Против акне/пъпки по лицето?

• 339 805
  • 749
  •   1
Отговори
# 585
Glyco A e na Isispharma (около 31лв, сега има промоция ако купиш 2 - получаваш трети безплатен) - съдържа 12% гликолова киселина, а Triacneal е на Avene (33лв)и е с 6% гл.к-на
Аз започнах с триакнеал защото не бях ползвала до сега крем с такава съставка и не знаех дали кожата ми ще го понесе добре.

Сега се сетих,че преди съм ползвала Boreade 12 на Noviderm с 12% гликолова киселина, 23-24лв  Peace беше ми преписан от известна дерматоложка, доволна бях

Последна редакция: ср, 02 фев 2011, 14:12 от ZornitZa

# 586
Още един глас + за Cleanance на Avene.

Да, Триалнеал ще замине Диакнеал. гликоловата ки-на не е единствената им активна съставка, другата им активка е ретинал(ретиналаладехид), ако се сравняват с други кремове да се има предвид.

# 587
А чували ли сте за шведска горчивка,доколкото разбрах била добра за пъпките. Thinking

# 588
# 589
Още един глас + за Cleanance на Avene.

Да, Триалнеал ще замине Диакнеал. гликоловата ки-на не е единствената им активна съставка, другата им активка е ретинал(ретиналаладехид), ако се сравняват с други кремове да се има предвид.

Miss Nellie,ще може ли да си дадеш мнението на един мой въпрос Laughing,така и така те мернах в тази тема да те питам Mr. Green
Значи искам да ползвам вечер Триакнеал,а сутрин Ефаклар Дуо и отгоре слънцезащитен,но кой от всички на пазара незнам,можеш ли да предложиш нещо подходящо за проблемна кожа ?
Аз се бях спряла на Авен,Ла Рош.....От постовете ти личи,че си доста информирана и бих се радвала ако си дадеш оценката. Wink

# 590

Естествено,че е удобно Amra Party
Този измиващ гел на Авен не го ползвам за пръв път,а вече за трети път си го купувам,но последно го бях ползвала някъде преди година две и винаги ми е харесвал,не се пени обилно,аз и не го изисквам ,защото не ми харесват силно пенещи се гелове,не изсушава,измива добре и ми харесва как ухае Grinning.
Просто исках да го сменя с нещо ново,и през това време експериментирах с други измивни средства,но ето ,че се върнах пак на него,както бих се върнала и бих закупила отново на KORRES гела с бял чай ,само тези двата ми допадат ,защото не дразнят и не са агресивни за проблемна кожа .

Мерси много Hug Simple Smile 
Ще го пробвам значи Simple Smile
А този другия на Korres каква цена е Simple Smile

# 591
Пудрата  на Авен спф 50 или на Ла Рош Антелиос флуида 40, като клоня към пудрата най-вече, несравнимото й удобство е че фактора лесно се подновява без да трябва да се разгимираш (подновяването е мног важно при ползването на продукти, които правят кожата фоточувствителна) чудесна е просто, и защитата е много добра. Флуида повече лятото го ползвам,когато се чувствам сякаш имам нужда от тежка артилерия (+ пудрата) малко тежка е консистенциятта (въпреки че не ми запушва порите).

# 592
Момичета кажете ми кой от двата крема е по-добър DIACNEAL или Glyco A?Защото съм в чуденка кой да взема а няма много време тъй като през лятото не се препоръчва да се използва.
Glico A е 12% гликолова киселина. От години на мен ми го предписва дерматоложката- казва да се мажа 2 седмици с него и тогава да си направя билковия пилинг при моята козметичка. Те работят заедно. Така кожата изтънявала и се подготвяла.
Самото кремче щипе и зачервява. Пише, че премахва малки бръчки, петна, изравнява тена,подготвя за пилинг.
Но самостоятелно не сам го ползвала и не мога да определя има ли голям ефект върху кожата.

# 593

Естествено,че е удобно Amra Party
Този измиващ гел на Авен не го ползвам за пръв път,а вече за трети път си го купувам,но последно го бях ползвала някъде преди година две и винаги ми е харесвал,не се пени обилно,аз и не го изисквам ,защото не ми харесват силно пенещи се гелове,не изсушава,измива добре и ми харесва как ухае Grinning.
Просто исках да го сменя с нещо ново,и през това време експериментирах с други измивни средства,но ето ,че се върнах пак на него,както бих се върнала и бих закупила отново на KORRES гела с бял чай ,само тези двата ми допадат ,защото не дразнят и не са агресивни за проблемна кожа .

Мерси много Hug Simple Smile 
Ще го пробвам значи Simple Smile
А този другия на Korres каква цена е Simple Smile

На Корес гела съм си го купувала от Атина за 11 евро,в Бг незнам каква му е цената Peace

# 594
Пудрата  на Авен спф 50 или на Ла Рош Антелиос флуида 40, като клоня към пудрата най-вече, несравнимото й удобство е че фактора лесно се подновява без да трябва да се разгимираш (подновяването е мног важно при ползването на продукти, които правят кожата фоточувствителна) чудесна е просто, и защитата е много добра. Флуида повече лятото го ползвам,когато се чувствам сякаш имам нужда от тежка артилерия (+ пудрата) малко тежка е консистенциятта (въпреки че не ми запушва порите).

Благодаря ти много   bouquet,ами тази пудра нали имаше вариант и с 30 фактор за смесена кожа към мазна,аз съм с такава кожа ,не е ли по подходяща?

# 595
Да си кажа и аз мнението по темичката, не можах да изчета всичко и може някой да е споменал нещо по въпроса! Аз в пубертета имах малко проблеми с кожата но не кой знае какви, на както излязох от него лицето значително ми се оправи. Но брат ми в момента има проблеми с акне!Ползваше какви ли не скъпи продукти но ефекта беше нулев!Започна да ходи при един дерматолог (забравих да доуточня че е в чужбина) та той му предписа еден гел казва се Loderm gel и ефекта беше чудесен акнето почти изчезна, но нз дали го продават  тук.Аз също имам в къщи и когато избия нещо го използвам, при мен ефекта е същия.Много ми помага и салициловия спирт с един антибиотик!НА БРАТ МИ МУ КАЗАХА НИКАКВО ПИПАНЕ НА ПЪПКИТЕ И ТОЙ ДО ДЕН ДНЕШЕН  НЕ СЕ ЧОПЛИ И НЯМА НИКАКВИ ПОРАЖЕНИЯ ПО КОЖАТА ОТ АКНЕТО!

# 596
Моля ви момичета,препоръчайте ми някакво мазило за махане на белезите от акне.Не са ми толкова дълбоки,но се виждат,все едно цялата съм на петна Sad   bouquet

# 597
Моля ви момичета,препоръчайте ми някакво мазило за махане на белезите от акне.Не са ми толкова дълбоки,но се виждат,все едно цялата съм на петна Sad   bouquet

Имах подобен проблем, но не от акне и нз дали ще има резултат при теб! Ходих на козметик и ми правеха едни процедури с някакви ампули втриваха се в лицето и отгоре с машинка се правеше нещо като масаж.Беше преди няколко години но от 3 процедури изчезна всичко  Simple Smile

# 598
Му , обръщам се лично към теб...имаш ли някакво впечатление относно лосионите посочени по-напред в темата...мазничка ми е кожата и за да махна комедоните трябва още малко да я поизсуша...така че, моля ако знаеш нещо за тях, пиши...  bouquet

# 599
http://www.lechitel.bg/product.php?p=96
Пробвал ли е някой това,имае ли наблюдения от този продукт??? Thinking Thinking Thinking

Това не съм, но пия Селесан от Лечител за втори път.
Кожата ми се изчисти съвсем и не мисля да го спирам.

Общи условия

Активация на акаунт