25 godini sum s problemi.Probvah mnogo neshta i mnogo pari poharchih,vkljuchitelno i za proceduri.Sega reshih da otida na dermatolog,zashtoto nqmam vqra na kozmetichki.Purvo mi dadoha Dalacin T za sutrin.Akne BP5 za vecher i Dermabion.Sega edin mesec po-kusno minavam i na antibiotik.Predlojiha mi,sled proqven interes ot men , i razni proceduri. Kazaha mi,che osven lechenie ,rezultatut shte e i premahvane na belezite. Stava vupros za pilingi-imalo nqkolko vida. Nqkoi pravil li si e i shte mi kajete li otzivi, che veche sum se naplashila i neznam. Chudq se dali tova vuobshte e efektivno ili prosto se vurti biznes.Lekarkata,koqto vposledstvie shte mi pravi procedurite beshe mnogo obqsnitelno,no pusta mnitelnost  Laughing

Хубаво е,че се съветваш с специалист,защото много хора четат мнения из форумите и започват едно самолечение ooooh! И аз така бях, но отидох на дерматолог и тя ми изписа почти същите неща  Peace сега началото на Април отивам пак за белезите и се надявам и сега да ми помогне, защото съм много доволна от нещата,които ми предписа...на мен също ми каза за пилинги,но доколкото знам се правят чак зимата така,че сега някакво кремче може за белези.. Praynig

# 179
rayban,ще пробвам измиващият гел с микрочастици,от който казваш,че си доволна.Днес си купих Clarina на Himalaya,доволна съм от техния ексфолиант за лице и реших да пробвам и с другите им продукти.Пише,че е и за черни точки,пък да видим.Имам техен антисептичен крем и съм много приятно изненадана от него.Омръзна ми да наливам пари за скъпи боклуци,антибиотици,химии,смятам да сменя тактиката...
Би ли ми пояснила дали ползваш фон дьо тена на Vichy само локално или се нанася по цялото лице.И каква горе-долу е цената?Ще ти бъда благодарна!

Общи условия

Активация на акаунт