Против акне/пъпки по лицето?

• 339 629
  • 749
  •   1
Отговори
# 375
Не мисля,че има общо със зъбите.
Може точно нерви/вътрешно/ и ремонт/външно/ да са причината.
Да кажа ,че пия и пурим-таблетки-сама си ги изписах.
Бързо оправяне.

# 376
Да кажа ,че пия и пурим-таблетки-сама си ги изписах.

Какво е това?

# 377
Таблетки на Хималая.
Прочетох за тях някъде тук и си купих доста неща на тази марка.

# 378
  • В центъра на Вселената...
Цитат
мими23 , kashmir   и аз съм в кюпа , и на мен никога не ми бяха излизали на тези места допреди 1-2 месеца. Макар и рядко ми излиза по някоя на шията или под брадичката  ooooh!
Хахаха, явно наистина е нова мода! Joy

magarence , на мем ми излизат на абсолютно същото място.  Shocked Ако успееш да се пребориш, сподели и с мен как. Hug

Oлееееее, и аз съм така...ужас. Вече не знам какво да правя. Всичко опитах. Сега си взех да пия Пурим.Възможно ли е от него да ми наизлязат още пъпки т.е. да стане нещо като прочистване. При мен такъв беше ефекта от бирената мая  newsm78

# 379
Цитат
мими23 , kashmir   и аз съм в кюпа , и на мен никога не ми бяха излизали на тези места допреди 1-2 месеца. Макар и рядко ми излиза по някоя на шията или под брадичката  ooooh!

magarence , на мем ми излизат на абсолютно същото място.  Shocked Ако успееш да се пребориш, сподели и с мен как. Hug

Oлееееее, и аз съм така...ужас. Вече не знам какво да правя. Всичко опитах. Сега си взех да пия Пурим.Възможно ли е от него да ми наизлязат още пъпки т.е. да стане нещо като прочистване. При мен такъв беше ефекта от бирената мая  newsm78

Не знам момичета от какво е но се появи последните 2 месеца и няма намерение да се излекува.Такова чудо не съм виждала.Винаги са ми излизали чатпат на бузите а сега  са ми чисти на брадата имам 3-4 големи бабуни,които нито набират нито се махат.Какво ли не опитах вече-горих ги с разни гелчета и кремчета,пих антибиотик,мих се със специален сапун...ми не стоят си гадините и тва е Cry Cry Cry
Дайте да търсим причината.Аз например бя спряла противозачатъчните за 3 месеца,от Клиник минах на Нюкс,започнах да ползвам гримове на Ревлон...познато ли ви е нещо от изброените.За друго не се сещам.Аз също поръчах на майка ми да ми прати Септилин,пурим и кремчето Кларина дано помогнат Peace

П.С.  сега пак съм си на Клиник Peace

Последна редакция: пн, 16 ное 2009, 10:36 от мими23

# 380
Цитат
мими23 , kashmir   и аз съм в кюпа , и на мен никога не ми бяха излизали на тези места допреди 1-2 месеца. Макар и рядко ми излиза по някоя на шията или под брадичката  ooooh!

magarence , на мем ми излизат на абсолютно същото място.  Shocked Ако успееш да се пребориш, сподели и с мен как. Hug

Oлееееее, и аз съм така...ужас. Вече не знам какво да правя. Всичко опитах. Сега си взех да пия Пурим.Възможно ли е от него да ми наизлязат още пъпки т.е. да стане нещо като прочистване. При мен такъв беше ефекта от бирената мая  newsm78
При мен нямаше такъв ефект с излизане на още пъпки от Пурим. Докато преди време от Дермабион се бях опъпчила в началото , затова го спрях. Няма страшно, няма да излязат повече пъпки, а малко по малко ще се прочисти организма без първоначалното изпъпчване характерно за бирената мая Simple Smile

# 381
Откакто започнах да използвам каквито и да е гелове - измивни, с частици, от най-скъпите до най-евтините, кожата ми стана мазна, супер мазна. Преди известно време една лекарка ми беше казала да спра да ползвам каквото и да е - само се измивам с вода после ако ми е опъната кожата сутринта слагам слънцезащитен - голям фактор - честно да ви кажа, първата седмица се чувствах все едно не съм измита, но кожата ми се чувстваше прекрасно, само си позволявах от време на време розова вода и 1 път в седмицата трици за пилинг. Маркетинговата стратегия според мен на всички такива препарати е да 'направят' кожата ти мазна, за да можеш да ги ползваш. Така че никой не може да ме убеди, че помагат. За момента е ок, но след известно време става по зле.
Да ви кажа вчера доста се замислих и май има нещо вярно,винаги съм имала хубава кожа,даже и като тинейджърка не съм имала пъпки,мисля,че ни е нследствено,защото и сестра ми е така,миех си лицето само с вода и след това хидратиращо кремче,но след като родих започнах да си купувам измиващи гелове,Виши,Нормадерм,Лореал и др и започнаха да ми излизат пъпки по брадата,а като цяло ми е чисто лицето гледам да не ги стискам,но цялата брада ми стои като на червени точки,като обрив,в опънато състояние, иначе много не си личи,и сега от два дни си измивам лицето с хладка вода и след това го почиствам с розова вода,нищо друго не правя!
Ако може да ми препоръчате хубав хидратиращ крем,на 26г съм с нормална към комбинирана кожа,засего съм се спряла на Виши Олиго25 но приемам и други предложения!  

# 382
  • София
Цитат
Не знам момичета от какво е но се появи последните 2 месеца и няма намерение да се излекува.Такова чудо не съм виждала.Винаги са ми излизали чатпат на бузите а сега  са ми чисти на брадата имам 3-4 големи бабуни,които нито набират нито се махат.Какво ли не опитах вече-горих ги с разни гелчета и кремчета,пих антибиотик,мих се със специален сапун...ми не стоят си гадините и тва е   
Дайте да търсим причината.Аз например бя спряла противозачатъчните за 3 месеца,от Клиник минах на Нюкс,започнах да ползвам гримове на Ревлон...познато ли ви е нещо от изброените.За друго не се сещам.Аз също поръчах на майка ми да ми прати Септилин,пурим и кремчето Кларина дано помогнат

П.С.  сега пак съм си на Клиник

Ами и аз спрях протичозачатъчните, ама от повече от 6 месеца.  Thinking И аз се чудя дали не е заради тях? А Пурим и Септилин и аз пия от 2-3 седмици, ама не знам, да не би наистина да се прочиствам? Tired

# 383
Здравейте. Понеже и аз в момента имам подкожни, големи пъпки няколко, които не набират, се включвам. И аз пия пурим,септилин и селесан обаче, както и мажа с Кларина.
Според мен трябва и вътрешно прочистване с чай да се направи.
По избор - зелен чай, бял равнец, коприва, кантарион, невен... какъвто изберете.
При мен специално на тези пъпки много влияе крем с цинк, аз ползвам Пенатен, още от детето.
Буквално за една нощ тези пъпки спаднаха страшно много.
Сега наблягам на чайовете, належащи според мен. Ефект имат винаги.
Успех. Peace

# 384
Момичета , тук във форума съм чела , може би по-назад в тази , или в друга тема , че според това в кои зони на лицето излизат пъпки съответно може да се определи какъв здравословен проблем имате.

Примерно при мен най- засегнати винаги са били бузите , но както казах по-горе от около 2 месеца ми излизат много упорити пъпки по брадичката и около нея , подкожни са и са болезнени.

В този участък излизали пъпки при наличие на гинекологичен проблем.

Вчера четох във форума на Тялото.бг , че при проблеми с жлъчката и прекаляване със захарта , излизали най-вече пъпки по носа , брадичката и челото : тук е коментирано

Не знам доколко е вярно , според мен има логика , понеже кожата дава отражение на това , което се случва в организма.

Вие попадали ли сте на статия относно това , или на някаква друга информация ?

Последна редакция: пн, 16 ное 2009, 12:04 от The_Sunrise

# 385
Момичета, някоя от вас има ли наблюдение върху Redness Solution на Clinique?

Той не е точно за пъпки, а за зачервявания и розацеа. От години имам розацеа, но успявах с добри кремове да я потисна, но от 1-2 месеца положението е много зле. Ходих на лекар, но дори нещата се влошиха.

# 386
Момичета , тук във форума съм чела , може би по-назад в тази , или в друга тема , че според това в кои зони на лицето излизат пъпки съответно може да се определи какъв здравословен проблем имате.

Примерно при мен най- засегнати винаги са били бузите , но както казах по-горе от около 2 месеца ми излизат много упорити пъпки по брадичката и около нея , подкожни са и са болезнени.

В този участък излизали пъпки при наличие на гинекологичен проблем.

Вчера четох във форума на Тялото.бг , че при проблеми с жлъчката и прекаляване със захарта , излизали най-вече пъпки по носа , брадичката и челото : тук е коментирано

Не знам доколко е вярно , според мен има логика , понеже кожата дава отражение на това , което се случва в организма.

Вие попадали ли сте на статия относно това , или на някаква друга информация ?

Да,интересно е това и съм съгласна че има връзка...но доколкото знам нямам гинекологичен проблем и като се върна назад когато съм имала не са ми излизали по брадичката и шията Thinking

# 387
Според моите дългогодишни наблюдения и експерименти върху себе си, при мен оказват влияние единствено месечният цикъл и консумацията на мляко. И в двата случая иде реч за хормони. От 14 години някъде се боря с едни досадни и упорити пъпки по челото. Диети, мазила и какво ли не, понякога с ефект, но временен. Изчезнаха за постоянно известно време след като спрях киселото мляко /прясно по принцип не ям/. Четох изказването на доктор, според който имало доказана връзка само между акнето и млякото, заради хормоните в последното. За сладкото, фъстъците и другите набедени храни няма такава. 

# 388
Чела съм, че при предразположеност към опъпчване, не трябва да се прекалява с френските сирена, тип бри и др. подобни. Даже, ако може съвсем да се избягват.

# 389
Днес си взех Скинорен, както и някви нови кремове на Лиерак за проблемна кожа + антиейдж..
Надявам се да има ефект..

Иначе за теорията - не се сещам, за щастие нямам здравословни проблеми - нито гинекологични, нито хормонални..Освен свинския грип дето ме измъчи последния месец - нищо друго.. newsm78
Кисело мляко си хапвам, ама не всеки ден.. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт