Против акне/пъпки по лицето?

• 341 108
  • 749
  •   1
Отговори
# 75
този imex в аптеките ли го продават

# 76
Clean and Clear ползват племенничките - те са на 16 г. и има ефект

# 77
Vichy Normaderm-a е пълен боклук,най-много да ти излезнат повече  smile3503

И на мен козметиката на Vichy не ми харесва.

# 78
На мене докторката ми изписа Бореад 12 , много съм доволна, около 22 лв. е Simple Smile Изчиства лицето и кожата не лъщи толкова много. А за лосион ползвам Далацин Т, не изсушава кожата. Тази комбинация е хубава за моето лице Simple Smile За петна ползвам на Авене Цикалфат и съм страшно много доволна, още от първото мазане имаше ефект Simple Smile Успех

# 79
Да се впиша и аз...имах акне в пубертета,ок,неприятно,но някак си се приема.По време на беменността бях гое-долу,след раждането добре,но сега съм на 30год.и положението е непоносимо smile3511такъв ужас изживявам,никога не съм имала хубава кожа,но сега е ужасна.Не излизам без фон диу тен и пудра,знам,че е грешка,запушвам още повече порите,но не мога да се гледам иначе....
Ползвала съм Нормадерм-нищо,сега ползвам на Кларинс за мазна кожа и лосион за свиване на порите и стикче за пъпки,абсолиутно никакъв ефект,а цените smile3514
Ползвам този лосион салицилов спирт+гентамицин,горе-долу за момента позавяхват и после наново.Взех да пия и Ясмин,хем контрацепция ,хем разчитам на ефект и върху омазняването,въпреки,че Диане35 е за тази цел,но ми се виждат много високи нивата на хормоните и избрах най-нискодозираният препарат,.Направо не знам какво да правя,свързвам го с връщането си на работа,смених малко местоработата,повече стрес,повече отговорност и несигурност в себе си.Сега съм решила да ходя при др.Боянова-Военна болница,много я похвалиха,една позната ходи изписала й антибиотик,кремчета и й прави химичен пилинг и лицето й е като на порцеланова кукла.След самия пилинг 5-6 дни е кошмар-червено Weary
 ,бели се,но сега е супер и се повтаря няколко пъти ефектът бил траен и отличен. newsm12
Някой от вас правил ли си е такъв пилинг?И имаше ли същия ефект и при вас?
Успех в борбата,аз съм отчаяна и обезверена в победата newsm45

# 80
medi ,виждам,че те измъчва този проблем.Намери си Ретин А,това е лекарство против акне,което бели кожата и действа като пилинг,а  в същото време и лекува пъпките.Ще  останеш доволна.И друг  път съм го препоръчвала,може би и в тази тема.

# 81
  • Mонтана
колко пари е този крем??

# 82
Мани ги тия козметики-мозметики.... какво ли не съм пробвала - Зинерит му е майката. Естествено и с храната ще внимаваш  Peace

# 83
Ретин А е 15 евро, но стига за дълго време.

# 84
  • Mонтана
благодаря!!!!!!

# 85
аМи аз..какви ли неща не съм пробвала и нищо ни ефект,ни нищо..Пъпки,петна,комедони всичко на едно място.Тръгнах на козметик..един път в месеца.За сега само миналият месец ходих и бях доволна..но сега,не издържам вече newsm61 bashНямам никакво самчуствие..Като излизам задължително слагам крем,коректор и пудра и пак същото........... smile3512Ползвах прослувутия Зинерит,но нямаще никакъв ефект и го оставих,започна да ми се бели кожата.Гарниер от него бях най-доволна..след лятото кожата ми се изчисти нямах нищо..но след това какво стана кожата ли ми свикна,или незнам,но нямаше вече ефект и сега стой в банята пълно...Ами и Лептен  comp03глупости помагал дрън-дрън...И още колко много неща..не мога ги изреждам.. #Sniper Rage

# 86
Момичта,ползвали ли сте на Loreal Pure Zone Deep Control.Мисля да си взема трите стъпки,ама се чудя още.Дали ще са хубави? newsm78

# 87
Пипилота,благодаря ти!
А в Бг продава ли се писала си 15евро?
И какво представлява като състав?Ти ползвала ли си го?
Не се отчайвайте,трябва да ги махнем тея пъпки и да не ни мачкат самучувствието,така,че борете се с всички средства! #2gunfire #2gunfire #Cussing out

# 88
Да,разбира се,че съм  ползвала и в момента ползвам Ретин А.Може да се купи от Франция,Белгия.Писала съм за действието му в темата за лечение на стрии с вит.А
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=257079.0
Има и български вариант,казва се Акнедерм.

# 89
Преди година използвах Зинерит за първи път - един месец се мацотех -видях и +-овете му и  - сите му. След като го спрях след около няколко месеца отново се опъпчих,но овладявах положението с козметики, защото са ми казвали след ползване на медицински продукт ,че се прави почивка за самата кожа,а и заради "привикването " й към продукта. Като цяло пиша 5,50 от 6 за Зинерит-а.      Peace
 Сега в момента пак съм с него и едновременно с него използвам и Скинорен кремчето. Цените са им около 12-15 лв за всяко,зависи от коя аптека...Вече съм на седмица мазане и имам подобрение. След като изте4е курса на неколкомесечно мазане ,както е и според указанията в листовките,не възнамерявам да спирам да го правя.Ще се продължи само с едното само по 1 път на ден или пък през ден профилактично,та дори и до тогава да имам най-меката и гладка бебешка кожа на света,понеже ми писна на мойте години още да се размотавам с пубертетска кожа....
  smile3515

Общи условия

Активация на акаунт